PLOG217: WINKELEN MET DE BOYS + MINISHOPLOG

 In Persoonlijk

Goedemorgen lieve allemaal. Het is weer tijd voor een nieuwe week, en een nieuwe vrijdagplog. Ik had een heerlijke vrije dag samen met de jongens. Het zou mooi weer worden, dus ik besloot er met ze op uit te gaan. Nou had dat dus een tochtje speeltuin kunnen worden, maar ik had héél erg wat kleertjes nodig voor Benjamin en zat zelf zonder passende bikini, dus we reden even met z’n drieën op en neer naar Eindhoven. Dat zijn van die dingen waar ik nooit te lang bij nadenk en maar gewoon dóé. Tas vol met spullen, en gaan met die banaan. Uiteindelijk ging dat hartstikke goed, kochten we precies wat we nodig hadden en genoten we daarna lekker in de tuin van het zonnetje. Ik laat je zien hoe onze dag was, én wat ik kocht. Kijk je mee?

PUFFY FACE. Net wakker. In de kreukels nog! Benjamin krijgt zijn ontbijtje.

En daarna zijn boterhammetje.

Mijn peuterpuber heeft geen zin om aan tafel te eten. Nou ben ik er eentje van het consequente soort, dus als hij niet aan tafel wil eten, dan wordt er helemaal niet gegeten. Ook niet op de bank. Uiteindelijk bindt hij natuurlijk altijd in, maar het duurt wel even vandaag. Hij eet zijn yoghurtje terwijl Benjamin aan zijn banaan zit.

Met z’n drieën onderweg. Vind ik heel fijn. We doen een rondje stad!

Als we klaar zijn in de Primark loop ik met de jongens naar de Zara.

Morris kijkt even een filmpje in de kinderwagen. Hij heeft een flink stuk gelopen, dus lekker even chill. Komt mij ook niet slecht uit: kunnen we mooi een rap tempo terug naar de auto!

Benjamin heb ik de hele ochtend gewoon helemaal niet gehoord. Alleen maar gespeeld onderin de kinderwagen en met labeltjes van kleding liggen frunniken. Pas als we bijna bij de auto zijn valt hij in slaap, en hij is zo moe dat het me lukt om hem slapend in de auto te leggen.

We zijn thuis! De jongens eten hun boterhammen en een nectarine en kiwi om te delen, en mama en ik lunchen met een broodje.

Lekker even spelen.

En deze ook! Niks is meer veilig nu hij tijgert en heeel bijna kruipt. Hij gaat de hele woonkamer rond.

Ik ga Morris in bed leggen. Benjamin speelt ondertussen nog even op onze slaapkamer met mijn slippers en een stapel Linda.’s. Topspeelgoed.

Als de jongens slapen haal ik de kaartjes van de nieuwe spullen. Twee beha’s en een bikini voor mij, een kort shortje die ik heel graag draag als we thuis zijn en het bloedverziekend heet is, drie shirts voor Benjamin en twee korte broeken, een korte broek voor Morris en twee jurkjes voor mij. Die kleine baby van ons draagt nu net maatje 68. Ik had een paar polo’s van de Zara voor hem in 74, maar dat zijn net jurken. Echt ongelofelijk. Alleen de t-shirts van Hilfiger in 74 passen omdat die zo smal zijn, maar verder heeft hij van alles nog 68 en passen zelfs nog een aantal stuks in 62 hem. Wat een verschil met z’n grote broer.

Ik vond deze jurkjes bij de Primark en ik vind ze fantastisch. €13, en zo comfortabel. Vind dat heel fijn als het warm is. Het zit niet strak en het is luchtig, maar het past wel bij mijn figuur – vind ik zelf. Sowieso zijn wikkeljurkjes hier groot favoriet.

Nam hem ook mee in dit printje.

Ik besluit mijn strijk weg te werken. Kan maar gebeurd zijn.

En ik ben precies klaar als Koen thuiskomt. Met dit.

Hoe lief?! Het is een kaartje en eau de parfum Sí van Giorgio Armani. Om ons te bedanken dat we hem het hele voetbalseizoen weer zo gesupport hebben. Iedere zondag langs de lijn, uit en thuis. En dat hij zo blij wordt als hij Morris heel hard ‘papaaaaa’ hoort roepen langs de kant, en van mijn appje voor íedere wedstrijd – heb ik in die zes jaar nog letterlijk nooit overgeslagen – ‘GAS EROP SCHATJE!’. Als afsluiter schrijft ie: ‘Bedankt toppertjes. Ik hou met héél mijn hart van jullie’. Nou echt, je kunt me zo bij elkaar rapen.

Ik ga de keuken in om eten voor de jongens te maken.

Dit dus.

En dan halen we ze samen uit bed. We hebben weekend!

Kijk dit kleine koppie nou..

ETEN! Morris eet welgeteld drie happen.

Deze dankbare eter vindt het gelukkig wel weer heel lekker.

Wij eten zelf wraps met pittig gehakt, heel veel groenten en chilimayo.

En inderdaad, je raadt het al: dat wil de peuter ineens ook. Zit je dan met je goeie gedrag en je aparte prakkie.

Toetje na!

Ik ga de weekboodschappen doen. Allemaal bij de Plus om de hoek. Scheelt gewoon heel veel tijd.

Eenmaal thuis doet Koen de boys in bad terwijl ik kolf. Even checken hoeveel hij dan precies drinkt!

Boekjes!

Zelf doen! Deze fles is trouwens een aanrader: antikrampfles van Avent. Later meer hierover, maar ik vind ‘m top.

Als Morris en Benjamin slapen krijg ik het op mijn heupen. Ik ga sporten!

Samen in de tuin. Ik sport, Koen zet het zwembadje op voor de jongens. Gaat trouwens niet helemaaaal goed, want die blijkt mégalek.

Morgen dus maar een nieuwe kopen. Voor nu even zo!

Ik lak mijn teennagels nog, en dan houden we het voor gezien. Dit was een fijne dag. En dan moet het échte weekend nog beginnen. Hoe wij de warmte doorstonden zie je morgen!

Ik hoop dat jullie een fijn weekend gehad hebben en wens jullie uiteraaard weer een goede week. Bedankt voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 20 comments
 • Stephanie

  Leuke blog weer. Ik lees alles van je, maar reageer vrijwel nooit. Vandaag ben ik ziek thuis wegens enorme misselijkheid. Het is gelukkig wel voor een héél goed doel; ik ben zwanger van ons tweede kindje! Voor mijn gevoel heb ik mijn handen nu al vol aan onze kleine dreumes, dus ik ben erg benieuwd hoe het straks met twee kindjes zal zijn. Bij jou lijkt het helemaal op rolletjes te lopen met twee kids, leuk om te zien!
  En wát een killerbody heb jij, just wow, een hele knappe mama!

  • bijzonderkleinwonder

   Ohhh gefeliciteerd! Wat fijn! Ik hoop dat de misselijkheid snel wegtrekt. En dankjewel voor je lieve compliment!

 • Joyce

  Wat een lief gebaar van Koen. En wat heb jij een verschrikkelijk goed lichaam zeg, wauw!

 • India

  Wat een leuke plog weer! En wat zie je er super goed uit zeg, en dat na twee kindjes. Misschien n rare vraag, maar wat voor oefeningen doe je om je buikspieren te trainen?

 • Manon

  Wat een leuke plog weer! Ik ben ook erg benieuwd naar je sportroutine. Je ziet er super uit! 🙂

 • Misyt

  Die buik Michelle, hoe doe je dat??

 • Siger

  Leuke blog weer!
  Wat zie jij er goed uit Michelle! Ik meen mij te herinneren dat je een keer schreef dat je best wel wat was afgevallen. Super knap dat dat er niet weer bijkomt, respect
  Dat groene jurkje vind ik super (voor mij iets teveel decolleté maar hij staat jouw erg mooi)
  En wat lief van Koen dat kaartje en cadeautje
  Siger

  • bijzonderkleinwonder

   Dankjewel! Komt ook door de borstvoeding, want eet als een bootwerker op het moment. Dat van dat decolleté ben ik met je eens; ik heb ‘m het afgelopen weekend gedragen met een hemdje. Is net wat fijner!

 • Siger

  Vergeet ik nog te vragen naar het recept van de wraps met pittig gehakt.
  Hoe vouw jij je wraps trouwens? Bij ons valt de helft eruit….lekker belangrijk dit haha
  Siger

  • bijzonderkleinwonder

   Zal ik een keer een receptje van delen! Hahaha de struggle van ‘t wrap vouwen ken ik. Als je één keer omrolt, dan de onderkant naar binnen vouwt en dan verder rolt heb je dat niet!

 • Youssra

  Kei leuke artikel weer!! Wat zie je er goed uit zeg powermommy!! Wat een killerbody! En wat lief van Koen!!
  Ik lees je plogs altijd met veel plezier! Ik werk trouwens in de primark en loop je iedere keer mis wanneer jij er bent. Hoop je een keer te zien hihi :p

  • bijzonderkleinwonder

   Oh joh dat is toevallig! Werk je nooit op vrijdag?

   • Youssra

    Ja toevallig! Ik werk altijd op vrijdag. Van 9.00 tot 13.00 uur maar afgelopen vrijdag was ik vrij. Mschien volgende keer?! Lijkt me leuk hihi 😀

 • Sylvana

  Leuk artikel weer!!
  Wat voor yoghurt met wat erin geef jij Morris s’ochtends altijd? X

  • bijzonderkleinwonder

   Magere yoghurt met havermout, lijnzaad, hartjesontbijt van Love my Veggies en fruit!

 • Sietske

  Zooo fijn dat jij gewoon kunt winkelen met twee kinderen!
  En dat je ze dan ook niet hoort! Volgens mij wil iedere moeder dat. Lijkt me i-de-aal.
  Ik vraag altijd oppas als ik wil gaan winkelen!!

  • bijzonderkleinwonder

   Ik vraag me af of dat nog steeds kan als Benjamin ook 2 is! Die is nu gewoon nog tevreden met een simpel knuffeltje. No way dat ik twee iPad’s die kinderwagen in ga slingeren! Haha.

 • Lisanne

  Ha Michelle,
  WoW wat een lijf! Geweldig hoor! Zou je misschien is kunnen delen wat je eet op een dag? En hoeveel je beweegt?
  Liefs Lisanne

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!