PLOG219: RACE TEGEN DE KLOK

 In Uncategorized

Goedemorgen allemaal! We zijn er weer met de plog van afgelopen vrijdag. Een dag waarin ik probeerde het dubbele in 24 uur te proppen, van hot naar her racete en we een weekend weggingen met z’n vieren. Een dag met boodschappen doen, poetsen in huis, tassen inpakken, een heel leuk event, een primeur met een autoritje vanaf de achterbank en acclimatiseren in ons verblijf voor het weekend. Ik maakte er lekker veel foto’s van. Tussendoor;). Dus. Kijk mee!

Het is vrijdag! Ik ben vroeg op gestaan om te douchen en m’n haar te föhnen en iets op m’n gezicht te smeren voor de jongens wakker zijn, en die missie geslaagd.

Precies als ik klaar ben word Morris wakker!

Koen is iets later weg vanochtend omdat hij naar de tandarts moet, dus die ziet Morris tot z’n grote geluk ook nog even. Voor ‘t geval je je afvraagt wat ze hier aan het doen zijn: Morris had iets uit bed gegooid en dat leek spoorloos.

Duplo bouwen. Echt groot favoriet.

Als Benjamin na zijn voeding de hele boel weer onderspuugt komt Morris aangerend met een doekje. Hij weet ondertussen ook niet beter. Maar wel altijd ‘poetsen mama, baby vies’. Dusdat.

Samen met Duplo spelen..

En samen ontbijten. De één met yoghurt, de ander met twee boterhammen. Alles samen.

Outfitje van vandaag is the usual. Maar ik blijf fan!

Ik heb héél veel te doen vanochtend, dus de jongens gaan even naar mama toe. Ik begin met het inpakken van de tassen voor ons weekend weg, en stap dan in de auto. Maar eerst even tanken. Vind ik altijd zo zonde van de tijd. Maargoed. Zonder kom je niet per se heel ver.

Ik ben in Lithoijen!

Bij een event van de Kindercompagnie.

Echt onvoorstelbaar, want het is voor ons best dichtbij, maar hier was ik nog nooit geweest. En daar heb ik nu spijt van met alle haren op mijn hoofd, want mán man man wat veel mooie spullen. Ik word er echt intens hebberig van. Als we ooit een  derde baby mogen krijgen weet ik wel waar we naartoe gaan voor het kamertje enzo.

Bedje uit hun eigen lijn. Doet het nu heel goed.

En dit ook.

En dit vind ik ook zo leuk. En sowieso: alle kamertjes zijn zó mooi gestyled dat ik het liefst een dikke strik om het totaalplaatje heen zou doen.

Overal leuke doorkijkjes. Oh en for the record: ik word niet betaald om hierover te schrijven!! Ik ben oprecht heel heel enthousiast en denk dat het écht de moeite is om, waar je ook woont, hier naartoe te rijden als je op zoek bent naar een baby-uitzet en vooral ook als je net iets anders wilt dan wat iedereen al heeft. Die meubeltjes uit hun eigen lijn bijvoorbeeld, kunnen in iedere kleur, of met andere knopjes als je wilt, of met lades of toch deurtjes: net hoe je het bedenkt.

Tipje dus!

Mama stuurt deze foto door van onze pretletters. Blije bekkies aan tafel. Als ze maar eten krijgen!

Na het event ga ik meteen door boodschappen doen!

En als die missie ook geslaagd is begint de ren-je-rot-race van vandaag. Ik wil nog wat poetsen, stofzuigen, dweilen, en de laatste dingen inpakken. Topppp.

Uiteindelijk lukt het om om 13:15uur bij de boys te zijn. Dan zit er zeg maar al best wel een ochtendje op. Benjamin is boven zijn boterham in slaap gevallen, dus die slaapt in de maxi-cosi verder.

Is alleen niet van lange duur, want in de auto wordt hij wakker en alleen blij als hij mij kan zien. De peuter wil ondertussen per se mijn hand vasthouden, en dus beland ik voor het eerst in twee jaar achterin tussen de boys in. Het heeft wel iets, zullen we maar zeggen.

We zijn in Wassenaar!

Duinrell it is.

We zijn uitgenodigd om een weekend in een luxe lodgetent te verblijven, en daar zeggen we uiteraard geen nee tegen.

Deze kikkers staan klaar bij aankomst. Morris meteen fan natuurlijk. Die laat ze niet meer los. Of in ieder geval niet van harte.

Benjamin doet ook meteen alsof hij thuis is.

Het is zo mooi! We waren hier nog nooit geweest, maar ik ben meteen enthousiast. De ligging van deze lodgetenten, een beetje achteraf in de natuur, is echt top.

We gaan even een hapje eten.

Maar deze kleine man is zo moe dat hij op de arm in slaap valt.. Dat blijft zo fijn.

PROOST! Op een heel fijn weekend samen!

Intens gelukkig word ik hiervan.

Morris kijkt ondertussen een filmpje op de iPad!

Terug naar de tent. Al klinkt tent wel een beetje minachtend voor wat het is. Morris wil al-leen maar lopen. Maar echt. Kinderwagen is uit den boze!

Nog even spelen voor bedtijd. Die kikker hè..

We lezen een boekje voor het slapengaan.

Het duurt even, maar uiteindelijk geeft hij zich gewonnen. ZO ontzettend moe na een dag zonder slaapje.

Als de jongens slapen gaan wij lekker buiten zitten. Iets warms aan, koffie, thee en een spelletje. Campinglife tot en met dit.

Deze twee zijn hartstikke in dromenland.

We verruilen de koffie en thee voor rosé en een biertje met wat lekkers en blijven een hele poos buiten zitten. Dat gaat prima, ondanks dat het pijpenstelen regent.

Voor we gaan slapen nog even opwarmen voor de open haard, en dan duiken we erin. Morgen een volle dag hier. Heel benieuwd naar het park en naar de omgeving, maar ook megaveel zin om de boel te verkennen. Eerst maar eens lekker slapen. Dat laatste werd ‘m trouwens niet helemaal, maar daarover in de weekendplog van morgen meer.

Zijn jullie wel eens op Duinrell geweest?

Bedankt voor het lezen en tot morgen!

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Anouk

  Ohh ik ben zó benieuwd naar de rest van je weekend. Duinrell was vroeger echt mijn fave en heb heel veel nachtjes op die camping doorgebracht 🙂

 • Larissa

  Ohh Duinrell is zo leuk! Als kind kwam ik er ook regelmatig. Ik woonde er best dichtbij, dus wij bleven nooit slapen op de camping. Ben benieuwd naar de foto’s van de rest van het weekend. 🙂

 • Karin van Loon

  Toevallig 3 weken geleden ook geweest. Via vakantieveilingen een lang weekend in een chalet. Park vonden wij heel leuk en Morris was groot fan van Rick de Kikker. De chalet (voor 6 pers) was alleen wel echt heel klein met 4 (peuter en baby) dus de laatste avond naar huis ipv nog een nachtje. Ben benieuwd naar jullie ervaring!

 • Elize

  Kindercompanie is idd fantastisch, wij moesten er anderhalfuur voor rijden maar hebben de wieg gevonden die wij zochten! Geweldig mooie winkel!

  En Duinrell ook fantastisch! Wij zijn er 2 x naar toe geweest met eigen caravan, stonden achter het reuzenrad, 10 meter lopen en je bent in het park! Heerlijk!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!