PLOG229: ALLEEN MAAR BUITENLEVEN

 In Persoonlijk

Goedemorgen lieve mensen. Het is dinsdag en zoals iedere week weer tijd voor een nieuwe weekendplog. Ik maakte foto’s van ons weekend thuis. Het was prachtig weer, dus we waren letterlijk alleen maar buiten en dat was zo fijn. Het grote genieten is echt begonnen nu. Op zaterdag werd het alarm geïnstalleerd, ging ik winkelen met mama, kwamen Robin en Mees langs en ging ik weer sporten. Ik zei gisteren toch al dat ik de smaak weer te pakken heb;). Zondag was zo’n niets-moet-alles-mag-dag. Ik werkte aan de blog, opa kwam langs om ons huis te bekijken, de boys zwommen in de tuin, wij poetsten in ons oude huis, Lot en Flip kwamen langs en ik ging wéér die sportschool in. Komen ze!

Wakker worden met dit. Strakblauwe lucht vanuit ons slaapkamerraam. Dan wordt het sowieso een goede dag.

Morris begint de dag met een bakkie.

En lekker eten! Benjamin komt er twee seconden later ook bij zitten, voor ‘t geval je je afvraagt waar hij is.

Outfitje van vandaag. Weer een rokje. Helemaal mijn nieuwe ding.

Fruithapje voor de boys.

Lekker binnen opeten.

Of toch maar buiten..

Onze peuter zit een beetje in de mama-plak-fase. Hij is nooit eenkennig geweest, maar nu klampt hij zich soms ineens als een koalabeertje aan me vast.

Die puzzels waren een gouden aankoop. Pap en mam komen even langs voor koffie en die puzzels moeten meteen weer uit de doos.

Papa en Morris. Ze kijken samen foto’s terug van toen Morris nog een baby was. Snapt ie niks van.

Samen spelen!

We gaan een stukje fietsen!

Koen kijkt voor een zonnebril, en Morris past ondertussen ook even paar montuurtjes. Deze blauwe kwam wel door de ballotagecommissie vond ie.

En deze van Maui Jim vinden we allebei heeel mooi bij Koen, maar we hebben er ook een van Saint Laurent gezien, dus die wil hij eerst nog passen.

Ijsje halen. Maar natuurlijk.

Mijn mannen.. Word zo intens gelukkig van deze foto. We hebben het de afgelopen drie maanden niet altijd gemakkelijk gehad, maar alles is zo snel weer vergeten als ik dit zie.

Ik doe even snel een rondje dorp. Deze paarse espadrilles zijn van een jaar of 5 geleden maar ik vind ze nog steeds zo leuk!

Costes!

En weer op naar huis. Koen zei nog: als onze jongens ooit niet te genieten zijn moeten we ze gewoon op de fiets zetten! Ze worden hier allebei zo blij van!

BIG BROTHER IS WATCHING YOU. AGAIN. Het beveiligingssysteem en de camera’s worden geïnstalleerd. Word ik heeel blij van. Fort Knox is back.

Lunch!

En kiwi!

Als de jongens slapen ga ik naar Eindhoven voor wat vakantie inkopen. Pap en mam zijn er ook, dus we drinken samen iets op het terras. Zo gezellig.

Papa gaat naar huis, en mama en ik winkelen samen verder. Bij de Primark haal ik nieuwe strandlakens. Onze oude heb ik vorig jaar op Mallorca gelaten, dus tijd voor nieuwe.

En door naar de Bijenkorf!

Als ik thuiskom zijn Robin en Meesje bij ons. We chillen in de tuin.

En besluiten samen frietjes te halen bij een gigantisch gebrek aan zin om te koken.

Lieve kaartjes krijgen als je net verhuisd bent is echt het allerleukste!

Sale-aanwinstje van vanmiddag!

En deze ook! Gaan jullie nog zien.

Ik zit er lekker in hoor jongens. Morris en Benjamin gaan naar bed en ik weer naar de sportschool.

Bijna leeg hier! Gas erop. 

Ik kom dit artikel tegen op Telegraaf.nl en ben heeel benieuwd naar jullie mening hierover, dus doe een polletje op Insta Stories. Het is kiezen tussen ‘zo mee eens’ of ‘moeten ze verbieden’. 27% stemt voor dat laatste en dat verbaast me best wel.. Dat je het zelf niet zou doen wil toch niet per se zeggen dat een ander het niet mag? Afijn, ik stemde zelf voor hartstikke mee eens. Ik vind het een beetje afhankelijk van een situatie, maar als je op een strand in Frankrijk of Spanje of weet ik veel waar op je bedje ligt en je de boel een beetje bij wilt laten kleuren: wat is het probleem? Vind dat iedereen vooral moet doen waar ie blij van wordt eigenlijk.

Dat gesport van mij is puur compensatiegedrag voor dit.

Het is zondagochtend! Hoofd klaar voor de dag.

Aangekleed.

Morris speelt lekker buiten!

Benjamin wordt pas na half tien wakker. Slaapkop.

When je je baby zijn voeding geeft en er ondertussen in je neus gepulkt wordt. Welja.

P U Z Z E L S!

En de planten water geven. Want dat is van levensbelang willen ze niet hartstikke kapot gaan in deze hitte.

Mijn opa’tje komt naar ons nieuwe huis kijken en Morris laat vol trots zijn nieuwe kamertje zien.

En Benjamin zijn kamer. Opa vindt alles prachtig. Hij is zo enthousiast. Kijk dat handje op Morris’ rug.

We hebben een gebakje in huis omdat opa er is, dus dat eten we met zijn allen. Morris mag ook een klein stukje dus die kan zijn geluk niet op.

Opa knuffelt met zijn kleine grote vriend.

Vier generaties! Opa, mama, ik, en onze jongens. Ik ben zo blij met deze foto. Nu al, en dat wordt alleen nog maar meer.

De jongens spelen weer lekker in de tuin.

We lunchen buiten met z’n vieren. DIT WEER MENSEN. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Wat word ik er blij van dat we gewoon alleen maar buiten leven.

Kijk hem zitten. Kleine bouwvakker. Op z’n knieën ineens.

En dit koppie dan.. Robin komt langs om Koen nog wat te helpen sjouwen en Benjamin is al net zo gek op zijn oom als Morris dat is. En als ik dat ben;).

‘Samen doen ome Gogo!’

En maar knuffelen.


Zwemt ongetwijfeld mega lekker, zo’n zwembad zonder water. Baby vindt ‘t fantastisch.

Zo. Nu kunnen we buiten sporten! ‘s Avonds een hoes eroverheen en klaar is Kees.

De jongens slapen en wij kijken de start van de F1. Moet allemaal nog op de iPad omdat de tv nog niet werkt: fijn als de KPN man dinsdag – vandaag dus – is geweest om TV en internet naar behoren te fixen.

We hangen deze bordjes op onder de overkapping.

En ik eet een chocoladegebakje wat Mees meebracht. Zo’n straf..

Moeders is gestrand. Dit is GEEN geposeerde foto, voor wie het zich afvraagt. Zo lag ik echt op apegapen.

Joke stuurt nog wat foto’s door van vorige week maandag, toen de jongens daar waren zoals altijd. Kijk ze zitten samen in de draaimolen.

Morris is chauffeur. Al net zo gek op auto’s als z’n moeder. Dat belooft wat.

We lopen naar het oude huis om de laatste dingetjes te doen.

En deze letters zijn ook af nu! Kan ik ophangen op Morris zijn kamertje.

Ik maak de zolder schoon.

En dan staan Lot en Flip voor de deur en verkassen we naar het nieuwe huis. Lekker chillen in de tuin. Lot en ik hebben bíjna onze zin. We hebben altijd gezegd dat we ooit twee huizen naast elkaar willen zetten op een groot kavel. Dat is nog niet helemaal gelukt – dromen voor later – maar over een paar maanden wonen ze wel bij ons in de straat en daar ben ik zo blij om.

Ik kook een grote pan soep.

En daar eten we met z’n allen van. Lekker met brood en smeersels. De jongens eten ondertussen hun pasta’tje.

Knuffelen met zijn peettante.

Bedtijd! Maar nooit zonder boekjes. Ik kan me oprecht niet herinneren dat de jongens ooit zonder boekje zijn gaan slapen.

Ik heb het nog steeds op mijn heupen dus ik ga weer sporten, en Lot gaat mee.

Laatste oefening voor vandaag en dan is het mooi geweest!

We sluiten het weekend af met een drankje en dan gaan we lekker naar bed. Nog maar drie dagen werken en dan hebben we vakantie! Volgend weekend gaan we drie dagen weg met zijn vieren, dan zijn we een paar dagen thuis en dan gaan we op vakantie. Zo’n fijne vooruitzichten. Lijkt het jullie leuk als ik op vakantie wat meer plog of vlog? Of zeg je vrouw bespaar je de moeite? Want dan doe ik dat. Haha. Laat maar weten.

Fijne week lieve allemaal.

Bedankt voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 13 comments
 • Anouk

  Zo mooi om te zien hoe jullie de kleine dingen in het leven waarderen. Daar word ik blij van! Kom maar door met extra plogs (vlogs zijn ook leuk maar generatie 21e eeuw geeft mij geen gelegenheid om rustig een vlog te bekijken). Ps Mooi nieuw huis, proficiat. Leuk om te zien hoe jullie leven veranderd is en toch niet in vergelijking met je eerste verhalen op je site

 • Renske

  Super leuk meer plogs en vlogs, mááár je hebt wel eindelijk vakantie, tijd om bij te komen van de afgelopen maanden en te genieten van je mannen dus doe vooral waar jij je goed bij voelt!!

  Heerlijke plog weer en zo fijn dat buitenleven. Vandaag even een domper qua weer en dan weer lekker genieten!!

 • Eliene

  Wat een leuke plog weer! Ik zou het super leuk vinden als we in de vakantie wat meer plogs en vlogs van je zien maar vergeet natuurlijk zelf ook niet lekker te genieten van je welverdiende vakantie!

 • Nadine

  I love plogs, dus ja! Maar ook lekker genieten van je vakantie! Xx

 • manon

  ja meer plogs en vlogs 🙂

  • manon

   maar wat de rest ook zegt idd, ook gaan genieten van je vakantie!

 • Judith

  Leuk om te kijken/lezen weer!!

 • Gerdien Kuiper

  Plogplogplog ☝

 • Inge

  Altijd leuk!

 • Esther

  Leuk om ook tijdens je vakantie een plog te zien maaaar voel je niet verplicht want je hebt tenslotte vakantie 🙂

  Wel een vraagje; jij hebt altijd leuke rokjes en jurkjes aan maar hoeee dan met 2 kids..moet je niet vaak bukken?! Ik zou dan constant bezig zijn met mijn rokje naar beneden houden haha…en me er dan niet lekker in voelen. Nog tips haha?

 • Farah

  Hi michelle
  Wat een leuke plog weer!
  De naam morris voor in zijn kamertje waar heb je die laten maken?
  Zo mooi!!!

  Groetjes Farah

  • Marina

   Dat vond ik ook erg mooi inderdaad ben ook benieuwd naar waar je die hebt laten maken groetjes

 • Janneke

  Vloggen héérlijk!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!