PLOG#23: BOODSCHAPJES, BAKSELS & LEKKER ETEN

 In Persoonlijk

collage23

Het is zaterdagochtend en dús tijd voor weer een nieuwe plog! Gisteren was een lekker actief dagje. Ik wilde eigenlijk beginnen met wat werk, maar vanwege de verhuizing en wat veranderingen daardoor kon ik thuis niet in het systeem. Daardoor werd het een bíjna helemaal vrije vrijdag, waarin ik ging lunchen met mama, boodschapjes deed, we met z’n zessen een hapje aten en ik de hele avond in de keuken stond om cake pops te maken! Oh en het zou natuurlijk geen vrijdag zijn als ik niet weer heel veel met de katten knuffelde. Kijk je weer mee?

IMG_5043

Morning! Deze pyjama nam mama vorige week voor me mee van de Hennes en ik vind ‘m leuk! Ik  had helemaal geen pyjama’s, omdat ik daar voor mijn zwangerschap nooit in sliep, maar nu met die buik vind ik dat niet meer zo fijn. Vooral als Koen hem ‘s avonds heeft ingesmeerd niet, zit heel het bed gelijk onder de Bio Oil! Dus nu ben ik overstag.

IMG_5048

Beste klusje ever om de dag mee te beginnen. Vaatwassertje.

IMG_5052

Ik ontbijt met een appeltje met kaneel en een grote mok thee. Omdat ik zo van de verandering ben. Haha.

IMG_5056

Ik wil even aan het werk, maar ik kan niet in het systeem. Dan maar even ‘Over mijn lijk’ terugkijken. Wat een heftig programma is dat toch. Ik zit standaard te janken! En dat ligt niet aan de hormonen; heb ik bij dit programma altijd gedaan. Sommige verhalen grijpen me zo aan.

IMG_5049

Tijd om aan te kleden! Eerst even de buik insmeren. We hebben de routine veranderd van één naar twee keer per dag. Ik weet niet of het helpt, maar tot op heden is er nog geen streepje te bekennen.. Hopen dat dat zo blijft!

IMG_5058

Leco is ook weer van de partij! Kijk ‘m liggen dan met die poten over mekaar. Als ik niet beter zou weten zou ik echt zweren dat hij een meisje is.

IMG_5061

Make-upje! Hetzelfde als altijd! En zoals sommigen van jullie al op snapchat (mieswalk) zagen: ik heb m’n nieuwe bril eindelijk in huis, dus die hou ik op. ZO FIJN om weer scherp te zien!

 IMG_5066

Outfitje van vandaag. Zwarte broek van voor mijn zwangerschap, zwart shirt van de Hennes, jasje van de Zara en ik draag mijn Mango enkellaarsjes eronder.

IMG_5044

Nog even snel een wasje aanzetten voor ik de deur uitga. Vrijdagdingen..

IMG_5070

Bij Houtbrox! Ik heb met mama afgesproken om samen te lunchen. Gezellig!

IMG_5073

Ik ben net een eskimo, zo dik ingepakt! Het is echt zulk belachelijk weer. Er valt de hele dag van die vieze natte sneeuw en het is koud. Ik word er niet zo vrolijk van.

IMG_5071

Lekker aan de thee met mam!

IMG_5072

Ik neem een uitsmijtertje! En ik eet dit bord bijna helemaal leeg. Hoezo honger?

IMG_5075

Na de lunch doe ik nog wat boodschapjes en ga ik gauw weer naar huis. Niet echt lekker weer om buiten te zijn. Ik vind bij de Xenos dit leuke zwart/witte inpakpapier!

IMG_5047

Even rommelen in Frummel z’n kamertje. Zijn twee Koeka badcapes hangen ondertussen keurig aan hun haakjes. Die vond ik trouwens een hele poos geleden voor 50 cent per stuk bij de Xenos. Ik had eigenlijk andere op het oog, maar voor de time being in dit huis vond ik deze ook prima.

IMG_5045

En het laddertje/opbergrekje staat ook. Komt van de Kwantum en kostte geen knoop: wij vinden ‘m zo leuk! Er staan twee van die draadstalen mandjes op. De bovenste met luiers, de onderste met hydrofielen. Het zwarte shirtjes is van Z8, de hydrofiel met de aapjes van Aden+Anais.

IMG_5085

Was uithangen. Voetbalwas, uiteraard.

IMG_5081

Ik ben moe, of eigenlijk zijn mijn benen en rug vooral moe, dus kruip ik even op de bank. Deze haarbal kruipt bij me op schoot en valt meteen in slaap, met z’n koppie tegen mijn buik. Ik vraag me af of dat ooit gaat wennen, ik vind het nog steeds ZO schattig.

IMG_5076

Tijd voor een minidutje!

IMG_5083

En dan is deze knapzak weer thuis. Wij hebben weekend! Fijn!

IMG_5084

Ik ga nog even aan het werk. Hiervoor hoef ik het systeem niet in; dat scheelt. Ik speur Dafont af naar leuke nieuwe lettertypes.

IMG_5086

Mama belt of we zin hebben om even mee een hapje te gaan eten! Daar zeggen we uiteraard geen nee tegen. Ik trek m’n joggingpak weer uit. Broek is van H&M Mama, hemdje van Zara, jasje van Zara en pumps van Dune.

IMG_5092

Zo. Zijn we weer! We eten bij Zuiders.

IMG_5093

Het is hartstikke lekker en vooral ook heel gezellig met z’n zessen. Leuk, zo onverwacht.

IMG_5094

Als we naar huis rijden is het ineens knettermistig! En koud ook. Ik zie later dat het -4 is.

IMG_5095

Zijn we weer. Kijk ‘m eens liggen daar op de bank, die donkere diva. De babyboeken op tafel heeft mama meegebracht. Die zitten vol met foto’s van mijn eerste jaar. Zo leuk om terug te kijken nu. Hallo hormonen!

IMG_5097

De rest van de avond sta ik in de keuken om een hele lading cake pops te maken voor een vriendin. Ik heb het een beetje onderschat, dus ben er een tikkie langer mee bezig dan verwacht, maar het resultaat is wel heel leuk!

IMG_5101

Als m’n cake’jes eindelijk klaar zijn gaan we linea recta door naar bed. Deze gluiperd grijpt z’n kans en gaat gezellig in de wieg zitten. Ik maak gauw een foto – oh ik ben zo consequent, omdat ik dat bekkie te schattig vind – maar daarna bonjour ik hem er snel uit. Alles moet nog gewassen hoor, dus no worries!

IMG_5102

Nog maar heel even op bed knuffelen dan; hierna moet hij toch echt weer op de gang! Dit was echt een hele fijne vrijdag. Aan het eind van de dag waren mijn duracelletjes wel compléét leeg en had ik last van mijn bekken en onderrug, maar dat is misschien ook niet zo heel vreemd. We hebben een lekker weekend voor de boeg!

Bedankt voor het lezen en een heel fijn weekend! X

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • mamaclivi

  Leuke plog weer! Ik heb misschien een tip voor je, wellicht heb je er iets aan 🙂 Smeer jij je buik in met olie? Slaap zacht van Zwitsal is ook een hele fijne olie. Hij is dik en als je je buik bijvoorbeeld ‘s avonds insmeert en gaat slapen voel je het ‘s ochtends nog. Mijn buik was op het einde best een grote ballon en weet niet of het heeft geholpen maar ik heb geen striae op m’n buik. Mijn insmeer routine bestond uit ‘s ochtends Mama buikbalsem van Zwitsal en ‘s avonds Slaap zacht olie van Zwitsal. Ik smeerde ‘s ochtends geen olie omdat het dan misschien in m’n kleren ging trekken..

  • Michelle

   Dankjewel voor de tip! Ik smeer nu ‘s ochtends altijd olie van Zwitsel, gewoon de ‘normale’ babyolie geloof ik, en dan ‘s avonds voor ik ga slapen nog een keer met Bio Oil. Ik heb géén idee of het helpt, maar baadt het niet dan schaadt het niet:)!

 • superglamzine

  Leuke plog! Ik ben nu 37 weken en ik smeer mijn buik ook in alleen sinds 4 weken heb ik nu wel striae aan de zijkanten. Hopelijk krijg jij het niet xox

 • Monique

  Hoi
  Leuke plog!
  X Monique

 • Michelle

  Haha wat lief weer<3! Ja nouja weetje, ik hoop dat het streeploos blijft, maar zo niet; dan niet! Het is niet anders, alles voor het goede doel toch?

 • Aspasiaa

  Wat zijn die cake pops mooi geworden!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!