PLOG236: MALLORCA #5

 In Persoonlijk

Hoi allemaal! Afgelopen week was het een beeetje rustig hier: sorry daarvoor! We genoten met volle teugen van de laatste week van onze vakantie en ik vond het zonde om die achter mijn beeldscherm door te brengen. De dagen vlogen zo verschrikkelijk snel voorbij dat ik gewoon echt letterlijk geen tel ‘afwezig’ wilde zijn. Ik maakte wél overal foto’s van, ik ben en blijf tenslotte een toerist in eigen leven, dus ik besloot de plogs gewoon wat later in elkaar te zetten. Vandaag die van dinsdag en woensdag op Mallorca, onze laatste twee échte vakantiedagen!

Het is dinsdag en we worden weer wakker op Mallorca! Morris speelt even een spelletje terwijl wij ons klaarmaken. Mama is vandaag jarig, dus daar gaan we naar het ontbijt naartoe.

Zo! Aangekleed.

Ontbijten terwijl de zon langzaam tevoorschijn komt bij het zwembad.

We gaan aan de wandel. Op naar mama! Morris moet eerst even naar de boten kijken in het haventje.

En Benjamin slaapt ondertussen.

GEFELICITEEEERD OMA! 54 jaar vandaag.

Ballonnen en baby’s. Magische combi.

Mama kreeg van Morris dit theeserviesje om samen thee mee te drinken. Haha. Helemaal zelf geschilderd. Echt een aanrader! Was zo leuk om te doen. Serviesje heb ik op Mallorca gekocht, dus geen idee waar het van is.

Potje kaarten. Ik doe niet mee, want ik kan niet kaarten, en ik heb er een hekel aan als ik iets niet snap.

Uitzichtje.. Dit ga ik straks weer zo missen. We willen eigenlijk naar een beachclub in een plaatsje verderop, dus wij met z’n achten naar de taxistandplaat, is er geen taxi te bekennen. Blijken ze vandaag in de ochtend te staken en is er dus niet één beschikbaar. De plannen worden gewijzigd en we gaan bij ons hotel lunchen en chillen met z’n allen.

Serieuze blik één en twee.

Jarige Jet!

Proost!

Allemaal lekker. Vooraf om te delen.

Ennnn we nemen maar weer een wrapje voor de verandering. Die komen na de vakantie m’n neus uit, dat kan niet anders, maar voor nu neem ik het er nog even van.

Morris doet zijn gebruikelijke dutje onderin – ja vraag me niet waarom – de kinderwagen weer.

FAMILY!

Zitten we weer. Ik lijk net een halve alcoholist hier, met dat ‘s middags al beginnen met de rosé. Is gewoon zo lekker met dat zonnetje erbij.

Mama..

Eind van de middag gaat de rest weer naar huis. De boys slapen nog, en ik geniet op de rand van het zwembad van mijn malibu’tje cola.

En Koen van z’n baco. Wat vliegt de tijd hier!

Als ie wakker is springt Morris op de dolfijn in het water. Is wel maar van korte duur overigens.

We worden door de vriend van het meisje achter de balie van het hotel naar het restaurant in Portals Nous gebracht omdat het zo bizar druk is met de taxi’s dat er nauwelijks een te krijgen is. Heel lief! Zo’n gedoe met die taxi’s de hele tijd.

Het is hier prachtig.

We eten bij Baiben – TIP! – en delen weer van alles vooraf.

Ik ben dol op deze jurk. Voel ik me heel prettig in.

De bink is weer zooo lief vanavond.

Alleen maar dit..

En oma aaien. Leuk kind.

Koen en ik delen samen een hele zeebaars die aan de tafel wordt opgediend. Heellll lekker.

Opa en oma met hun jongens. Kijk dat koppie van Morris hier; net een pop zo!

We zijn hartstikke laat thuis, maar dat avondritueel blijft erin. Benjamin voeden, Morris tegen me aan en dan nog even een boekje lezen. Het is zo gek, want Koen doet hier op vakantie echt serieus héél veel met de jongens – zorgen, knuffelen, spelen – maar juist nu hebben ze weer zo’n mamafase. Als er geslapen moet worden moet mama dat doen; dat soort dingen. Ik vind het wel heel schattig.

Baby B is moe!

En Morrisje ook. Ik smelt écht als ik hem zo zie liggen.

Het is woensdag! Ontbijten met verse jus!

Bruin ruggetje en blonde haren.

Ennn weer zwemmen. Het hele zwembad voor hem alleen. Bandjes aan en gaan met die banaan. Hij is het water niet uit te krijgen.

Samen spelen.

Scheelt wel dat de gevoelstemperatuur niet zo heel warm is vandaag. Mensenkinderen, het is zo warm dat ik oprecht binnen drie tellen van m’n bedje afdrijf. Heel veel afkoelen dus.

Pap en mam komen even voorbij om hoi te zeggen en ook af te koelen.

Jep.. Again.

Benjamin zwemt ook. Of nouja, hij spartelt.

En dan is het tijd voor een middagdutje. Benjamin in bed, Morris in de kinderwagen..

En wij parkeren onszelf hier. We komen de dag wel door zo.


HALLO DAN KLEINE KNAPZAK! En ja, ik weet het, iedere moeder vindt haar kind mooi, dus ik ben helemaaal niet objectief, maar dat hoeft ook niet toch?

Laatste avond, laatste jurk. Oudje van de Zara. Ding is vijf of zes jaar oud maar ik vind ‘m nog steeds leuk.

Voor we gaan eten even langs bij pap en mam om wat was op te halen. Had mam allemaal gewassen daar: zo fijn! Scheelt thuis toch weer een slok op de borrel.

BOYS.

Hepi & Hepi. Wat heeft deze vakantie ons goed gedaan.

Deze foto plaatste ik op Insta en toen kwam er meteen een reactie over dat handje, want die ligt daar inderdaad echt extreeem ongemakkelijk, ik word er zelf ook een beetje cringy van, maar ik vond de foto zelf te leuk om ‘m niet te delen. Dus. Door die gekke hand heenkijken graag. Haha. 

Onderweg om te eten.

We eten voor de laatste keer sushi, de jongens spelen en Morris helpt zelfs nog even mee, en dan is het tijd om naar huis te gaan.

Liftselfie met mijn baby’s en een foodbaby. Best gezellig.

Wat hebben we fijne laatste dagen gehad hier.

Dinsdag komt er een dubbele plog online van donderdag – onze laatste uren op Mallorca en reis naar huis – en vrijdag, en woensdag komt er dan weer een ‘normale’ weekendplog. Later in de week volgt dan de vakantievlog. Die is volgens mij niet heeel erg samenhangend, want een beetje van de hak op de tak en vanalles wat, maar hij laat wel precies zien hoe onze vakantie was. Daarna gaan we weer over op het normale blogritme!

Bedankt voor het lezen weer!

Recommended Posts
Showing 4 comments
  • Eva

    Zoo wat zijn de haren van de jongens licht geworden in de vakantie!! Leuke foto’s weer, lekker zomers en de vrolijkheid spat er vanaf. Hopelijk hebben jullie dit gevoel ook mee naar huis kunnen nemen. X

  • Meaghan

    Heerlijk om jullie vakantie te volgen! Het ziet er echt uit als een ontspannen vakantie! Fijn om even er tussenuit te zijn en volop te genieten van je vakantie. Ik snap dat je dan minder online bent en gewoon van de momenten met je gezin wilt genieten. Ik vind het dan ook nog knap dat je zo veel foto’s maakt! Ik zou dat namelijk ook helemaal vergeten als ik echt rust pak. Leuk om te zien!

  • Marielle

    Heerlijk genieten! Jullie zijn wel een stelletje zuipers zeg! Dat wordt afkikken

pingbacks / trackbacks
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!