PLOG238: HOME SWEET HOME

 In Persoonlijk

Nou daar is ie dan hoor; de voorlopig even laatste plog! Wat een massa aan fotodagboekjes kwam er online de afgelopen weken. Ik weet dat heel veel van jullie er niet meer zitten; gelukkig maar, maar het is nu wel weer tijd voor een beetje afwisseling! Laat het me trouwens in de reacties hieronder vooral weten als je suggesties hebt voor artikeltjes of als je ergens specifiek over zou willen lezen! Voor nu de afsluiter van de vakantiereeks: ons weekend! Het werd een iets kortere plog dan jullie in het weekend van me gewend zijn omdat ons hele weekend eigenlijk anders liep dan gepland, maar dat mag de pret niet drukken. Komen ze!

Het is zaterdagochtend en we starten de dag méga langzaam op. Ik heb een klein katertje, of nouja, niet per se de hoofdpijn maar ik ben wel kneitermoe, dus we doen eigenlijk niet veel meer dan met onze voeten in dit badje zitten.

Rond de middag komen Tom en Mieke langs om het nieuwe huis te bekijken én om te knuffelen met de boys.

Dus dat doen ze. Zo gezellig dat ze er zijn.

Zoals eigenlijk altijd wanneer we met Tom en Miek zijn loopt het allemaal weer meeega anders dan gepland. Ze hadden nog een heel program ‘s middags, en wij ook, dus ze zouden maar een uurtje blijven, maar dat wordt uiteindelijk zeg maar iets langer. In dit geval alleen maar leuk; we hebben heeel veel bij te kletsen!

Deze maand zijn wij precies VIJFENTWINTIG jaar vriendinnen. Ik vind het zo bijzonder. Ik ben dinsdag jarig, Miek 10 dagen later op de 24e, en sinds die dag zijn we elkaar nooit uit het oog verloren. Gewoon echt nooit. We hebben elkaar wel eens een paar maanden niet gesproken, we hebben elkaar wel eens een paar maanden niet zo leuk gevonden omdat we gewoon in een compleet andere fase zaten, en we zijn hartstikke verschillend, maar toch is er onvoorwaardelijke vriendschap. Altijd. Als het met één van ons niet gaat zoals het zou moeten jankt de ander gewoon mee. Het voelt ondertussen meer als familie dan als wat anders en zo gedragen we ons ook als we bij elkaar zijn, schaamteloos en altijd eerlijk, en daar ben ik blij mee. 25 jaar is LANG.

De jongens slapen dus wij gaan Qwixxen!

En als ze weer wakker zijn wordt er samen gespeeld. Dat vind ik het allermooiste gezicht.

Joe hoi pretlettertje!

Omdat de hele planning anders loopt en ik echt NUL komma nul zin heb om met deze hitte in de keuken te gaan staan wordt het een pizza’tje vandaag. De hele vakantie nog niet écht op, zo’n hele zeg maar, dus deze smaakt goed! Vanaf maandag moet er echt weer normaal gedaan worden hoor, en sporten enzo, en die flessen rosé in de koelkast, maar voor nu is het nog heeel even weekend.

Morris in zijn element: alles wat wielen heeft op een rijtje parkeren en dan zeggen: FILE! Kleine wijsneus. Moet Benjamin trouwens ook écht niet proberen om een van de filerijders weg te kapen. Dat wordt niet gewaardeerd!

We kijken de Johan Cruijff schaal en zien Feyenoord uiteinnnndelijk winnen. Prima begin van het seizoen wel! De rest van de avond zijn we lekker samen.

Zondag. Ik slaap dramatisch omdat ik ineens héél erg benauwd ben. Weinig lucht, heel erg hoesten en een piepende ademhaling, dus Koen laat me zondagochtend heel even liggen en komt dan zelfs een ontbijtje brengen. Die man van mij..

Zo. Toch maar een beetje opgekalefaterd. Kleine Vieve viert vandaag namelijk haar 1e verjaardag, en Maris haar 26e, dus we gaan richting Veenendaal. Ik trek heel optimistisch deze jurk aan, die vervolgens vijf minuten later in de wasmand ligt. Leuk he, kinderen.

Onderweg! Veertig minuten rijden. Benjamin doet even een klein tukkie.

Vieve haar taartje.

En uit de folie! Roze met goud; toch nét ff anders dan wat ik gewend ben met die twee mannen! Haha.

Samen cadeautjes uitpakken!

Kijk die snoet. Love dat panterpakkie.

Haar allereerste verjaardagstaart! Check Vieve haar knotjes.. HOE schattig.

Ik stel mezelf aan als fotograaf en maak heel veel foto’s. Knap stel! Toch leuk dat Riv precies drie weken jonger is dan Morris, en Vieve twee weken ouder dan Benjamin. Was toch een aardig staaltje planning;). Onze meipeuters en augustusbaby’s.

Riv helpt z’n zusje met kaarsje uitblazen.

Morris eet ondertussen even een broodje.

En deze is op verkenning! En er komt een boventand door, as you can see.

Proost op Vieve! En op Maris.

Beste vrienden hoor deze twee. Kunnen zo mooi samen spelen. Valt geen onvertogen woord.

Twinning is winning 2.0. Vriendinnennn. <3

Morris vermaakt zich ondertussen kostelijk met Vieve haar nieuw gekregen speelgoed..

Gaat ie weer hoor, die knuffelkont.

En ondertussen samen chips eten. Het leven kan zo lekker eenvoudig zijn!

Broodje knak!

We zijn weer thuis. Nog even iets drinken en dan gaan we naar boven.

Baddertijd. Dat was zeg maar niet per se heel erg overbodige luxe.

De jongens slapen en wij beginnen aan het nieuwe seizoen van Love Island in de tuin. De laatste avond van onze vakantie! Wat hebben we het verschrikkelijk fijn gehad. Zo veel mooie herinneringen rijker is het ook weer goed om aan de slag te gaan. Vroeg of laat moet dat toch! Ik hoop dat jullie de vakantieplogs net zo leuk hebben gevonden als wij! Nu start het normale ritme weer, in alle opzichten:). Vergeet je geen reactie achter te laten met wat je hier graag zou willen lezen? Dan ga ik weer aan de gang om leuke content te maken.

Thanks voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 13 comments
 • Emily

  Geniet nog steeds ‘dagelijks’ van een portie Bijzonder klein wonder.
  Graag nog veel meer van die overheerlijke eenvoudige recepten van je! (of van mees)
  En lekker blijven ploggen zoals je al deed eigenlijk 8) Misschien keer een weekmenutje plaatsen, weekschema hoe jullie t bol werken beide werken, sporten en de kids?

 • Loubna

  Graag nog je sport schema, plogs, persoonlijke blogs over het moederschap

 • Sylvia

  Ik zou graag willen lezen/zien welke oefeningen je doet en je make up tutorial zien!

  Liefs!

 • I

  Ik zie het spelletje wat jullie doen al een paar keer voorbij komen, wat is het precies? Ik ken het nog niet.
  Verder weer superleuk om te lezen hoor!

 • manon

  Leuke Plog weer!
  Ik zou het leuk vinden om meer recepten te zien of om te zien wat jullie zoal eten in een week!

 • Brenda

  Michelle, wat vind ik je blog toch ontzettend leuk :). Ik heb nog nooit een comment achter durven laten, maar volg je al best een tijdje en jouw site is zeker op maandag- en dinsdagochtend altijd de eerste die eventjes check! Ik kijk er altijd enorm naar uit om je nieuwe artikelen te lezen en geniet er elke keer weer van! Je hebt oprecht echt een heerlijke schrijfstijl :).

  Ik vind eigenlijk alles wat online komt super leuk, maar zou nog wel heel graag een keertje de routine van je make-up willen zien! Echt, jouw make-up zit echt altijd super mooi en zou toch wel heel graag een keertje zien hoe je dat voor elkaar krijgt 😉

 • Nadine

  I love plogs! Dus voor mij niets te veel. Verder lijkt me een update van het ritme en dagindeling van de jongens wel weer eens leuk om te lezen!

 • Ingeborg

  Wederom genoten! Ik zou graag willen weten waar je stopt voor de boys. Ze zien er altijd zo leuk uit!

 • Ingeborg

  Shopt dus.. zou fijn zijn als mijn woordenboek eens mee zou werken 🙂

 • Denise

  Leuk om te lezen weer! Ik ben wel benieuwd naar de dagindeling van morris en benjamin (qua slapen, voeding) of hoe jou dagen eruit zien qua werken, sporten, mama zijn etc. Ik merk bijvoorbeeld dat ik na het werk moe ben en mijn volledige aandacht naar mijn dochter van 11 maanden gaat. Als zij slaapt ruim ik alles op, spring ik onder de douche en wil ik zo snel mogelijk naar bed want de volgende dag gaat de wekker weer rond half 6 6 uur.

 • Laura

  Hoi Michelle,

  Vooral lekker blijven ploggen! Ik ben benieuwd naar de what’ s in my boys’ closet! Even wat inspi opdoen voor mijn kleine boy haha!

  Fijn weekend!

 • Corina

  Voorlopig laatste plog iekkkkk ik dacht wat lees ik nou? Voor mij beginnen de ma en de di ook met jouw plog! Zooo leuk om te lezen en hele mooie foto’s van iedereen vooral van de jongens! Zij spatten het scherm af zo vrolijk. Misschien toch ook eens een stukje eraan wagen wanneer Morris of Benjamin in een driftbui of nee fase zitten want ik kan me niet voorstellen dat dit nooit in huize Bollen gebeurd?! Heb je een manier om er snel mee om te gaan? Geef je of ga je evt “straf” geven? Zoiets zou misschien ook iets zijn om te lezen

 • Anouk

  Zou je eens willen schrijven over wat je zo allemaal eet en sport op een dag. En dat een week lang. Ik vind het altijd zo knap hoe jij zo netjes in belans blijft en toch lekker kan eten!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!