PLOG#24: BABYSHOWER, BANKZAKEN & VOETBAL

 In Persoonlijk

collage24

Zoals inmiddels iedere week heb ik ook dit weekend weer geplogd! Op zaterdag had ik een primeurtje en woonde ik voor de allereerste keer een babyshower bij. In de avond keken we EINDELIJK de finale van Wie is de Mol – we zaten er allebei echt compleet naast – en zondag startten we héél sloom op en was het daarna zoals altijd voetbaldag! Kijk je weer mee?

IMG_5103

Zaterdagochtend! Ik begin vandaag met mijn ‘rustig-aan-doen’ voornemens. Ik ben al heel vroeg wakker, maar blijf lekker even liggen en val gewoon weer terug in slaap. Zó fijn! Uiteindelijk word ik wakker door het zonnetje wat naar binnen schijnt. Beter kan niet.

IMG_5104

Ik begin meteen de plog van vrijdag in elkaar te zetten. Dan kan die zaterdagochtend nog online! Normaal probeer ik m’n plogs altijd dezelfde avond nog in elkaar te zetten, maar vrijdag was ik té lui! Dan doen we het nu maar.

IMG_5105

Ik word iedere ochtend oprecht weer vrolijk van mijn Blond mokken. Wat een servies al niet kan doen hè?

IMG_5106

Ik ga vandaag voor de allereerste keer naar een babyshower, van een meisje dat ik online heb leren kennen toen we allebei net zwanger waren – ja echt! –  en ik pak de cadeautjes die ik voor haar heb gekocht in. In zwart/wit papier, want daar houdt ze van. En ik ook. Haha.

IMG_5107

Lekker uitgebreid douchen!

IMG_5108

En als ik daar klaar mee ben tref ik dit aan. Onder het mom van ‘als je zwanger bent eet je voor twee’ heeft Koen een ontbijtje voor me gemaakt. Hoe lief. Wel een beetje veel alleen; twee mandarijnen, een appel, twee beschuiten, een ei en een beker yoghurt. Je zult begrijpen dat ik het bij lange na niet opkrijg allemaal.

IMG_5110

Ik ga weer voor een zwarte broek, zwart shirt, Zara jasje en Mango laarsjes. Ik heb dat jasje twee jaar geleden in de sale voor een prikkie gescoord en ik ben er nog steeds gek op. Vind het modelletje zo leuk.

IMG_5111

Bepakt en bezakt! De cake pops die ik gisteravond maakte, cadeautjes en mijn handtas. Pellè blijft lekker thuis.

IMG_5112

Zo! Blij ei. Lekker onderweg. Ik moet 70 kilometer rijden, maar als het niet zo druk is doe ik daar maar 40 minuutjes over. Lekker muziekje aan en gaan met die banaan. Ik vind autorijden sowieso heel erg leuk; dat scheelt.

IMG_5114

Ik ben er! De cake pops zetten we in oase met aluminiumfolie en we doen nog een lintje om de stokjes. Staat wel zo gezellig. Ik vind ze best heel goed gelukt voor een eerste keer!

IMG_5115

Omkomen van de honger hoeven we sowieso niet. Er is zo. veel. eten! Niet normaal. Het gaat ook bij lange na niet op. We hebben echt een heel gezellige middag.

IMG_5127

Onze dikke buikies moeten uiteraard samen vastgelegd op de gevoelige plaat. Ik vind deze foto’s zo leuk. Cliché misschien, maar echt wel heel erg leuk. Maris is twee weekjes na mij uitgerekend, dus we lopen echt bijna gelijk.

IMG_5128

En weer op naar huis! Na zo’n middag merk ik dat ik toch echt al wel wat verder in mijn zwangerschap raak; ik ben gewoon moe!

IMG_5139

Als ik thuis kom ligt er een pakketje te wachten. Koen heeft ‘m ingepakt gelaten omdat hij weet hoe graag ik het open wil maken. Het is onze boxmobiel van Dodi! We hebben hem helemaal zelf uitgezocht en ik vind hem ZO gaaf!  Van de vormpjes tot de kleurtjes. Echt ons ding. We hebben ‘m hier overigens nog niet goed bevestigd, maar ik wilde al wel een fotootje maken. Hoezo ongeduldig?;)

IMG_5141

Kleren uit, joggingpak aan en bril op. Fijn!

IMG_5143

Deze kleine lieverd is er ook weer. Kijk nou, dat snuutje van der.

IMG_5142

Koen maakt een salade; ik heb na al die zoetigheid van vanmiddag wel even zin in iets lichts.

IMG_5145

We kijken samen eindelijk naar de finale van Wie is de Mol? en we zaten er allebei echt hartstikke naast! Zo bizar. Ik ben er sowieso niet zo goed in hoor. Ik heb veel te snel last van tunnelvisie.

IMG_5146

Suusje is maar alvast in slaap gevallen, en dat gaan wij ook lekker doen!

IMG_5154

Zondagochtend: goedemorgen! Ik bak zoals iedere week voor voetbal eitjes! Drie voor Koen, eentje voor mij.

IMG_5157

Als toetje delen we deze samen. Gewoon omdat het kan.

IMG_5158

Koen is inmiddels naar voetbal, dus ik maak me ook klaar om te gaan. Leco is ook weer van de partij. Hij is wel enigszins slaperig vandaag. Of in ieder geval totáál niet onder de indruk. Ik ben echt zo verliefd op mijn katten. Vind ‘t af en toe zelf ook een beetje misselijkmakend. Haha.

IMG_5159

Aangekleed en wel! Vandaag precies 31 weken zwanger. Wat een bolletje hè?

IMG_5162

Zondag, voetbaldag. Het is zulk lekker weer! Ik dacht dat het hartstikke koud zou zijn, maar dat valt alles mee. Komt volgens mij ook wel echt door mijn zwangerschap; ik heb het nooit meer echt koud!

IMG_5164

In de  kantine. Ze hebben gewonnen, dus we blijven nog best een poosje hangen. Rond 19.00 vinden  we het mooi geweest en gaan we richting huis.

IMG_5169

Ik ga nog eerst nog even tanken. Weet niet waarom, maar ‘s ochtends heb ik daar nooit zin in! Dan nu maar even; kan ik morgen meteen door naar mijn werk!

IMG_5171

Ik maak een courgettesoepje.

IMG_5172

En draai nog een wasje.

IMG_5175

Én Koen maakt de 31-weken zwanger buikfoto, die ik meteen even op de laptop en harde schijf zet. Kan maar gebeurd zijn. Normaal maken we die foto altijd op zaterdag, maar gisterochtend hebben we er allebei niet aan gedacht.

IMG_5178

Ik kruip op de bank met dit schatje..

IMG_5179

En met dit schatje. En met een grote mok thee. Vier van die mokken per dag en ik zit al aan 2 liter! Goede stok achter de deur.

IMG_5182

Zo, soepje is klaar. Meest eenv0udige recept ever dit, maar wij vinden het allebei echt héél erg lekker! En dan is het nog gezond ook. Ik lust trouwens helemaal geen courgette hè, alleen zo in de soep. Apart toch?

IMG_5183

We kijken samen Moordvrouw – HOEZO BIZARRE CLIFFHANGER?! – en Divorce, en kruipen dan lekker in bed. Ik verheug me weer op een nieuwe week! Morgen – vandaag als jullie dit lezen – ga ik werken, heb ik ‘s middags een afspraak voor de geboortekaartjes van Frummel, en hebben we in de avond weer een groeiecho om te kijken hoe onze kleine man het doet! Daar kijk ik weer naar uit.

Bedankt voor het lezen! Ik wens jullie weer een hele fijne week. X

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • Mathiske

  Fijne week! Leuke die baby showen, samen met een buik op de foto! Ik heb zaterdag ook courgette soep gemaakt. Super lekker en weer ns wat anders. Ik drink ook altijd thee uit zo’n grote blond mok, dan zit je lekker snel aan 2liter water en het is niet binnen 2 slokken op!

  • Michelle

   Haha grappig hè! Het is zo’n cliché foto, maar ik vind ‘m zo leuk! Wij zijn ook echt fan van courgettesoep, en ik lust eigenlijk geeneens courgette! Het is supermakkelijk, en snel, en je hebt meteen al je groenten weer binnen. Ideaal!

 • demallemolenmoeder

  Vaak zijn het de simpele dingen die ons een glimlach bezorgen. En die mokken zijn ook erg schattig! Ik ben ook dol op onze katten echt mijn kindjes..Haha. Heel veel plezier bij de echo. Blijft leuk. Fijne week.

  Oh en doe boxmobiel, is erg gaaf!

 • Myrthe

  Ik heb gisteravond ook Moordvrouw en Divorce gekeken. Kan wel zeggen dat die cliffhanger bij Moordvrouw inderdaad érg bizar was! Benieuwd naar volgende week… Rare random explosie ook 😮

  • Michelle

   Dit was de laatste aflevering van het seizoen! Dus eerst maar weer afwachten of er uberhaupt nog een vervolg komt! Bizar spannend hè.

   • Myrthe

    De laatste aflevering? Ai…. Dat wordt afwachten in spanning !!

 • Monique

  Hoi
  Weer zo’n leuke plog,Dankje!
  X Monique

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!