PLOG249: DE BOYS GAAN LOGEREN

 In Persoonlijk

Goede maandagmorgen lieve mensen. Het is weer tijd voor een nieuwe vrijdagplog. Het was eigenlijk een vrijdag zoals alle anderen. Ik ging boodschappen doen met de jongens, we genoten van het mooie weer en aten samen een tosti in de zon op het terras. ‘s Avonds hadden wij een feestje van voetbal en gingen de jongens een nachtje logeren bij opa en oma.

Goedemorgen Benjamin! Tanden poetsen is feest. Dus als je jezelf ook nog aan moet kleden en de dreumes eigenlijk vooral op je arm wil hangen trekken we de tandenborstel uit het bakje en is hij even zoet.

Aangekleed en wel. Lief menneke.

Hele dagen dit. Het is zo leuk om te zien hoe verschillend de jongens zijn. Morris liep met 9 maanden achter zijn babyrollator en daar moet Benjamin nog niets van hebben, maar waar Morris pas veel later zelf op zijn loopauto’s klom zit Benjamin er meteen op als hij er een in zijn vizier krijgt. Twee keer hetzelfde recept met zo’n verschillende uitkomst.

We zijn alledrie aangekleed en hebben gegeten: tijd om boodschappen te gaan doen! Vaste prik op vrijdag.

Morris vraagt als we drie tellen in de auto zitten of we eerst even bij auntie en onkel langs kunnen. Dat doen we dus even gauw. Pikt ie meteen een speculaasje mee. Zo gehaaid is ie dan ook weer wel.

We zijn bij de Lidl!

Dat je een dunschiller in je handtas hebt omdat je kinderen de schil van een appel niet lekker vinden – hebben ze niet van een vreemde overigens – en dat je dus midden in de Lidl twee appeltjes staat te schillen omdat ze dan wel in de smaak vallen. Joe.

Als je grote broer z’n appel na vier happen niet meer wil..

Zit ie hoor. Grote kleine man. Als hij lang genoeg in het karretje gezeten heeft wil ie eruit klimmen, levensgevaarlijk, dus dan maar even zo als we de kar terug brengen.

We gaan even naar het dorp en omdat het zulk mooi weer is besluit ik een ijsje te gaan eten met de jongens. Wie weet hoe vaak dat nog kan de komende tijd, dus we nemen het er van.

Helemaal in zijn element.

‘Ijsje Benjamin?’

‘OOOOOOH’. Ik ga zo stuk om dit koppie. Trekt hij iedere keer als er iets in zijn buurt komt wat hij lekker vindt.

Morris is lui van al het lopen, dus die kruipt lekker onderin de kinderwagen. Ik had in het begin nooit gedacht dat we zo veel plezier zouden hebben van die dubbele kinderwagen, maar sinds Morris dat onderste bakkie heeft uitgevonden, waar hij echt nog maar met moeite in past, wil hij toch regelmatig nog even zitten.

Door naar de Appie.

Eigen karretje is hét ding.

Als we boodschappen gedaan hebben bij de Ap en we ons rondje verder gedaan hebben gaan we lekker even naar het terras. Knijpfruitjes zijn hier groot favoriet.

Mama komt ook, dus we eten samen een tosti en de jongens spelen met hun auto’tjes.

Thuis! Nog heel even racen voor het bedtijd is.

Ze zitten de hele dag achter elkaar aan. Als je de een ziet kun je er donder op zeggen dat de ander binnen een straal van een meter is.

Boodschappen opruimen. Koelkast puilt weer lekker uit. Als we óóit, later als we heel groot zijn zeg maar, zelf gaan bouwen (dromen mag je hebben toch?), dan neem ik een koelkast zo groot dat stapelen en proppen niet meer nodig is.

Ik spring onder de douche.

En pak de spulletjes van de jongens in. Alleen schone kleren, verder heeft mam alles.

Op naar opa en oma!

Blij ei op je beeldscherm want wij hebben weekend!

We eten mee. Kip tandoori. Ik houd eigenlijk niet zo van droge rijst, maar dit is wel echt heel lekker.

De jongens blijven logeren en zwaaien ons uit. En dat je dan honderd keer denkt. WAAROM DOEN WIJ DIT?

Tot morgen lieverd.

We maken ons thuis snel klaar om te gaan. Outfitje van de avond.

We zijn in Nistelrode. Afsluiten van de voorbereiding. Je kunt maar een reden bedenken voor een feestje hè. Haha.

Ondertussen krijg ik deze foto’s van thuis. Zo blij allemaal.

Kijk hem zitten dan. Zo groot. En die wijze snuut. Het was een prima vrijdag. Het feestje duurt uiteindelijk langer dan we ingecalculeerd hadden, dus eenmaal thuis is het linea recta naar bed. Ons weekend zie je in de weekendplog van deze week, maar ik weet nog niet of die morgen of woensdag online komt. Ik worstel een beetje met het uploadschema. Nu is het iedere week maandag en dinsdag een plog, donderdag een artikel en dan vrijdag of zaterdag de vlog, maar misschien wil ik naar maandag een plog, woensdag een plog, vrijdag een artikel en dan in het weekend de vlog. En dan eventueel eens een keer een extra artikel op dinsdag of donderdag, want daar kom ik nu nauwelijks aan toe maar ik merk wel dat ik dat jammer vind. Zou graag vaker dan vier keer uploaden, maar met al het andere erbij is dat tijdtechnisch niet altijd haalbaar. Ik ben er nog niet helemaal uit. Wat vinden jullie?

Voor nu in ieder geval bedankt voor het lezen weer, en een fijne week!

 

Recommended Posts
Showing 14 comments
 • Marie

  Hi Michelle,
  De plogs blijven leuk! Al zou ik de afwisseling met meer inhoudelijke artikelen ook heel leuk vinden. De blog is met je leven meegegroeid en een beetje veranderd tov toen je vol in de baby-tijd zat. Die tijd ging meer over het ‘bijzonder kleine wondertje’. Nu hoeft het niet per se daarover te gaan, maar daar zat voor mijn idee meer afwisseling in tussen updates en inhoudelijke artikelen over kleding, spullen, receptjes, kinderwens en ideeen vanuit jouw creativiteit.
  Nogmaals, ik volg je al jaren en de Plogs blijven leuk!!
  P.s. Oude artikelen teruglezen blijft ook leuk, maar vaak zijn de foto’s niet meer zichtbaar..?

  • bijzonderkleinwonder

   Hoi Marie! Je omschrijft inderdaad precies wat ik bedoel; die afwisseling zou ik zelf ook heel leuk vinden en mis ik een beetje. Er blijft nu niet altijd even veel tijd en ruimte over voor andere artikelen omdat ik er natuurlijk ook nog gewoon mijn werk, de shop en Walk Digital naast doe. Misschien af en toe eens één lange plog en dan weer een ander artikel erbij, of als ik het qua tijd red een extra artikel. Ik heb een joekel van een lijst op mijn telefoon met inderdaad recepten, updates en andere leuke dingen die ik graag wil delen, dus ideeën zijn er gelukkig genoeg. Dat van die foto’s klopt; supervervelend, maar toen mijn blog van hosting is over gezet zijn er wat oude foto’s verloren gegaan. Dankjewel voor je positieve feedback! Kan ik wat mee.

 • Jaline

  Het liefst lees ik elke dag iets van je, vind het ontzettend leuk! Maar wat Marie hierboven zegt herken ik ook wel! Ik denk gewoon even mee, maar zou je niet één plog van bijvoorbeeld het weekend kunnen doen op maandag, en dan op dinsdag of woensdag een extra artikel ipv een plog? Daarnaast moet jij gewoon doen waar jij je goed bij voelt 🙂

  • bijzonderkleinwonder

   Ja zoiets lijkt mij inderdaad ook een goede oplossing! En dan kan ik eventueel altijd nog een extra plogje doen als het zo uitkomt, maar dan niet per se iedere week, en ook niet alleen maar van de vrijdag; op woensdag heb ik vaak ook een heerlijke dag met de boys maar daar zie je nu nooit iets van. Thanks voor het meedenken!

 • Silke

  He Michelle

  Ik vind je blog ge-wel-dig en volg al sinds je zwanger was van Morris.
  De weekendplog en weekvlog vind ik beide geweldig, het zou fijn zijn als die zeker kunnen blijven. (bijvoorbeeld weekvlog op zaterdag/zondag en weekendplog op maandag/dinsdag)
  Tussendoor een ‘gewoon’ artikel over het moederschap (tips, routines, musthaves, …) lijkt me heel leuk, maar dat komt ook omdat ik 18 weken zwanger ben & dat gewoon interessant vind nu 😉

  Doe vooral wat voor jou haalbaar is, ik ben blij met elke update die we hier krijgen!

  • bijzonderkleinwonder

   Hoi Silke! Haha leuk om te horen! Ik ben ook van plan die erin te houden. Moraal van het verhaal is volgens mij inderdaad dat er wat meer ‘gewone’ artikelen bij moeten. Gaan we iets aan doen! Dankjewel voor je feedback!

 • Marie

  Ha Michelle, super leuk dat je het zo opvat! Zo was het ook bedoeld 🙂
  De indeling die je schetst is altijd te testen, uiteindelijk zullen de statistieken dat ook voor een deel uitwijzen. Er zijn veel bloggers en vloggers waarvan hun online wereld meegroeit en dat vind ik juist logisch en goed!!
  P.s. Ik sluit me ook aan bij Silke, 13 weken zwanger!

 • Jacqueline

  Helemaal met de andere comments eens! Ik vind de plogs top en de weekvlog ook, maar meer inhoudelijke artikelen zouden ook zeer welkom zijn. Doe wat voor jou haalbaar is, ik lees alles

  • bijzonderkleinwonder

   Lief♥️. Ik ga weer aan de slag met die inhoudelijke artikelen! Die mis ik zelf ook.

 • Wendy

  Dag Michelle,

  Waar komt het trainingspakje van Morris vandaan?

  • bijzonderkleinwonder

   Van Nike! Is een Tech Fleece pakje. Écht een aanrader. Lekker warm, supercomfortabel en kwaliteit is top!

 • Denise

  Gewoon doen wat jij wil! Ik vind het altijd leuk om te lezen. Lees het vaak na een drukke dag voor het na bed gaan. Stukje ontspanning ofzo..

 • maika

  Hier ook fan van de plogs!! Het zou inderdaad leuk zijn om ook eens te zien wat jullie op woensdag doen 🙂

  Maar eigenlijk lees ik alles graag wat je online zet dus doe gewoon lekker verder.

  Ik kijk al uit naar de gerechtjes die nog volgen 😉 Ik probeerde er al enkele en die waren super lekker 🙂

 • Claudia

  Ik lees eigenlijk alles wat je plaatst graag 🙂 dus doe wat haalbaar is en wat je zelf leuk vind vooral!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!