PLOG250: FIT IS ANDERS

 In Persoonlijk

De weekendplog op woensdag! Weer eens wat anders. Ik vertelde in de vrijdagplog op maandag al dat ik nog een beetje worstel met het uploadschema, maar dat de weekendplog deze week op woensdag verschijnt komt puur en alleen doordat ik niet helemaal fit ben. Ik hoopppp dat ik weer helemaal honderd ben als jullie dit lezen, op woensdagochtend, maar de afgelopen dagen was het vooral veel tissues, neusspray, hoestdrank en uitrusten. Het weekend was gelukkig wél wat levendiger, dus die foto’s laat ik je vandaag zien!

Zaterdagochtend. Lichtelijk aan de brakke kant van het spectrum wel.

Met piepende banden naar de jongens. Heb ze gemist vanochtend.

Hoi mister Sunshine! Daar zijn we weer!

Wat je doet als je brak bent? Oreo cheesecake eten van je formidabele schoonzus. Lekker mensen, niet te doen.

We zijn weer thuis. Lunchtijd!

Als je vader je streng toespreekt over het verbouwen van de bank.. Morris z’n figuur verandert ineens heeel erg. Zijn broekjes worden allemaal kort en zitten boven in de band los; alles zakt van z’n billen!

Middagdutje. Kleine buikslaper.

Jongens in bed, wij in bed. Proberen wat te slapen. We zijn moe. Koen is binnen twee tellen vertrokken, de meid komt natuurlijk weer niet in slaap, dus ik ga er uit voor wat boodschappen.

Zo. Make-uploos in je sportbroek naar buiten. Mag best op zaterdag toch?

Koen heeft nieuwe spijkerbroeken nodig, maar hij houdt niet zo van winkelen en al helemaaal niet van passen. Hij heeft normaal altijd broeken van de Zara, maar die hebben we hier niet, dus ik ga naar de Hennes en neem daar wat broeken mee. Kan hij thuis passen, en wat niet goed is breng ik dan weer terug.

Nog even een paar boodschapjes!

Broeken passen. Ik nam er vijf mee waarvan er vier precies goed zitten; eentje is te kort, dus die gaat terug. Ik maak foto’s als Koen ze past zodat hij terug kan kijken welke hij wel of niet fijn vindt. Shoppen 2.0 zeg maar.

We kleden ons om voor Mees haar verjaardagsfeestje.

Maar eerst nog even eten! Salade.

Iris is in Uganda en ze stuurt me wat foto’s. Zoooo leuk. Er was nog een hoop gedoe met de bagage die niet aankwam en waar de douane uiteindelijk knetter moeilijk om ging doen, maar ik heb gisteren een appje gekregen dat alles is aangekomen, dus dat is zooo fijn. Een deel van de spullen al op de goede plek.

Leuke vrienden hebben wij.. Thank Steef;).

Pretbekkie. Zo trots.

We gaan op de fiets naar Mees haar ouders. Benjamin vindt het fantastisch.

En Morris geloof ik ook. Helemaal het nieuwe ding, je tong uitsteken als je doorhebt dat je vader een foto maakt.

Blij.

Morris heeft binnen no time de kleine poes weer te pakken.

‘Een handje onder het kontje toch?’ En dan dat koppie. Om op te vreten.

Even hangen bij Menthe.

Koekoek! Lief stel.

Omdat ik vanochtend nog geen Oreo Cheesecake ophad..

Familie.

We fietsen naar huis om de jongens op bed te leggen, en als zij slapen gaan wij weer terug. Onkel blijft bij ze.

Bij Mees thuis hebben ze al jaren Hello Fresh, en dus kookboeken vol recepten, en daar heb ik er een heeeleboel van uitgezocht om een foto’tje van te maken en zelf ook eens te proberen. Ik vind dat echt een ding.. Ik kan best normaal koken, ik ben geen Nigella Lawson maar er komt echt wel iedere dag prima eten op tafel, maar dat BEDENKEN iedere keer echt. Af en toe weet ik het gewoon niet en dan vervallen we maar weer in oude favorieten. Wel leuk om eens iets anders te proberen. Ik heb weer een hoop nieuwe recepten op het lijstje dus dat vind ik leuk. We gaan niet laat naar huis. Ik voel me niet helemaal je van het, al kan ik er de vinger niet precies op leggen, dus we duiken enigszins op tijd onder de wol.

Oké, niet helemaal je van het is veranderd in best wel redelijk ruk. Ik word snotverkouden wakker; niet fijn.

De jongens spelen lekker in hun joggingpak.

We kijken voetbal en chillen met z’n vieren. Zondag!

Broodje.

Samen spelen! Sinds Benjamin z’n verjaardag is de interactie tussen deze twee echt zó gegroeid. Voorheen was Morris vooral aan het vermaken, nu spelen ze echt samen. Morris doet alsof hij slaapt, Benjamin maakt hem vervolgens wakker, en dan krijgen ze allebei de slappe lach. Mooi om te zien.

Lunch!

De jongens gaan naar bed. Benjamin slaapt al en Morris wil liedjes zingen met ons allebei. Én handje vasthouden.

De jongens in bed, Koen naar voetbal: soep maken voor vanavond en morgen!

Deze kruimel slaapt niet lang. Dan maar spelen terwijl ik iets op m’n gezicht smeer.

Zo!

Ook wakker. Op naar voetbal!

Serieus..

En als hij eten ziet. Haha.

Voetballen!

Papa kijken.. Die zit er vandaag niet helemaal lekker in. Kan ‘n keer zullen we maar zeggen.

Benjamin vindt het ondanks dat toch leuk. Wijsneus.

Rust! Koekje halen bij de materiaalman; iedere week hetzelfde.

Knijpfruitjes. Grootste favorieten.

Kietel!

Dit dus. Samen samen samen. Dat handje van Benjamin..

Na de wedstrijd: appel. Voor het geval je je afvraagt: eten die kinderen ook wel eens niet? Nou heel eerlijk: zelden. Ze lijken op hun moeder.

Hapje hier, hapje daar. Gaat goed zo.

Mandarijntje.

En dan gaan we op naar huis.

Nog even eten en een ijsje na omdat het zulk lekker weer is, en dan gaan we met z’n allen badderen.

Als de jongens slapen installeer ik boven televisie zodat we ook een keer iets in bed kunnen kijken, en dan gaan we vroeg slapen. Ik voel me hondsberoerd, maar dat kan een keer. Hoop dat het gauw weer weg is.

Voor nu was het een goed weekend. Ik heb me wel eens fitter gevoeld, maar ach; het kan niet altijd feest zijn. Deze week is een normale werkweek en het weekend is iets rustiger dan de afgelopen weken. Op vrijdagavond gaan we een hapje eten met Robin en Mees, en verder moeten we vooral heel weinig. Ook fijn. Dat zien jullie volgende week weer. Voor nu bedankt voor het lezen en vooral ook voor het meedenken naar aanleiding van mijn post van gisteren.

Recommended Posts
Showing 7 comments
 • Vanessa

  Beterschap Michelle. Ik hoop dat je je beter voelt. Wat fijn dat de spullen in Uganda zijn aangekomen. Mooie plof. Dat handje van Benjamin op de rug van Morris. Prachtig.

 • Vanessa

  Oeps, ik bedoelde natuurlijk mooie plog

 • Larissa

  Beterschap! En wat een leuke foto’s weer. Zo leuk om te zien dat Benjamin en Morris zoveel lol samen hebben.

 • Femke

  Hopelijk ben je inmiddels weer wat opgeknapt :-). Heerlijk vooruitzicht, zo’n weekend waarin je niet te veel ‘moet’. Geniet er lekker van zou ik zeggen.

 • Mandy

  Leuke foto’s weer! Wat fijn dat de spullen goed aangekomen zijn, en wat fijn ook om te weten dat het echt goed terecht komt! Ohh, dat eten…zo herkenbaar. Hier precies hetzelfde. Stapel recepten klaarliggen om eens te proberen. Eigenlijk heel leuk om te doen, maar vaak gewoon te weinig tijd. Beterschap!

 • Priscilla

  Leuke plog weer! Even een vraagje welk merk mamafiets heb jij? Ben ook op zoek naar een nieuwe fiets.

  • bijzonderkleinwonder

   Ik heb een Cortina! Ik ben er echt heel erg blij mee. Superfijne fiets en ik vind hem ook best heel mooi voor zo’n moedersloep!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!