PLOG254: SHOPPEN VOOR DE BOYS

 In Persoonlijk

Leuk dat je er weer bent voor een nieuwe weekendplog! We hebben een fijn en zonnig herfstweekend achter de rug. Op zaterdag gingen we met de jongens winkelen voor hun wintergarderobe; vooral Morris had wat nodig, en genoten we verder van een lege agenda. Zondag was voetbaldag, zoals altijd, zelfs nu Koen geschorst langs de lijn stond met ons. Ik maakte foto’s van ons weekend!

Deze kleine man is er vanochtend héél vroeg bij. Hij heeft weer eens last van zijn darmen, dus nog voor zessen ligt hij tussen ons in. Het komt niet vaak voor dus ik geniet er maar van dat hij nog lekker bij ons wil liggen. We slapen alledrie niet echt heel veel meer, dus we gaan er op tijd uit. Voor het geval je je afvraagt: waarom eet dit kind op de grond? We zijn allebei ondertussen vanalles aan het doen, en zo kan hij in ieder geval niet uit zijn stoel klauteren.

Ik ga even douchen.

En ik deel mijn ontbijtje met Benjamin op ons bed.

We maken Morris wakker en die wil de Bumba kaart van Benjamin weer. Blijft een hit dat ding.

Ik wil deze blouse in tien soorten. Zo blij mee. Sowieso een fijne combi dit.

Iedereen ingepakt: we zijn onderdag! En de zon schijnt dus ik heb een instant goed humeur.

Het is nog best druk op de weg. We gaan naar de Outlet in Roermond. Ik wil even bij Mulberry kijken, en neuzen voor de jongens.

We rijden ongeveer een uurtje, en als we er rond half 11 zijn is Nike de eerste stop. We hebben meteen een beetje spijt dat we op zaterdag zijn gegaan; het is zo ontzettend druk. We lopen meteen tegen deze sneakers aan en ik vind ze geweldig. En Koen ook. En Morris wil ze niet meer uit. Die gaan dus mee.

Terwijl Koen in de rij gaat staan voor de kassa lopen Morris en ik rondjes. Stilstaan is voor ons allebei niet ons beste vak.

Mijn mannen!

Het is zulk mooi weer dat het alleen al leuk is om gewoon een beetje te wandelen en mensen te kijken.

Ik wil voor de jongens naar Hilfiger en daar vinden we een winterjas voor Morris. Heel blij mee! En het scheelt toch weer een slok op de borrel zo in de outlet.

We passen hem Benjamin ook, maar maat 80 past nu precies, en in maat 86 verzuipt hij nog. In ogenschouw nemende dat hij groeit als een malle weten we dus niet waar we wijs aan doen, en dan vind ik het sowieso teveel geld. Van Morris weten we dat hij er gewoon de hele winter mee kan doen, en dat Benjamin er met een beetje geluk volgende winter ook nog plezier van heeft, dus dan geef ik graag wat meer geld uit voor een goede jas, maar als hij misschien maar drie maanden gedragen word vind ik dat zonde. Deze laten we dus hangen.

Zitten ze!

Bij Ralph Lauren slagen we ook.

Ik kijk even bij Le Creuset voor Mees; dat had ik beloofd.

Nadat we onze route gehad hebben delen we samen een broodje voor we weer naar huis gaan. De jongens eten hun boterhammen.

Ennnn daarna druiven. Die gaan er altijd in.

Op naar huis!

Ferrari op de rechterbaannn.

De buit. Nike, Hilfiger en Ralph Lauren.

Overhemd, shirt, trui, nog een shirt en sneakers voor Morris, en een shirt en sneakers voor Benjamin. En voor allebei veel sokken, want dat was ook weer nodig.

De jongens spelen nog even en zijn dan allebei compleet uitgeteld. Koen legt Morris erin, en ik Benjamin, en die valt al in mijn armen in slaap. Zo fijn.

Ik ben nog even in het dorp.

Om foto’s te laten afdrukken bij de Hema..

en kaarsen te halen bij de Action.

Kleine boodschap bij de Plus nog, en dan door naar huis.

Kleine broer & grote broer.

Ik ben weg van deze sneakers. Witte sneakers zijn gewoon echt altijd goed.

We gaan er twee wakker maken, maar dat valt niet in goede aarde.

Samen op de bank.

Joggingpak aan, sloffen aan: chillmodus op standje maximaal.

Voetbal aan, drinken, bakje chips: goeie zaterdagmiddag.

Robin en Mees hebben de afgelopen dagen het slaapkamertje van de jongens bij papa en mama onder handen genomen als verrassing omdat zij er niet zijn, en nu is het klaar. Het ziet er zoooo leuk uit.

Morris’ bedje.

En Benjamins bedje!

Wij liggen met z’n vieren op apegapen als auntie appt of Koen even kan komen om onkel te helpen met het ophangen van de tv in de keuken. Als Morris ‘auntie’ hoort is er alleen geen kans dat Koen alleen gaat, dus hop, allevier die auto in.

Eenmaal thuis gauw in bad en naar bed!

Ik doe de foto’s die ik vanmiddag af liet drukken in lijstjes. Die erin zaten waren waren al jaren oud, van onze bruiloft nog, dus tijd voor iets nieuws.

En deze ook. Allemaal nieuw. Word ik blij van. Wij kijken een paar series en duiken dan op tijd in bed.

Zondag! We slapen allemaal uit tot half tien en dan gaan de nieuwe sokken aan!

En het nieuwe shirt ook. En de Bumbakaart moet ook weer van de plank.


Met z’n vieren op de badkamer. Gezicht wassen en tanden poetsen.

De winkel, keuken en kruiwagen doen het goed op ‘t moment.

Samen ontbijten!

En treinen bouwen.

Selfie op zondag. #nelpantervel

Op naar voetbal!

In Malden dit keer.

Morris ziet oma en die heeft hij gemist: wordt hij ineens heeeel snel van.

Ik vind voetbal over het algemeen altijd leuk, maar als Koen niet mee doet en het ook nog eens bedroevend slecht is vraag ik me toch wel een beetje af wat ik hier doe.

Heeft deze minder last van. Krentjes eten!

Bijkletsen met oma.

Hangen bij tante Mees.

Voetbalverstand.

Auto’s auto’s auto’s.

Ja, mooie auto’s mam.

En goeie racebaan pap!

Deze hond is zo ontzettend lief. Morris blijft maar op en neer lopen om hem te aaien – niet zonder te vragen natuurlijk – en dat is mooi om te zien. Dierenvriend.

Onderweg naar huis: middagslaapje overslaan betekent knockout in de auto.

Zo knockout dat hij in mijn armen verder slaapt. Komt NOOIT meer voor.

Weer wakker: samen spelen!

We eten. De jongens hebben hun eten al op en ik maak bruschetta voor bij de soep voor Koen en mij.

Op zondagavond kleren klaarhangen voor de volgende ochtend. Bur-ger-lijk. Yes. En ik hou ervan. Scheelt ‘s ochtends weer nadenken over wat het moet worden. Bevalt zo goed!

En dan was ‘m dat weer. Was een prima weekend. Vooral blij dat we voor Morris zo goed geslaagd zijn, want er lag gewoon vrijwel níets van herfst of winterspul in de kast wat hem paste. Nu dus weer wel. Helemaal goed. Komend weekend is leuk, want vrijdag is papa jarig, zaterdag zijn we de hele dag met Steef en Maris en de kiddo’s en zondag is het weer voetbal as usual. Dat zien jullie volgende week!

Voor nu bedankt voor het lezen, en voor de liefhebbers; morgen komt er weer eens een recept online!

 

 

Recommended Posts
Showing 25 comments
 • Femke

  Wat een heerlijk weekend hebben jullie achter de rug. Oja Roermond op zaterdag = verschrikkelijk. Nou heb ik sowieso al een hekel aan winkelen dus dat helpt niet echt haha. Heerlijk als je niet zo veel plannen hebt. Leuk die Nikes!

 • Linda

  Rij volgende keer eens door naar Maasmechelen in België! Scheeld nog iets meer vanwege de belasting! wij slagen daar ook altijd heel goed voor ons en de kids

 • Kelly Smans

  Hoi Michelle, ik dacht je al te zien lopen in Roermond! Leuke blog weer

 • Yvonne

  Haha feest der herkenning die Bumba kaart! Leuke spulletjes weer geshopt voor de jongens. Ik heb ook twee jongens. Nooit gedacht dat shoppen voor jongens ook zo leuk kon zijn.

  • bijzonderkleinwonder

   Ja die is goud hoor. Hebben ze zoooveel plezier van! Haha dat zeggen heel veel vrouwen inderdaad, dat shoppen voor jongens veel minder leuk is dan voor meisjes, maar ik vind shoppen voor een jongen echt wel heel erg leuk! Gelukkig maar ook, anders zou het best sneu zijn.

 • Judith

  Hey Michelle! Waar komen die leuke dekbedden vandaan?

 • Marlissa

  Waar zijn die leuke schoenen van bij beide Kids, die blauwe!

 • Marlissa de Korte

  Zijn ze nog te koop? Kan het namelijk niet vinden haha

 • Esmee

  Heerlijk weekend weer zo te zien! Komt er toevallig ook een receptje online hoe jij de bruschetta’s maakt? ( of is dat niet zo moeilijk? ) Ze lijken me heerlijk!

 • youssra bl

  Aaah super gave nikes voor de kindjes!!

 • Henrieke

  Zou jr het recrpt voor bruschetta willen delen? Ziet er zoooooo lekker uit! Lijkt me super bij een vers soepje

  • Johanna

   Ja ben ik ook heel benieuwd naar

  • bijzonderkleinwonder

   Jazeker! Ga ik snel een receptje van doen. Denk volgende week!

 • Amiek

  Leuk weer! Waar zijn die zwarte laarsjes met studs van ?? (Die je aan hebt met de zwarte broek en blouse van de hm die je in alle kleuren wilt haha)

 • Renate

  Super leuk weer!! Maarreee wat heeft koen gedaan dat hij geschorst is?? :0

  • bijzonderkleinwonder

   Twee keer geel gepakt in de allereerste competitiewedstrijd. En dan ook nog dom geel. Niet best! Zondag weer spelen gelukkig.

 • Sanne

  Heel leuk die witte nike sneakers voor de jongens! Welke zijn het precies? Wij hebben een maand geleden voor ons zoontje ook schoenen gekocht maar dan met flex zooltjes want dat is beter voor de voeten zeggen ze, voor als ze net lopen. Ik vind die witte nike sneakers wel heel leuk voor erbij straks in de winter! Maar koop jij niet eerst schoentjes met speciale zool voor Benjamin? Ga je gelijk voor sneakers?

  • bijzonderkleinwonder

   Benjamin loopt nog niet! Hij is thuis veel op blote voeten omdat hij dan veel staat en wat achter zijn loopkar aangaat, maar als we de deur uit gaan zit hij voornamelijk en dan zijn sneakers prima! Benjamin krijgt ook gewoon ‘eerste’ loopschoentjes, met flexzool inderdaad. Morris had die van Shoesme en die vind ik top.

 • Jessica

  Wat leuk om jullie zo te volgen. Waar zijn die lekkere joggingspakjes van de jongens van?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!