PLOG260: SPIEGELTJE SPIEGELTJE..

 In Persoonlijk

Het is woensdag en we zijn er weer met een nieuwe weekendplog! We hadden dit weekend een hartstikke lege agenda. Geen moetjes en verplichtingen, en dat was heerlijk. We rommelden in huis, fietsten een stuk, deden een rondje dorp, ik hielp onkel en auntie met wat klusjes en we gingen langs bij vrienden. Zondag was voetbaldag, maar die voelde je vast al aankomen. Ik maakte foto’s van ons twee dagen met z’n vieren.

Morning sunshine! Die snoet weer. De ondeugd straalt er vanaf. Ik zeg wel sunshine, maar Benjamin had vorige week niet per se helemaal zijn week. Niet fit, die tanden die al eeuwen zitten te duwen en steeds niet doorkomen, en snipverkouden.

Ik begin met een mand strijkwas. Ik had het deze week een beetje laten liggen dus dan maar nu wegwerken die hap.

Zo. Dat kan de kast weer in.

Ontbijten. Spot de hand op rechts. Never een ontbijtje voor mij alleen in huize Bollen-Walk.

Deze wil uiteraard ook. En Morris rooft ondertussen aan de andere kant van de tafel Koen z’n bakje leeg. Welja jongens.

Nieuwe jurkjes zijn er om meteen aan te doen. Ik ben er echt heel blij mee. Ik heb trouwens ook een bestelling geplaatst bij de Zara met een aantal nieuwe enkellaarsjes. Deze zijn van vorig jaar en beginnen een beetje afgetrapt te raken, dus ik hoop dat er een paar bij zit waar ik net zo blij van word als van deze.

Het is herfst. Het is fris en de blaadjes vallen massaal van de bomen. We gaan een stuk fietsen!

We moeten nog een jasje voor Benjamin en sinds het kind werkelijk ál zijn broeken kapot heeft op z’n knieën wil ik er eigenlijk ook nog een paar spijkerbroekjes bij. Het liefst geen dure, want ook die gaan stuk.

Altijd hand in hand. Zo fijn dat hij dat tegenwoordig steeds wil .

Dit gevaarte op de kinderafdeling van Hout-Brox is voor Morris een schot in de roos.

Ik zie zoveel leuke dingen! Van Tumble en van Z8 ook, terwijl ik daar al echt heel lang niets gekocht heb.

Koen heeft een nieuwe telefoon, maar daar moet nog een glasplaatje op en een hoesje omheen. We gaan naar de Amac en Morris voelt zich als een vis in het water daar. Deze wil ie wel zegt ie ook nog. Haha ja vriend, mama ook. Eerst nog even sparen denk ik.

Een klein ijsje moet kunnen, ondanks dat de zon er niet is vandaag.

We kijken even bij de H&M, en later bij de Prénatal, en Morris installeert zichzelf midden in het gangpad met een boekje.

Middagdutjestijd! Eerst nog even een boek.

Ik ga naar auntie en onkel om wat dingen op te hangen en ze hebben verse kokosmakronen. Echt m’n lievelings. Zo verschrikkelijk lekker vind ik die.

Ze hebben wat prints van Desenio besteld die ik op ga hangen in het toilet.

Timmeren! Doet me altijd een beetje denken aan de bouwweek van vroeger als ik dat aan ‘t doen ben.

Bijna klaar!

Zo. Die hangen!

En die ook! Ik vind deze spiegels zó mooi! Er kwamen op Instagram al veel vragen over, maar deze zijn van BePureHome via Fonq!

Als alles hangt ga ik snel naar huis: mijn mannen ophalen!

We gaan door naar Maashees. Even op ziekenbezoek bij Miek!

Dikke vrienden. Alleen maar op handen lopen met Tom. Ze zijn echt zo niet normaal lief samen deze twee.

Suus komt ook net langs, dus Morris is he-le-maal in z’n element.

Voor kinderbedtijd gaan we weer naar huis. Half uurtje onderweg.

Ik nam bij de Hennes vanmiddag deze mee voor allebei de boys, en een spijkerbroekje voor Benjamin voor een tientje. Dat is nog leuk.

En ik ruim al Morris zijn rompers op. Ik heb ze altijd weggegooid omdat ik het wel fris vond om voor Benjamin nieuwe te hebben – vraag me niet waarom, gekke kronkel – maar nu het zijn laatste rompertjes zijn en er geen nieuwe lading meer komt ga ik ineens heeeel hormonaal lopen doen. De rompers zijn dus nog niet weggegooid. Haha.

Bankie, Love Island. Prima avond slechte tv. We gaan een beetje op tijd slapen; voelen ons best een beetje opgebrand. Sowieso krijg ik rond deze tijd van het jaar altijd ineens het besef dat het niet eens zo lang meer duurt. Over negen weken is het jaar voorbij! Dan zijn we lekker op vakantie, en daar kijk ik heel erg naar uit, maar voor die tijd moet er ook nog even van alles en staat de agenda best heel vol. Dat gevoel van ‘we hebben nog maar even’, terwijl er op 1 januari op het jaartal na eigenlijk precies niks anders is dan de dag ervoor natuurlijk..

Zondagochtend. Ontbijten!

En samen spelen in hun huispakjes.

Géén idee wat hij aan het doen is hier. Hij heeft er tegenwoordig af en toe een handje van z’n gezicht ergens in te drukken. Doet ie als we knuffelen ook; z’n koppie helemaal in ons duwen. Best engig, ik ben altijd bang dat hij geen lucht krijgt.

Eten eten eten. Morris wil hagelslagjes, en ook nog op de grote stoel zitten. U vraagt wij draaien.

Ik installeer Koen z’n nieuwe telefoon. Ik denk altijd ‘doe ik even’, maar puntje bij paaltje duurt het dan toch net ff langer dan ik had bedacht.

Op tijd naar bed voor een middagdutje; dan kunnen ze zo uitgeslapen mee naar voetbal.

Koen en ik lunchen samen. Dit was even geleden!

Koen is weg, ik maak me klaar om te gaan, en dan haal ik de jongens uit bed.

Zo. Voetbalzondag!

Zijn we.

Groen veld. Robin doet nog steeds niet mee omdat hij geblesseerd is.

In de rust weet ie Theo weer te vinden voor een koekje.

Kijk hem staan. Vanaf daar kan hij tenminste iets zien!

Krenten eten met oma en tante Mees.

Na de wedstrijd is ie meteen weer gevlogen. Terug naar Theo.

Als hij z’n buik weer vol heeft gaat ie eindelijk mee de kantine in. Nog even gezellig doen.

Met mama naar de wc. Kleine jongetjes worden groot.

En dit dan. Benjamin met Robin z’n zonnebril. En dan die snoet erbij. Hij kan ‘m hebben:’).

We gaan na voetbal weer eens bij papa en mama eten. Voorheen was dat een soort van vaste prik op zondag, maar de laatste tijd komt het eigenlijk nooit meer voor. Vandaag dus weer wel. Vinden de jongens heel leuk!

En wij ook. We krijgen verse tomatensoep.

En daarna pasta met beefreepjes en parmezaan. M’n lievelings. Receptje staat al online!

Valt ook in de smaak bij onze kleine alleseter. Zolang het maar niet groen is.

We kijken nog even de samenvatting van Feyenoord..

En daarna gaan we naar huis! Ik moet zo lachen om deze foto. Het is net een hele manier zo! We kijken de start van de Formule 1 en daarna leggen we de jongens in bed. Ik maak de plog af als zij slapen en dan houden we het ook voor gezien! Het weekend zit er weer op. Niet normaal hoe snel de tijd gaat. De dagen vliegen voorbij alsof het niks is. Volgend weekend zijn Koen en ik een dag in Rotterdam – thanks voor al jullie tips! – en daar heb ik heel veel zin in. Na jullie tips hebben we gereserveerd bij Aqua Asia Club, dus ik ben heel benieuwd. Ik laat jullie volgende week weten hoe dat was. Voor nu: bedankt voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 3 comments
  • Lieke van Veen

    Jullie wc is echt super mooi geworden!

  • Els

    Mag ik vragen waar je leren jasje van is die je aanhebt op de foto met jullie vieren? Heel mooi!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!