PLOG263: WE ARE PREGNANT EVENT’18

 In Persoonlijk

Nou goeiemorgen mensen, daar is ze weer hoor. Onder m’n dekbed vandaan gekropen en weer hartstikke alive en kicking. Min of meer. Dus. Vandaag dan alsnog de plog van afgelopen zondag! Het We Are Pregnant event en mijn meet & greet daar. Ik vond het van tevoren echt níet te filmen spannend gewoon, en toen werd ik dus ‘s nachts van tevoren ook nog hondsberoerd, maar uiteindelijk ging ik en was het oprecht één van de leukste dingen die ik ooit heb mogen doen. Echt. Het was intens gezellig en het event op zich is een onwijze aanrader: ik maakte veel foto’s én ik kreeg foto’s van de fotografe, dus het zijn er nogal wat! Komen ze!

Het is 9:15 en ik ben klaar om te gaan. Ik had zware kledingstruggles, uiteraard, maar ik ga uiteindelijk voor dit. Zwart, veilig, en ik voel me er heel fijn in. Broek van Kiba en shirt van Chiquelle; daar komt van de week weer ‘n kortingscode van in de vlog, voor de liefhebbers. De laatste voorlopig!

Ik ben er. Bij de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Thanks!

Ik word bij binnenkomst meteen positief verrast! Het ziet er allemaal mega leuk uit. Niet massaal, eerder knus, en ik vind het behoorlijk overzichtelijk qua opzet. Het is niet extreem groot, maar wel groot genoeg om je een flinke poos te kunnen vermaken.

Ik word verwacht in de living. Ziet er ook allemaal zó leuk uit. Love deze stoeltjes. Die zou ik zo aan de eettafel zetten. Ware het niet dat ik twee kinderen heb met rondvliegende soepspetters enzo en ik die stoelen dan forever in het plastic zou moeten laten.

Heel veel leuke merkjes.

En mijn eigen hoekje! Ik vind dit bordje zo surreal. Is het overigens ook, want voor de oplettende kijker: m’n naam is verkeerd gespeld.

Alles staat al klaar: het is alleen nog even wachten op de meiden!

Drankjes en goodiebags!

Ik ben een gigantische sucker voor flesjes water met leuke wikkels. Ik gebruik altijd mijn Doppers, maar ik vind dit er wel heel leuk uitzien.

Er moet even een foto gemaakt van Jipp, Natalie en mij, en ik moet zo lachen om deze. Die hand. Ik ben een kop kleiner dan Natalie dus ze krijgt er spontaan moedergevoelens van. ‘Kom maar kind’. Haha.

Die van de fotograaf, van Sprankelend Fotografie, zijn wel heel leuk!

Poseren is niet mijn sterkste vak, en al helemaaal niet als er heel veel mensen kijken, dus ik voel me lichtelijk opgelaten, maar het resultaat vind ik toch best heel leuk.

Zo!

Er zijn taartjes van Sprinkles Bakery. Natalie heeft deze.

De naamkwestie is gefixt.

Ik heb geen taartje, maar wel veel van deze cupcakes! Ook heel mooi.

De meiden zijn er allemaal!

Taartjes uitdelen. Het is maar goed dat ik de helft van de tijd de slappe lach heb want dat poseren moet ik wel nog ff leren.

Ik word er in ieder geval blij van. Dat is een goed teken toch:)?

De meet & greet duurt maar een uurtje, maar tegen de tijd dat het officieel is afgelopen zijn we nog lang niet uitgekletst. Zo fijn! En zo leuk dat iedereen zo goed met elkaar overweg kan ook.

Het is zo gezellig. Ik heb me echt druk gemaakt om niks. We hebben gespreksstof voor een week.

Oprah momentje light dit. Ik heb voor iedereen een sjaaltje uit de shop mee, als bedankje dat ze de moeite hebben genomen er vandaag te zijn.

Nóg een keer poseren bij m’n bord. Ik ben me toch een potje blij dat ik deze broek aan heb getrokken vandaag. Ik weet normaal nooit waar ik m’n handen moet laten op foto’s als deze, en daar hoef ik nu mooi niet over na te denken.

Ik krijg wel gelijk dat deuntje in m’n kop.. ‘ik wil ook zo’n broek met van die zakken aan de zijkant..’ Dus. Blijf het een beetje bizar vinden om dit terug te zien, maar wel heel heel leuk.

De inhoud van de goodiebag! Al verschilt die nog wel wat per persoon. De mijne was net iets anders qua inhoud.

Groepsfoto’tje met de telefoon. Lekker serieus.

Als je vraagt of ze ff een fotootje willen maken.. Selfie!

De groepsfoto’s van de fotograaf zijn toch net ff wat mooier van kwaliteit.

Heel veel knuffels.

En nog meer. Zo leuk dat je zo’n klik kunt hebben met mensen die je nog nooit hebt gezien.

We maken ook nog allemaal even een foto samen. Hier met Lisa Jane dus. ENNNN de babyjongen in haar buik.

Met Pamela. Die heeft een minimeisje in haar buik.

Karin. Medebrabo:).

Sabine! Die hier overigens al door haar hurken gaat omdat we anders net de reus en klein duimpje zijn. Haha. Goed duo!

Jennifer! Met minibuikje, want ook zwanger!

Met Anna en Arsenio. Wie herkent die kleine knapzak? Ik denk dat ik minimaal tien keer klap eens in je handjes met hem heb gezongen, dus we waren vrij snel vriendjes.

Lieve Lisette.

Ennn m’n Rotterdamse Tina Trucker! Die had ik natuurlijk vorige week al gezien, en dat was wel heel fijn. Scheelt toch als je één iemand uit de groep al een keertje eerder gezien hebt, dat maakte het net wat minder eng.

Ze checkt ff of er écht geen baby in zit, naar aanleiding van die foto van ons samen van vorige week waarop ik een beetje ongelukkig stond blijkbaar en ik dus een aantal keer de vraag kreeg of ik zwanger was. Niet het geval. Love de foto. Leuk mens.

Na de meet & greet doen we met z’n allen een rondje over de beurs. Er zijn zó veel leuke stands!

Dit vind ik een heel mooi initiatief.

Zo leuk opgezet allemaal.

Voor we naar huis gaan nog heeel even kletsen met Tien en Joëlle.

En dan rijd ik linea recta door naar Nistelrode. Koen is net zo beroerd als ik vannacht was, dus die vraagt of ik hem alsjeblieft op wil halen. Dat doe ik. Ik voel me op zich prima. Ik heb niets gegeten vandaag, en hoewel dat ook niet echt optimaal is heb ik het idee dat dat nog niet zo’n gek idee was gezien de toestand van mijn buik.

Gauw naar huis.

De goodiebag. Of eigenlijks bags. Niet normaal, zo veel mooie spullen. Intens verwend.

Ennnn weer herenigd met m’n lieve kleine mannen. Mama is bij ze gebleven vanmiddag.

Ik krijg een aankleedkussen van Moomu. Ben ik heel benieuwd naar!

De inhoud van de goodiebag. Zóveel spullen. Mijn buurvrouw is bijna uitgerekend van haar eerste kindje, dus de spulletjes die wij nu niet ‘nodig’ hebben stop ik alvast weg voor als Frits – werktitel uiteraard – geboren is. Is ‘t alleen te hopen dat ze deze blog niet leest.

Morris is weg van de groeiboom van Witlof for kids en ik vind ‘m ook fantastisch. Volgend weekend ophangen boven.

Mam heeft wat erwtensoep mee, dus ik besluit toch maar wat te eten. Dat blijkt later niet per se de beste zet, maar daar hebben jullie inmiddels al alles over gelezen.

Het is bedtijd voor de jongens. We nemen de Moomu gelijk in gebruik! Voor Benjamin blijkt het meteen een uitkomst; op de Moomu ligt hij niet plat en dat is voor een kind wat al sinds zijn geboorte een bloedhekel heeft aan plat op zijn rug liggen heel fijn.

Nog even een boekje en een kus en een knuffel, en dan is het bedtijd voor onze kleine mannen. En wij duiken er niet veel later ook in. Wat was het een leuke dag! Ik was zo nerveus, maar dat bleek achteraf echt helemaal voor niks. Het We Are Pregnant event vind ik echt een ontzettende aanrader, dus mocht je overwegen ook te gaan; in maart is er weer een editie. Voor nu bedank ik jullie heel erg voor het lezen, en tot de volgende!

Recommended Posts
Showing 5 comments
 • Carolien

  Leujw plog weer! Je ziet op de foto’s dat je er heel erg van genoten heb 🙂

 • Carolien

  Leuke*

 • Eva

  Ah ik zei het op Insta al, maar je straal helemaal ondanks dat je zo ziek was. Zo leuk om te zien. Wat ben je toch oprecht. En je hoeft niet zo onzeker te zijn, je staat super leuk op de foto’s.

 • Youssra

  Wat ziet het er allemaal kei gezellig uit!! Je straalt ook helemaal. Een volgende meet & greet wil ik er heel graag bij zijn. Fijn weekend ♥️

 • Jennifer

  Het was zooo gezellig en we are pregnant is écht een aanrader! Nog een keertje, super bedankt voor de invite en gezellige middag! Je bent in het echt nog leuker dan je al overkomt op IG en je blog/plogs! Ik ben altijd weer blij als je iets nieuws post! ♡♡♡

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!