PLOG268: SHOPSESSIE MET MAM

 In Persoonlijk

Goede maandagmorgen lieve allemaal! De laatst week van november is begonnen en we luiden ‘m in met een nieuwe vrijdagplog. Het is geen bijster lange deze keer, maar ik had wél een megaleuke dag. Ik rommelde de hele ochtend thuis met de jongens, ging boodschappen doen met ze en daarna winkelen met mama. Niet voor mezelf maar voor haar! Dat was heel gezellig. Vrijdagavond was burgerlijkebankhangavond en dat was óók lekker. Dus. Een fijne vrijdag in 25 foto’s: komen ze!

Opstaan met deze kleine man. Benjamin slaapt volle bak uit vanochtend, dus Morris en ik starten met z’n tweetjes op. Ook heel gezellig! Hij stond weer boven met z’n Mickey en z’n kussen en ik was m’n make-up aan het opdoen dus kroop hij nog lekker even in ons bed.

Ontbijt maken voor gevorderden. Hulp van allebei de jongens. Morris zal het wel even regelen en Benjamin kijkt toe.

De jongens spelen samen en halen de hele hut overhoop, en Morris is nog niet van plan om boodschappen te gaan doen. Dus daar wachten we dan even op. Na elven gaan we de deur uit. Rondje supermarkt zoals iedere week. Vaste prik! Ik draag m’n gele jas echt heel graag, en hij is ook gewoon echt hartstikke warm.

Goede hulp! Hij sjouwt de tassen, en ik neem Benjamin op de arm.

Appeltje! Geschild en wel. Ik voel me net een halve crimineel als ik in de supermarkt m’n schilmes tevoorschijn tover, maar sinds ze allebei een keer bijna zijn gestikt in een stuk schil nemen we dat héél graag voor lief.

Croissantje delen samen. Kijk die snoet van Benjamin. Die laat zich de kaas echt niet meer van het brood eten.

We hebben de weekboodschappen binnen, of in ieder geval die van de Lidl, en dan spreken we met mama af in het dorp. We hadden als voornemen om even te gaan winkelen, dus dat is het plan  voor nu. Maar eerst naar de beste worstenbroodjesbakker. Morris kijkt z’n ogen uit en wil het liefst ALLES.

We bestellen vier worstenbroodjes en het meisje achter de toonbank vraagt na een paar minuten of ze die van de jongens er alvast uit zal halen zodat ze niet zo bloedheet zijn. Hoezo lief meedenken? Echt zo’n momlifeding weer, maar dat kan ik dus echt heel erg waarderen. Krijg je niet als ze allevier tegelijk klaar zijn en de jongens hun broodje willen dat ze er niet van kunnen eten omdat het te heet is. Top.

Kind blij!

We gaan lekker winkelen met z’n vieren. Dat is lang geleden! We hebben in Uden ondertussen ook een Cotton Club en Costes, dus dat is leuk!

LOVE dit jasje. Niet megadik maar wel fijn voor in de auto en als tussenjas. Staat heel leuk toch?

Als we in de Cotton Club zijn bedenkt Morris dat hij moet plassen. Gelukkig is het winkelpersoneel megavriendelijk en mogen we daar even samen naar de wc.

Costes! Hier vind ik een leuke blouse, afgeprijsd van 40 naar 15! Vind ik een goeie deal. Groen met hele kleine roze stipjes. Vergeten een foto van te maken maar die zien jullie sowieso nog voorbij komen.

Helemaal into kleur ben ik. Ik heb echt winter na winter alleen maar zwart gedragen, maar nu word ik zo vrolijk van een beetje kleur!

We gaan voor schoenen naar Snuf&Shoe, en de dame in de winkel zegt meteen als wij binnenkomen: ‘heeee Morris jou heb ik vanochtend nog gezien!’ Ze is iets ouder, 73 vertelt ze later, maar ze kijkt dus mijn vlogs. Zo leuk echt. ‘Ik heb ‘m vanochtend op pauze gezet omdat ik moest gaan werken, maar ik ben heeel benieuwd hoe het is afgelopen met de auto! En wat zien de jongens er toch altijd leuk uit.’ Dat zijn dus voor mij echt de allerleukste dingen aan bloggen. Ze doen niet mee aan de Black Friday gekte, maar geven in plaats daarvan een mooie bos bloemen mee na aankoop. Ook leuk!

Als de jongens naar bed moeten voor een tukkie gaan we naar huis. Er zijn weer ‘n boel pakketjes bezorgd!

Dat hele dutje wordt ‘m niet. Ze spelen zo lief dat ik ze maar gewoon lekker laat samen. Helemaal in hun element.

Ik maak ondertussen alle pakketjes klaar die op de post moeten vandaag. Afgelopen week kwam onze nieuwe collectie sjaaltjes online in de shop en er zitten zóveel leuke bij. Er wordt meteen heel veel besteld waardoor alle voorraad er meteen doorheen is, maar vanaf 1 december worden ook alle andere nieuwe bestellingen uitgeleverd. Ik krijg hier zoveel positieve energie van.

‘n Deel van alle pakketjes. Het is zo leuk als je iets bedenkt en je vervolgens allemaal foto’s opgestuurd krijgt van kindjes met sjaaltjes met jouw logo om hun nekkie. We zijn heel druk met alweer nieuwe ideeën.

Ik heb nog een bon van de Ici Paris die ik altijd laat verstoffen in de kast omdat ik te zeikerig ben om ‘m op te maken, maar nu besluit ik toch nog even het dorp in te gaan. Mijn dagcreme is op dus ik neem wat nieuwe skincare mee. Ik merk dat mijn huid het afgelopen halfjaar door ‘n aantal factoren ook nogal veranderd is, daarover praat ik jullie nog bij, dus geen overbodige luxe.

Thuis. Plaatpizza’tje in de oven.

M’n Purity was ook op – en daar zwéér ik bij – dus die moest ik nieuw, en de rest ga ik testen. Ik wilde de pot van Clinique eigenlijk los kopen maar hij zat in dit setje voor hetzelfde geld, dus in dat geval..

Klaarrrrr. Zoveel trek in.

Open haard aan, kaarsen aan, The Voice op: vrijdagavond. Ik vind deze man trouwens echt héél erg goed en ik begrijp er geen hout van dat er zo laat gedraaid wordt. We hebben een leuke zaterdag voor de boeg, met heel veel Sinterklaasdingen, maar dat zie je morgen in de weekendplog. Voor nu wens ik jullie een heel fijne week toe allemaal. Dankjewel voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 7 comments
 • Marja

  Ahhh een Bauknecht oven. Hopelijk hebben jullie er meer geluk mee dan wij. Beide ovens (stoom en normaal) al twee x stuk gehad en zo een K service bij Bauknecht. #frustratie haha

  Leuk stukje van de 73 jarige mevrouw. Dat verwacht je toch niet? Tof!

 • Femke

  Heerlijke plog weer. Costes en Cotton Club zijn echt mijn favoriete winkels. Laatst – toen nog hoogzwanger – scoorde ik echt een heeeeeerlijk vest bij Cotton Club. Morgen ga ik als het goed is winkelen voor mijn verjaardag met mijn moeder. Hopelijk hebben ze weer veel leuke items haha! Ik vond die kerel ook heel goed in The Voice.

 • Jose

  Gezellige vrijdag! Ieeuwww plassen als je onderweg bent. Dat vind ik altijd zo ranzig als mijn zoontje op een openbaar toilet moet. Hij mag dan niks aanraken van mij en als we thuis zijn gelijk schone kleren aan ☺️

 • Berta

  Super leuke plog weer! Kan zo meegenieten van jouw vrije dagen met de boys.

  Wat ik me wel altijd afvraag is hoe jij dat doet met je boodschappen als je daarna nog langs andere winkels gaat? Heb je alles in koeltassen? Koelcel in de auto? Of zet je alles eerst thuis af? 😀

  • Fleur Vrolijk

   Haha dat vroeg ik mij precies ook af 🙂
   En het appeltje thuis schillen scheelt misschien ook als mensen raar kijken naar je mesje haha of vind je dat niet fris? Zag er weer uit als een gezellige dag 🙂 En wat wordt Benjamin groot zeg!

 • Inge

  Heerlijke plog weer!!!

 • Lobke

  Gezellige vrijdag :). Leuk om te lezen. Van die kadobon is helemaal herkenbaar. Ik vind het ook altijd zonde om het uit te geven. Slaat eigenlijk nergens op natúúrlijk. Haha. Fijn dat iemand anders dat ook heeft 😉

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!