PLOG271: WINKELEN & VERREGENEN

 In Persoonlijk

Goedemorgen allemaal! Had ik even een potje te hoog van de toren geblazen met m’n vijf dagen achter elkaar uploaden vorige week.. Deze week moet ‘t me wel weer lukken, want er staan nog twee leuke artikelen op de planning voor hierna mét een leuke winactie ook, dus het streven is er. Vandaag eerst de foto’s van afgelopen weekend. Op zaterdag ging ik winkelen met mijn schoonmoeder. Ze heeft drie zoons en had dat nog nooit zo gedaan, en dat was écht heel erg gezellig. Zaterdagavond keken we een foute kerstfilm, en zondag verregenden we langs de lijn. Kijk mee:)!

Het is zaterdagochtend. Deze man was er redelijk op tijd bij vandaag dus kruipt tussen ons in. Koen blijft lekker met hem liggen en valt weer in slaap. Ik ga eruit, want ik heb met mijn schoonmoeder afgesproken vandaag! Op zaterdag zonder Koen en de jongens; unicum.

We gaan winkelen samen, dus ik ga vroeg de deur uit.

Bijna in Vught!

Ik haal mam op en dan rijden we door naar Den Bosch!

Mijn schoonmoeder slaagt heel goed, en dan gaan we samen lunchen bij Brownies & Downies! Zit in zo’n leuk pandje.

Broodje carpaccio. Verrassend hè? Wel megalekker.

We zitten bijna twee uur binnen en delen ook nog een brownie. Met gezouten caramel. ZO. LEKKER.

Koen stuurt deze foto door. Hij heeft alle spotjes in de slaapkamer en badkamer vervangen voor Hue spotjes, en Morris mag vandaag de kleur kiezen. Badderen in het rood, zeg maar. Zal er uitzien van buiten! Haha.

Schoonmoeders!

We vinden allemaal hele goede salevondsten, écht heel leuke, en ik vind het een extra reminder om vaker naar Den Bosch te gaan om te winkelen. Ik ga altijd automatisch naar Eindhoven als ik naar de stad wil, voor de Bijenkorf vooral, maar Den Bosch is qua stad an sich eigenlijk echt wel gezelliger.

Bij de Hennes! Ik koop helemaal niets, alleen wat lingerie! Die vind ik fijn van hier, en lekker betaalbaar. Nou heb ik zeg maar ook niet bepaald heeel veel ondersteuning nodig ofzo, dus voor mij doet dit prima dienst.

Ik kan nóóit een dag weg zonder Koen, zonder wat voor hem mee te nemen. Sulletje hè? Hij heeft een nieuwe joggingbroek nodig, in zijn oude zitten letterlijk gaten, dus ik neem een nieuwe van Nike voor ‘m mee.

Overal kerstbomen. Mega kerstvibes.

Rond vijven ben ik weer in Uden. Dit was zo’n gezellige dag! Nog even de Plus in, en dan gauw naar huis.

Helemaal in z’n element met zijn nieuwe joggingbroek.

Deze kijkt een filmpje met een paar chipjes.

En hij is blij dat ik er weer ben!

Alleen maar knuffels en hand vasthouden willen ze.

Dit.. Niet gewend dat mama er op zaterdag niet is. Heb ze gemist.

Dit was het outfitje vandaag. Ik pas er alleen even laarsjes onder die ik bestelde bij Zalando.

Lekker eten!

Deze laarsjes dus. Ik had geen zwarte met hakken meer, en deze zijn superverschillend, maar allebei heel betaalbaar en zitten fijn. Die blijven.

Het is bedtijd. Verhaaltjes lezen samen.

En dan kruipen we op de bank!

We kijken The Princess Switch op Netflix. Lekker simpele kerstfilm.

Zondagochtend! Ontbijten! Let op Benjamin zijn koppie. ‘Uh hallo?’

En dan deze blik. Kind heeft nogal expressie in z’n gezicht. Hahaha.

Boterhammetjes.

Drie keer raden wat erop zat. Smeerkees.

Pyjamaochtend! Samen auto rijden.

Ik smeer alvast wat op m’n gezicht. Kan maar gebeurd zijn.

Vlog bewerken!

En yoghurt eten als de jongens slapen.

Dit jurkje van Kiba is top voor kerst! Of voor Oud & Nieuw. Gaat sowieso mee op vakantie.

Ik kleed me aan en haal de jongens uit bed: op naar voetbal.

Pap en mam zijn er ook. En het is gruwelijk hondenweer echt.

Deze dus in de rust.

Benjamin vermaakt zich prima op de tribune met z’n broodje.

Afgelopen. En verloren. Daar wordt geen mens blij van.

Van lekker spelen in de kantine wel.

En van een lolly van de verzorger al helemaal.

Weer thuis. Gauw de kachel aan om op te warmen. Morris vervoert het hout tegenwoordig in zijn fiets.

En we gaan weer eten. Koen en ik nemen restjes soep van gisteren, de jongens risotto en pasta.

When je twee bent en je alleen tanden wil poetsen met de Uggs van je vader aan je voeten, en in de douche. Joe. Ik snap ‘m.

Boekje lezen met z’n vieren. Vaste prik.

DIE OGEN<3!

Wij hebben nog trek dus we maken een plaatpizza die we voor de tv opeten. En dan is het weekend alweer voorbij. Nog een paar weken en dan zit het jaar erop.. Niet te doen! Het was een heerlijk weekend, alleen de zaterdag zonder elkaar vinden we allevier niet helemaal optimaal. Volgend weekend zijn we wel weer lekker samen. Fijn vooruitzicht.

Vandaag – als dit artikel online komt – komt Sinterklaas langs bij ons thuis, heb ik me laten vertellen;), dus dat is leuk. Zo benieuwd hoe de boys, of eigenlijk vooral Morris want Benjamin snapt er nog niks van – reageren. Mochten jullie vanavond ook Sinterklaas vieren: heel veel plezier!

Bedankt voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 12 comments
 • Fleur

  Heerlijk weekend! Was dit de eerste keer dat Koen een hele dag alleen was met de kindjes?

  • bijzonderkleinwonder

   Neee niet de eerste keer, maar het komt eigenlijk vrijwel nooit voor!

 • Anne

  Leuke plog weer! Den Bosch is zo’n gezellige stad om te winkelen 🙂 heb je toevallig een linkje naar de Zalando laarsjes? Op die website zie ik door de bomen het bos niet meer! Haha

  • bijzonderkleinwonder

   Ik kan ze zelf ook niet meer vinden! Zal Zalando even contacten; krijg er heel veel vragen over.

 • Femke

  Leuke plog weer? Heb je tips voor leuke winkelstraten in Den Bosch? Wij gaan over 2 weken een nachtje daarheen, dus ben benieuwd!

 • Elz

  Aah wat een leuke plog weer! Heb je naar de voetbal de laarsjes van Zalando aan? (Vind ze nl heel leuk staan op de foto).

 • Elz

  Ps: van welk merk zijn die laarsjes?

  • Elz

   Aaah ik heb ze denk ik; Even&Odd?

 • Femke

  Heerlijk die kerstfilm, toevallig keek ik die ook zaterdagavond. Waar heb je het jurkje van waarin je ging shoppen? Erg leuk is hij!

 • Elena

  Waar koop je al die leuke oorbellen?

 • Corina

  Den Bosch is een gezellige winkelstad! Met veel mooie winkelstraatjes. Lunchtip: slagerij het stokpaardje, krullartstraat 16. Achter in de winkel kun je hele lekkere broodjes e.a eten voor weinig!!

 • Mireille van duijn

  Ziet er weer gezellig uit.

  Wij gaan toevallig zondag tot maandag nachtje naar vught samen. Waren toevallig van plan om zondag naar den bosch te gaan.
  Nog nooit geweest dus ben benieuwd

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!