PLOG274: BATTERIJ IS LEEG

 In Persoonlijk

Goedemorgen lieve mensen. Het is maandag en vandaag doen we weer de plog van vrijdag! Het was zoals altijd mijn vrije dag met de jongens. Morris en ik hadden een ochtend samen tot onze kleine slaapkop boven water was, en daarna deden we samen boodschappen voor een heel weeshuis, dronken we koffie met mam, maakte ik heel veel bestellingen, had ik ellende met PostNL en met een peuter die niet wilde slapen. Kijk je mee?

Vrijdagochtend. Deze wordt pas weer na tienen wakker, terwijl hij gisteren al voor achten sliep. Zo veel slaap nodig de afgelopen weken. Echt bizar. Morris en ik hebben er al een hele ochtend op zitten samen. Wel lekker op ‘t gemak, want echt vooruit te branden zijn we niet.

Het is KOUD buiten. Morris trekt de voordeur open, duwt ‘m vervolgens in volle vaart dicht en komt zelf vragen een muts en ‘schoentjes voor de handjes’. Blijft echt mijn favoriete uitspraak van hem.

Beertje nummer twee ook aangekleed.

Ik rijd even met de jongens langs opa. Die komt gauw buiten een kus geven.

Nog gauw een handje.. Zo zo lief samen. Opa is dementerend, maar daar merk je weinig van als hij met de boys is. Of misschien eigenlijk wel juist; het verschil lijkt maar heel klein te zijn.

Appels appels appels. Die muts. Love it.

Mijn wagen volgeladen!

We spreken na de boodschappen met mama af bij de Hema voor een kopje koffie en broodje voor de jongens. Vaste prik op vrijdag.

Ik ga even naar de sportzaak voor een nieuwe ski-helm, maar ik vind niet meteen wat ik zoek. VOLGENDE WEEK is het gewoon al zo ver. Kan-niet-wachten.

Lekker aan de wandel samen!

Eenmaal thuis leg ik Benjamin lekker in bed. Morris wil niet voor de verandering, dus die gaat lekker kleuren en tekenen. Ook goed!

En dan gaat het lampje toch nog uit. Achteraf heeel erg onhandig natuurlijk, maar op dit moment vinden we het vooral mega schattig dat hij zo lekker ligt te slapen.

Pakketjestijd. Oh jongens, die PostNL. Ik krijg er echt de kriebels van gewoon. Pakketjes niet bezorgen, dat je dan een nieuwe stuurt, en dat ook die zoek raakt. ERGERLIJK. Maargoed. Overal waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt, zullen we maar zeggen; gelukkig gaat het meeste wel goed. Maar vervelend is het.

Ik moet nog een paar kleine boodschapjes doen en wip even bij Mees binnen. Die heeft net soep gekookt..

Dussss geeft ze twee bakjes mee. ZO lief.

Pakketjes wegbrengen!

En even in het dorp.

Ik moest iets ruilen bij de Hunkemöller. Ik pas dit joggingpak. Zit heerlijk maar wordt ‘m niet. Neem uiteindelijk een andere mee.

Klaarrr. Gauw op naar huis. En ik heb mijn bril op, want nadat ik van de week een nieuw setje lenzen in deed zag ik er precies niks mee. Nog minder dan ik normaal al zie. Als ik continu met m’n vingers in mijn ogen zat om ze op de goede plek te doen ging het wel, maar daar heeft niemand zin in. Sowieso heel irritant. Blijkt dus dat het de verkeerde waren. Iets mis gegaan met de bestelling waardoor ze wel de goede sterkte zijn, maar het verkeerde materiaal, waardoor ze bij mij niet op mijn pupil blijven zitten. Gelukkig heeft de opticien meteen nieuwe besteld, dus duimen dat die er voor de wintersport zijn.

Thuis trek ik m’n nieuwe pyjama aan en brengen we de jongens naar bed. Ik ben moe. Ik merk dat mijn batterijen langzaam leeg beginnen te raken. Ik blijf verkouden, heb een vol hoofd, letterlijk en figuurlijk, en ik voel me een beetje aan het eind van m’n latijn. Niks voor mij. Bijna vakantie.

De jongens slapen en wij kruipen de bank op met restjes pasta en The Voice.

Morgen viert mijn schoonvader zijn zestigste verjaardag, en om mijn schoonouders een beetje te ontlasten stelde ik voor de hapjes te maken. Dat scheelt hen een hoop werk en stress, en ik vind het niet erg om te doen, dus dat spraken we af zo. Ik duik nog even de keuken in om alvast wat spiesjes te maken. Komt de rest morgen wel. Voor nu bedank ik jullie weer heel erg voor het lezen van onze vrijdag in niet zo heeel veel foto’s; morgen ben ik er weer met een langere weekendplog! Nog DRIE dagen werken en dan heb ik vakantie! Jullie ook bijna?

Bedankt voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Christel

  Het is zo grappig om de overeenkomsten te lezen! Ons mannetje is van juli 2017 & slaapt de afgelopen weken ook opeens tot half 10/10 uur. Deed hij normaal ook nooit! Werkse vandaag! x

 • Lisette

  Fijn vooruitzicht de skivakantie! Nog wat moois van Goldbergh gekocht? Ik vind het er altijd zo mooi uitzien!

 • Annelies

  Ahh zo schattig hoe Morris op de bank ligt te slapen <3. Lekker vooruitzicht zeg de skivakantie. Succes nog even je laatste werkweekje!
  Hier ook de laatste week werken tot wij op vakantie gaan met ons gezinnetje <3.

 • Sarah

  Ik bedenk me nu dat onze Julian dat ook deed afgelopen zomer. Nu Benjamin zn leeftijd… heerlijk ❤️

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!