PLOG283: GOED NIEUWS!

 In Persoonlijk

Goedemorgen lieve mensen! Het is weer tijd voor een extra lange weekendplog, van vrijdag, zaterdag en zondag! Het was een heel goed weekend voor ons. Op vrijdag kregen we heel goed nieuws over Benjamin, op zaterdag lieten we onze tatoeages zetten – dat zagen jullie gisteren al – en op zondag waren we samen vrij en haalden we een frisse neus op het voetbalveld. Als in héél fris, want wat is het ineens koud. Ik maakte foto’s: komen ze:)!

Vrijdagochtend: ik word wakker na een heel onrustige nacht – geen verrassing – en we halen de boys uit bed. Koen is er ook nog. We gaan met z’n vieren naar het ziekenhuis.

Onderweg!

Het is ijskoud maar superzonnig. Op zich heerlijk, alleen een beetje vervelend voor Benjamin straks als zijn ogen gedruppeld zijn. Volgens de arts brandt dat heel erg. Vorige week was het heel bewolkt en viel het mee; benieuwd hoe dat vandaag zal gaan. Op dit moment wel nog mijn minste zorg.

Daar gaan we!

Benjamin wordt meteen gedruppeld, en daarna moeten we twintig minuten wachten tot het helemaal is ingewerkt. Gelukkig staan er twee neppaarden bij het ziekenhuis waar de jongens zwaar van onder de indruk zijn. Als de druppels hun werk doen mogen we weer naar binnen en wordt Benjamin opnieuw onderzocht. De uitslag is het allerbeste nieuws wat we in tijden hebben gehad: Benjamin heeft geen retinoblastoom. Echt. WAT een opluchting. Ik voel me tien kilo lichter als ik het ziekenhuis uit loop met de kleine man op mijn arm, en tegelijkertijd lijkt het alsof dan pas het kwartje valt waarom we daar eigenlijk waren..

BLIJ! Benjamin heeft inderdaad last van zijn oogjes in de zon, maar dat trekt vrij snel weg.

Koen gaat aan het werk, en ik ga met de jongens boodschappen doen. Daar geniet ik nog meer van dan normaal, continu in het achterhoofd houdende hoe onze vrijdag anders had kunnen lopen.

Ik ben even bij Viviën! Ze heeft weer een hoop nieuws in de winkel. Dit is mijn favoriet: vind die trui zo fantastisch.

En ik ga het toch een keer proberen hoor, zo’n broekje. Zit als een joggingbroek dus wat dat betreft. Het is inmiddels dinsdag, als ik dit schrijf, en ik heb ‘m gisteren al aangehad.

Nog een favoriet setje. Krijg helemaal zin in het voorjaar van die kleur!

Rondje door de winkel bij Vief op de rug.

We gaan even lunchen met mam om het goede nieuws te vieren, maar eerst gedag zeggen. Knuffelkonten.

Oké, Benjamin vindt de iPad dus ook leuk.

‘Zo oma?’

Worstenbroodjes gaan er altijd in.

Morris z’n wimpers.. Ze hebben allebei de wimpers van hun vader hier!

Lekker broodje!

Na de lunch nog even door naar de Appie, en dan hebben we alle boodschappen voor deze week weer in huis.

Lukt voor 75 euro deze keer. Budgetshoppen.

Ik vond deze laarsjes nog in de uitverkoop bij Hout-Brox. Die had ik nog niet in de collectie.

Kim en Pim van Kiba komen even langs. Benjamin slaapt maar Morris is helemaal in z’n element met zijn kleine vriend. Ze spelen terwijl wij ff bijkletsen!

En dan is het tijd om te koken. Het wordt een snel pasta’tje vandaag.

Morris is ondertussen doodmoe – want weer geen dutje gedaan – dus die leest boekjes met Koen.

Toch nog even samen spelen met de kazerne. Die staat inmiddels trouwens op de grond; drie keer raden wat ze ermee deden.. Om verdere ongelukken te voorkomen dus niet meer op een tafeltje.

Het eten is klaar!

Ik ruim mijn nieuwe spullen meteen op als de jongens in bad gaan.

Nog even een paar boekjes en dan is het bedtijd! Wij kijken The Voice, en dan gaan we ook tukken; morgen is het tattoodag!

Zaterdag! Wat ik dus bedoelde toen ik zei dat de jongens de wimpers van hun vader hebben. Niet normaal hoor. Als je hier toch mascara op zou mogen doen hè.. Ik krijg altijd ruzie als ik dat zeg. Haha.

Benjamin slaapt tot half elf, en tegen die tijd heeft Morris al twee appels achter de kiezen. De laatste stukjes wil ie wel delen met z’n broertje, dus die krijgt ontbijt op bed. Soort van. Luxe wel!

Nog een stukje?

Koen kleedt Benjamin aan, en ik doe Morris. Die zit ondertussen aan z’n gel te ruiken.

Ontbijt maken!

Vier keer hetzelfde recept.

Smoor op dit koppie.

En het is een bende in 3.. 2.. 1.. Echt, hoe krijgen ze het voor elkaar iedere keer. Één seconde wakker en het huis ziet eruit alsof er ik weet niet wat gebeurd is. We bouwen een fantastisch Duplo bouwwerk voor de auto’s.

Voor Koen en ik gaan lunchen we nog samen.

Tante Wendy en Bella komen eraan! Broertjes op de uitkijk. Dat ruitje in die deur hè.. Die kan ik minimaal eens per dag ontsmetten.

Wen en Bel blijven bij de boys, wij gaan naar Den Bosch!

Naar Skinwerks!

Koen gaat eerst.

Zijn allereerste tattoo was door iemand anders gezet, met een veel dikkere naald dan hij eigenlijk wilde. Daar komt iets anders overheen, en Max zet ‘Morris’ alvast op de andere arm, bij Benjamin.

En dan mag ik!

Die zit erop.

Eerste tattoo ever!

Ondertussen thuis..

Ik smelt hier echt van.

Bel en d’r kleine vriendjes.

ZO lief samen.

Als Morris mee de hond mag uitlaten kun je sowieso niks meer verkeerd doen bij ‘m.

Kijk maar. Haha. Je kunt blij kijken, en blij kijken.

En dan meteen door met de tweede!

Serieus kijken ga ik ervan..

Het staat erop.. Ik heb hier echt heel lang naar uitgekeken en het is precies zoals ik graag wilde.

Als we klaar zijn gaan we gauw naar huis; op naar de boys. Die hebben zich prima vermaakt! Ze spelen nog even, wij kletsen bij met Wen en Bel en horen aan welke capriolen ze allemaal hebben uitgespookt vandaag, en dan brengen we ze naar bed toe.

En wij maar blij zijn hiermee.

We eten erwtensoep van mama, kijken een beetje tv en gaan dan niet al te laat slapen. We zijn allebei méga moe, als in zo moe dat Koen vanaf het moment dat ie de bank raakt zijn ogen niet echt meer open heeft. Haha.

Zondag. Of je slaapt tot 11:00 uur. Niet normaal hoor, hoeveel hij kan slapen. Ben jaloers.

En dan nog moeilijk kijken als je wordt aangekleed ook;).

Deze weer even wassen en insmeren.

Koen z’n voetbal is afgelast, maar er wordt een oefenwedstrijd gepland dus daar gaan we kijken. Hij doet zelf overigens niet mee. Hij heeft een of ander ding in zijn schouder gescheurd waardoor hij even geen contactsport mag doen.

De hele familie is weer aanwezig.

DEZE FOTO!<3


En deze.. En spot het reclamebord op de achtergrond! Goed uitgekiend.

Bollen Walkies.

In de rust: niks beter dan dit. Het vriest en het is me een potje koud; not normal.

Na de wedstrijd gaan we met een bloedgang naar huis. Vier paar bevroren tenen in de auto; lekker naar de open haard toe.

De jongens eten pasta, wij eten plaatpizza, en we gaan weer heel vroeg ‘t mandje in. Het was een leuk weekend! We zijn alleen allebei zo moe. Waarschijnlijk gewoon door de onzekerheid over Benjamin en de opluchting dat dat nu klaar is, en het zetten van de tattoos wat ik ergens ook wel een beetje spannend vond ofzo. Hopen op een beeetje een goede nachtrust! (Dat was een illusie: Morris werd drie keer wakker en wilde drie keer niet slapen dus moeders zat drie keer drie kwartier naast zijn bed, maargoed, dat wisten we zondagavond nog niet, gelukkig)!

Hebben jullie een lekker weekend achter de rug? Inmiddels is de week alweer door de helft. Helemaal niet erg dat het zo snel gaat; des te sneller is het weer mooi weer. Haha.

Dankjewel voor het lezen!

Recommended Posts
Comments
  • Denise

    Wat een opluchting wat betreft Benjamin ! Ik kan me voorstellen dat jullie je flinke zorgen hebben gemaakt !
    Mijn zoontje is net zo oud en lijkt soms erg veel op Benjamin, Tom kan ook zo lekker serieus kijken af en toe…grappig om te zien !
    Mooie tattoo’s btw ! Helemaal mijn smaak

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!