PLOG284: VERHUISTROEPEN

 In Persoonlijk

Goedemorgen lieve mensen! De nieuwe week is weer begonnen en vandaag zoals vanouds weer eens een weekendplog op maandag! Eentje van onze vrijdag, zaterdag en zondag. Vrijdag was een ouderwetse vrijdag met de boys die in het teken stond van weekboodschappen, zaterdag waren we het verhuisteam bij Lot en Flip, en zondag was zo’n dag waarop we het huis niet uitkwamen. Ook wel eens lekker! Ik maakte foto’s; komen ze:)!

Vrijdag. Ik kan er een heel verhaal omheen breien, maar jullie weten inmiddels hoe onze vrijdagen eruit zien. We ontbijten met z’n drieën, de jongens spelen even, en dan gaan we op pad. Ik ben fan van dit truitje. Word heel vrolijk van geel.

Deze ook denk ik. Of van iets anders. Hij is in ieder geval weer heel blij!

Morris maakt ondertussen een Duplo bende van de hele woonkamer. Het is een zware taak, maar iemand moet het doen hè.

Er ligt nog steeds zoveel sneeuw! En het vriest nog; gek idee dat dat vanavond helemaal weg gaat zijn. Nog maar even van genieten dan: ondanks dat het behoorlijk onpraktisch is als je daadwerkelijk iets moet doen vinden de jongens het geweldig, en ik dus eigenlijk ook wel een beetje.

Allereerst: de Lidl. Morris’ hoogtepunt van de week hoor. Hij vindt dit fantastisch. Moet ie alleen wel mogen helpen. Eerst een appel, die ik vervolgen schil en hij maar voor de helft op eet maar waar Benjamin wel tot de kassa zoet mee is, en dan ons standaard rondje waarbij ik het aan moet wijzen en Morris het pakt en in de kar doet. Je doet er dubbel zo lang over dan zonder kinderen, maar zolang ze het leuk vinden.. Voor we naar de kassa lopen langs de croissantjes, waar hij vervolgens mee vooruit staait, naar het kassameisje, om te vragen of hij hem al uit het zakje mag halen. Iedere week hetzelfde lied. Routinedieren.

Het kind groeit zo hard dat al zijn pyjama’s te kort worden. Dat oogt zo sneu. Tijd voor nieuwe dus, in maat 98/104, of 104. Deze komt zonder problemen door de ballotagecommissie; hij is zelfs nog even over de emmer omdat hij hem niet meteen daar in die winkel aan mag.

Wip nog even bij Snuf binnen om de sale te checken. Ik stuur deze foto naar mam; die zoekt nog mooie zwarte laarzen en ik vind deze leuk.

Dan door voor de worstenbroodjes: geen verhuizing zonder.

Kruidvat! En weer zo’n goede hulp. Hij staat zich eerst een kwartier te verlekkeren aan het speelgoed en komt me daarna helpen. Benjamin zit het hele tafereel ondertussen vanuit de kinderwagen gade te slaan. Die vindt ‘t allemaal wel best.

Dit is een giller. Miga Gifts, een winkeltje in Uden, gaat weg. Ze hebben opheffingsuitverkoop, en alle schoenen zijn 50%, met nog eens 25% extra kassakorting. Deze sloffen van Uggs zijn dus nu maar €37,50. Ik neem voor Koen en mezelf een paar mee. Kan het voor dat geld echt niet laten.

Eenmaal thuis gaat B naar bed, en kruipen Morris en ik samen op de bank. Ik werk, hij kijkt een filmpje.

Mama, pap, Robin en Mees komen een voor een binnengedruppeld. Gezellig. Mees moet meteen mee puzzelen.

Ik strijk ondertussen lekker door. Klinkt ongezellig, maar is het niet: anders blijft dat liggen en dat is ook niet optimaal, dus dit is top. Beetje bijkletsen vanachter m’n strijkplank.

Deze heeft ondertussen aan aandacht geen gebrek.

Ik maak broccolisoep. Een favoriet van de jongens.

En we eten er wraps bij. Makkelijk en snel en heel lekker.

Bedtijd! Pyjama is op tijd uit de was dus die moet meteen aan! Even tanden poetsen.

ZOOOO LEUK dus. Haha.

Mijn mannen<3!

Mama stuurt een foto: bijna alle Uggs waren diezelfde avond nog weg, maar de zwarte hadden ze wel nog. Ook een koopje.

We brengen de jongens naar bed en dan wandel ik naar Lot. We gaan de keuken alvast helemaal poetsen; hoeft dat morgen niet meer. Ik begin aan de koelkast.

Deze meid heeft servies. Haha. Echt. Daar kun je een hele buurt mee voorzien. Dit is een derde ofzo denk ik. Wel allemaal zo mooi!

Zo verschrikkelijk blij dat ze zometeen zo dichtbij woont. Echt. Ik ben pas tegen half 12 thuis. Daarna kijken we nog een stukje van The Voice en gaan we lekker slapen: morgen weer een drukke dag!

Ik word zaterdag wakker met dit nieuws en ik ben er echt een beetje naar van. We wisten allemaal dat de kans dat het manneke er na bijna twee weken levend uit zou komen zo goed als niet aanwezig was, maar desalniettemin is het dan zo verdrietig als blijkt dat hij inderdaad overleden is. Het heeft me al die tijd niet echt los gelaten en ik hoop vooral heel erg dat hij weinig geleden heeft daar moederziel alleen in die put. Volgens het nieuws wat later op de dag naar buiten komt is dat zo, dus dat is nog enigszins een troost, maar man man man. Wat een ellende. Die ouders.. Je kunt het je gewoon echt niet voorstellen. Zulk verdrietig nieuws om de dag mee te beginnen.

Ik knuffel even extra met deze die de dag begint in ons bed. Ik ga gauw douchen; hij kijkt even tv.

We brengen ze samen naar hun bonusopa en -oma toe. Echt, we hebben het zo met hen getroffen. Als er ook maar iets is: we mogen de jongens altijd brengen en als we ‘s ochtends binnenkomen staan de boterhammetjes al klaar. Te lief.

Wij halen Koen z’n bus thuis op: verhuizen geblazen!

Bij Lot en Flip eerst ff gauw een broodje en dan volle bak aan de slag.

Eind van de ochtend hebben we allemaal weer trek. Ik leg de worstenbroodjes in de ovens.

Zo. Lekker. Het is verhuizen, sjouwen, in elkaar zetten, poetsen en eten vandaag.

Deze hebben het ondertussen ook heel fijn.

Pauze.

Niet gewend om ze op zaterdag niet bij ons te hebben: we missen ze allebei hartstikke.

Eind van de middag brengen Joke en Harald ze naar Lot en Flip. Zo blij dat ze er zijn. Wij doen nog even door terwijl Morris een filmpje kijkt op de iPad..

En Benjamin de boel even aanveegt. Goed geregeld!

Uit een beker drinken valt nog niet altijd mee, maar het lukt steeds beter.

Dit is dus ‘n lastig verhaal. Haha.

We bestellen met z’n allen Italiaans. Lot en Flip en haar ouders, en wij met de jongens. Leuke afsluiting van een leuke dag.

Thuis is het bedtijd voor de boys.

En daarna kijken wij WIDM! HEEL benieuwd: wie is jullie Mol voorlopig?

Zondagochtend. Ontbijten!

Vier keer dit.

We doen een niks-dag vandaag. Heel fijn. Morris sleept rond met z’n harige vriend. Die laat het allemaal maar gebeuren.

Lunch!

Die snoet. Dit is een portret hoor, echt.

Ik ruim weer was op. When je peuter net als z’n vader van de overhemdjes is. Vind dit zo schattig. Miniversies van die van Koen.

We kijken de Klassieker! Word ik heel blij van, de wederhelft stuk-ken minder.

Ik werk een beetje en kom dan eindelijk toe aan de stapel Linda.’s die nog op tafel lag. HEERLIJK. Zo fijn, dit soort dagen dat je niks hoeft en je ook niet het gevoel hebt dat je per se naar buiten moet omdat het regent dat het giet. De rest van de dag maak ik ook geen foto’s meer, want ik bonjour m’n telefoon aan de kant en geniet volle bak van de zondag met z’n vieren. We eindigen de dag lekker kneuterig met Heel Holland Bakt, en dan zit het weekend er weer op. Ik heb een leuke week voor de boeg met een event en een paar zakelijke afspraken, dus we blijven weer lekker bezig.

Bedankt voor het lezen lieve allemaal, en een fijne week!

!

Recommended Posts
Showing 8 comments
 • Tineke

  Dat nieuws over Julen heeft mij zowat twee weken beziggehouden, nu nog steeds wel eigenlijk. Ik kan mij (gelukkig) niet voorstellen wat voor verdriet zijn nu moeten doorstaan. Ik heb mijn eigen kinderen een paar keer extra geknuffeld en je bent je weer even extra bewust hoe kwetsbaar het leven is.
  Liefs

 • Marloes

  Het nieuws over Julen heeft ook mij tot diep in mn hart geraakt. In en in triest.
  Ik ben precies vandaag 6 maanden moeder van ook een zoontje Benjamin. Een mega vrolijk mannetje en een oh zo slechte slaper. Maar als ik dan het nieuws over Julen lees dan ben ik maar wat blij dat Benjamin 4x per nacht wakker wordt. Ook hier flink wat extra knuffels gegeven.

  Sinds kort een trouwe lezer erbij. Wat een gezellige plog weer Michelle!

 • Margot

  Dat nieuws over Julen is altijd verdrietig, maar sinds ik zelf moeder ben komt het echt zo veel harder binnen. Je weekend ziet er verder weer fijn uit en die overhemdjes zijn wel erg schattig!

 • Vanessa

  Ik heb zoals de rest ook het nieuws van Julen gevolgd. Zelfs de Spaanse websites gelezen. Vreselijk. Dit wil je als ouders nooit meemaken. Geen woorden voor. Voelde me zelfs down toen ik las dat het kindje niet in leven was.

  Over iets anders, jullie hebben prachtige mensen om je heen. Die jullie in geval van nood altijd klaar staan. Wat lief dat jullie hebben geholpen met verhuizen.

 • wendy snippert

  Hoi Michelle,
  Leuke blog weer…ik heb n vraagje,zag n foto van jullie badkamer,waar is dat meubel van? Ben daar al zolang naar op zoek….
  gr Wendy

  • bijzonderkleinwonder

   Ik heb helaas geen idee Wendy; we hebben dit huis zo gekocht!

 • Kristin

  Sinan en Rick Paul, jij?

 • Bernice

  Hoi Michelle, ik heb eigenlijk een vraag over jullie tv kastje. Waar is deze van?

  Groetjes, bernice

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!