PLOG285: UPDATE – SOMS ZIT HET MEE, EN SOMS..

 In Persoonlijk

Goedemorgen lieve mensen! Dat is even geleden.. Wie me volgt op Instagram had het al gezien, maar vorige week was zeg maar niet per se de allerbeste week uit de historie. Als klap op de vuurpijl kroop Morris bij mij op schoot om een slokje van mijn thee te drinken toen ik aan tafel zat te werken, en ging de complete mok met inhoud over het toetsenbord van mijn laptop heen. Die legde daar bij nogal accuut het loodje, en sindsdien is er dus niets meer online gekomen. Sorry daarvoor! Ik baal er zelf ook als een stekker van maar ik wilde niet meteen een nieuwe gaan kopen omdat ik ergens nog steeds een beetje hoop heb dat mijn laptop op een of andere magische wijze opnieuw tot leven komt. Ik ga hem vandaag – maandag dus – naar de reparateur brengen om te kijken of hij er nog iets mee kan. Rijst heeft helaas geen wonderen verricht, en hem langer dan 48 uur uit laten staan ook niet, dus ik zit ondertussen wel een klein beetje met m’n handen in het haar, gewoon omdat ik hem zo nodig heb voor mijn werk. Van de andere kant; het is maar een laptop en hij is hartstikke vervangbaar, dus nouja. We wachten nog maar even af. Ik hoop dat ik vandaag meteen hoor of hij nog te maken is. Mocht dat niet zo zijn kan ik ook meteen een nieuwe bestellen zodat ik hopelijk deze week wel weer aan het werk kan. Duim even mee;)! Deze plog schrijf ik bij papa en mama, via hun computer. Voor nu een fijne oplossing: komt er vandaag in ieder geval een plogje online zoals jullie van me gewend zijn!! We hadden een leuk weekend met best wat op de agenda. Zaterdag moesten we naar de kapper, deed ik boodschappen en was ik ‘s avonds alleen met de boys, en zondag ging ik met Morris naar een heel gezellige première in Den Bosch! Hij is niet zo lang als jullie van me gewend zijn omdat ik bij voorbaat niet wist of ik überhaupt een plog zou kunnen maken, maar desalniettemin bijna 50 foto’s van ons weekend. Kijk mee!

Zaterdagochtend! We zijn op tijd wakker: we moeten naar de kapper vandaag!

Eerst even Benjamin zijn matje bijpunten. Morris gaat tegenwoordig zelf in de stoel dus dan mag ik van een afstandje toekijken. Over groot worden gesproken.

We wippen even bij opa binnen. Die klaart er iedere keer weer helemaal van op als hij de jongens ziet.

Zitten ze. Kijk hoe Benjamin en opa naar elkaar kijken. Zo aandoenlijk.

‘Cakeje voor jou opi!’

We zijn weer thuis. Het is zulk mistroostig weer vandaag. Non stop regen. Ben ik zo snel beu. In plaats van met z’n vieren boodschappen te gaan doen gaan we eerst naar huis. Lunchen! Koen maakt lekkere broodjes. Vaste prik op zaterdagmiddag als we thuis zijn.

Ik ga het dorp in voor een cadeautje voor Robin van de jongens. Zelf doen we al een poos geen cadeaus meer maar gaan we eens per half jaar met z’n vieren eten; op een gegeven moment weet je gewoon echt niet meer zo heel goed wat je moet geven, maar namens de jongens wil ik wel iets leuks voor ‘m. Ik kom deze tegen maar laat ‘m toch nog even liggen.

M’n lievelingspoetsspul gespot. Fan van!

Ik heb deze week echt 0 zin om én naar de Lidl, én naar de Ap te gaan. Wordt ‘m dus mooi niet. Ik ga alleen naar de Appie. Scheelt toch wat tijd.

Eenmaal thuis tref ik dit aan. Moet er hardop om lachen. Wat een aanslag hè, dat vaderschap. Morris kijkt een filmpje terwijl Koen de luiken even dicht heeft.

Ik kwam de Nike Tech Fleece vesten tegen met goede korting. Daar maak ik er eentje heel blij mee. En Robin bleek een dag later ook!

We kijken nog even Kikker af. Koen gaat naar Ajax dus wij zijn verder met z’n drieën vandaag. Ook fijn! Mijn mannen en ik.

Bankhangen. Wijntje voor mama, bakje Nibb-its voor de jongens. Daar zijn ze zo gek op. Ieder weekend een bakje; net als wij vroeger.

Ik maak een snel pasta’tje. Vinden we alledrie heel lekker.

Collega’s onderweg! Krijg deze foto door.

Dus wij sturen deze terug! ‘Joeeee pap en Bob!’ Ik breng de jongens naar bed. We doen bijna een uur over het hele slapengaangebeuren en dat is zo lekker. Gewoon alles op ‘t gemakje. Ze gaan allebei meteen slapen dus ik ben zonder trap- of matrasdienst binnen een minuut beneden. Dat is top!

Koen maakte ‘s middags even gauw spontaan een paar foto’s toen ik met de boys knuffelde en dit soort plaatjes zijn me altijd zo dierbaar.

Dat lachje..

En mijn andere kleine grote liefde.. De rest van de avond kijk ik een filmpje – Zwaar Verliefd; makkelijke, typische Nederlandse wegkijker, maar met Jim Bakkum en die vind ik op z’n zachtst gezegd HEEL goed gelukt, dus voor de ogen is het prrrrima – met de open haard aan, wijntje erbij en verder niks en daar geniet ik intens van. Als Koen thuiskomt praten we nog even bij en dan is het stiekem toch al heel gauw weer 2 uur voor we gaan slapen. Niet de week van de meeste slaap!

Oké, weet iemand van jullie wat dit is? Als Morris ‘s ochtends bij mij komt liggen en wakker wordt zit hij altijd gigantisch aan zijn eigen handjes te krabben. Aan allebei de kanten heeft hij er dit soort plekken op, maar ik heb geen idee wat het is en kan het niet plaatsen.. Misschien één van jullie wel?

Ome Robin wordt vandaag 24 dus Morris maakt een kunstwerk. Had hij gisteren geen zin in; nu wel!

We gaan lekker in bad, kleden ons aan, en dan gaan we naar Robins verjaardag. Morris overhandigt zijn cadeau héél trots.

Lievelings! Jullie kennen ‘m inmiddels allemaal: receptje staat online.

En dit illustere duo dan. De olijke tweeling. Zoveel dezelfde kleding hebben ze.

Deze zit ondertussen ook op een taartje te azen! Koen gaat naar voetbal, Benjamin blijft bij mama, en Morris en ik gaan samen op pad! We zijn uitgenodigd door Kelly voor een première van een Maya de Bij film en daar gaan we naartoe.

Morris vindt dit fantastisch. Hij gaat minimaal vijf keer terug voor een nieuwe knuffel.

En dan begint de film! We zitten heel leuk met Elise en Boris en Fos, dus die twee kleine mannen worden dikke vrienden. Zo schattig. Is overigens de eerste keer dat ik met Morris naar de film ben, en ik snap nu ook waarom dat ook alweer was: anderhalf uur stil zitten is lang voor een peuter van bijna 3! Wel ontzettend leuk om op deze manier een heleboel gezellige mensen te ontmoeten die je op Instagram zo vaak voorbij ziet komen, maar in ‘het echt’ nog nooit had gezien.

Nog heel even spelen!

En samen kleuren. En dan zeggen we iedereen gedag en gaan we weer! Wat was dit leuk! Morris had het heel erg naar zijn zin, ik had het heel erg naar mijn zin, en het was zo leuk om een keertje met z’n tweeën onderweg te zijn! Note to self om dat gewoon wat vaker te gaan doen.

We zijn niet al te laat terug, dus we gaan nog even een stukje voetbal kijken samen!

Deze loopt een klein beetje lastig.. Hij heeft op het springkussen iets met zijn enkeltje gedaan, en sindsdien doet zijn voet zeer zegt hij. Dat is te zien ook als hij loopt.

Niet echt een hartverwarmend potje.. Koen doet ondanks zijn AC luxatie wel mee. Tapen, ibuprofen erin en gaan.

Morris heeft het koud: als een wokkel in tante Mees haar sjaal helpt!

En lekker naar binnen na de wedstrijd ook.

Nepdonut, maar Benjamin vindt ‘m prima door kunnen voor een echte.

We gaan vrij snel naar huis na de wedstrijd. Ik ben zó moe!

Maar wel heel blij dat we weer lekker samen zijn!

Dit cadeautje kreeg Morris vanmiddag bij de film. Echt ontzettend leuk.

We rijden gauw langs huis; ik doe een wasje in droger..

En trek m’n joggingpak aan en zet m’n bril op. In zo’n bui ben ik dus. 

Maar ik niet alleen, want als we vijf minuten later bij pap en mam zijn slaapt Morris zo vast dat hij niet eens wakker wordt als ik hem zo rechtop uit de auto til. Hoezo moe? Op zich niet gek na alle indrukken van vandaag.

Nog even verder slapen bij opa! Smelt.

Deze twee zetten nog even een boompje over voetbal..

Ik maak deze plog.. 

En dan gaan we lekker eten. Mees heeft pulled chicken gemaakt, in een saus van witte wijn, en echt: LEKKER mensen, not normal. Ik heb al gevraagd of ze het receptje wil uitschrijven zodat ik hem jullie ook kan vertellen. Echt een aanrader. Als ik dit artikeltje af heb gaan we weer naar huis toe. We hebben allebei de duracelletjes he-le-maal leeg. Lekker de boys naar bed, de finale van Heel Holland Bakt kijken en dan in een héél rap tempo naar bed. Beetje bijslapen voor de week weer begint! Ik heb deze week weer een behoorlijke volle planning, maar wel een heel leuke. Voor nu hoop ik vooral dat het laptopgebeuren gauw is opgelost; tot die tijd weet ik niet precies hoeveel er online komt en wanneer dan! Doe m’n best om het zo snel mogelijk geregeld te hebben.

Voor nu bedank ik je in ieder geval alvast heel erg voor je begrip, voor het lezen, en wens ik je een heel mooie week toe!

Recommended Posts
Showing 13 comments
 • Vanessa

  Michelle, het lukt jou altijd om een leuke plog te maken. Dus bedankt meneer Walk voor het lenen van uw computer, ha ha. De handjes van Benjamin? Is het voorbij? Misschien uitslag van iets wat hij heeft gegeten?

  • bijzonderkleinwonder

   Hahaha ik geef de boodschap door lieverd! Nee het is geen uitslag. Tenminste; hij heeft het inmiddels al ruim een week.

 • Tess

  Het lijkt toch op galbulten/netelroos.. Bij Fender komt het af en aan opzetten op verschillende plekken op z’n lichaam. Ook soms op z’n handjes. Maar hij heeft het eigenlijk alleen in de zomer bij heel zonnig weer. Het is maar net waar ze ‘allergisch’ of gevoelig op reageren. Misschien heeft Morris een andere gevoeligheid..

  • Tess

   Het lijkt toch op galbulten/netelroos.. Bij Fender komt het af en aan opzetten op verschillende plekken op z’n lichaam. Ook soms op z’n handjes. Maar hij heeft het eigenlijk alleen in de zomer bij heel zonnig weer. Het is maar net waar ze ‘allergisch’ of gevoelig op reageren. Misschien heeft jullie zoon een andere gevoeligheid..

   • bijzonderkleinwonder

    Thanks voor het meedenken! Netelroos heeft ie eerder gehad maar dat kwam opzetten en trok weer weg! Dat doet dit niet..

 • Femke

  Wat ontzettend balen van je laptop, hopelijk kunnen ze hem snel voor je maken en anders vervangen. Wat een heerlijk weekend. Die spontane foto’s zijn altijd mooi en fijn!

 • Melanie

  Het zou ook hand-, mond-en voetziekte kunnen zijn.. kan je even googlen :). Dat zien we tegenwoordig ook best vaak op het kdv voorbij komen. Hoop dat hij er niet zoveel last van heeft!

 • Martine

  Hand, mond en voetziekte? Ook plekjes in zijn mond of onder zijn voeten? Heeft hij er nog last van? Sterkte ermee!

 • Inge

  Mag ik vragen waar je het Nike vest in de aanbieding gescoord hebt?

 • Nicole

  Ik kwam je in Uden tegen. Wilde enthousiast hoi zeggen.. Maar bedacht me toen jij kent mij helemaal niet en denkt vast waarom is die zo enthousiast hahahaha

  • bijzonderkleinwonder

   Hahaha ohhh volgende keer wel hoi zeggen! Vind ik echt alleen maar heel erg leuk! Afgelopen zaterdag?

   • Nicole

    Ja door de regen met je capuchon op wij moesten ook even snel naar de straat. Zal ik doen de volgende keer! Haha

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!