PLOG#29: ZEELAND DAG 3 & ZONDAG

 In Persoonlijk

collage29

Zoals altijd op maandagochtend, is het ook vandaag weer tijd voor de plog van afgelopen weekend. Zaterdag hadden we nog een volle dag aan zee, en ondanks de bewolking was ook die weer super. We lagen lekker op de bank, lazen allebei héél veel en gingen aan het eind van de middag nog even naar het strand. Zondag was zoals iedere zondag hier is: voetbaldag! Kijk je mee?

2016-03-19 10.30.51

We beginnen de dag weer met een uitgebreid ontbijtje. Warme broodjes voor Koen; fruit, yoghurt en een boterham voor mij. Lekker! Ik ben wakker geworden met weer volle bak eczeem op allebei mijn ogen. ZÓ raar! Ik snap echt niet hoe je 22 jaar lang de meest gemakkelijke huid ever kunt hebben, die dan tijdens je zwangerschap ineens zo onrustig wordt. Is verder niet erg hoor, het jeukt alleen heel erg en ik weet niet zo goed wat ik ermee kan. Nivea, Vaseline en wonderpotje helpen in ieder geval niet. Als jullie nog tips hebben, let me know!

2016-03-19 12.16.24

Ik kruip op de bank met een stapel LINDA’s. Wat is dat toch fijn.

2016-03-19 12.58.35

Af en toe komt het zonnetje door. Hartstikke lekker, maar we liggen zo fijn dat we nog niet naar buiten willen. Even ‘niets’ is ook goed.

2016-03-19 15.22.16

Ik krijg trek! Even een beschuitje tussendoor.

2016-03-19 16.04.21

Pas halverwege de middag ga ik lekker douchen, mijn haar föhnen en een make-upje op doen.

2016-03-19 16.09.05 HDR

We gaan op pad! Koen heeft ook vakantie, zie je? Aardig baardje staat er op. Haha.

2016-03-19 16.28.13

We parkeren de auto en wandelen weer even door Domburg. Het is hier zóveel drukker in het weekend. We gaan even bij BoMont naar binnen.

2016-03-19 16.41.18

En daarna gaan we het strand op! Ik ben blij.

2016-03-19 16.41.31

En Koen is ook blij. We waaien bijna weg, maar dat mag de pret niet drukken. Juist wel lekker eigenlijk.

2016-03-19 16.41.59

Zee!

2016-03-19 16.42.02

Koen is een hele poos bezig de naam van ons kleine ventje in het zand te schrijven met z’n voeten. Ik maak ondertussen mooie foto’s met de spiegelreflex. Vind ik zo leuk om te doen.

2016-03-19 17.10.53

We gaan lekker bij Strand90 zitten. Wat een mooie strandtent is dit! Over het algemeen zijn de paviljoens in Oostkapelle en Domburg wat meer ‘basic’ en kun je niet veel meer bestellen dan een frietje of een bittergarnituur. Dat is hier wel anders. Strand90 zou ook niet misstaan in Bloemendaal ofzo.

2016-03-19 17.15.41

Oh jongens echt ik hou mezelf ZO niet in hier. Warme chocolademelk met slagroom is zo lekker na een flinke strandwandeling.

2016-03-19 17.23.23

We zitten lekker onder een warmtelampje. Dekentje op schoot! Prima te doen zo.

2016-03-19 17.29.35

We blijven best even zitten en verhuizen op den duur naar binnen. Nu we er toch zijn kunnen we hier ook meteen een hapje eten!

2016-03-19 17.45.23

Groene thee met een stukje zeebanket. Lekkerrr.

2016-03-19 17.46.53

Broodjes met hummus, héle goede olijfolie, en baba ganoush. Van die laatste zijn we trouwens allebei totaal geen fan! De olijfolie daarentegen zou ik met flessen tegelijk in willen slaan.

2016-03-19 18.10.28

En we nemen allebei een burger. Had ik ineens heel veel zin in. Gaat natuurlijk bij lange na weer niet op. Die porties jonge, waar laat je het?

2016-03-19 18.52.30

Het begint te schemeren dus we gaan weer lekker aan de wandel.

2016-03-19 18.55.31

Nog even één laatste kiekje van de zee. Tot volgende week! Dan zijn we hier weer, op Eerste Paasdag met de schoonfamilie.

2016-03-19 19.31.40

We zijn weer ‘thuis’! Joggingpak aan, bril op en weer terug in de chillmodus!

2016-03-20 08.55.54

We kijken The Reader, en als die is afgelopen zijn we zo onder de indruk dat we niet meteen kunnen slapen. Maar alvast even de koffer inpakken dan. Zo gepiept! Daarna kruipen we lekker in bed.

2016-03-20 09.14.20

Zondagochtend! We beginnen de dag nog één keer met een fijn ontbijtje. Ik had nog wat rundsoep over, dus die nemen we gewoon bij het ontbijt.

2016-03-20 09.52.07

Zo. De boodschapjes weer ingepakt voor thuis. Klaar om te gaan!

2016-03-20 11.29.00

Normaal gesproken vinden wij het altijd wel fijn om weer naar huis te gaan, waar we ook zijn. Lekker terug naar ons eigen plekje en naar onze jongens. Maar dit keer zijn we allebei een klein beetje sip dat het erop zit. We hadden ons zo verheugd op deze paar dagen met zijn tweetjes, en nu lijken ze voorbij te zijn gevlogen! We gaan natuurlijk verder niet zitten piepen, want dat zou ondankbaar zijn. We hebben het gewoon héél goed gehad!

2016-03-20 11.45.58

Dit treffen we aan bij thuiskomt. Net of Sinterklaas is langs geweest! Mama heeft schuimpjes voor me neergelegd, omdat ze weet dat ik die af en toe héél lekker vind, tulpjes gehaald én alle overhemden die nog in het washok hingen gestreken. En Lotje heeft twee cadeautjes voor Frummel neergelegd en een HEEL lief kaartje achtergelaten. Ik verander ineens in een soort hormonale emotionele draak. ZO lief dat ze dit zo voor ons hebben gedaan!

2016-03-20 11.48.14

Van Lot krijgen we dit té schattige broekje van Noppies, en de paspoorthoes van BamBam waar ik gister al over bezig was in mijn plog. Hoe lief is dit? Van ‘t kaartje word ik een beetje emo. Frummel wordt nu al verwend door z’n peettante.

2016-03-20 13.47.41

Kat in de zak!

2016-03-20 14.28.13

Leco is not amused vandaag, zie je ‘t ook?

2016-03-20 15.27.10 HDR

Zo, klaar om te gaan!

2016-03-20 15.43.15

Wat zou een zondag zijn zonder voetbal? Ze komen met 0-2 achter, maar winnen uiteindelijk nog met 4-2! Best een spectaculair potje dus. Robin valt in het begin van de tweede helft ook in en het is leuk om mijn lievelingsmannen samen te zien voetballen.

2016-03-20 17.02.38

Morgen is het weer maandag en dan gaan we weer hartstikke gezond. Maar nu nog even niet. Ik knal er nog maar gezellig een chocolademelkje in. Gewoon omdat het kan.

2016-03-20 17.40.06

We kijken de eerste helft van PSV – Ajax in de kantine, en dan gaan we gauw naar huis om de tweede helft samen op de bank te kijken.

2016-03-20 18.35.16

Joggingpakkie weer aan en de bank op. Héérlijk!

2016-03-20 18.36.36

We kijken PSV – Ajax, een stukje Manchester City – Manchester United, Studio Sport en Miljoenenjacht, en we komen niet meer van de bank. Ik draai tussendoor wel nog wat wasjes – fijn als dat voor het begin van de week gepiept is, en ik zet dit plogje in elkaar, maar verder doen we gewoon nog even qualitytimen samen. Ik heb nog geen zin om uit m’n bubbel te komen. Morgen gaan we weer aan het werk, en ‘s middags ga ik even met mama Den Bosch in. Leuke vooruitzichten dus.

Voor als jullie m’n plogs even beu zijn; dit waren ze weer voor deze week;). Ik hoop dat jullie ook zo’n lekker weekend gehad hebben en wens jullie weer een héle fijne week! 

Bedankt voor het lezen! X

Recommended Posts
Showing 15 comments
 • jeanne

  Vanmorgen heb ik alle drie de plogs achter elkaar gelezen/gekeken 🙂
  Wat hebben jullie een heerlijke dagjes gehad!
  Zo leuk om ‘mee te kijken’!
  Liefs, Jeanne

  • Michelle

   Wat lief Jeanne! Leuk om te horen! We hebben het zooo fijn gehad. Nu weer lekker aan het werk. Nog maar eventjes tot m’n verlof!

 • Monique

  Hoi Michelle
  Niet beu hoor heel leuk,fijn dat het leuk was en ik snap je dubbele gevoel,logisch de laatste keer met zijn tweetjes.
  X Monique

  • Michelle

   Dankjewel Monique! Ja inderdaad, dat besef is zo bijzonder! Fijne week. X

 • Mathiske

  Wat lief die cadeautjes toen jullie thuis kwamen!

  • Michelle

   Echt hè! Ik was ook oprecht verbaasd. Zo lief en attent.

 • Anouk

  Leuke plogs, fijn dat jullie zo’n heerlijk weekend hebben gehad. Wat ben je nog fit voor de termijn van je zwangerschap, boffen hoor. Hier bekend met het eczeemprobleem tijdens zwangerschappen. Smeer er bodycreme voor baby’s op van Weleda (armen en benen) en dat helpt enorm. Tijdens mijn vorige zwangerschap ook en binnen een week na de bevalling waren alle plekken weg. Hoop dat ik deze keer weer dat geluk heb. Succes met de laatste weken!

 • Miss M

  Zo te zien hebben jullie heerlijke dagen gehad! Fijn hoor!
  Wij hebben ook een leuk vooruitzicht volgende week: met z’n vieren een paar dagen naar Friesland!
  Wat het ecxeem betreft: Bepanthen vind ik een erg fijne zalf voor dat soort plekjes. Soms heb ik wat droge plekjes. Ff insmeren en het is de volgende dag weg. Ook super voor de babybilletjes bij uitslag! Niet duur en makkelijk te krijgen bij het Kruidvat of de Etos.
  En nu… lekker nagenieten!

  Lieve groet,
  Marjolijn

  • Michelle

   We hebben inderdaad ontzettend genoten! Jullie hebben het dus nog tegoed voor aankomend weekend; fijn! En Friesland is zo mooi. Bepanthen heb ik ook al geprobeerd, maar tot nu toe heeft ‘t nog niet geholpen. Ik laat het nu maar even rusten, wellicht wordt het dan vanzelf wat beter. Dankjewel voor je tips en geniet van je weekend weg met je gezin:)!

 • Kelly

  Hee Michelle!

  Wat een leuke plogs weer! Kan steeds niet wachten tot er weer een nieuwe is!
  Even over je eczeem. Ik heb altijd last van eczeem en was ten einde raad. Toen heb ik van een vriendin de top gekregen naar de tuinen te gaan in Uden. Hier hebben ze eczeem zalf op natuurlijke basis en die mag ook bij kindjes gebruikt worden dus mocht jullie kleine man er ook last van krijgen. Het is wel een een wat duurdere tube maar werkt bij mij echt prima weet zo alleen niet hoe het heet. Kan vanavond wel een foto via snapchat naar je sturen als je fijn vind?

  Groetjes Kelly.

  • Michelle

   Hi Kelly! Wat lief dat je even reageert. Zou je eens voor me willen kijken wat voor tube dat dan is? Ik heb al zoveel geprobeerd en niks helpt! Ik hoor het wel weer, dankjewel:)!

   • Kelly

    Op de tube staat Grahams natural kids en dan eczema cream. Het was een geel met groen doosje. Ik heb de kleinste tube toe gepakt en dat is 75 gram. Hier heb ik € 25.00 voor betaald. Maar omdat ik zo ten einde raad was vond ik het geen probleem. En man wat ben ik blij met dat spul! Heeft voor mij zijn geld opgeleverd! Ik heb hier geen klein potje liggen anders had je wel wat mogen proberen ik werk namelijk in uden had je het effe kunnen oppikken!

 • eenbezigbijtje

  Vervelend van je exzeem, ik ken alleen helaas geen wondermiddel.
  Succes vandaag weer met werken, maar geniet vooral nog even lekker na!

 • Monique

  Ik ben nu 28 weken zwanger en heb ook last van eczeem/hele droge huid. Bij mij hielp voldoende water drinken (2,5l water, thee etc niet meegerekend) en smeren met vitamine e olie s nachts.

 • Michelle

  Thanks voor je tips! Ik drink zelf heel veel rooibosthee en water, ook zeker 3 liter op een dag, dus daar kan het denk ik ook niet echt aan liggen. Vitamine E olie heb ik nog geprobeerd, dus die gaat gelijk op ‘t lijstje!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!