PLOG292: DE GROTE OPRUIMING

 In Persoonlijk

Goedemorgen allemaal! De nieuwe week is weer begonnen: voor ons de laatste met garage als garage. EIN-DE-LIJK. Wij hadden een heerlijk weekend. Op vrijdag begon de ticketverkoop voor mijn eventje met VIVE Boutique, op zaterdag hielden we een mega opruiming en kreeg ik samen met mama plantenkoorts, en zondag was weer voetbalzondag. De ene tel in de zon, en de volgende in de hagel. De logica ontbrak. Afijn. Ik legde ‘m vast in best heel veel foto’s, dus komen ze:)!

Vrijdagochtend! Benjamin slaapt weer uit, as usual.

Ik vind deze sneakers van de Zara zo leuk. Kan niet wachten tot ie ze past.

Hoiiii kom je eruit?

Pakje van vandaag! En dat voor iemand die dacht dat ze niet aan de flared pijpen zou gaan omdat de wederhelft het niks vond. Allebei op terug gekomen. Is van Colourful Rebel via Kiba.

Deze gaat op Insta! Zo benieuwd hoe de reacties gaan zijn.

Mama belt of ze iets mee moet nemen van de Jumbo. Heel fijn; hoef ik deze week niet naar de Ap. Ze stuurt een foto door welke koekjes de goede zijn.

Samen puzzelen.

En even gauw Facetimen met Koen als ik die story live zet.

We gaan lunchen met mama bij de Hema.

Liefste<3.

Even langs bij opi.

Samen boekjes lezen. Hij is zo gek op z’n achterkleinkinderen. Lief mens.

Morris wil nog even bij opi blijven dus ik ga gauw alleen naar de Lidl. Gaat sneller, maar is wel een stuk ongezelliger.

Als ik thuis ben gaat Benjamin naar bed voor een tukkie en dan is Koen er alweer. Weekend! Lot komt even aangewaaid.

Mijn mannen!

Gek op deze drie.

We eten. Pasta met parmezaan voor de jongens; dan weten we zeker dat ze goed eten. Benjamin eet alles maar voor Morris moet het op het moment allemaal pasta zijn.

Ik heb een afspraak bij Vief!

Dit tasje is toch te leuk? Love it.

Kind aan huis hier ondertussen. We bespreken een heleboel, veeel langer dan we bedacht hadden, en dan ga ik met een bloedgang richting huis. Naar de boys!

Praatgroep. Haha. Eens in de zoveel tijd geen tv aan maar een muziekje op, een borrel erbij en gewoon praten. ZO FIJN. Kunnen wij best goed, want we gaan pas om 2 naar bed.

Zaterdagochtend! Deze twee delen een appeltje samen.

En dan beginnen we aan de garage. Opruimen opruimen opruimen. En weggooien. Hoeveel meuk we daar verzameld hebben. Niet normaal.

Ik stuur deze foto door naar Ies: ik heb deze week geen nepperds en voor het eerst nagels die enigszins vertoonbaar zijn. Of ze trots op me is. Haha.

Koen gaat beneden verder; ik verkas naar boven. Ik haal alle dozen babykleren van zolder en ga er doorheen. HEEL veel weg voor het goede doel, en alleen de mooiste spullen bewaren.

En als je dan dus door het hele huis alle schoenen in maat 22 verzameld kom je hierop uit. Belachelijk echt. Nou goed. Kind heeft zometeen als 21 te klein is in ieder geval genoeg keus. Zeg maar.

Opgeruimd staat netjes!

B gaat naar bed want die is héél moe en snotterig, en wij eten met z’n drieën. Even qualitytime met Morris. Ook fijn. Hij houdt pyjamadag vandaag en slentert de hele dag zo rond.

De grote doos met speelgoed wat we af en toe afwisselen komt tevoorschijn en we halen Toet Toet eruit. Morris is zo blij, niet normaal. Alsof Sinterklaas is geweest. Weer even wat nieuws om mee te spelen.

Pakje van vandaag. Deze broek van Vive is zo fijn.

Mama en ik gaan even samen naar de Intratuin. We willen nieuwe planten in de woonkamer, en mama ook, dus dat gaan we samen fixen. Koen heeft geen zin dus die blijft thuis.

Dit loungesetje vind ik leuk!

En deze ook. Heel andere stijl maar wel ook echt heel mooi.

Het plantendubio. Welke pot voor deze..

En deze.

Of toch deze plant? Die plant op rechts er naast vind ik heel mooi, maar als we die op de grond zetten is ‘t geheel zo laag. Ik weet er niet meteen een plekje voor. Tabaksplant dus!

Zo. Groen. Missie geslaagd.

Ik ga dit proberen. ff een foto zodat ik dat later nog terug kan kijken.

We eten frietjes. Of we; de boys eten frietjes. Vooral Benjamin eigenlijk; wat die kleine man wegwerkt op een dag is niet normaal. Al-tijd eten.

Ik eet een omelet. Poging tot de gezonde toer.

Oma’s hoekje is weer mooi.

En de plant heeft ook een goed plekje. Als ‘t keukentje straks naar de speelkamer is kan ie naast de kast staan.

Bedtijd! Boekjes.

Ik fix dit. Heeel benieuwd of dit wat gaat worden. Lijkt me wel heel leuk!

Klaar voor vandaag. Favoriete thee’tje en de bank op.

We besluiten Rokjesdag te kijken. Lekker simpel. Als we ‘m aan hebben gezet komen we erachter dat we ‘m al gezien hebben, maar dat is ‘n heeele poos geleden dus ik weet de helft niet meer, en hij kijkt prima weg.

Zondagochtend: Formule 1 in bed.

Morris vindt ‘t wel gezegend en vraagt of hij alvast naar beneden mag. Prima! We treffen ‘m zo aan: lekker aan het spelen.

Koffie in de morgen is ‘n dag zonder zorgen voor de wederhelft.

En maar rijden met die auto’s.

Ontbijten met z’n vieren. Zo lekker kneuterig.

Kusjes voor z’n broertje.

Heilig duo dit! Zo blij met hoe mijn huid veranderd is.

Lookje van vandaag. Gezellig zwart zeg maar.

Deze is wakker na z’n slaapje: we kunnen gaan!

Op naar voetbal!

Zijn we weerrrr. En wonder boven wonder is het droog en schijnt de zon, na de hele ochtend regen en hagel.

‘Kom mama’!

Alles samen delen. Benjamin zit een beetje voor zich uit te koekeloeren dus Morris zal ‘m wel even een handje helpen. Dit soort kleine dingen..

ZO GROOT! En maar roepen: ‘PAAAAPAAAAA’!

Krentjes eten uit opa’s hand.

Afgelopen. En er wordt gewonnen vandaag. Na het laatste fluitsignaal gauw naar papa allebei. Weten jullie nog dat ik deze foto’s postte van een kleine Morris die net kon lopen? Nu gaan ze met z’n tweeën..

Voetballen! En ik sta daar als zo’n op hol geslagen voetbalmoeder ‘niet met de handjes jongeeeeens, voetbal doen we met de voetjes!!!!’ Pff. Me zo voorgenomen dat nooit te gaan doen.

Ff een balletje trappen samen.

Er is weer een feestje in de kantine. Morris is hé-le-maal in zijn element. Er is muziek en aan aandacht geen gebrek dus hij heeft het mega naar zin zin. Benjamin in het begin ook, maar als het drukker wordt in de kantine en de muziek zo hard staat raakt hij toch een beetje overprikkeld. Even lekker hangen bij ome Robin dan maar.

En een snoepje eten bij z’n vader.

Pauze! Chipjes en een pakje appelsap. Kijk ‘m nou zitten. We blijven niet al te lang en als ‘t mooi is geweest voor de boys gaan we richting huis.

Zij eten lekker en dan gaan ze op tijd naar bed. Allebei zo moe van de hele dag spelen. Wij eten wat, kijken een paar afleveringen Suits en gaan dan ook tukken. Het was een lekker weekend. Komende week wordt het weer wat beter weer – goed voor het humeur! – en heb ik een aantal leuke afspraken. Het weekend is aardig volgepland, maar dat zie je volgende maandag! Voor nu wens ik je een goede week toe:). Dankjewel voor het lezen!

!

Recommended Posts
Showing 8 comments
 • Tineke

  Weer een hele hoop leuke foto`s. Die flared broek in een van je eerste foto`s is erg mooi.

 • Gaby

  Wat een leuk gezin hebben jullie wordt vrolijk van de foto.s die je laat zien

 • Nicole

  Toevallig van het weekend een ikea keukentje gekocht. Wat is die van jullie mooi! Hebben jullie hem zelf gepimpt? Waar komt de mooie folie van…

  • bijzonderkleinwonder

   Hebben Robin en Mees gedaan voor Morris’ eerste verjaardag! Vind ‘m ook nog steeds heel mooi! Folie is volgens mij gewoon van de bouwmarkt maar ik zie Meesje morgen; dan check ik ‘t nog even!

 • Lieke

  Die schoentjes zijn zo leuk!
  Bij intratuin ben je ook goed geslaagd zo te zien.

 • Noor

  Waar komen die 2 flesjes vandaan? Kun je wat meer erover vertellen..wat het precies heeft gedaan voor je huid etc?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!