PLOG293: HUIZE DEN ZOETEN INVAL

 In Persoonlijk

Goooodmorning op deze maandagochtend! Ik voel me letterlijk Gaston van de Postcodeloterij als ik dat typ, maar je moet wat hè. Leuk dat je er weer bent voor een nieuwe plog. Ik maakte zo bizar veel foto’s dit weekend dat ik de plog in tweeën heb gesplitst. Een plog van 100 foto’s is wel heel gortig, dus ik dacht, dan maar twee, zoals vroeger! Vandaag dus de eerste van vrijdag en een deel van onze zaterdag! Vrijdag hadden we zó’n intens fijne dag. Het was mooi weer, we deden boodschappen en waren de hele dag buiten en daar klaarden we zo van op. ‘s Avonds kwamen Tom en Miek langs en hadden we echt een heerlijke avond, zaterdag begon met dat we ons versliepen, en eindigde gestrekt op de keukenvloer, en zondag gingen we op kraambezoek en was het voetbalzondag. Hoe dat ging? Lees vooral mee:)!

Goedemorgen B! We beginnen de dag met een ontbijtje! We zijn er op tijd bij; ook lekker. Ik douche even met Morris en daarna begint de vrije vrijdag.

Ik had via Mailchimp een mailing ingepland voor m’n werk, maar die blijkt op een of andere magische wijze niet te zijn verzonden. Joe. Top. Nog maar even handmatig doen dus.

De boys spelen: ik föhn m’n haar even droog.

Lookje van vandaag. KORTE MOUWEN. Kan makkie als het 20 graden is.

When je de dreumes alleen op z’n kamer laat spelen. Boekjes o-ver-al.

Boodschappen doen! Deze is zoals altijd zoet met z’n appeltje.

En deze helpt mij. En als we klaar zijn mag hij croissantjes halen. Hoogtepunt van het boodschappen doen.

Door naar de Ap. En maar bunkeren. Appel en croissant still going strong hier.

Er staat een hoogwerker: bloedinteressant natuurlijk. Daar staan we even naar te kijken voor we door kunnen.

Ie-der-e vrijdag als we bij de Ap zijn: ‘mama gaan we even plassen?’ ‘Nee joh Morris we zijn zooo thuis.’ ‘Nee ik moet echt nu, meneer, mag ik even plassen?’ Dusssss. Hij doet het erom hoor, vindt ie gewoon leuk.

Ligt het hoor. Croissantjes opeten samen.

En vooral heel veel lol hebben samen. Mij kun je ondertussen sowieso al bij elkaar vegen, maar echt, hoe schattig.

NOOIT deze kopen. Niet doen gewoon. Voor niemand goed. #bodemdrang

Benjamin slaapt en Mees belt of ze Morris even mee fietsen mag nemen. Maar natuurlijk. Ik kan heel veel nuttigs doen en ik vertik het gewoon even. Linda erbij en de zon in.

Wat een leven!

Deze twee<3.

B is weer wakker. Normaal is hij dan altijd een beetje meh en hangerig, maar nu gaat hij meteen weer door met spelen alsof hij niet drie uur heeft liggen tukken. Lente..

Knuffels!

“Hallo, wie komt daar?’

Ik moet nog even naar de winkel voor wat spul voor de katten en aanmaakhout voor de kachel.

Ik tref dit aan als ik thuis kom. Moet er hardop om lachen. Zo’n leuk gezinnetje;p.

Allebei een bakje nibb-its.

En rondjes op de steekwagen door de tuin. En een lol dat ze hebben. Haha.

Ondertussen wel blijven eten Benjamin. Heel belangrijk.

Ik pak deze doos van mymuesli uit. Zo veel lekkere paasmuesli. Hebben ze opgestuurd – dus wel gekregen, geen spon – en komt goed uit want m’n hartjesontbijt van lovemyveggies was op. Eerst dit maar weer opmaken dan!

Miek en Tom zijn er! Morris helemaal blij; die had al twee keer gebeld wanneer ze nou einnndelijk kwamen.

En pap en mam komen ook even aangewaaid.

En ome Robin. Zoete inval op vrijdag. Kan ik zo van genieten.

De boys eten, wij borrelen.

En dan is het bedtijd. Lekker slapen vriendjes.

We besluiten met z’n allen frietjes te eten. Ik word zo blij van die volle tafel. Dat is hoe ik het altijd bedacht. En spontane dingen zijn sowieso het allerleukste.

Weekend inluiden..

Dit is zeg maar de rest van de avond. Wijn en nog meer eten. En een beugeltje op tafel. Kan best. Haha. Erg. Net zoiets als je kunstgebitje op tafel klapperen als je gaat eten. Note to self: niet meer doen. Uiteindelijk is het 1:30 geweest als Tom en Miek naar huis gaan en wij naar bed.

Zaterdagochtend. Ik schrik om 9:30 wakker en ik snap er niks van: Morris ligt niet naast me. Terwijl ik zeker weet dat hij ergens rond 7 naast me is gekropen en we zeiden dat we nog even samen gingen slapen. Vind ik hem beneden bij z’n Toet Toet. Heeft hij dus zelf het traphek open gefrot en is hij beneden gaan spelen. ‘Ik ben aan het spelen mama, Benjamin slaapt nog en het was al licht toen ik hier kwam.’ Welja.

Mama had gister deze items bij voor Morris, van French Disorder. ZO bizar blij mee. Kind z’n kast is echt zo goed als leeg en ik had mezelf voorgenomen alleen nog spullen aan te schaffen van echt mooie kwaliteit; vooral nu ik weet dat Benjamin er dan ook nog plezier van kan hebben. Was mama dus blijkbaar met me eens.


B komt ook uit bed. Samen boekjes lezen op de bank.

En dan lekker douchen en aankleden. Kijk ‘m eens knap zijn weer.

En ondeugend. Dat ook. Dat bekkie!

Ik heb dit aan vandaag. Geen zin om er heel lang over na te denken dus zo’n typisch geval altijd goed. Gecoat broekje, leren enkellaarsjes en stippenblouse waar de gaten nog net niet in vallen, zo vaak dat ik ‘m al heb aangehad.

Mama heeft m’n advies nodig over een jas van People of Shibuya dus ga even mee kijken. Eindstand is trouwens dat ie bizar mooi is. Haha. Als ze me weer thuis heeft afgezet gaan we met z’n vieren op pad naar het Feel Good & Shop event in Veghel. Ook heel leuk! Hoe dat was én hoe de rest van ons weekend verliep zie je morgen in het tweede deel van deze plog!

Vandaag, as we speak, begint EINDELIJK écht de verbouwing van onze garage. En gelijk goed ook, want de garagedeur gaat eruit en het kozijn erin. Ik ben zo blij! Ik vlog alles, dus mocht je dat leuk vinden om te zien moet je dat vooral even in de gaten houden. Voor nu wens ik je een heel fijne week toe!

 

Recommended Posts
Showing 5 comments
 • Tineke

  Die boekjes door de hele kamer komt mij bekend voor! En die paaskoekjes, goddelijk! Ik vind normale kinder koekjes nooit zo bijzonder, maar al die paas koekjes!

 • Linda

  Heerlijke plog weer Mijn me time op maandag ochtend Succes met de verbouwing, heel benieuwd hoe het gaat worden..

 • Inge

  Wat een heerlijke plog. Ik geniet er elke x weer van 🙂

 • Maureen

  Dat aankleedkussen met die schuine rand, aanrader? Mijn kleine vent vindt het ineens he-le-maal niks meer om te moeten liggen… waar is die van?

 • Melissa

  Love dat blousje, ik heb hem zelf ook zo vaak aan!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!