PLOG294: ZEER HOOFD & BABYKNUFFELEN

 In Persoonlijk

Gisteren kwam deel 1 van de weekendplog online: vandaag doen we meteen het tweede deel. Met opnieuw heel veel foto’s van ons weekend. Zaterdag en zondag. Zaterdag gingen we naar het Feel Good & Shop event waar de jongens in de ban raakten van een paar alpaca’s, en gooide ik daarna roet in de planning door een uitglijder te maken en op m’n hoofd te landen. De rest van de dag was dus vooral heel kalm aan. Ook fijn. Zondagochtend mochten we babyknuffelen en daarna werd er gevoetbald, als altijd! Komen ze weer.

Het is zaterdag en we gaan verder waar we gisteren zijn gebleven. Onderweg naar Veghel! Ik ga even naar het Feel Good & Shop event en m’n mannen gaan alledrie mee.


Noordkade!

Daarrr moeten we zijn.

Als ik nog een keer zou trouwen nam ik dit.

En dan liet ik het Nik regelen! Goede wedding- en eventplanner die ze is. Nou ben ik niet van plan om met iemand anders te trouwen, maar wel om het heel groot te vieren als Koen en ik zoveel jaar getrouwd zijn. Met de kindjes erbij!

Er zijn twee alpaca’s van de Alpaca Farm in Vorstenbosch, een plaatsje hier uit de buurt. Dat schijnt ook een mega tip te zijn om te bezoeken; hoor er alleen maar positieve verhalen over. Mocht je ook uit omgeving Uden komen wellicht een tipje.

TwisTea is er ook!

Ik neem weer ‘n zakje van mijn lievelings mee. Echt jongens; als je ‘m nog niet geprobeerd hebt, doennn. Volgens mij is de code Michelle-19 nog steeds geldig ook voor 15% korting online.

Benjamin is niet bij de Alpaca’s weg te slaan. Eerst met Nikki..

En daarna met Efy! Één van mijn volgers die ik laatst met de carnaval al tegenkwam in Den Bosch, en nu dus weer. Haha. Heel leuk!

Dit merkje is zo leuk. Heel erg slow fashion; ze maakt unieke kledingstukken van milieuvriendelijk en op sociaal verantwoorde wijze geproduceerde stoffen, maar ook van reststofjes die ze ergens vindt, of van kledingstukken die niet of nauwelijks gedragen zijn. Mooi initiatief.

En deze kaartjes van Kaartje Geluk ook! Ik neem een setje van 25 mee. Nooit teveel leuke kaartjes.

Linje maakt geïllustreerde wandbordjes, ook op verzoek. Ga ik onthouden als kraamcadeautje.

Morris vermaakt zich ondertussen in de speelhoek. Af en toe bij de Alpaca’s kijken en dan weer verder spelen. Wil echt niet naar huis.

Bij Petotje koop ik voor nu een kraamcadeau en krijg ik mega rammelende eierstokken van alle babynestjes en dekentjes en doekjes. Scheelt ook dat ik die nog niet had. Vet leuk om kleine merkjes te ontdekken uit mijn eigen omgeving.

Als we weer thuis zijn krijg ineens weer mega last van m’n lage bloeddruk. Ik ga van m’n graadje en klap met m’n hoofd op de tegels in de keuken. ZO niet ideaal. Koen is er net even twee tellen niet en Morris schrikt er heel erg van. Als ik bij kom hangt hij boven me: ‘mama gaat het wel jou? Zal ik je telefoon even pakken dat we papa facetimen?’ Letterlijk dat zegt ie. Ik stel ‘m gerust en hij komt bij me zitten tot ik weer overeind kan. Het was zó lang geleden, maar het blijft irritant. Als Koen er is ga ik op de bank. De plannen die we vandaag nog hadden schorten we op. Hij maakt een borrelplankie: in de chillmodus dan maar.

Lieve mannen. Morris is ook niet helemaal fit.

We eten op tijd en dan gaan de jongens lekker slapen. Wij gaan de bank op. Kijken een serie’tje en gaan niet te laat naar bed.

Zondagochtend. Ik ga weer met de jongens onder de douche. Dat bevalt zo goed. En daarna ziet Benjamin er zo uit en kan ik hem wel opeten.

Lekker spelen!

EN eten. Never niet eten die kleine B.

Zien jullie wat ik zie? Ja ja ja, er gebeurt wat in m’n potjes.

Lookje van vandaag. Van Kiba!

We gaan op babybezoek bij onze nieuwe – oké zo nieuw zijn ze inmiddels niet meer, maar je snapt me – buren.

Knuffelen met Ollie. Hij valt zo bij me in slaap. Ik smelt. Wat lijkt dat toch lang geleden.

Benjamin is ook in de ban van de baby.

Kijk hem nou! Hij vindt het zó leuk. Hij wil alleen maar aaien en kusjes geven en knuffelen.

We zijn weer thuis. Lunchen!

Morris wil lekker tekenen dus dat gaan we doen.

Als Benjamin slaapt en Koen naar voetbal is komt auntie even langs met Youkie. Morris helemaal in z’n element. Ik vind deze foto zo mooi. Ze kunnen zo leuk spelen samen.

Op naar voetbal!

Krentjes eten. Maar wel alleen uit een bakje, anders hoeft ie ze niet. Koekoek.

Ik word zoooo blij van dit zonnetje!

B heeft het ondertussen ook slecht.

Zoveel knuffels met oma.

Broertjes<3. Morris kijkt in het zonnetje een filmpje. Hij is niet ziek, maar wel een beetje hangerig en niet zo actief als normaal. Als de wedstrijd is afgelopen valt hij ook in slaap in de kinderwagen en dat was echt een eeuwigheid geleden. Wel fijn zo in de buitenlucht.

We blijven niet lang in de kantine vandaag. Lekker naar huis.

Hij mag dan niet fit zijn: een lolly is altijd goed.

Vindt Benjamin ook. Die doet er lang mee. En ondertussen met Toet Toet spelen.

Eten! Morris wil alleen eten als hij bij mij op schoot mag en ik hem help. Kan ie lekker bij me hangen zegt ie. Haha. Ik snap dat.

Wij eten zelf een plaatpizza. Natuurlijk.


Terwijl de jongens nog even samen spelen. Als ze zo samen bezig zijn moeten Koen en ik elkaar serieus nog steeds af en toe knijpen. Wat ‘n geluk, die twee.

Als ze slapen gaan wij verder met het leeghalen van de garage. Morgen begint de verbouwing, en er staan nog een paar schoenen of zestig die daar weg moeten. Goeie missie wel.

Als dat geregeld is en de ruimte leeg kruipen we op de bank voor Nederland – Duitsland, en daarna een afleveringetje Suits. EN dan zit het weekend erop. En hoewel het een heel fijn weekend was ben ik daar zo blij mee: kon echt niet wachten tot de verbouwing serieus zou beginnen. Gelukkig is dat nu dus het geval!

Volgende week zien jullie de progressie. Voor nu bedank ik je voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 7 comments
 • Inge

  Heerlijke plog! Sjeetje wat schrikken zeg, dat je zo ineens onderuit ging en ook nog op je hoofd. Hoe gaat het nu?
  Een fijne week gewenst!

  • Inge

   Owjaaa en ik ga mijn man verrassen (echt geen eigen belang verder ) Hij is jaren geleden gestopt met koffie drinken en drinkt dus alleen nog thee. ‘Verse’ thee is toch wel het lekkerste, dus nu ook een display en theetjes besteld Thnx voor de tip en de korting, scheelt toch weer !!

 • Márlin vd Kraats

  Was ook altijd heel erg fan van lolly’s bij m’n dochtertje (even oud als Morris), maar pas is ze er bijna in gestikt omdat hij losschoot van het stokje. Kijk alsjeblieft uit!! Wilde het toch even zeggen 🙂
  Leuke plog weer!

  • Lieke

   Dit! Mijn zoon hetzelfde verhaal, ging maar net goed. Doodeng die dingen.

   Verder hele leuke plog weer, hoop dat je je weer beter voelt en beterschap met Morris!

   • Kim

    Ja ik vind lolly’s ook zo eng! Als ik het zie krijg ik al de kriebels haha

 • Youssra

  Leuke plogjes weer!! Wat schrikken. Hopelijk gaat het nu weet helemaal oke met je. Fijne avond ❤️

 • Marloes

  Hoe Youkie naar Morris kijkt en andersom… pure liefde!
  Wat schrikken van je val. Hopelijk gaat alles weer oké.

  Vraagje. Waar komt jullie vloerkleed vandaan?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!