PLOG295: VRIJMIBO & DIERENTUIN

 In Persoonlijk

Goedemorgen! Ook deze week weer twee plogs want een overkill aan foto’s. Heb alleen bedacht dat ik die tweede plog woensdag online zet zodat het niet ten koste gaat van een gewoon artikel. Dat leek me een goede middenweg! Twee plogs, twee artikelen en één vlog dus deze deze week. Vandaag van vrijdag en een deel van de zaterdag. Onze standaard vrijdag, boodschappen doen, buitenspelen en daarna borrelen in de tuin. Op zaterdag werden de boys opgehaald voor hun verrassingsdag met ome Robin en tante Mees, en daarvan kreeg ik zoveel mooie foto’s dat ik ze ook wilde delen, dus dat doen we vandaag. Kijk mee:)!

Het is vrijdagochtend. Mijn echt vrije dag met de jongens. Bij voorbaat al top. Spijkerbroek, overhemd, sneakers vandaag.

Ik deed hier een bescheiden poging de lange wimpers van Benjamin vast te leggen. Missie gefaald.

We gaan boodschappen doen maar ze willen eerst een banaan. Gaan ze met z’n tweeën op zitten eten op de trap.

Op naar de Lidl!

Morris zoekt z’n toetje.

GEVONDEN!

Ennn door naar de Ap.

En naar de Etos want daar is 1+1 dus we gaan even inslaan.

Daarna nog even een bezoekje aan Vief. Ik spot Bao – heeft zij nu dus ook in de winkel! Ik ben bijna toe aan nieuwe flesjes en no way dat ik hier vanaf ga stappen. Zweer erbij en mijn huid doet er nog steeds heel goed op. ‘s Ochtends en ‘s avonds serum en crème op mijn gezicht.

Op naar huis. Kan die kinderwagen zo ondertussen wel thuislaten. Er moet gelopen worden. En de jassen moeten uit; het is gewoon twintig graden!

Thuis meteen de deur open: lekker spelen in de zandbak. Fijn dat dat weer kan. Wel een idee om nog een hoes te kopen voor over die zandbak. Zo in de zon droogt het snel, maar als die niet schijnt heeft het meer weg van een modderbad dan een zandbak. Leuk dat hout met kiertjes.

Benjamin is doodmoe: die gaat lekker naar bed. Morris en ik eten. Boterhammen en een paaskoekje: daarna kan ik niet meer stuk. Honderd punten voor ondergetekende bij de peuter.

En voor mezelf maiscrackers. Logisch dat je gezond probeert te doen met maiscrackers en dat je  er dan hagelslag op mikt. Iets met het doel missen. En dan dat koekje ook. Maar die moet want zo lekker.

Morris doet een klein dutje op de bank, ik zit even in de zon met een grote mok thee en de laptop. Heerlijk.

En dan is de wederhelft weer thuis. Kunt wel zien wie er de hele dag vrij was en wie op kantoor hè, aan het outfitje. Haha.

Papa en mama zijn er weer voor de wekelijkse borrel dus ik trek deze plank weer uit de kast.

En Wen en Bel ook. Kijk die drie nou samen. Zo niet te doen lief. De kleine broertjes en de grote zus die ze nooit echt gaan hebben, zo gaan ze met elkaar om.

Bel en ik bakken even gauw samen een cake.

En dan drinken we een wijntje in de tuin. We doen een poging tot een fatsoenlijke foto.

Maar dit is de werkelijkheid. Ook al zo ontzettend geslaagd:’).

Bella eet met de jongens en daarna is het eigenlijk bedtijd, maar het is nog zulk lekker weer dat we de klok gewoon ff wegleggen. Dat half uur maakt dan ook niet uit. Morris vindt het sowieso raar om naar bed te gaan nu, want hoezo moet je gaan slapen als het buiten nog licht is? Ik snap dat best; is ook niet te begrijpen als je twee bent.

<3

Weekend samen. Fijn!

Ik zit zo lekker in de tegeltjeswijsheden en ik vind deze altijd zo mooi. Want precies zo is het maar net. Familie kun je niet kiezen, de mensen om je heen wel.

Iedereen is naar huis, de jongens liggen in bed en wij gaan nog even op de bank. Cake is goed gelukt. Met kaneel én stroopwafel. Love die combi.

Voor we gaan slapen nog heel even spieken. Trusten B. <3

Ennn hij is weer up and running. De jongens worden opgehaald door Robin en Mees voor hun jaarlijkse verrassingsdag.

Vinden ze aan die koppies te zien helemaal geen straf.

JOEJOE. Charmeur.

Veel plezier schatten!

Binnen wordt ondertussen druk gestuct.

Hai witte muren.

En wij gaan naar Den Bosch! Koen heeft de afspraak voor die grotere tattoo waar ik jullie de vorige keer al over vertelde, die van mij moeten bijgewerkt en ik wil er ook nog een kleintje bij.

Gerrit is ook weer van de partij. Niet in het gedeelte waar de tattoo’s gezet worden overigens hoor. Als je niet weet dat ie er is zie je ‘m niet, maar ik moet ff knuffelen.

Koen begint met tekenen dus ik loop even naar de Ap voor een klein boodschapje.

En ik krijg een lading té mooie foto’s doorgestuurd van Robin en Mees..

Ollie’s kijken. Z’n lievelings.

Spelen..

Hangen bij Robin.

En bij Mees.

Dat geconcentreerde koppie. Ingewikkeld ding, zo’n touwbrug.

Oké: heel veel van dit soort foto’s dus. Word ik blij van. Vind het echt heel leuk dat ze dat ondernemen met die kleine mannen, en de dierentuin is sowieso een hit hier want dieren en Morris is sowieso goed en dieren op afstand en Benjamin is ook goed. Hoe het afliep met onze tattoo’s zie je in de extra plog van woensdag:)! Morgen ben ik er weer met een normaal artikel.

Hier wordt er vandaag weer gewoon gewerkt en gaat de verbouwing verder. Misschien hebben we aan het eind van de dag wel een helemaal witte garage! Zou top zijn. Ik wens je een heel fijne week toe.

Dankjewel voor het lezen.

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Claudia

    Waren de jongens bij Dierenrijk Nuenen geweest? Daar lijkt het op 😉 zo leuke dierentuin voor die kleintjes. Fijn dat de verbouwing ook zo opschiet nu!

  • Linda

    Wat een heerlijke plog weer en jippie voor de 2 van deze week weer.. Heerlijk om te kijken vind ik.. En wat heerlijk zeg zo’n verrassingsdag voor de jongens! Super lief dat Robin en Mees dat doen voor ze maar zo te zien genieten ze daar zelf zeker zo van als jullie jongens doen ❤

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!