PLOG296: NIEUWE TATTOO

 In Persoonlijk

Zoals beloofd vandaag het tweede deel van de weekendplog. De rest van onze zaterdag en onze zondag. De zaterdagmiddag brachten we door in de tattooshop, we dronken iets op het terras in Den Bosch en waren op tijd weer thuis om de boys te zien. Zondag begonnen we in de Intratuin, gingen we naar de verjaardag van mijn schoonmoeder, en eindigden we het weekend met Lot en Flip. Komen ze weer:)!

Als ik terug kom van de Ap zijn Michael en Max samen bezig om de band er bij Koen strak op te tekenen. Hij wil zijn eerste tattoo laten coveren omdat die door iemand anders gezet is en sinds hij weet hoe het ook anders kan niet zo naar zijn zin, dus die wordt ondergestopt!

Maar het is me een potje pijn lijden op dat elleboogbotje.

Komt ook omdat het flink inkleurwerk is. Wel even een ander verhaal dan de kleine tattoos die we tot nu toe allebei hebben laten zetten.

Tijd voor een pauze! Jaap haalt lunch bij Fifty Fifty. Mega lekker. En ja, ik heb de komkommer eruit gepulkt. Haha. Kan er niks aan doen maar dat blijft één van de weinige dingen die ik echt niet lekker vind.

De jongens vermaken zich ondertussen nog steeds in de dierentuin!

Mogen zelfs even aaien. Benjamin vindt dat veel spannender dan Morris, maar hij gaat ook overstag.

Meneer zal de weg wel even wijzen.

Broertjes.

Morris is veel knuffeliger dan Benjamin is, maar hij weet ‘m af en toe toch te strikken voor een knuffel.

Is hij gewoon zomaar ineens bijna DRIE. Nog ‘n maand..

Ondeugd!

Veilig bij Mees. Stuk minder eng.

Deze zit erop. Die twee dunne lijnen zijn ter indicatie voor de volgende keer: dan wordt die ingevuld. Niet helemaal zwart maar met een heel vet patroon. Zo benieuwd!

En dan mag ik!

Dat van mij stelt allemaal niet zo veel voor. Mijn eerste twee tattoos worden bijgewerkt. Omdat ze met de dunste naald gezet zijn is dat mooier voor het eindresultaat.

En deze is nieuw! De geboortejaren van papa, mama en Robin. Ben er heel blij mee. Symbool voor mijn fijne basis en mooie jeugd.

En deze dus: ook weer bijgewerkt.

Als we klaar zijn wandelen we naar de Korte Put. Het was prachtig weer vandaag dus de terrassen zitten ramvol. We hebben geluk en vinden een plekje.

En daar nemen we dit. Ik een wijntje, Koen een biertje en een paar bayonne ham kroketjes. 

THUIS! Robin en Mees gaan naar huis: de jongens hebben zó’n leuke dag gehad. Morris zit vol met verhalen over de dierentuin. Echt zo leuk dat hij er nu iets over kan vertellen.

Doeiiii tante Mees!

En doei ome Robin!

Kijk dat gezichtje: zo voldaan!

We luisteren nog even naar Morris zijn verhalen en dan is het bedtijd. Ze zijn allebei doodmoe. Eerst een paar boekjes, en dan gaan ze meteen slapen.

Wij hebben zeg maar precies nul zin om te koken dus we proberen een nieuwe sushi bezorger in Uden. Koen neemt wok, ik gyozas en twee rollen – die ik overigens zelf samen kon stellen waardoor ze méga vers zijn – en dit is echt heerlijk. Fan!

Zondagochtend! De nacht was een uur korter door de zomertijd, dus de boys waren allebei op de klok ‘n uur later wakker dan normaal. Prrrima. Deze is al een paar dagen een beetje hangerig als hij bij mij is. Vraag me af of hij ook de waterpokken krijgt.

We moeten nog even last minute langs het tuincentrum. Waren we nog niet aan toe gekomen.

Planten uitzoeken voor oma. Die wilde ze graag voor haar verjaardag, voor in de tuin.

B valt in slaap in de auto en die kunnen we zo naar binnen tillen: tukt als een roos!

Morris speelt meteen weer aan. Zo leuk dat dat hetzelfde speelgoed is als waar Koen als kind mee gespeeld heeft.

Verwennerij! Maar dat mag als oma jarig is.

Koen gaat naar Prinses Irene. Hij is geschorst dus hij speelt niet, maar hij moet er wel zijn. Ik blijf met de jongens nog bij mijn schoonmoeder.

Krijg van mam deze foto. Het hele gezelschap heeft zich weer langs de lijn verzameld.

Rond 15:30 uur rijd ik met de jongens naar huis. Ze zijn allebei heel erg moe. Was wel een heel gezellige middag.

Morris is he-le-maal klaar als we thuis zijn. Hij valt zo in slaap!

Lot en Flip zijn er en we nemen een stukje cake. Met slagroom. Altijd met slagroom.

Morris wil boekjes lezen.

En lekker knuffelen. Hij is echt heel erg moe. We kijken Ajax – PSV met z’n allen. Zo fijn om weer bij elkaar in de straat te wonen.

De jongens eten lekker en dan ga ik met ze naar boven. Koen Lot en Flip maken eten terwijl ik de jongens in bad doe..

En lees boekjes met ze. En dan breng ik ze naar bed. Dat klinkt makkelijker dan het is, want ik ben al met al een uur bezig om Morris erin te krijgen. Die had toch nét ff te vast geslapen vanmiddag en vind het allemaal veel te gezellig zo met z’n allen beneden.

Deze heeft geloof ik bijna een uur in de oven liggen bakken tot ik einnnndelijk beneden was, maargoed: kan wel meteen eten. En dat is fijn, want ik heb hongerrrr.

Blijkt. Want deze gaat er nog achteraan. Wel gedeeld met Koen overigens, dus het valt mee. Denk ik. Afijn: dat was ‘m weer voor de plogs van deze week! Het was een lekker weekend en ik ben echt heel blij met mijn nieuwe tattoo. Merk wel dat ik echt vét moe ben. Ben ik niet zo van mezelf gewend. Ik denk door de verbouwingsbende bovenop het normale werk en het blogwerk wat gewoon doorgaat. En de komende weken zijn ook niet per se heel rustig in de agenda geloof ik, maar hé; komt goed. Hoop in ieder geval dat jullie dat leuk vinden, zo af en toe een extra plog als de hoeveelheid foto’s zich daarvoor leent!

Dankjewel voor het lezen!

 

 

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Renske

  Wat een leuke plog weer!
  Ga onwijs genieten van Morris zijn derde verjaardag! Ik vond die bij onze dochter (inmiddels 4) echt de leukste tot dan aan toe. Heel vroeg in de nacht wakker zijn ‘ben ik nu al jarig mama, gaan we een feestje vieren?’. De hele dag met een glimlach van oor tot oor en ze had gewoon echt door wat er aan de hand was, ik vond het zo onwijs genieten! Het voelde net als vroeger toen je zelf jarig was haha! 🙂

 • Henrieke Goedhart

  Hey hey,

  Waarom is koen geschorst als ik het vragen mag? En voor hoelang is dat dan?

  Groetjes henrieke

  • bijzonderkleinwonder

   Hij had vorige week geel voor praten tegen de scheids! En na 5 gele kaarten ben je één wedstrijd geschorst. Zondag mag ie weer mee doen.

 • Youssra bl

  Super leuke plogje weer!! En je tatoos vind ik heel mooi, staat jou heel goed!! ♥️

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!