PLOG297: MEET & GREET

 In Persoonlijk

Goedemorgen lieve mensen! Omdat zondag mijn meet & greet was is het me niet gelukt de plog nog af te maken voor maandag: vandaar dat ie een dagje later is dan jullie van me gewend zijn! Ik maakte weer foto’s van onze vrijdag, zaterdag en zondag. Vrijdag was boodschappendag, en ik ging spontaan een borrel drinken met Lot, zaterdag deden we vanalles in en om het huis, gingen we naar Isabelle haar verjaardag en was ik ‘s avonds bij Wen, en zondag was mijn meet & greet bij Vive. En dat was ZO leuk. Ik maakte héél veel foto’s, dus komen ze:)!

Vrijdagochtend! De nasleep van waterpokken en buitenspeelbenen.

Het is nog niet zo warm vandaag dus ik trek een lekker truitje uit de kast.

We doen boodschappen bij de Lidl en Benjamin is weer heel content met z’n appel.

Daarna door naar het dorp!

Worstenbroodje eten en verse jus drinken bij de Hema, met mama. Wordt ook bijna een wekelijkse traditie.

Joe. Gangster blik wel.

Morris vindt het leuk.

Ik eet ‘m op.

We lopen even door naar de H&M voor mama, en dan móet Morris een rondje roltrap. Vindt hij fantastisch.

Speeltuin? Welnee: neem hem mee naar de roltrap en het kind heeft de tijd van zijn leven.

Daarna door naar de Ap en zijn lievelingscassière, die twee weken vakantie had, is er vandaag weer. Hij vliegt op haar af alsof hij haar in jaren niet gezien heeft. Zo schattig. En zo Morris: als ie eenmaal fan van je is, is hij ook echt verkocht.

Even nieuwe tandpasta uitzoeken. Dat vergt tijd en aandacht. Haha.

We zijn klaar. Kleurplaat mee, karretje terugbrengen, en op naar huis.

Ik ruim de boodschappen op en tref een ciabatta zo aan. Echt. Gad-ver-damme. Je hebt ranzig en heel ranzig en dit is een gevalletje buitencategorie hoor. Zelden zoveel schimmel bij elkaar gezien. En dan te bedenken dat ie nog goed is tot 4 mei. Kuch. Lijkt me sterk!

De rest van de middag ben ik met de jongens, en ik kook ons favoriete makkelijke pasta’tje met rode pesto.

Papa en mama komen heel even langs.

En dan brengen wij de jongens lekker naar bed.

Ik ga naar Ies voor nieuwe nagels..

En dan kleed ik me om voor een borrel met Lotje. We hebben letterlijk ‘n uur geleden bedacht dat we goed ff een drankje kunnen gaan doen, gewoon eentje en ff bijkletsen, dus dat gaan we doen.

Bij Cravt!


Je weet hoe dat gaat als het voornemen één drankje is. Dan bedenk je dat je toch nog wel ff wilt dansen, verhuis je naar een andere kroeg en eindig je aan de tequila. Dusssss.

Ik ben om kwart over drie thuis en maak nog even een paar paaskoekjes burgemeester. Haha. Honger!

Zaterdagochtend! De jongens voelen aan dat moeders een beetje laat in bed lag en slapen uit. Heeel fijn. We starten mega rustig op vandaag. Check deze ondeugende gezichten.

Douchen en samen boekjes lezen.

Ik wil dit aan. Maar bij nader inzien heb ik het toch te koud en gaat het rokje uit en een broek aan. Nog even geduld.

Jasje aan, sjaal om en gaan met die banaan. Ik heb een paar klusjes te doen.

Ik ga even langs bij Vief nog voor zondag.

En dan kom ik erachter dat de Kwantum in Uden zit – hallelujah, maar zo slecht voor de portemonnee – en doe ik daar een rondje.

Ik vind dit kleed zo mooi!

EN ik loop eindelijk tegen deze aan. Zocht ik al heel lang maar kon hem in Eindhoven en Oss bij de Kwantum niet vinden. Nu hier dus wel. Ik bedenk ‘m in eerste instantie als opbergbak voor de boekjes van de jongens.

Nog even naar de Boerenbond voor aanmaakhout.

En naar de Zwaan voor planten voor in die bak waarvan ik dus net zei dat ik er boekjes in wilde. Bij nader inzien wil ik toch liever nog wat extra groen, maar ik vind hier niet de planten die ik zoek.

Bij de Bloemist waar ik bijna altijd heen ga vind ik ze wel. Even buiten proberen of het is wat ik bedoel.

Ja dus!

Ik ben hier echt fan van. Vind het zo vet staan!

Ik haal ook plantjes voor in de tuin – krijg ik ineens zin in door het zonnige weer – en die zetten we heel kneuterig samen in de pot. Koen pakt z’n tuinslang er ff bij voor de bewatering en daar geniet ie intens van, dat zie je zo hè.

Benjamin heeft drie uur geslapen en is eindelijk wakker: we gaan naar Isabelle! Die is vandaag 25 geworden. Lekker op de fiets.

Kijk ‘m blij kijken! Één van de laatste keren voorop: hij wordt er te lang voor. Qua gewicht mag het nog, tot 15 kilo, maar ‘n meter in dat voorzitje lukt niet echt: als hij zijn voeten in de steunen doet zit hij met zijn knieën tegen het stuur en kan ik die niet meer fatsoenlijk keren. Gauw het zitje achterop laten monteren!

Don Corleone :’).

Fietsen met de boys blijft echt wel een favoriet ding.

Door het sportpark.

We zijn er! De jongens eten een gebakje.

En wij nemen een wijntje.

Mijn kleine grote vriendin. Als ik binnenkom: ‘tante Mieeees’. Zo leuk.

De kindjes spelen allemaal zó lief samen. Serieus, er valt geen onvertogen woord. En de chipjes worden zelfs vrijwillig met z’n allen gedeeld. Kan ik heel blij van worden. Het is echt heel gezellig.

Ik ga even binnenkijken en tref dit aan. Knuffelmonster is weer op dreef hoor.

Tante Bella is 25!

Extra veel knuffels dus.

We blijven eten. Broodje hamburger!

En poffertjes voor Jazzy, Morris, Nova en Benjamin. Die zijn zo op, dat snap je.

We gaan naar huis! Maar eerst nog één keer – keer tien dus – de grap van de openslaande luikjes doen.

We fietsen even langs Wen maar die is er niet. Door naar huis dus!

Vief appt mij dit door! Fotowandje voor zondag in de maak.

We brengen de jongens naar bed en dan ga ik naar Wen. Ik had beloofd dat ik de plankjes in haar keuken op zou hangen, dus dat ga ik doen. Tina Truckert in actie.

Gaat prima zo.

Nummer 1 hangt.

En nummer twee ook. Hartstikke recht en waterpas enzo. Het is ondertussen al na elven. We drinken nog een wijntje samen en dan ga ik met een bloedgang naar Koen. Twee avonden zonder elkaar is voor Hepi en Hepi wel heeeeul ruig.

Zondagochtend beginnen we met ‘échte kunst’.

Ik exporteer het materiaal op mijn sd-kaartjes zodat die weer leeg zijn.

En ik ontbijt met m’n nieuwe verslaving.

We kleden de jongens aan en ik kan het niet laten. Ik vind deze polo’tjes fantastisch en ik vind het af en toe zo leuk als ze hetzelfde aan hebben.

Ik trek dit aan voor mijn meet & greet vandaag. Ik heb geen zin in heel formeel: gewoon echt als mezelf lijkt me het beste. Voel me hier heel fijn in.

Morris zou met Koen komen, maar als hij mij op de fiets ziet stappen breekt de hel los, dus hup samen op de fiets!

DIT. Zo leuk.

We zijn met 25 vrouwen, en Isabelle en Donna, Wendy, en Auntie en Youk komen ook even langs voor de morele support. Vind ik zo lief.

Koen en de jongens waren er in het begin even, maar Koen moet gewoon voetballen, en Robin ook zoals je ziet.

Voor de jongens wordt weer geweldig gezorgd bij hun bonusopa en -oma. Ze gaan een ijsje eten..

En naar de speeltuin..

En lekker in de eigen tuin. Dat vangnet is me echt heel dierbaar. En I know: hun zomerjasjes zijn te klein, maar ik heb nog geen nieuwe kunnen vinden waar ik verliefd op ben.

Wij hebben het ondertussen echt heel gezellig. Ik had nooit durven dromen dat het zó leuk zou zijn. Er volgt nog een uitgebreid foto- en video verslagje!

De lunch wordt gebracht door Pure en is echt heel heel goed.

Foto’s maken! Hoort er ook bij. Met Janet en Kirsten. Leuke zussen. Had ik al eerder gezien dus dat maakt het voor mij net wat gemakkelijker. Is het niet helemaaal onbekend.

Er zijn al een aantal meiden naar huis, maar we maken toch een groepsfoto. Ik geniet echt zo van deze middag. Het zou van 12 tot 16 zijn, maar uiteindelijk is het bijna 18:00 uur als ik wegfiets. We bleven met een klein groepje over en dan wordt het toch nog laat. Als ik naar huis fiets zit ik er zo vol van: dit was echt echt heel bijzonder. Maargoed, dat gaan jullie dus nog zien.

In plaats van naar huis fiets ik door naar Udi. Ik moet nog foto’s maken van de reclameborden en de zon schijnt nu zo mooi.

Telefoonfoto tussendoor om te kijken of de opstelling goed is zo.

Deze twee winnen weer eens. En die man op rechts scoort er een. Niet gek! Nog een paar wedstrijden en dan zit Koen z’n voetbalcarrière erop.. Na zeven jaar iedere zondag langs de lijn is het straks gedaan. Zó gek. Voor Koen natuurlijk nog meer dan voor mij. Het is zijn eigen keuze hoor, dus dat is helemaal oké, maar raar blijft het.

Ik blijf nog even hangen in de kantine met lieve vrienden van pap en mam, en we sturen deze door naar papa. Hoohoooi. Haha. Ik ga naar huis, pak de cadeautjes uit die ik vandaag heb gekregen en kruip nog even met Koen op de bank. Nagenieten. Wat een weekend was dit. Genieten met een dikke vette Brabantse grote G.

Komende week is ook weer leuk! Ik werk, heb woensdag afspraken in Amsterdam, heb vrijdag afgesproken met m’n favoriete Tina in Rotterdam, zaterdag hebben we óók een leuke afspraak staan en zondag is het voetbaldag. Alle dagen program, maar wel leuk program, en in de tussentijd wordt ook het glas in de speelkamer geplaatst en de kast in het washok. Dus. Genoeg te doen! Ik hoop dat jij een heel fijn weekend had en wens je een goede week toe. Tot de volgende!

Dankjewel voor het lezen.

Recommended Posts
Showing 9 comments
 • Nanda

  Leuke plog weer en ook ik heb genoten van de Meet & Greet! Benieuwd naar de rest van de foto’s!

 • Elise

  ❤️ Was een gezellige zaterdag

 • Mathiske

  De meet & Greet was echt top! Ben blij dat ik er bij was, t was echt super gezellig!

 • Sascha Janssens

  Was heeeeel gezellig zondag

 • Loes

  De foto op het voetbalveld is toch nog goed gelukt, haha. was erg gezellig zondag!

 • Henrieke Goedhart

  Leuke plog weer! Waarom stopt koen met voetballen?

 • Elianne

  Ziet er leuk uit. Goed geregeld met de meet&greet. Voor herhaling vatbaar?

 • Alieke

  De Meet&Greet was een groot succes Michelle! Leuk dat je er nog even apart aandacht aan gaat besteden met een foto- video verslag. Ben benieuwd

 • Laura

  Kan het blijven zeggen, maar het was echt zo gezellig afgelopen zondag!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!