PLOG303: DE HORT OP

 In Persoonlijk

Goedemorgen lieve mensen! Ik ben een dag later met de weekendplog dan jullie van me gewend zijn. Ik had zondag met moederdag geen zin om mijn laptop erbij te pakken en te werken. Normaal doe ik dat áltijd op zondag, maar deze keer dus even niet. Wilde lekker van de jongens genieten, plus, ik was zó moe dat ik waarschijnlijk geen fatsoenlijke zin van vijf woorden op papier had kunnen krijgen. Waarom dat is zie je in de plog van afgelopen weekend! Kijk mee:).

Vrijdag maak ik door omstandigheden geen foto’s, maar ik kijk wel heel veel foto’s terug van donderdagavond. We gingen eten bij Big Boys Chef’s Table met Lot en Flip en dat was zo goed. Ik duik deze foto weer op, van Lot en mij als baby.

En dit is nu. Bijna 26 jaar later! Om te koesteren.

‘s Avonds gaan we even de deur uit met z’n vieren. Een hapje eten. Kijk dit lopen. Mijn mannen.

En altijd hand en hand, die twee. Zo lief.

Heel erg blurry maar voor mij hartstikke perfect, deze foto. De jongens spelen met hun auto’s en wij genieten. Fijn.

Dit koppie! We eten lekker – daar vergeet ik dan weer foto’s van te maken – en dan gaan we lekker naar huis.

Koen maakt deze foto van de jongens en mij als ze per se allebei tegelijk op mijn arm willen hangen en ik ben er zo blij mee.

We brengen ze naar bed en dan gaan we naar het 100-jarig bestaan van UDI. Pap, mam, Robin en Mees zijn er ook, en het is écht heel gezellig. We sluiten af in de kroeg en voor we gaan slapen is het best wel heel laat.

Kleine oogjes dus zaterdagochtend. Dat waren niet zo veel uren slaap.

Ontbijt voor vier. Allemaal hetzelfde.

We hangen de hele ochtend lekker op de bank en spelen met de jongens. Zo chill, als er gewoon niets hoeft.

Douchen en een make-uppie doen wonderen.

We gaan de deur uit. Even naar Eindhoven. Morris heeft echt nog wat nieuwe spulletjes nodig in 104 dus daar gaan we voor.

Stukje wandelen richting de stad.

We willen mama een sportpakje geven voor moederdag dus ik pas vanalles en stuur foto’s door naar Robin en Mees. Dit setje van Adidas wordt ‘m niet.

We eten een broodje in het zonnetje.

En daarna doen we een rondje Bijenkorf.

Maar eerst even wachten op deze twee.

De grotere Lily. LOVE IT. Staat nog steeds op mijn lijstje, maar op het moment staat er een andere bovenaan. Misschien ooit.

Zomerjassen passen doet het kind goed. Haha. Kijk ‘m blij zijn! Deze gaat mee: staat ‘m zo leuk!

Ik word altijd heel hebberig van dit soort hoekjes. Zo gezellig allemaal bij elkaar. Ogen dicht, hand op de knip en doorlopen zeg maar. Haha.

Lot en Flip zijn ook in de stad dus we spreken af. Jongens helemaal blij om hun oom en tante te zien.

We gaan lekker bij Usine naar binnen. Zaterdagmiddag borrel. Terwijl we daar buiten nog in het zonnetje zitten wordt er op straat, echt récht voor onze neus, op tien meter ofzo, een man onder schot gehouden door de politie. Zo bizar. Nog nooit zoiets gezien deze meid, ik weet niet of dat aan mij ligt, maar ik ben er in ieder geval van onder de indruk. Twee auto’s, iets van zes agenten, één man die ze zo kunnen arresteren en eentje die dus niet luistert. Zieke gewaarwording. Uiteindelijk loopt het overigens met een sisser af en kunnen ze die ander ook gewoon oppakken, maar toch.

Lekker pakje drinken bij papa.

We hadden trek in iets voor bij de borrel. Dussss. Ik zit overigens gewoon aan de thee hoor;).

Usine.

Deze knuffelkont speelt een beetje en gaat vooral van schoot naar schoot.

Ik wil thuis ook zo’n giga spiegel voor outfit foto’s. Zo handig!

Deze kleine professor vermaakt zich ook wel. Haha. Kijk ‘m zitten, met de beentjes over elkaar, bitterballetje erbij, schoentjes uit want dat zit fijner zegtie dan. Ik moet hier zo om lachen.

We vinden voor Morris een aantal mooie nieuwe items, en deze jas is sowieso weer een hitje. Én met 30 procent in de stippenkorting: altijd fijn.

Oké, ik kan het toch niet laten. Zaterdagavond is er weer een feestje bij UDI, dus als de kindjes slapen ga ik toch nog even kijken.

Familie!

Broer & zus. Ik krijg wel eens berichtjes dat je het kunt zien maar ik zie hier dus zó niets van hetzelfde in. Haha.

Favoriete drankje. Het voornemen om even een uurtje te gaan kijken loopt weer lekker uit de hand: dat lukt zeg maar niet echt.

Maar dat geeft niets, want ik moet zondagochtend verplicht blijven liggen: het is moederdag! De jongens gaan samen naar beneden om ontbijt te maken en hun cadeautjes te halen, en dan komen ze mij wakker maken. In de veronderstelling dat alles daarvoor geheel geruisloos verliep!;’)

Zelfgemaakte cadeautjes zijn de allermooisten. Ze hebben zo hun best gedaan.

Als ik mijn telefoon open is dit de eerste die ik zie. Haha dusssssss. Goeiemogge hè!

Ontbijten! Wel lekker aan tafel, want kruimelvrees hier. Ik word al zenuwachtig als m’n hoeslaken niet strak om het matras zit of als het dekbed niet precies boven in de overtrek zit, dus dit is beter.

Prachtige slingers erbij.

En de wederhelft maakt dit dus gewoon voor mij. Doet ie ff, dat keukenwonder.

We gaan voor de voetbal even gauw langs pap en mam.

En ik ben op m’n sloffen, want nieuwe stugge leren sneakers en gewoon doorlopen alsof je niet voelt dat dat zeer doet heeft dit als resultaat. Niet comfortabel.

Koen gaat naar voetbal, Benjamin gaat naar bedje en ik kruip met Morris op de bank. Heel fijn.

Klaar om naar voetbal te gaan!

Daar gaat het, samen papa kijken.

EN zelf voetballen.

En even wijzen waar papa en ome Robin lopen.

Bij opa op de arm. Serieuze blikken.

Het zit er bíjna op!

Deze twee vermaken zich kostelijk. Iedere week hetzelfde.

Na het fluitsignaal met een vaartje richting Robin en Koen.

Knuffels.

Onze initialen op z’n schoenen. Nog twee wedstrijden..

Ennn daar gaan ze weer: ‘doeeei mam’.

Ik vind dit het meest fantastische uitzicht ever.

We zijn niet zo laat thuis. Lekker op de bank. En omdat het moederdag is hoef ik ook niet te koken. Alleen instructies te geven. Haha. Dat lukt aardig, want het smaakt goed. Snelle pasta die we allevier lekker vinden.

En dat eten we op voor de televisie, met Studio Sport. Flashbacks naar vroeger. En dat is meteen het einde van de dag voor ons. We kijken nog een beetje tv en gaan dan niet te laat slapen: na in totaal een uur of zes slaap in twee nachten is dat geen overbodige luxe! Ik heb ‘n leuke week voor de boeg met een aantal leuke afspraken, dus daar kijk ik naar uit!

Ik wens jullie een goede week toe. Geniet van het teruggekeerde zonnetje de komende dagen.

Dankjewel voor het lezen!

 

 

Recommended Posts
Showing 6 comments
 • Linda

  Heerlijke plog weer.. Die foto waar Morris en Benjamin samen hand in hand lopen, te schattig gewoon..

 • Youssra

  Leuke plog weer!
  Fijne week ook voor jullie ♥️

 • Lieke van Veen

  Schattig hoe Morris en Benjamin zo samen hand in hand lopen!

 • Laury

  Die foto van jouw vader samen met Benjamin.. om voor altijd te koesteren ♥️ Mijn vader is helaas 1,5 jaar geleden overleden toen ons zoontje bijna 2 was en nu ik zwanger ben van nog zo’n heerlijke knul mis ik hem zo erg, meer dan anders ♥️

 • Danielle

  Ik ben heel benieuwd welke designertas bij je op 1 staat?

 • Claudia

  Wat schattig Morris en Benjamin en wat een mooie slinger! De pasta ziet er lekker uit, receptje? Oh en is het recept van de stroopwafel cake nog onderweg, of heb ik iets gemist…. hij blijft maar in mijn hoofd zitten!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!