PLOG313: NIEUWE JURKJES

 In Persoonlijk

Het tweede deel van de weekendplog zoals beloofd: met foto’s van onze zaterdag en zondag. Op zaterdag besloten we spontaan naar Eindhoven te rijden voor een rondje sale shoppen. Dat doen we eigenlijk ieder jaar zo voor de vakantie, en aangezien we zaterdagochtend verder geen planning hadden kwam dat goed uit! Eind van de middag reden we naar Joke en Harald voor de jaarlijkse kermisBBQ, en ‘s avonds keken we een filmpje. Op zondag waren we voor de allerlaatste keer bij Prinses Irene, gingen we daarna naar het terras en werd dat uiteraard weer later dan we bedacht hadden. Ik maakte foto’s: kijk mee:)!

Als we op zaterdagochtend net de deur uit willen gaan komen Dean, Ies en Nova de oprit op gereden: ze komen even naar de nieuwe auto kijken! Zo leuk. Boys zijn vooral heeel blij dat ze hun vriendinnen even kunnen knuffelen. Zo schattig.

Ik wist het even niet vanochtend, dus een gouwe ouwe. Jurkje van Mango wat ik ooit voor een paar euro op Mallorca in de sale vond en wat ik nog steeds fantastisch vind.

In Eindhoven doen we ons vaste rondje. Eerst Bijenkorf! Iedereen die mij al langer volgt weet dat ik áltijd in de zomeruitverkoop één of twee mooie mooie jurkjes voor mezelf koop. Dat doe ik al jaren, en ik draag ze allemaal nog steeds: heel erg hun geld waard. Ik pas er serieus wel 30, maar het nadeel aan zoveel sporten is dat xs aan de bovenkant weer te groot wordt, en xxs hebben veel merken niet.

Ik vind Sandro over het algemeen heel mooi, maar qua pasvorm is het ‘t deze keer allemaal niet helemaal. Heb je wel eens!

Als we geslaagd zijn door naar Aspact voor Koen. B hangt de bink uit in de kinderwagen. Koen vindt ook precies waar we voor gingen, en de jongens zijn al die tijd megalief en gezellig, dus als we klaar zijn en we richting de auto gaan..

Mogen ze een ijsje. Hélemaal blij allebei.

Vooral Morris ziet dat echt als een traktatie en zit dan letterlijk met z’n oogjes dicht te eten. Zo schattig.

We rijden door naar Wilbertoord voor de jaarlijkse kermis BBQ bij Joke en Harald, maar de jongens slapen allebei in de auto. Nog even wakker worden bij Koen dus. Die ogen van Morris..

Opa Harald aan de grill.

Deze gaat apart zitten voor een paar puzzels. Typisch Morris.

Heeel veel lekker eten voor bij het vlees.

Bakken wij ondertussen zandtaartjes.

Afgewisseld met groepsknuffels.

En eten.

Het begint een beetje te druppelen, dus Morris haalt gauw z’n paraplu van binnen – hij heeft hier echt alles, net thuis – en gaat er mooi met opa onder zitten. Goed bekeken vriend.

B wil uiteraard ook. Daar kon je op wachten. Dus hup, bij Morris op schoot.

En dan weer lekker naar huis en spelen in de tuin. Benjamin op Morris z’n regenlaarzen. Omdat het kan.

M’n nieuwe jurkjes nog even gauw laten zien: deze is die van Ted Baker. Nu met 50%. Ik had nog niets wat hier op leek – nee echt niet;) – en ik ben echt fan. Zat ook meteen precies goed.

En deze van Karen Millen. Ook voor de helft. Zit iets ruimer maar door dat snoer in de taille maakt dat niet zoveel uit. Vind die kleur echt heel mooi. En nu kan ik twinnen met mam want die heeft ook een Karen Millen in precies deze kleur.

Bol z’n nieuwe sneakers. Allemaal uitverkoopjes.

Als de boys slapen gaan wij op de bank voor Verliefd op Cuba. Het is echt precíes wat je verwacht van een Nederlandse film met die titel, of dat goed of slecht is is persoonlijk, haha, maar het kijkt in ieder geval lekker weg.

We nemen een wijntje samen. Ik houd van onze wijnglazen maar het zijn potdomme joekels; groter dan mijn hoofd. En ik heb niet eens een klein hoofd. Moet je nagaan:’).

Echt, als je me een half jaar geleden had gezegd dat ik ooit nog timetables op m’n telefoon ging opslaan van de festivals waar ik heen zou gaan had ik je echt volle bak uitgelachen. En zie hier. Is het al zaterdag?! Zoveel zin in.

Zondagochtend. Standaard ontbijt.

Uitgebreid douchen en badderen met z’n vieren.

Andere dag, andere jurk. Van Kiba deze.

We gaan naar opa om de nieuwe auto te laten zien. Hij had zelf heel vroeger ook Audi en vindt het helemaal leuk.

Hij gaat er gewoon meteen zelf inzitten. Haha. Zo schattig.

B op schoot, mama ernaast; hij rijdt nog net niet zelf weg.

Samen binnen een chocolaatje eten bij opi moet. Vaste prik, dus daar veranderen we ook maar niks aan.

Nadat we bij opi zijn geweest brengen we Koen naar Prinses Irene voor de seizoensafsluiting, en dan vragen de boys of ze even naar tante Lot en ome Flippie mogen. Dus dat doen we. Meteen de puzzels tevoorschijn.

En als ome Flip een croissant eet moeten deze twee uiteraard ook een stuk.

Mooie puzzels maken! Ik wil naar huis om soep te koken voor vanavond, maar daar hebben deze twee geen zin in en hun oom een tante zijn het daar mee eens. Scheelt dat ze letterlijk 1 minuut bij ons vandaan wonen. Ik ga gauw ff thuis soep maken..

Terwijl deze twee nog spelen.

En zichzelf vies maken. Vooral deze man zo intens goed in.

Als ik ze weer ophaal ruimen we het speelgoed op. Zo leuk; ook hier hun eigen bakkie met speelgoed. Allemaal vroeger van Lot geweest.

Thuis. Vind dit outfitje vandaag zo leuk. Witte sneakers, grijze skinny, wit shirt. Basic maar leuk.

Ik kleed me om: de oppas komt zodat ik ook even naar Koen kan. Er is een BBQ waar de vrouwen ook bij mogen zijn, dus ik rijd naar Nistelrode. Wel ff iets anders aan: het koelt mega af.

Toen we Koen vanmiddag afzetten maakte hij deze foto. Ik denk dat je net niet kunt zien hoe blij ik kijk. Zo in m’n element met de nieuwe auto.

BBQ is geopend!

En dan gaan we. Voor de laatste keer. Koen had ‘m niet aan zien komen maar vindt het toch nog een dingetje. Ik snap het wel. Dit was écht het laatste.

Omdat we toch oppas hebben besluiten we nog even samen een wijntje te drinken op het terras.

Verliefd op deze.

EN een klein hapje te delen ook, want tja; waarom niet hè. Uiteindelijk komen papa en mama ook nog naar het terras, en daarna Lot en Flip, dus waar we ons om 21:00 uur voornamen om om 21:30 thuis te zijn wordt het in plaats van half tien half één. Was zo’n onverwachts súpergezellige avond.

En dan heb ik plafonddienst. Heel vaak op zondagavond: kan ik voor geen meter slapen. Maar ik neem het voor lief, want dit weekend was zo fijn dat ik het niet erg vind als het nog een beetje langer duurt. Haha. Echt heel erg genoten. Ging gewoon allemaal heel lekker. Komend weekend gaan Koen en ik samen naar Daydream, en zondag is de agenda nog leeg. Heerlijk. Vandaag over twee weken zitten we op Mallorca. Aftellen!

Dankjewel voor het lezen weer!

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Linda

  Heerlijke plog weer.. Wat een hoop gezelligheid was dit weekend voor jullie..

 • Corina

  Een hele mooie auto! Geniet ervan. Jullie mogen blij/trots zijn. Zoiets is niet voor iedereen weggelegd. Hopelijk meer plezier van dan de vorige. Verder weer een leuke plog. Ga zo door. Hoe is eigenlijk het speelhok geworden? Is verbouwing klaar? Alvast een fijn weekend!

 • Lindsy

  Heerlijk weekend. En wat zien die pita broodjes er heerlijk uit!!!
  Bak je ze eerst af en besmeer je ze dan? Of besmeer je ze eerst en bak je ze dan af? Of doe je ze in de tosti ijzer? Ik ben wel benieuwd!

 • Claudia

  Wat een mooie auto! En telkens als ik je plogs lees neem ik me voor om voor mezelf te gaan shoppen haha, echt inspiratie al die leuke outfits 😉

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!