PLOG316: IK BEN BLOND

 In Persoonlijk

Normaal komt er vandaag een vlog online, maar omdat ik niet wist of het me zou lukken die op tijd te monteren in verband met onze vakantie dacht ik: laat ik deel twee van de weekendplog ook gewoon vandaag inplannen. Hebben we in ieder geval iets leuks online, gezien dat de plogs toch altijd met afstand de meest gelezen artikelen op de blog zijn. Vandaag dus die van de rest van ons weekend. Zaterdag eind van de middag mag ik naar de kapper. Ik vond het toch nog niet helemaal blond genoeg, en omdat mijn eigen kapper qua planning helemaal vol zat mag ik even naar een vriendinnetje. Zondag gaan we langs bij Koen z’n ouders, voor de eerste keer met de jongens naar de kermis, en sluiten we het weekend af op het terras. Komen ze weer.

Als we terugkomen uit Roermond zet ik de jongens thuis af en mag ik door naar de kapper. Donna is een heel goede vriendin van Isabelle, en die appte me uit zichzelf dat ze m’n haar wel ff kon fixen, dit weekend nog, nadat Ies had gezegd dat ik het toch niet helemaal licht genoeg vond. Mega lief echt. Zo gezegd zo gedaan dus: eind van de middag zit ik in de stoel.

Kop vol folies. Lekker hoor.

Ennn klaar. Precies wat ik wilde; ook bovenop wat lichter, al zie je daar op deze foto nog steeds niet bijster veel van. Haha. Het is zo. En ik ben er superblij mee.

Ik ruim wat spullen van de jongens op als ik weer thuis ben. Tina heeft voor ze allebei een polo en nieuwe witte Converse meegenomen uit Amerika. OOK al zo lief. En ze hadden nog geen rode polo, dus helemaal leuk.

We brengen de jongens naar bed – klinkt gemakkelijker dan het was: duurt werkelijk waar ‘n eeuwigheid vandaag – en dan gaan we op de bank. De katten krijgen wat lekkers. Zijn ze ineens zomaar je bff.

Papa en mama komen spontaan nog een borrel doen en door de vakantie heb ik precies niks lekkers meer in huis. Ik sprokkel nog wat bij elkaar van de laatste dingen uit de koelkast: hebben we toch wat te snaaien.

We beginnen de zondagochtend zo. Morris racet rondjes op zijn fietsje door de tuin. Echt een hit, dat ding. Benjamin is ook standaard diep teleurgesteld dat hij echt nog te klein is om zelf te fietsen.

We gaan naar Koen zijn ouders om ze nog eventjes te zien voor de vakantie, maar de A50 is voor ‘n heel stuk afgesloten, dus we moeten een sluiproute. En dan zit ik als een ware padvinder voor in de auto honderd keer tegen Koen te zeggen hoe mooi de natuur is hier in de omgeving. Standaard hetzelfde riedeltje als we die route rijden. Liefhebber hè, merk je zo;).

We moeten tanken. Vinden de jongens ook interessant, dus hup, allebei die auto uit en kijken hoe Koen dat doet.

We zijn in Vught. Opa en oma zijn er ook, dus dat is leuk.

Pap en mam hebben een verrassing voor de jongens voor op vakantie. Heel lief. En met ballonnen, dus sowieso een grote hit.

‘Opa Ben, jou zitten’. Dusdat.

Als we wegrijden in Vught gaan we langs de bouw van Robin en Mees’ hun huis. Het begint echt al ergens op te lijken. Word zó niet normaal mooi. Trots op die twee.

Thuis. The eagle has landed. Ik werp mezelf als een gestrand zeehondje op de bank. Even helemaal geen kracht.

Nog meer vakantievoorbereidingen: e-readers opladen. Ik moet er nog een paar boeken opzetten; dat is er nog steeds niet van gekomen. Wil sowieso het boek over Anne Faber lezen, en die nieuwe van Astrid Holleeder.

Als we allemaal uit onze winterslaap zijn besluiten we even naar de kermis te gaan. Rekening houdende met een mogelijke tussenstop op het terras neemt Morris zijn koffertje mee: die vult ie dan met speelgoed waar hij graag mee wil spelen die dag.

‘IK WIL ERIN MAMA’. Joe B.

Hij krijgt nog even bijval van z’n grote broer. Gaat allemaal niet snel genoeg. We hoeven ons in ieder geval niet af te vragen van wie ze dit ongeduld hebben.

Onderweg!<3

We zijn er. Voor de eerste keer een rondje over de kermis. Voor de jongens, en voor ons net zo goed. Zij kijken hun ogen uit, en wij eigenlijk ook. Het is nogal véél, zeg maar. Ik ben echt een kermisliefhebber, zoveel is inmiddels wel duidelijk, maar die twee vinden het allemaal even interessant.

Lekker aan mijn hand. Kleine vriend.

Team Zonnebril. Haha. Kijk ze staan dan. Binkie & co.

Een attractie waar ze in mogen: van die olifantjes die omhoog en omlaag gaan. Vindt het hélemaal fantastisch. ZO schattig.

Spot Benjamin.

Draaimolen is altijd een goed idee.

Gebroeders buschauffeur.

En deze attractie is favoriet. De roze zwaanauto die vanzelf rondjes rijdt. Wij staan er van een afstandje naar te kijken en je kunt ons zo bij elkaar vegen; ze zitten echt te lachen met z’n tweeën en hele verhalen te vertellen onderweg. Mooi om te zien.

Deze miniachtbaan bleek niet het beste idee. Volgens de peuter, en dit is een citaat, ‘ging deze echt veel te wild’. Dusdat.

Touwtje trekken. Tsja. Ontkom je niet aan, zullen we maar zeggen.

En dit gezicht als hij de zoveelste plastic auto aan z’n collectie toe kan voegen is toch ook echt wel goud waard.

We willen eigenlijk naar huis, maar de jongens zijn niet vergeten dat we beloofd hadden met z’n vieren een ijsje te eten. Vooral Morris vraagt gedurende de week regelmatig aan Koen of hij in het weekend ook mee iets leuks gaat doen, dus vandaag kan en moet hij mee. Het is alleen net etenstijd, dus we eten eerst een hapje.

Daarvoor doet dat koffertje dus dienst!

Zijn gezicht als hij z’n verse jus ziet. Geluk in kleine dingen in optima forma dit.

Spelen met de grote kerk op de achtergrond.

We delen eerst een flammkuchen samen, en daarna heb ik gamba’s, en Koen de lekkerste burger die ik ooit geproefd heb. Niet zo’n droog geval, maar echt heel smaakvol.

Belofte maakt schuld: een ijsje als toetje.

En zelf betalen met de centjes die ze van opa en oma hebben gekregen voor een ijsje.

Zo dus.

En dan is dat de perfecte afsluiter van een heel fijn weekend. Ik word zo blij van deze foto. En ook van die twee die erop staan. En van die ‘m gemaakt heeft.

Vandaag, als jullie dit waarschijnlijk lezen, zitten wij met onze billen onder de Spaanse zon. Voor iedereen die ook vakantie heeft: geniet geniet geniet. En mocht je nog even moeten wachten of ‘m er al op hebben zitten: heel fijn weekend!

Bedankt voor het lezen.

Recommended Posts
Showing 6 comments
 • Diny

  Fijne vakantie geniet er lekker van!
  En prachtig haar heb je vooral zoals het op de laatste foto met de boys zit.

 • Linda

  Die laatste foto zegt het helemaal vind ik❤ Een over gelukkige mama met haar even zo gelukkige kroost rond haar ❤

 • Judith

  Ik hou van je plogs ♡♡

 • Lindsy

  Die foto van Benjamin dat hij zijn glaasje jus wil pakken, wat lijkt hij daar veel op je broertje Robin. Te leuk!!
  Fijne vakantie!

 • Hilde

  Mooi je haar zo zeg. Heerlijke foto die laatste, Fijne vakantie. X

 • Yvonne

  Wat een mooie foto die laatste! En wat geweldig die twee mannetjes samen in de draaimolen. Je kunt trouwens die zijwieltjes misschien wel van z’n fietsje afhalen. Mijn zoontje had eerst ook een loopfietsje en daardoor al de balans. Even een paar keer oefenen met papa en hij reed ze weg op zijn fietstje zonder zijwieltjes nog voor zijn derde verjaardag. Hele fijne vakantie!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!