PLOG334: DIT IS DE AFSLUITER

 In Persoonlijk

Goedemorgen allemaal! Dinsdag plogdag, al gaan we dat deze week twee keer zien want ik maakte zoveel foto’s dat dat een beetje veel van het goede zou worden in één plog. Dus we splitsen ‘m in tweeën deze week. Vandaag zie je de foto’s van onze vrijdag. Mijn dag met de jongens die eigenlijk zo goed als hetzelfde was als iedere andere week, en die we afsloten met het allerlaatste feestje wat we dit jaar op de planning hadden. Kijk mee.

Ik word alweer wakker met nesteldrangachtige toestanden, dus ik ga verder met het uitmesten van alle spullen waar ik al weken mee bezig ben. Vandaag zijn mijn tassen aan de beurt. Voor ik een tic voor designertassen kreeg kocht ik twee Michael Kors tassen, die ik nog steeds heel mooi vind maar dus nu echt nooit meer gebruik. Deze heb ik in het begin van mijn blogtijdperk veel gebruikt, dus de mensen van het eerste uur zullen ‘m nog wel herkennen, maar nu gaat ie dus met pijn in mijn hart weg.

En deze ook. Ik vind het zonde om ze maar te blijven bewaren terwijl ik ze niet gebruik, dus in de verkoop ermee. Met de mooie herinneringen aan de momenten dat ik ze kocht in mijn hoofd overigens. Dat weet ik nog zó goed.

De jongens gaan lekker in bad, en ik onder de douche, en dat zijn mijn favoriete taferelen met z’n drieën. Zo gezellig samen in de badkamer. Als ik mijn haar daarna ga föhnen wil Morris ook. Hij weet al hoe de knopjes werken.

We gaan naar de speeltuin. De kleine man op z’n fiets.

En B kan mooi bij mij op de fiets. Best lastig tegen de zon in kijken.

Beter zo. Haha. Ik moet nog steeds dat tweede stoeltje laten bevestigen. Echt heel laks.

Blij om hier te wonen.

Wie me volgt op Instagram heeft een hele poos terug voorbij zien komen dat Morris wegfietste zonder zijwieltjes. Dat kan hij prima, maar hij vraagt me iedere keer of ik de wieltjes er weer op wil maken. Vindt hij fijner, zegt hij dan. Iets met zekerheid denk ik.

De outfit van vandaag. Broek is van de H&M en zit heel fijn. Als ‘t goed is hebben ze die nog.

Worstenbroodjes voor lunch op vrijdag!

Van Donzel is er! Wie mij volgt weet ook dat ik een heel vette winactie met hen. Vandaag worden onze nieuwe eetkamerstoelen bezorgd die ik uit heb mogen zoeken.

Sneak peekje! Ik ga ze nog helemaal laten zien. Heel blij mee. We zaten nu op stoelen van de veiling omdat we wisten dat we iets anders wilden, maar niet precies wat. Nu zijn ze dus vervangen.

We gaan de deur uit voor de weekboodschappen. Eind van de middag pas plaats van ‘s ochtends, maar gaat prima. Deze denkt overigens overal dat hij zelf een mandje nodig heeft en gaat daar dan random dingen in doen alsof hij zelf ook boodschappen haalt.

Door naar de Appie. We komen nog net Sylvia tegen, hun grote Albert Heijn vriendin. Die is klaar voor vandaag. Gelukkig toch nog net op de valreep even een fijn weekend kunnen wensen. Zijn er twee heel blij om. Koen is er inmiddels ook, dus we doen de boodschappen met z’n vieren. En zo typisch; je zou denken dat dat gemakkelijker is dan alleen met twee kinderen, maar dat is dus echt niet. Omdat we het iedere week doen, op onze standaard manier, en het dan helemaal anders gaat. Wat zijn ze lekker flexibel he:’).

Daar gaan ze. Drie karren op ‘n rij.

Ik heb de afgelopen weken gespaard bij de Ap. Normaal doe ik nooit aan die zegeldingen mee omdat ik het negen van de tien keer vergeet, maar ik wilde graag mooie nieuwe glazen – op wijnglazen na want die heb ik heel mooie – dus dit kwam perfect uit. Vond dit serieus een leuke spaaractie.


Eenmaal thuis neemt Benjamin ‘veilig onderweg wel héél serieus. Die snoet.

We eten. De jongens iets anders, maar wij hebben méga zin in een uitsmijter dus die maak ik.

En daarna is het tekentijd.

Kan hij zich zo lang mee vermaken. Een plezier om naar te kijken.

THE STRUGGLE. Altijd weer ‘n ding hè; wat doen we aaan. Deze twee topjes scoorde ik vanmiddag na de boodschappen heel snel bij de Hennes, zonder passen. Ik dacht: ‘als het niet past breng ik het terug’. Nou passen ze dus allebei..

En ik vind deze meeeega leuk. Maar hij valt wel héél ruim in XS, als in dat er echt heel veel extra stof is rond de buikzone zeg maar.

En deze is ook loose fit maar wat minder extra stof. En Koen en een vriendin stemmen zwart. Dus we doen zwart.

Menthe past op de jongens en ze mogen kiezen: of wij ze naar bed brengen, of dat Menthe dat doet. Het wordt Menthe, maar eerst nog met een klein bakje chipjes samen een filmpje kijken op de bank. Ze kijken niet op of om als we weggaan; gelukkig maar.

We lopen naar Lot en Flip, doen daar een drankje met z’n allen, en dan komt de taxibus. Megachill geregeld; geen Bob nodig!

Een half uur later staan we midden in Eindhoven. Voor ‘t Pullman. We gaan met een heel grote groep naar Full Colour Innercircle. Een feestje van La Fuente. Nog nooit geweest, maar schijnt leuk te zijn, en sowieso vind ik het overal leuk zoals jullie inmiddels weten, dus helemaal zin in.

Feestje met de BFF. Vind ik zooo leuk.

We zijn binnen. Ik ben echt heel benieuwd. De man neemt nog ff een momentje om z’n veters te strikken. Kan maar gebeurd zijn.

DIT FEEST JONGENS. Echt. Het is heel kleinschalig, in een zaaltje in het Pullman, maar het is ZO VET. Ik kom letterlijk de hele avond bekenden tegen. Van mensen uit de buurt, tot volgers, tot de vriend van mijn nichtje. Heel gezellig. En de muziek, en alles, het is zo ontzettend leuk.

Ik kom Steef tegen, die mij al heel lang volgt en af en toe een gezellige DM stuurt, en we staan echt méga lang te kletsen. Lief mens!

Zo gek op deze twee.

Flippie is ook helemaal in z’n element. Echt zo’n fantastische avond is het.

De hele bende van ellende. En dit moest nog met z’n allen in een busje naar huis ook. Haha.

Om 2:00 is het afgelopen, en dan staat de taxi al voor de deur om ons naar huis te brengen. Ik vind het zo jammer dat het is afgelopen. Had nog uren mogen duren. En sowieso ook: dit was het allerlaatste feestje voorlopig. Vanaf nu is de agenda leeg.

De taxi zet ons weer bij Lot en Flip af en het eerste wat deze man doet is naar de koelkast lopen voor een baco. Dorstig weer zullen we maar zeggen:’).

Hier ga ik altijd zo stuk om na feestjes. De appjes in de groepsapp. National Geographic kijken als je ‘s nachts thuiskomt.

En nog een.

Wij drinken nog wat samen, doen nog ‘n klein dansje in de woonkamer want waarom niet, en dan gaan we naar bed. ‘t Was een heerlijke vrijdag! Hoe de rest van ons weekend was zie je morgen. Voor nu bedank ik je voor het lezen en wens ik je een heel fijne week toe!

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Linda

    Heerlijke plog weer! En wat heerlijk dat het er deze week 2 zijn 😉 Fijne week verder

  • Irene

    Wat keek en las dit weer lekker weg! Super gezellige foto’s! Hele fijne week met z’n viertjes

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!