PLOG335: OPSTARTPROBLEMEN

 In Persoonlijk

Zoals beloofd: vandaag deel twee van de weekendplog. Van het échte weekend, onze zaterdag en zondag. De zaterdag die pas heel laat begon – we zijn ook geen 18 meer hè;) – maar wel heel fijn was en een zondag zonder agenda die een heerlijke dag met z’n vieren werd.

Zaterdagochtend. Of ochtend: Benjamin komt pas na elven uit bed. Die was gisteravond mee naar het feestje. We starten megasloom op. Koen heeft ‘n licht hoofdpijntje, ik ben vooral gewoon lui en de jongens doen daar lekker aan mee. Pyjamaochtend. Filmpje kijken en chillmodus op aan.

Weekend is voor dansjes. Hebben ze nu al door.

En voor buitenspelen want het is vandaag wonder boven wonder gewoon nog TWINTIG graden. De allerlaatste dag. Deur open en zon binnen. Benjamin ‘tankt’ de fiets even bij met de fietspomp.

Outfitje. Die is dan weer iets minder zonder. Maar de body is nieuw en ik vind ‘m zo mooi dat ik hem per se aan wil. Net als vroeger toen ik al m’n nieuwe spullen standaard meteen aan wilde. Ook zo mooi voor de feestdagen met een rokje ofzo. Love it.

Na de lunch gaan we de deur uit. We gaan even naar de bouw, en mama vraagt of we een specifiek soort type willen halen wat ze blijkbaar bij de Action hebben. Ik spring gauw ff uit de auto en loop meteen tegen deze enge dingen aan. Wie wil die nou niet op de schouw met Kerst? Zit blijkbaar ook nog licht in, om de freakshow compleet te maken. Maar goed, over smaak valt niet te twisten.

Nog zo’n parel.

Laarsjes aan want we zijn op de bouw!

Ze zijn weer hard aan het werk vandaag. Het wordt zo zo zo mooi. Niet normaal. Ik ben zo trots echt. B is vooral blij om papa te zien. Deze twee zijn zo twee handen op één buik.

En ik ben verliefd op deze foto. Mama op de steiger, die is aan het schilderen, Morris en Koen erachter, en pap en B binnen. Zoveel liefde op één kiekje.

Blauwe ogen<3.

We gaan door naar het dorp. Ik heb lekkere trek dus we halen taartjes en macarons voor morgen bij de koffie. Ofzoiets. Je kunt maar ‘n excuus zoeken.

Eind van de middag belanden we bij Floryn met Lot en Flip. Even een hapje eten en nakletsen over gisteren.

Pasta met truffel. Niet normaal lekker.

Favoriete zaterdagdingen met de bff’s.

Dit kind.. Hij zit alleen maar te stiften. Iedere keer een nieuw velletje, en hop gaan met die banaan. Deed ik toen ik klein was ook. Alleen maar kleuren.

Omdat ze allebei zo lief zijn krijgen ze een snoepzakje. Lekkerrrrrr suikerbommetje net voor bedtijd. Allebei eentje uit het zakkie en daarna subtiel in de tas wegstoppen. We komen er mee weg vandaag.

Doctorandus Bollen slaat er zijn vakliteratuur onderweg nog even op na.

Zaterdagavond is voor samen, zondagochtend voor ons vieren. Dankzij de wintertijd – hallelujah – hebben we een drakennacht van heb ik jou daar, dus we zijn er op tijd bij vandaag. Duplo bouwen for the win.

En samen ontbijten.

Favoriete moment van de dag.

‘Broooodje mam’.

Naar boven om aan te kleden. Volgt er nu een drieluik van Benjamin Wilson Bollen.

Deel twee.

Deel drie. Scheelde weinig of ik at ‘m op hier. Lekker jong.

En daarna gaat hij op de bovenverdieping boodschappen doen. ‘Mama ikke boodschappen doeeen’. Joe kind, succes!

As you know ben ik een halve weervrouw, dus als ik zie dat het vanaf vandaag – zondag – zwaar af gaat koelen en nog maar nauwelijks boven de 10 graden gaat worden krijgen we haast met nieuwe winterschoenen kopen voor de boys. Op naar Schaijk.

Vorige week, toen wij in Rotterdam waren, gingen de jongens kleertjes kopen met papa en mama. Als papa jarig is of is geweest vindt hij – en mam – het leuk om de jongens helemaal in het nieuw te steken, maar Morris dacht daar op dat moment blijkbaar anders over en brak de tent serieus af. Ik was zwaar verbaasd toen ik het hoorde, en pap en mam op het moment zelf ook, want zo kennen we hem niet echt, maar kennelijk had het hele tafereel wel indruk gemaakt want nu is hij zó bizar lief. Hij werkt overal aan mij en stuitert als een blije gup door de winkel. Eerst voetjes meten.

En de jongste telg van de familie ook. Eindoordeel: maat 28 en maat 24. Het babytijdperk is definitief hartstikke ten einde.

Schoenen passen? Ja joh. Hij gaat er lekker voor zitten.

Dit stoeltje is toch beter. Die snoet.

Oké: hoe mooi zijn deze schoenen? Deze worden het uiteindelijk. Van Red Rag.

We passen ook nog een paar laarsjes – vind ik ook heel vet staan onder zo’n skinny – maar deze zijn nét niet helemaal wat ik bedoel, dus voor nu nemen we voor allebei een nieuw paar mee. Kunnen ze weer even vooruit.

We rijden door naar Udi. Robin moet thuis voetballen.

Deze kijkt alleen maar voetbal.

In de rust een stukje PSV.

EN deze. Uiteraard.

Wedstrijd is afgelopen. Udi wint, Robin is man of the match. Prima keuze om vandaag te gaan kijken. Wie spot Benjamin op deze foto? Hij is nog niet zo snel als z’n grote broer.

Maaar hij komt er wel. Ome Robin een knuffel geven.

En dan gaan we door naar huis en doen we bankzaken met Lot en Flip. We kijken Ajax – Feyenoord – laten we dat onderwerp verder vooral mijden, en terwijl ik kook doet Lot de jongens in bad. Als ze klaar zijn word ik geroepen: ik ga ze lekker in bed leggen. Maar eerst nog even hele dikke kussen voor tante Lotje.

Geniale planning: eten klaar, jongens slapen, en klaar om de Formule 1 te kijken. Dat wordt de zoveelste sportieve desillusie vandaag.

Dus dan nemen we maar lekkere toetjes. De gebakjes die ik gisteren kocht. Perfecte afsluiter van een heerlijk weekend. En aan het eind van de dag, vandaag als jullie dit lezen, op donderdag, heb ik gewoon weer weekend. Soort van dan, want het is de komende weken even ramvol met werk. Ook niet erg!

Wat betreft de site: ik ben me ervan bewust dat deze nog steeds niet naar behoren functioneert en dat dat van de zotte is. Geloof me als ik zeg dat ik het echt méga vervelend vind en er behoorlijk mee zit ook. Een site die zo groot is – als in met zo ontzettend veel beeld (dit is de 335e plog; reken maar uit) – is blijikbaar best een ingewikkeld ding. Nogmaals mijn excuses voor het ongemak. Ik hoop heel erg dat het gauw opgelost is. Voor nu bedank ik je in ieder geval weer voor het lezen en voor je geduld!

Recommended Posts
Showing 7 comments
 • Linda

  Waar heb je die mooie body gekocht? 🙂

  • bijzonderkleinwonder

   Heb ik van Kiba gekregen! Hij staat nog online als ‘t goed is.

 • Lisette

  Haha ik vind het zo grappig te zien dat bij iedereen witte snijplanken altijd oranje worden van de pasta saus… 😛

  • bijzonderkleinwonder

   Haha VIES hè? En ik heb alles geprobeerd, maar ze worden niet schoon. En ook zo zonde om ze iedere keer weg zo snel te kieperen.

   • Lisette

    Ja herkenbaar… ik heb daarom ook ‘mooie’ en ‘lelijke’ snijplanken voor op tafel haha

 • Corien

  Waar is het skinny spijkerbroekje van Benjamin van? Zit heel mooi!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!