PLOG336: NIEUWE INTERIEURDINGEN!

 In Persoonlijk

Dinsdag plogdag! We zijn er weer met een nieuw fotodagboek van afgelopen weekend. Het was weer een goede. Een productieve dit keer. Vrijdag was Bella gezellig bij ons, zaterdag waren we in Den Bosch om de verjaardag van Koen z’n broer te vieren, en op zondag kregen we het in onze kop en kwamen we in actie voor wat dingen in huis. Ik neem jullie weer mee in ons weekend!

Asociale selfie om de dag te beginnen: Koen appt of ik een fotootje wil sturen. Haha. Dus dat doen we.

Onderweg onderweg. Op naar de Werkspoorkathedraal. De jongens zijn bij mama zodat ik even naar We Are Pregnant kan. Daar had ik vorig jaar mijn eerste meet & greet en dat was zó leuk. Nu dus weer even mijn neus laten zien en een rondje maken.

Gearriveerd. En ik moet een eind weg parkeren; goed teken denk ik!

Ik vind de Werkspoorkathedraal zo’n toffe locatie voor een evenement als dit. Ik vergeet compleet foto’s te maken, maar ik ontmoet wat volgers, ga langs bij een aantal merken waar ik mee samenwerk of heb gewerkt, en ik kom Natalie en Lola tegen, dus dat is sowieso heel leuk.

De boys hebben het ondertussen fijn bij oma.

MOOMU. Zo fan.

Kinderboekjes. Ik moet me altijd inhouden om die niet non-stop te kopen.

Ik ben nog steeds volle bak aan het snotteren, dus als ik m’n rondje gemaakt heb ga ik weer lekker richting huis. Vrijdag is mijn dag met de jongens, dus ik mis ze echt als ze er dan niet zijn.

Ik weet niet wat voor vibe ik hier precies van krijg, maar het is zeg maar best heeeel veel leer bij elkaar zo vandaag:’). Nog iedere dag zo blij met mijn auto. Ik haal nog gauw een paar boodschappen en dan komen de jongens weer naar huis.

Samen<3. De jongens zijn ook allebei volle bak aan de snotter. Die longetjes weer. Ze blaffen zo ontzettend. Zeehondjes op het droge in menselijke vorm zeg maar. Ik maak een bakje lekkers voor ze. Gaat er goed in. We hangen lekker even samen voor de TV.

Bella is gezellig bij ons. Als Wen iets heeft mag ze kiezen, en ik vind het fijn als ze bij ons komt. We doen de jongens samen in bad. Die zijn allebei zo moe.

Mijn kleine burrito.

Pretbekkie. Hij is zo verschrikkelijk lief. En makkelijk. Heb er echt geen omkijken naar op het moment.

Mijn schatjes. Morris zit overigens als een koalabeer om Bella’s been geklemd als ik deze foto maak, maar die is nog niet aangekleed.

Als de jongens slapen rijd ik even naar de supermarkt: Koen en Bel hebben trek in een verse pizza dus die haal ik. Breng ik meteen even de spulletjes naar auntie die ik kocht voor een borrelplank. Ze wist niet wat ze daarvoor moest kopen, dus ik haal het even en zet het meteen af.

Daarna weer door naar deze lieverds.

Omeletje voor mij, pizza voor Koen en Bel.

Lekker met z’n drieën op de bank! We kijken een filmpje.

Als Wen weer thuis is breng ik Bella ook. Warm onthaal door Rossi. Thuis kijk ik het laatste stukje van de film af, en dan gaan we lekker naar bed.

Zaterdagochtend: samen ontbijten.

We zijn de hele ochtend traag in optima forma. Lekker in huis rommelen. Ik trek een nieuw denimjurkje aan. Vind ‘m echt heel leuk.

We gaan naar Van Donzel. Daar moet ik wat spulletjes oppikken.

De jongens zijn het unaniem eens: een gouden tijger. Die MOET mee.

Geluk op een roltrap.

Ik vind deze eetkamerstoelen ook zooo mooi. Ik wilde nu graag stoffen, maar als je dat niet wilt: deze zijn prachtig.

Wat kijkt de man alsof hij er zin in heeft vandaag hè? Haha. Zo somber. Hij is wel blij hoor. Schijnt bedriegt. We doen een rondje dorp en lopen tegen deze jas aan. Hij vindt zelf dat het niet nodig is, maar ik wel, dus toch maar passen. En dan blijkt ie supermooi. Koen wil er even over nadenken, dus dat doen we. Ik ben sowieso fan, want een mooi passende jas kopen voor een man van bijna 1,90 die niet te korte mouwen heeft – in maat S (wat zijn maat is) vaak het geval – en waar je niet nog drie mensen onder kunt verstoppen omdat er zoveel plek over is als je een maat groter neemt, is best een uitdaging.

Race simulator in de winkel betekent kinderen hartstikke zoet.

Bakje bonbons mee voor thuis. Vaste prik als we hier zijn. Zo lekker.

We gaan even wat drinken bij Floryn en het is borreltijd dus we nemen er van alles wat bij. Favoriete zaterdagmiddagdingen.

En dan op naar huis. Benjamin op Morris z’n racefietsje; kan hij niet met zijn voeten bij de grond. Haha. Koen schiet te hulp.

We rijden even langs de bloemist voor wat bloemen op tafel.

Missie geslaagd.

En daaarna gauw nog even langs Don want ik heb een extension losgetrokken. Niet zo heel handig.

Laatste halte voor de jongens vandaag: papa en mama. Ik heb iets voor mama gekocht wat ik even af wil geven. Meteen even bijkletsen.

Dit stuk in de krant. De deskundigen hebben het bij het rechte eind als het mij aangaat.

Bloemen op tafel maken me echt zó blij! Ik kom er later achter dat ik de hele zaterdagavond gewoon geen foto’s heb gemaakt, maar we gaan samen naar Den Bosch om de verjaardag van Bram – Koen z’n oudste broer – te vieren. Hij wordt 32 en daar proosten we op in de Roels, notabene de plek waar Koen en ik bijna acht jaar geleden verkering kregen. We verwachtten vroeg thuis te zijn, maar het is zo gezellig, en de muziek gaat aan, en dan is ondergetekende weer niet naar huis te krijgen. Maar ik ben de Bob, dus uiteindelijk verlaten we toch nog redelijk op tijd het pand. Voor stapbegrippen, zeg maar. Ik kom trouwens ook nog drie keer een heel enthousiaste volger tegen. Bizar, maar helemaal leuk.

Zondagochtend: weer lekker samen ontbijten. Favoriete momentjes van het weekend. Morris’ koppie spreekt boekdelen.

En daarna: koffie en thee met een bonbonnetje. Dan zijn de jongens er als de kippen bij.

Ik heb eigenlijk zin in een rokje. Dus ik doe dit aan. Maar dan buk ik een keer en denk ik nehh laat maar. Te kort voor vandaag.

Ik ben zo blij met dit plekje.

DORST PAP.

We gaan gordijnen bestellen!

En Morris maar kletsen. Dat geheugen van hem. ‘Mama, de vorige keer was ik hier ook met tante Mees, toen gingen we ome Robin zoeken. Maar deze winkel is zo groot hè.’ Haha klopt kind. Je kunt er zomaar verdwalen.

Wij bestellen gordijnen, en de jongens doen dit. Kan ik keihard om lachen en me vooral geen seconde druk om maken. Paardje rijden in de Karwei. Grootste lol. Helemaal prima.

En door.

De mannen bedenken dat ze dit bankje wel willen als voorleesbankje boven. Kunnen we met z’n allen op een rij.

Karwei kan van ‘t lijstje. Op naar Kwantum. Zo chill dat die weer in Uden zit.

Uiteraard, allebei met kar. En daar gooien ze dan ook nog de meest afzichtelijke glitterige unicorns en consorten in. Voor in de kerstboom. Maar ze zijn heel lief. Dus we laten ze en leggen die paar dingen daarna samen terug. Helemaal goed.

Kar & co.

We gingen voor een rondje inspiratie, en we kopen: nieuw servies. Juist ja. De logica ontbreekt maar dat geeft niet want we zijn zo blij. Toen we zes jaar geleden gingen samenwonen kochten we bij Ikea zo’n doos vol servies. Soepkommen, grote borden en kleine borden, voor een prikkie. Daar hebben we tot nu mee gedaan, was ook prima, maar ik houd zo van mooi servies, en Koen ook, dus we besluiten het gewoon te doen.

Daarna voor een kratje bier naar de Plus, maar de ronde wel maken met twee autokarren. Want Koen is mee. En als Koen mee is is het feest. Dus we lopen als twee malloten achter die karren aan door de rijen.

Thuis! Meteen alle stickertjes eraf, en wassen.

Deze twee kijken ondertussen even een filmpje met een bakje Nibb-its. Het is weekend<3.

En dan lekker samen banken nog even.

We brengen de jongens naar bed en gaan zelf de bank op voor de GP van deze week.

We ruimden vanmiddag met het nieuwe servies meteen de keuken opnieuw in. Alle kastjes leeg, doek erdoor, en compleet anders ingedeeld. Heel blij mee. En nee, ik heb nooit genoeg kruiden. Haha. Gebruik ze allemaal!

We sluiten de avond af met een overleg over de Formule 1 via Facetime met Lot en Flip. Krijg je ervan als je niet samen kijkt. Dan moet het zo. Haha. De technologie staat voor niets. En dan zit het weekend er weer op. Helemaal fijn dat we wat klusjes in huis gedaan hebben gekregen ook. Heel veel zin in de nieuwe gordijnen. Kunnen we weer iets afvinken. Nieuwe stoelen, nieuw servies. Nog iets moois aan de wand waar de eettafel tegenaan staat, speelkamer helemaal afmaken – daar moet nog een kast op maat in en alles moet geschilderd – en dan is het beneden helemaal zoals we willen. Goed vooruitzicht. Hadden jullie een lekker weekend?

Bedankt voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 23 comments
 • Marloes

  Hele mooie eethoek. Stoffen stoelen geven vaak warmte en sfeer.
  Benieuwd naar de gordijnen. Welke zijn het geworden?
  Wij zijn ook nog volop met veranderingen qua interieur bezig, terwijl we toch al 2 jaar hier wonen. Komt geen eind aan..
  Leuke plog Michelle, heb er weer van genoten ♡

  • bijzonderkleinwonder

   De Merel van Karwei. Hadden we in het oude huis ook en vond ik zo mooi. Leuk om te horen♥️.

 • Femke Postma-Bouwens

  Wat een heerlijk weekend, lekker allemaal van die ‘frotdingen’ haha. En wat heeft Koen een mooie jas gekocht. Hier ook hetzelfde, man van 1.92, altijd gedoe met te korte mouwen of truien die eerder á la jaren ‘90 naveltruitjes vallen (kan echt niet). Mag ik vragen van welk merk de jas is? Wellicht heeft die van mij er wat aan haha! Gezellige plof weer, fijne week!! xx

  • bijzonderkleinwonder

   Ja echt! Zo van genoten. Hij heeft hem nog niet gekocht! Staat op de planning voor komend weekend. Echt een mooie jas hè? Is van Reset! Fijne week meis. X

   • Lis

    Is er trouwens een weekend dat jullie niet winkelen of uit eten gaan? 🙂 Gezellig hoor, maar het valt wel op dat jullie op grote voet leven. 🙂

    • bijzonderkleinwonder

     Hahaha ja hoor. Winkelen doen we niet veel, maar buiten de deur lunchen of eten in het weekend inderdaad wel! Heb ik vaker over geschreven: is iets waar wij heel graag ons geld aan uitgeven. Een soort hobby, zeg maar. Op grote voet leven is een betrekkelijk begrip. Denk niet dat je dat voor een ander in kunt vullen op basis van hoe vaak er in het weekend iets buiten de deur gegeten wordt.

 • Linda

  Heerlijke plog weer! Echt elke week mijn momentje, kopje koffie en jullie weekend

 • Anouk

  Waar is de jas van die Koen past? Mooi!

 • Michelle

  Toevallig ook de Merel kleur ”oester”? Die heb ik afgelopen weekend namelijk besteld bij de Karwei. Fijn hè, 30% korting :’)

  • bijzonderkleinwonder

   Haha nee Linnen! Maar Oester is ook prachtig; hadden wij in het vorige huis. Love it. En inderdaad; heeel chill die 30%.

 • Maria

  Lieve Michelle,
  Ik schrok erg van de asociale selfie en onderstaande foto.. Deze zijn in mijn ogen beide heel erg asociaal en egoïstisch omdat ze zijn genomen op de weg. De tweede erg duidelijk rijdend op de weg. Appen en foto’s maken op de weg is erg gevaarlijk omdat je op dat moment minder focus op de weg hebt en een ongeluk in een klein hoekje zit. Ik ben op deze manier aangereden en heb daar hersenletsel aan overgehouden. Ik zal hierdoor nooit normaal kunnen werken of kinderen op kunnen voeden. Dus ik wil je vragen (als persoon en zeker als voorbeeldfunctie) dit niet meer te doen.
  Liefs Maria

  • bijzonderkleinwonder

   Hi Maria,

   Ik app nooit onderweg – als ik zelf rijd – en gebruik mijn telefoon alleen via de functies op de auto om te bellen of opdrachten door te geven. In de foto die ik volgens jou rijdend heb gemaakt zat mijn telefoon in een clip op mijn dashboard; vandaar ook de rare hoek met de nav in beeld. Desalniettemin goed dat je mij – en iedereen – nogmaals bewust maakt van de gevaren.

   Liefs, Michelle

 • Maria

  Hoi Michelle,

  Bedankt voor je reactie. Heel fijn om te horen dat jij niet appt onderweg. Het blijft echter wel een verlies van focus bij het maken van een foto (ook al zit hij in een clip) icm met jouw voorbeeldfunctie zou ik je alsnog willen vragen deze foto’s niet te maken of te posten.

  Het aantal ongelukken is erg gestegen sinds de komst van de mobiele telefoon. Ik probeer dit cijfer iets omlaag te brengen want ik hoop met liefde dat jouw mooie gezinnetje en al jouw volgers (en alle andere mensen in Nederland) iedere dag veilig thuis mogen komen.

  Liefs Maria

  • Lis

   Eens Maria, en dat geldt ook voor de vlog cam die Michelle wel gebruikt tijdens het auto rijden, of zit die ook in de telefoon houder??

   • bijzonderkleinwonder

    Die zit inderdaad in hetzelfde ding en heb ik niet vast. Rijden en een vlogcamera vasthouden tegelijkertijd is geen optie.

 • Mirjam

  Heerlijke foto’s weer Staan jullie altijd gezamenlijk op in het weekend voor ontbijt ? Hier ook 2 boys van bijna 2,5 (2mnd ouder dan Benjamin) en 4,5 en de laatste tijd zeeer vroeg wakker, lees 5.30 Wij wisselen dan beetje af wie op staat zodat we zelf ook nog beetje kunnen bijtanken
  Liefs Mirjam

  • bijzonderkleinwonder

   We staan inderdaad meestal samen op, maar het komt ook wel eens voor dat een van de twee langer blijft liggen! Dan ontbijten we ook iets later. Met om 5:30 wakker snap ik het heeeel goed hoor dat je afwisselt. Haha. En al helemaal in het weekend!

 • Maaike

  Hoi Michelle,
  Ik ben benieuwd waar Koen zijn broeken koopt, mooie pasvorm!
  Heeft hij een bepaald merk dat hij graag draagt?
  Dankjewell alvast voor je reactie.
  Groetjes Maaike

  • bijzonderkleinwonder

   Hi Maaike! Het verschilt heel erg. Zijn chino’s komen altijd van Topman; die hebben lengtematen en dan de skinny variant. Die zit hem het mooist. Vinden wij. Spijkerbroeken op het moment vooral van H&M, om dezelfde reden; lengtematen, stretch, en skinny pasvorm!

 • Irene

  Hi Michelle,

  Leuke foto’s!

  Waar is je denim jurkje van ?

  Groetjes,
  Irene

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!