PLOG#34: MIJN VERLOF IS BEGONNEN!

 In Persoonlijk

collage34

Afgelopen vrijdag was het eigenlijk zoals altijd plogdag, alleen liep de eerste dag van mijn verlof even een tikje anders dan verwacht waardoor ik letterlijk núl foto’s maakte. Gelukkig volgde er wel een héél fijn weekend, dus voor vandaag genoeg om aan jullie te laten zien! Kijk vooral verder voor kiekjes van lekker eten, de kitties en mooi weer!

2016-04-09 09.02.48

Goedemorgen! We worden wakker met een zonnetje; beter kan niet! Ik ben lekker vroeg op, omdat gisteren zo’n hectische dag was heb ik de hele nacht doorgeslapen. Zeldzame aangelegenheid, maar wel ZO lekker! De jongens zijn allebei héél erg aan het verharen, dus ik doe ze even Furminatoren. Eerste Pellè.

2016-04-09 09.03.00

En daarna Junior. Die is overigens vooral bezig met stoeien en knuffelen met de Furminator.

2016-04-09 09.05.30

Ik zet een lekker potje thee. Koen slaapt nog, dus ik rommel wat in huis.

2016-04-09 10.21.17

Kijk waar deze kleine draak zich verstopt! Pellė is hem aan het pesten, dus hij verstopt zich in een hoekje van de badkamer, omdat ik daar ook ben. Beetje bangig is hij dan.

2016-04-09 10.51.41

Ultiem geluksmomentje. Zaterdagochtend 9.00 op het balkon in de zon met een Beau Monde, appel en thee. Beter begin van de dag is er niet.

2016-04-09 11.45.30 HDR

Kijk hem hier nou liggen! Naast Frummeltje één van zijn eerste echo’s. Is toch een heel schattig plaatje zo?!

2016-04-09 12.19.31 HDR

Koen is ondertussen ook wakker dus ik kleed me aan; spijkerbroekje van Mamalicious, hemdje van Primark, tas van Michael Kors en jasje van Zara. Dat jasje is meer dan 6 jaar oud – ik heb hem aan op een van de schoolfoto’s op de middelbare – en is gewoon nog steeds mooi! En ik pas ‘m nog,  dat is al een wonder op zich!

2016-04-09 12.26.03

We gaan er lekker op uit samen.

2016-04-09 12.29.34

Met de fiets! Dit weer hè, ik word er zo gruwelijk gelukkig van. De wereld ziet er gewoon echt een heel stuk mooier uit als de zon schijnt.

2016-04-09 12.29.58

Blij ei!

2016-04-09 12.40.46

We gaan met pap, mam, Robin en Meesje lunchen bij Zuiders, en ik krijg een cadeautje  van Robin en Mees omdat mijn verlof begonnen is! Hoe lief?!

2016-04-09 12.42.19

Dit mooie setje van Z8 zit erin, en ik vind ‘m zo leuk! Helemaal niet nodig, maar wel superlief van die twee. Ze verwennen Frummel – en mij;) – nu al!

2016-04-09 13.21.45

Het is uiteraard weer allemaal heel erg lekker. Ik ga voor de Club Sandwich met gerookte kip, kaas, ei en bacon en hij is heerlijk. Wel een hele maaltijd, ik krijg ‘m weer met geen mogelijkheid op.

2016-04-09 14.38.41

Na de lunch doen we lekker een rondje dorp samen. We moeten nog wat boodschapjes hebben, dus die halen we.

2016-04-09 14.47.11

Ik wip even een winkel binnen om een vriendinnetje gedag te zeggen, en Koen pleegt ondertussen wat telefoontjes.

2016-04-09 15.14.43

De drogist! De Etos is hélemaal veranderd van binnen; ziet er écht heel erg goed uit! Vooral de make-up displays zijn zo zoveel mooier geworden. We oriënteren ons eventjes op verzorging voor Frummel. Ik wil graag Naïf gaan gebruiken, maar er is zoveel keus dat ik niet weet wat we nou precies wel en niet nodig hebben. Nog maar even uitzoeken dus!

2016-04-09 15.27.41

We fietsen door het parkje naar huis.

2016-04-09 15.37.23

Wat we meenamen bij de drogist. Neutral wasmiddel voor Frummel z’n kleertjes – daar moet ik deze week echt mee aan de slag – droogshampoo, tandpasta, mijn favoriete mascara, deo voor Koen, wimperlijm voor mij en tissues voor op de nachtkastjes. Bijna allemaal in de aanbieding; ik ben echt van de kortingknallers bij de drogist. Vind het principieel gewoon stom om de volle mep te betalen als dat niet nodig is, dus dat doen we eigenlijk ook nooit.

2016-04-09 15.50.38

We rommelen samen in de kinderkamer en Pellè komt ook even kijken. Kijk dan wat voor bizarre houding ie aanneemt als Koen met ‘m gaat knuffelen. Net een plank, zo stijf dat hij erbij gaat liggen! Gekke kittie.

2016-04-09 16.06.52

Draaaama dit hè. Kun je je katten nergens vinden, zitten ze samen bovenop Frummel z’n kast. Zie je dat zwarte oor daar?

2016-04-09 16.18.48

Wij doen dit! Kleertjes uitzoeken en sorteren voor de babywasjes en alles alvast links maken.

2016-04-09 16.30.41

Zo, tijd voor pauze! Beker yoghurt met lijnzaad dan maar!

2016-04-09 17.46.24

Na de pauze gaan we verder met een ander ding van mijn to do lijstje: ons schuurtje! We zoeken al onze schoenen uit en ruimen ze op. Mijn meest gedragen zomerexemplaren op deze plank (alleen de beige Roshes ontbreken), minder gedragen paartjes en winterexemplaren in de twee grote Ikea dozen links…

2016-04-09 17.46.29

En die van Koen op het schoenenrekje. We mesten het schuurtje helemaal uit en gooien héél veel weg. ZO blij dat dit klusje van mijn lijstje kan. Zaten we al een hele poos tegenaan te hikken, terwijl het eigenlijk niet eens zo veel voorstelt. Blij dat het nu gebeurd is.

2016-04-09 18.58.50

We gaan eten met Lot en Flip en ik draag dit. Spijkerbroekje van Queen Mum, hemdje van de Hennes en jasje van Zara.

2016-04-09 19.26.46

We gaan naar Gossimijne. Ben ik al honderd jaar niet geweest, maar is wel heel lekker, vooral als je gewoon zin hebt in een eenvoudige hap!

2016-04-09 20.46.38

Ik eet pittige gamba’s die ik uiteraard weer vergeet vast te leggen. Als toetje deel ik deze witte chocoladeparfait met rood fruit met Lotje. Check deze hoeveelheid jongens, dat is toch niet normaal? Serieus gewoon echt een tweepersoonsportie.

2016-04-09 20.46.48

En Flip eet deze brownie – over bizarre hoeveelheden gesproken. Drie blokken!! Aan één zou je al meer dan genoeg hebben.

2016-04-09 21.16.53

We drinken nog even een afzakkertje en gaan dan richting huis. Ik ben moe!

2016-04-09 22.14.15

We kruipen op de bank en kijken groen veld. Verrassend hè?! Daarna gaan we lekker naar bed. Het was al met al toch nog best een drukke dag en dat voel ik aan m’n lijf, dus ik geef er maar gewoon aan toe:). Weltrusten!

2016-04-10 11.06.55

Goedemorgen! Zo beginnen wij de zondag: lekker lang in bed! We kijken een flink stuk van de marathon. Nog geen zin om actie te ondernemen, dus we maken er een slome ochtend van. Ook prima!

2016-04-10 11.47.02

Ik bak eitjes! Twee voor mij, drie voor Koen. Standaard op zondag. Ik bak er wat ham onder; dat geeft zo’n lekker smaakje.

2016-04-10 13.18.15

Koen gaat voetballen, ik kijk een afleveringetje Bridget in Hollywood. Ik lach me rot om ‘Prinses Inge’; wat een figuur is dat. Ondertussen snoepen van twee beschuitjes. Lekker!

2016-04-10 14.32.05

Mijn lijf protesteert nog een beetje na gisteren, dus ik kruip nog heel even in bed. Het zonnetje komt ook langzaam te voorschijn.

2016-04-10 15.10.26 HDR

Ik kleed me toch maar aan voor voetbal. Broekje van de Hennes, shirt Primark, jasje Zara, sjaal Zara, en tas Michael Kors.

2016-04-10 15.49.21

Ik parkeer me lekker in de zon. Helemaal goed zo.

2016-04-10 17.24.45

Als ik thuiskom doen we eigenlijk niet zo veel meer. Ik heb last van mijn lijf, dus ik draai wat wasjes en kruip dan lekker op de bank. We kijken voetbal en ik zet dit plogje in elkaar. De rest van de avond hebben we niets meer op het programma. Ik maak wraps met gehakt en groenten omdat dat zo lekker snel en gemakkelijk is, en verder blijf ik lekker op de bank. Vandaag ben ik alweer 36 weken zwanger.. Waar blijft de tijd?! Dinsdag, morgen als jullie dit lezen, komt er weer een nieuwe zwangerschapsupdate online, dus mocht je het leuk vinden om te lezen hoe de afgelopen twee weken waren; kom dan vooral weer even terug:)!

Ik zag overigens net dat dit mijn 100e artikeltje op de blog is! Onvoorstelbaar dat ik er echt al 100 geschreven heb. Superbedankt dat jullie ze steeds allemaal lezen! Vind ik héél erg leuk! Op naar de volgende 100. X

 

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • Lieve

  Ik had je al gemist! Hopelijk geen vervelende dingen vrijdag?
  36 weken alweer, de laatste loodjes wegen zwaar, lichamelijk, maar de tijd gaat nu ook heel snel. Ik weet nog hoe ik me had ingesteld op wat ik allemaal zou doen tijdens mijn verlof en dingen had ingepland tot en met week 40, “want de eerste komt toch altijd later”. Maar ja, van tevoren weet je (gelukkig) niet dat er nog van alles kan gebeuren. Ik werd met 37 weken opgenomen met zwangerschapsvergiftiging en twee dagen later werd de bevalling ingeleid. Allemaal supergoed gegaan, maar het was even schakelen omdat mijn verwachting over die laatste weken zo anders was.
  Geniet van je verlof, en vooral van het feit dat je je rust kunt pakken wanneer je wilt en wanneer je lijf dat nodig heeft! En op zo’n prachtige dag als vandaag zou ik vooral veel rust pakken op een terrasje 😉

  • Michelle

   Dat terrasje heb ik inderdaad gedaan hoor, vanmiddag! Was zo lekker in het zonnetje! Wel enigszins onder dwang van mijn moeder; ik moet er zelf nog ontzettend aan wennen dat ik niets móet. Dat is zo tegen mijn natuur in! De tijd vliegt inderdaad als een malle! Bizar hoe snel het allemaal gaat. Kan me voorstellen dat dat even schakelen was joh. Fijn dat het uiteindelijk wel allemaal goed is gegaan. Dankjewel voor je lieve reactie<3!

 • Rosie - Lifebyrosie.nl

  Super leuk om te lezen en wat fijn dat je nog zo goed kan zeg in die laatste weken van je zwangerschap! Je ziet er prachtig uit 🙂 en die brownie, ik krijg er honger van haha!
  Tof dat je al 100 blogjes hebt geschreven, kan ik me ook nog heel goed herinneren. Ik zit inmiddels al op bijna 1200 artikel!!! Ongelofelijk haha!

  Fijne week! Liefs

  • Michelle

   Wéér zo’n lief compliment<3! Haha erg he, die toetjes. En die hoeveelheden ook; echt bizar. Ja niet normaal hoe snel dat gaat! Ik heb ze niet alle 1200 gelezen hoor, maar wél een heleboel! Jij ook een hele fijne week! xxx

 • E

  Hee, geniet van je verlof! Je schrijft leuk, dus laat de andere honderd artikelen maar komen. Misschien vind je het leuk om meer over je bruiloft te schrijven (hoe zag de dagindeling eruit, waar moet je aan denken etc.?). Afgelopen weekend ben ik ten huwelijk gevraagd, dus ik kan wel wat inspiratie en tips gebruiken.;-)

  • E

   Jullie huwelijksvideo is trouwens prachtig!

   • Michelle

    Dankjewel, wat lief! Lijkt me inderdaad erg leuk om vaker over onze bruiloft te schrijven; was er alleen een beetje onzeker over of mijn lezers daar ook wel op zitten te wachten! Leuk om te horen dat jij dat in ieder geval zou kunnen waarderen; ik zet ‘m meteen op mijn to do lijstje.

   • Michelle

    EN GEFELICITEERD NATUURLIJK! Met je verloving! Ik zou het bijna vergeten nog, erg! Geniet van de periode die nu komt, want die is zoooo leuk!

 • Mathiske

  Het weer was zooo lekker! Ik hou echt van de zon! Wat knap dat je nog op hakken kan lopen zeg, ik kon met mijn olifanten pootjes er niet eens meer in. Ik ben benieuwd naar je update. Geniet van het mooie weer

  • Michelle

   En vandaag had ik weer zo’n geluk! Zooo fijn dit weer. Haha ja ik wissel ze af met platte schoenen hoor, maar ik ben nou eenmaal zo gewend aan die dingen! Je wilt het aan ‘t einde van de dag ook niet meer zien hoor, meer vocht dan voet, haha.

 • Des

  Ah ik vind je blog echt zo leuk, ik lees je artikelen met veel plezier! Blij dat ik je blog ontdekt heb 🙂
  Misschien een tip: je zou de foto’s in je plogs iets kleiner kunnen maken, zodat de foto en de tekst eronder zo ongeveer op hetzelfde moment te bekijken zijn. Ik zit de hele tijd omhoog en omlaag te scrollen, switchend tussen tekst en foto haha. Ik merk dit alleen op omdat ik lui ben!

  • Michelle

   Wat lief Des! Dankjewel! Zo leuk om te horen. En thanks voor de tip; daar kan ik wat mee! Ik had al zo’n vermoeden dat die foto’s moeizaam zouden laden; ga er in het vervolg rekening mee proberen te houden!

 • Isa

  Zo, weer bij met lezen! 🙂 Weer met veel plezier gelezen. Erg benieuwd naar de update van morgen!

  • Michelle

   Leuk om te horen Isa:). Update staat morgen in alle vroegte weer online!

 • Lieke

  Leuke plog!
  Heerlijk he, om de dag zo rustig te beginnen en als de zon dan ook nog schijnt…echt genieten 🙂
  Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd naar Frummel hoor! Naar zijn naam en naar hoe hij eruit ziet. Maar laat hem nog maar even zitten, lijkt me beter 😉 Geniet van je verlof!

  • Michelle

   Dankjewel! Haha wat leuk om te horen. Wij zijn inderdaad ook héél erg benieuwd naar ‘m en ik heb zoooo veel zin om zijn naam met jullie te delen. Hopen dat hij in ieder geval nog ruim een week blijft zitten, daarna ben ik er klaar voor als hij dat ook is:)!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!