PLOG340: DE HERENIGING

 In Persoonlijk

Wat een weken zijn dit jongens. Ieder jaar hetzelfde: november en december zijn qua werk nogal aan de hectische kant van het spectrum. Op zijn zachtst gezegd. Maaar dat betekent ook dat er voor de komende weken veel video’s en artikelen ingepland staan. Spon, maar ook niet spon. Weekvlogs, mijn make-uproutine, Sinterklaastips en veel meer nog. En dat is dan wel weer leuk. Vind ik. Vandaag eerst deel één van de weekendplog van deze week. Het was weer een kneiterlange, dus we plitsen ‘m weer op. In deze zie je onze vrijdag en een deel van onze zaterdag. Op vrijdag was ik met de boys en werkte ik, en ‘s avonds gingen zij uit logeren en reden wij naar Arnhem om Ollie weer te zien. Ik neem je mee!

Vrijdagochtend wakker worden met een pakketje van Chiquelle. Ik heb heeel lang niet men hen samengewerkt, maar nu hebben ze een nieuwe active wear lijn en die wil ik wel proberen. Dus bij deze. Ik heb ‘t nog niet getest, maar het zit in ieder geval als gegoten.

En hij drukt de bil niet plat. Dus dan ben ik sowieso in m’n nopjes.

Daarna: dikke trui aan en aan het werk. Moet oook gebeuren. De jongens spelen ondertussen lekker samen.

Dit soort toestanden in m’n Whatsapp nu. En ja I know het is slecht maar ik ga er echt stuk om.

Ontbijtje voor de boys. Yoghurt met fruit en havermout en lijnzaad, en een paprika rijstwafel omdat ze die zo lekker vinden.

Ik werk aan een artikel over de mooiste voorleesboekjes – in het kader van ook leuk voor de feestdagen – en mijn vriendinnen denken mee. Jacq haar favorieten komen aardig overeen met die van mij.

Het is weer dikke mik vandaag hoor.

Hop, kus erop.

Deze krultang leende ik ff van Donna; die is dus echt zó chill voor dit haar. Als je geen strakke krullen wilt maar meer grove slag. Ik ga ‘m zelf aanschaffen, maar dan een maatje groter nog.

Kijk eens wie er thuis is. En zo blij die kijkt ook. Haha. Ik ben ondertussen bezig met spullen inpakken.

En dan stappen we in de auto. Even de tang terugbrengen naar Don.

B kan het niet wakker houden; hij is intens moe. Even een powernappie van tien minuutjes tot we bij pap en mam zijn. Op zich niet gek: is hij ook weer wat beter te pruimen.

Morris had hun schoentje op eigen initiatief ook bij pap en mam gezet en daar zat dus iets in. Voor samen. Dat vind ik eigenlijk het leukste; waar ze ook echt sámen mee moeten spelen.

Wij rijden door naar Arnhem en krijgen ondertussen foto’s van de jongens aan een bordje poffertjes.

Gaat erin als zoete koek. Uiteraard.

Wij hebben afgesproken met Ollie. Voor de mensen met een goed geheugen; die leerden we afgelopen zomer kennen op Mallorca en die klik was zo leuk dat we gewoon de hele tijd contact hebben gehouden. Terwijl wij daar normaal niet zo goed in zijn. En hij ook niet. Maar in dit geval dus wel. Vanavond gaan we lekker eten. We blijven in het Haarhuis. Lekker centraal.

We zetten onze tassen neer, frissen ons even op en worden dan opgehaald door de taxi.

Tenminste. Dat is de bedoeling. Maar hij kan het niet vinden dus uiteindelijk staan we ff te wachten tot hij er is. Haha. Je zou denken dat het niet heel ingewikkeld kan zijn, zo recht tegenover het station.

De taxi brengt ons naar de Foodhall. Hadden we achteraf ook best kunnen lopen, maargoed, ik had m’n wandelschoenen niet echt aan. De Foodhall is van Ollie, dus we gaan even kijken. Heel benieuwd.

Rondleiding en een drankje aan de bar.

De jongens slapen ondertussen lekker. Die updates blijven zo fijn.

Leuke mannen! Na ons rondje Foodhall gaan we door naar Zafvino. Lekker eten. En het is net of we elkaar gisteren nog zagen. Zo gezellig. Ollie z’n compagnon en een vriend zijn ook mee, dus ik zit prima tussen de mannen. Had het slechter kunnen treffen.


ETEN. En oesters, dus blijer kun je me niet maken. Kan me de laatste keer dat ik die heb gegeten niet eens herinneren. Ik vind ze zo lekker, maar Koen houdt er niet zo van, en in m’n eentje vind ik het minder gezellig. Dus. Goed verhaal wel. Lekker kort ook.


Na het eten door naar de Stan & Co.

Steef en Mel komen ook ff langs. Helemaal leuk.

Na de Stan gaan we door, maar ik heb aan het eind van de avond echt precies geen flauw idee waar we allemaal geweest zijn. Haha. Veelzeggend wel.

Tweeling!

Ik word zaterdagochtend na op zich een prima nacht wakker met een fotootje van deze twee. Lekker in de tuin aan het werk terwijl wij wakker worden. We waren tegen drieën weer op de kamer, gewoon eigenlijk hartstikke klaar, om eerlijk te zijn, dus we maken best wat uurtjes!

We starten lekker sloom op, checken uit en wandelen dan de stad weer in. Nog even met z’n drieën ontbijten en dan weer richting huis.

Ook erg hè; ben je nog geen 24 uur op een plek, ga je twee keer naar dezelfde zaak. Een keer voor borrels en een keer voor ontbijt.

Koen en Olivier doen allebei gezond met hun yoghurtje maar daar kan ik vanochtend echt even heeelemaal niks mee. Dus ik neem en Croque Madame. Goede keuze. Na het eten rijden we weer naar huis, en rond de middag zijn we bij de boys.

Het nadeel aan met je broer op een kamer liggen is dat je net zo vroeg wakker wordt als hij. En als hij ergens anders slaapt, in Sinterklaastijd – als in: spannend, spannend, spannend – is dat dus om 6 uur ‘s ochtends. Als we rond de middag bij pap en mam zijn is Benjamin al hélemaal afgetaaid. ZO moe. Haha. Germ. Gelukkig hebben we de rest van het weekend geen programma. Tijd met z’n vieren. Vanmiddag gaan we naar de intocht van Sinterklaas in Uden, en morgen is de agenda compleet leeg. Niet gek! Hoe dat was zie je later deze week in het tweede deel van de weekendplog!

Voor nu bedank ik je weer voor het lezen! Hoe is het hele Sinterklaasgebeuren voor jullie kindjes? B is echt nog te jong om het te snappen, maar Morris zit er echt helemaal in op het moment. Vind ‘t af en toe bijna sneu; die spanning. Behoorlijk relativeren en er niet extra nadruk op leggen helpt hier wel. Benieuwd hoe dat bij jullie is!

Tot de volgende weer:)!

Recommended Posts
Showing 9 comments
 • Silvie

  Heel benieuwd naar je artikel met tips over voorleesboekjes. Hier dol op (voor)lezen en boekjes kun je nooit genoeg hebben…

 • Linda

  Super leuke plog weer.. Hier is de spanning voor sinterklaas voor onze Morris ook veel.. Uit zich helaas in behoorlijk wat negatief gedrag dus dat is lastig.. Vind het een heerlijke tijd maar zwaai hem over 1,5 week ook heel hard uit..

 • Petra

  Hier ook drama met onze oudste. Elke avond/nacht huilend wakker, bang dat de pieten bij ons in huis komen. Ik heb al meerdere keren op het punt gestaan het grote geheim te vertellen maar ik vind hem eigenlijk nog veel te jong 4,5 jaar en dan al zoon groot geheim met je meedragen is een dingetje denk ik. Dus we proberen nu het een beetje links te laten liggen het hele sinterklaas gebeuren. Maar ja hij word er overal mee geconfronteerd school, winkels enz.
  Deze moeder is blij als het 5 december is geweest
  Dikke knuffel voor jullie

  • Mel

   Heb eens een tip gelezen, als ze uit school zijn een kadotje onverwachts in hun schoen krijgen. Dan is de spanning op dat moment er af. En idee dat Sinterklaas en zijn pieten in de nacht niet binnen komt is dan ook weg. Ik vond hem zelf heel handig.

 • Lieke van Veen

  Die nieuwe sportoutfit is echt mooi.

  Stan & Co is echt een leuke plek he.

 • Gina

  Superleuke plog weer! Vraagje: van welk merk is de krultang? En welke maat neem jij voor grove slag? Nog altijd heel erg op zoek naar een fijn exemplaar!

  • bijzonderkleinwonder

   Van Ogé Exclusive! En dan de 25mm of 32mm. Goed af laten koelen en dan uitborstelen!:)

   • Roxy

    Ik heb ‘m van José Eber (Bijenkorf) ook écht super en de garantie (niet geheel onbelangrijk) is ook super! Hij begon na 6 jaar af te bladderen en heb gewoon een hele nieuwe gekregen!

 • Coby

  Heel leuk weer om te lezen, ben benieuwd naar deel 2!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!