PLOG346: HAKKEN IN HET GELREDOME

 In Persoonlijk

Goede dinsdagmorgen lieve mensen. De allerlaatste werkweek voor onze vakantie begint. Het is een beetje ‘n rare week, met een ander ritme dan normaal. Niet erg met twee weken geen agenda in het vooruitzicht. Afgelopen weekend was er weer een voor in de boeken. Vrijdag was mijn dag met de jongens. Zij wilden graag helemaal niks, dus dat is precies wat we deden. Maximaal op standje chill. Zaterdag begonnen we de dag met een shoot, gingen we daarna naar de verjaardag van mijn schoonvader en tenslotte naar Arnhem – alweer ja – voor een feestje. Zondag was voor bankhangen en tijd met z’n vieren. Maar één weekendplog deze week, want er staan nog een aantal persoonlijke artikelen op de planning voor deze en de komende twee weken. Voor nu: kijk mee..

Vrijdagochtend. Benjamin slaapt uit en als ie wakker is moet er een boek mee naar beneden.

Ik krijg deze foto doorgestuurd van de zaak. We hadden echt de meeste bonte bij elkaar geraapte verzameling van kerstballen, dus ik heb woensdag rood wit blauwe gehaald, dezelfde kleuren als ons logo. Ik ben eigenlijk van plan ff met de jongens naar kantoor te gaan om ze in de boom te hangen, maar zij hebben geen zin om te gaan en ik ben ook een beetje meh-ig, dus we blijven thuis. En dan regelen ze ‘t dus zo. Haha.

Als je nog niet naar school mag eet je gewoon thuis je boterhammen uit je broodtrommel.

Maximaal chillen: Duplo bouwen, boekjes lezen en het apenspelletje spelen.

Nieuwe foto: ze hangen er keurig in. Ik vind ‘t helemaal mooi.

Koen is thuis, het is donker: hij zet de chillings met de kinderen voort en ik ga gauw boodschappen halen bij de Ap.

Ik post deze foto op Instagram, van vanmiddag op de bank met de jongens, en de reacties zijn zo zo zo lief. Over hoe 2019 anders liep dan we vooraf dachten en over tevreden zijn. Even checken @michelle_bollen als je ‘m nog niet gezien hebt. In het artikel van komende week trouwens meer over wat het verhaal precies is.

De jongens zijn dóódop, dus die liggen er op tijd in, en dan kijken wij The Voice en gaan we op tijd naar bed.

Want zaterdag is het weer op tijd dag. We shooten voor het eerst in de studio met z’n vieren, nog nooit gedaan, bij Nicole. Zij maakte ook onze trouwfoto’s dus dat voelt heel vertrouwd en niet zo ongemakkelijk als ik altijd dacht. Weer iets voor komende week, haha, maar vooral insta in de gaten houden voor iets heel leuks!

Even checken bij Renée of ie er goed op staat:’).

Dit had een scherpe foto moeten zijn. Zoals nog wel meer in deze plog. Maar ik was blijkbaar veel en veel te haastig. Verhaal achter deze is dat de boys na de foto’s naar huis gaan, en ik naar het dorp rijd om het verjaardagscadeau van mijn schoonvader te halen. Foto’s van de kinderen.

Ik doe nog even zelf een rondje dorp omdat ik daar zin in heb en omdat ik nog meer zin heb in iets nieuws om vanavond aan te trekken maar puntje bij paaltje vind ik het allemaal een beetje net-niet.

We rijden naar Koen z’n ouders en dan komen we altijd langs dit huis, en hoewel we het waarschijnlijk niet snel in deze stijl zouden bouwen vinden we dit allebei zoooo mooi.

Halverwege de straat komen we pap al tegen met de hondjes. Morris is in slaap gevallen, maar Benjamin niet dus die gaat uit de auto om het laatste stukje mee te lopen.

Familie<3.

Benjamin doet aan volle bak chillen met tante Jill.

De volgende halte deze zaterdag: opa Harald en oma Joke. De kindjes gaan daar voor de allereerste keer logeren. Ze zijn tot nu toe alleen maar ‘n paar keer bij pap en mam geweest en verder nergens, dus ik vind het ergens wel een beetje spannend, maar ze vinden het zelf helemaal leuk dus het komt vast goed.

Wij rijden door naar Arnhem. We gaan eerst even gauw wat eten bij de Foodhall.

Zie. Weer zo’n pronkstuk van een foto. Koen neemt een pizza en ik gnocchi en dat is allebei echt héél lekker. Bodempje leggen.

En nog een. Gaat lekker. We brengen onze spullen naar Ollie, kleden even om en gaan dan met de taxi naar het GelreDome.

Voor dit! Nou zou ik mezelf niet per se als fanatiek happy hardcore fan definiëren, maar ik denk dat er maar heel weinig mensen zijn die deze nummers niet mee kunnen zingen, en we zijn met leuk gezelschap, dus top!

Uitzicht wel!

Wazige foto nummer zoveel. Marina, Koen, Olivier en Dimitri.

Wij hebben het leuk! We hadden niet onze allerbeste week, die zitten er nou eenmaal wel eens tussen, en dan is het zó fijn om er een avond samen uit te gaan, even geen alledaagse toestanden maar een borrel en een muziekje en elkaar. Genieten.

Deze mensen<3. En zie HOE vol het GelreDome is. Niet normaal.

Ik kreeg van tevoren al een DM van een heel lieve volger dat ze ook gaat, maar omdat wij in de box staan en niet op de vloer komen we elkaar niet per ongeluk expres tegen. Nou was dat sowieso een lastig verhaal geworden tussen zoveel mensen, dus aan het eind van het concert ga ik naar beneden om haar op te zoeken en even te kletsen. Dat vind ik het aller aller allerleukste aan dit hele blog/insta/vloggebeuren: de lieve mensen ontmoeten die het leuk vinden om een beetje met ons mee te leven, letterlijk.

Na het concert blijven we nog even hangen boven, tot we weer naar buiten geveegd worden. Door naar de stad!

De jassenlogica ontbreekt volledig hier. Haha. Die van Marina herkennen jullie vast! We doen een drankje bij de Stan.

Maar niet voor lang, want die gaat vrij snel daarna dicht. Dima kan het overigens wel hebben zo.

Door naar de volgende halte. In dat kleine tasje heb ik m’n halve make-updoos verstopt, dus wij werken de boel even bij.

In 5th Avenue.

Met deze twee.

We houden het nog een heeele poos vol, en gaan pas heel laat, of eigenlijk heel vroeg naar bed, en dan kan ik niet meteen slapen en kom ik deze foto tegen op Koen z’n instastories. Had ik helemaal nog niet gezien, maar ik vind ‘m zo leuk. Blije bekkies.

Zondagochtend. We gaan weer richting huis.

Ondertussen krijg ik allemaal foto’s van de jongens: ze hebben hartstikke goed geslapen en werden pas om 8 uur wakker. Zoooo fijn voor iedereen.

Voetballen op het Plein.

Of handballen. Of allebei.

Bijna bij de auto.

B valt onderweg van Wilbertoord naar huis meteen in slaap. Ze hadden het zo fijn gehad. Dat maakt mijn avond met terugwerkende kracht nóg leuker dan ie al was. Ik blijf thuis een hele poos zo op de bank zitten, met jas en al aan. Een avond samen weg is súperleuk, en dan thuis komen bij dit misschien wel ‘t allerleukste.

Toch maar overgelegd op de bank. Aai van z’n grote broer.

B slaapt, Morris pendelt heen en weer tussen de Duplo en ons, en we kijken voetbal.

En daarna kruipen we zo op twee vierkante meter. Het allerfijnste op de hele wereld. Samen.

Toetje eten op de bank kan best op zondag.

En voor de honderdste keer het Pieter Konijn boek openslaan ook.

Ik besluit mezelf toch nog even nuttig te maken, en zet een wasje aan, vouw een volle mand en ruim alle tassen weer op.

Daarna is het tijd voor joggingpak aan. De liefde voor knalroze truien is overigens real.

Nog even knuffelen met papa voor ik hem in bed leg.

Ik deel dit al op stories, en ik voel mezelf echt een übermoeke, maar ik ben altijd zo trots als ik Morris z’n Duplo bouwwerken ergens aantref. Dit is een politiewagen met een deur voor de boeven. Ik bedoel maar; is toch handig?

Zondagavond plaatpizza-avond. Lot en Flip zijn er en we gaan de bank op voor de finale van de Expeditie.

Of nouja: dat is het plan. Want deze man is dus precies niet van plan om te gaan slapen.

Maar gewoon echt niet. Dus ik geef het op en neem hem lekker mee naar beneden. Maakt het ook uit. Net zo gezellig.

We kijken de finale af, en B chillt al die tijd tussen ons in op de bank. Als we naar bed willen gaan: B nog niet moe, wij compleet afgepeigerd.

Hij wil nog even bij z’n broer kijken, dus dat doen we.

Maar poging 485 om hem in bed te leggen mislukt, dus dan maar samen in slaap vallen in ons bed en daarna verhuizen.

Zo dus. Dit was ooit mijn baby hè. Kijk HOE lang die benen zijn.. Als ie eenmaal ligt slaapt hij gelukkig lekker verder. En wij ook. Volle bak nagenieten van het weekend. En na vandaag nog maar een paar dagen tot onze vakantie. Onze plannen ga je nog lezen: voor nu zie ik je heel graag bij de volgende weer. Dankjewel voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 6 comments
 • Linda

  Heerlijke plog weer, zo leuk om op dinsdag jullie weekend te mogen mee beleven.. Nog even doorzetten deze week en dan lekker even niks.. Genieten ervan samen

 • Naomi

  Hoi Michelle!
  Ik wilde even laten weten dat het tweede deel van de weekendplog van vorige week niet op je website staat(?), bij mij staat die in ieder geval niet op de homepage, en kon ik hem alleen openen via het linkje in je bio op Insta. Misschien ligt dit aan mij? Vind ze altijd heel leuk om te lezen, dus was druk op zoek 😉

  • Michelle

   Hi Naomi! Als het goed is staat hij er wel op, maar dan ónder de eerste plog. Beetje gekke volgorde! Zie je ‘m dan wel?

  • Naomi

   Wat ik nu net zie: de plog staat er wel op. Als ik hem op mijn mobiel open kijk ik altijd gewoon bovenaan, en daar staat plog 344 (of stond, de vlog en de plog van deze week staan er nu boven natuurlijk). Plog 345 staat onder plog 344, dus vandaar dat ik hem niet tegen kwam.
   Hopelijk is dat een beetje een logisch verhaal hahah, was weer een heerlijke plog deze keer! Vind altijd heel leuk om mee te lezen wat je hebt gedaan in het weekend 🙂

 • Wendy Van veen

  Hi, heerlijk weer even alles lezen en zien! Ik vroeg me nog even af waar de stoel van is op de kamer van 1 van de jongens?
  Fijne vakantie en kerstdagen!!

  • Michelle

   Die is van Wehkamp!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!