PLOG#44: WINKELEN & PYJAMADAG

 In Persoonlijk

Goedemorgen allemaal! Het weekend zit er weer op; tijd voor een nieuwe week. Nieuwe ronde, nieuwe kansen, maar we kijken eerst nog even terug op de afgelopen dagen. Zaterdag hadden wij een hele fijne dag met z’n drietjes. We startten lekker langzaam op, gingen naar Eindhoven, winkelden een beetje en genoten van de zon op het terras. Gisteren moest Koen voetballen in Sneek of all places, dus waren Morris en ik van heel vroeg tot laat samen. We hielden een lekker pyjamadagje thuis en wandelden een stukje. Ook fijn. Kijk je weer mee?

2016-05-28 13.01.52

Goedemorgen kleine knapzak! We worden lekker op het gemak wakker en ik kleed Morris aan. Broekje van Noppies, romper van H&M.

2016-05-28 12.46.33

Wij chillen in de ochtend gewoon lekker op de bank. We blijven lekker lang in bed en papa en mama komen voorbij. Zij gaan een nachtje weg en komen nog even snel Morris een kus geven.

2016-05-28 13.13.21-2

Morris spuugt zichzelf onder, dus tijd voor een ander pakje. Shirt en broekje zijn weer allebei van Noppies.

2016-05-28 13.24.07

Wij gaan naar Eindhoven, dus ik pak de luiertas in. Tot nu toe zijn we er trouwens héél erg over te spreken. Hij is niet zo groot, maar wel ruim genoeg om alles mee te kunnen nemen. Echt heel praktisch!

2016-05-28 13.25.06

Koen maakt even snel een fotootje van wat ik aanheb vandaag. Ik draag een spijkerbroek van de Zara, overhemdje van de H&M en hakken van Michael Kors. Dat zijn mijn favorietjes, die lopen zó fijn!

2016-05-28 14.33.54

Eerste stop is de Bijenkorf! Standaard. We hebben nog een bon, dus kopen we wat spulletjes voor Morris. Twee rompers van Petit Bateau en een setje van Noppies . Ik vergeet daar een foto van te maken, maar jullie zien ze ongetwijfeld nog voorbij komen.

2016-05-28 14.34.10

Ik vind dit pakje van Hilfiger zooo leuk, maar kan het niet rechtvaardigen er – ik geloof – rond de 60 euro aan uit te geven terwijl hij al zo’n volle kast heeft.

2016-05-28 15.37.18

We doen even een rondje door de stad, kopen een spijkerbroek voor Koen, en zoeken dan een terrasje op. Het is zulk mooi weer!

2016-05-28 15.23.26

Zo. Wij zitten! De terrassen zitten allemaal bomvol, dus we hebben geluk dat we nog een lekker plekje vinden waar we met kinderwagen en al kunnen zitten.

2016-05-28 15.49.35

We nemen even een klein hapje. Ik een tuna melt, Koen een soort croque monsieur, maar dan met pittig gehakt. Lekker!

2016-05-28 15.57.55

Ik kijk een beeetje vreemd op deze foto, maar vooruit. Wij zijn blij! Zo’n perfecte zaterdag dit.

2016-05-28 16.59.54

Eind van de middag rijden we weer naar huis. Ik ben moe! Ik moet Morris ‘s nachts wakker maken voor zijn nachtvoeding, maar daarna vindt hij het gezellig om vooral nog even niet te slapen en dat voel ik nu.

2016-05-28 18.34.32

Wij doen dus even een dutje. Ik trek Morris zijn giraffenpyjama aan, maar dat is maar van korte duur want ook die spuugt hij onder. Geen probleem, daar hebben we de wasmachine voor!

2016-05-28 17.10.38

Even knuffelen met papa!

2016-05-28 18.52.59

Terwijl ik dit doe! Check al die hydrofiele doeken! Niet normaal hoe veel je die gebruikt met zo’n kleine baby. Wel echt de leukste wasjes die er zijn hoor, dit.

2016-05-28 21.01.12

En dan heeft ons ventje alweer dorst. Drinken bij mama dus!

2016-05-28 21.18.12

De rest van de avond voeren we niet zo veel meer uit en kijken we de finale van de Champions League. Morris lekker bij papa op schoot, want die vindt het nog niet nodig zijn oogjes dicht te doen. Vind het zo’n mooi gezicht, die twee zo samen. Nog voordat voetbal is afgelopen val ik op de bank in slaap. Weltrusten!

2016-05-29 08.50.54

Hele goede zondagmorgen! Het is 8.00 en tijd voor een voeding! Koen moet vandaag voetballen in Sneek – verder weg kan bijna niet vanaf hier – dus  we  starten maar meteen op. Ik ontbijt met twee beschuitjes met aardbei. Beschuitverslaafd ben ik.

2016-05-29 08.52.56

En daarna een beker yoghurt met aardbeitjes. Ook al zo lekker.

2016-05-29 09.41.26

Ik leg Morris in zijn wiegje in de hoop dat hij een ochtendslaapje doet en dat lijkt te lukken. Helaas duurt het hele feest welgeteld 15 minuten. Daarna vindt hij het wel weer welletjes en is hij klaarwakker. Nouja, ook gezellig! Morris is niet zo van de slaapjes overdag.

2016-05-29 15.33.02

Aankleden dan maar! Romper is van Petit Bateau, broekje van Noppies.

2016-05-29 12.18.13

Zo ligt hij altijd met zijn handjes terwijl hij drinkt. Vind ik zo schattig.

2016-05-29 12.25.57

Net na de middag geeft hij zich toch gewonnen en kan ik hem in zijn bedje leggen. Fijn! Wat ziet dit eruit hè, zo’n klein mannetje in zo’n groot bed.

2016-05-29 13.18.52

Terwijl Morris slaapt duik ik even mijn kast in. Ik pas mijn zomerjurkjes aan om te zien of ze nog passen en dit is mijn favoriet, van Ted Baker van vorig jaar! Ik ben zooo blij dat ik er weer in kan!

2016-05-29 12.45.05

Mijn zwangerschapskleren had ik eigenlijk al weggestopt, maar ik wilde ze nog even allemaal wassen dus dat doe ik nu.

2016-05-29 13.39.55

Dit heb ik aan vandaag. Sportbroek van Nike, hemdje van de H&M. Lekker makkelijk, maar dat mag voor een dagje thuis toch?

2016-05-29 13.40.45

Beetje mascara op en wax in de wenkbrauwtjes en we kunnen er weer tegen. Heb  geen zin in een dikke plamuurlaag, maar helemaal niks staat ook zo ongezellig.

2016-05-29 14.21.15

Morris slaapt lekker even door, dus ik doe een rondje met m’n beige vriend. Ook een soort verslavinkje is dat tegenwoordig.

2016-05-29 15.10.11 HDR

Heel even een momentje op de bank met een filmpje op Youtube en een mok thee.

2016-05-29 15.25.45

En dan wordt deze lieverd weer wakker. Dat handje bij zijn gezicht is echt iets wat hij héél veel doet. Deed hij in mijn buik al.

2016-05-29 17.43.58

Tijd voor schone kleertjes. Romper van de H&M, broekje van Wibra! Dat broekje staat hem zo leuk!

2016-05-29 19.24.37

Aan het begin van de avond ben ik het binnenzitten even beu. Ik doe Morris in de draagdoek en ga lekker naar buiten voor een blokje om.

2016-05-29 19.33.54

Papa en mama zijn inmiddels weer thuis, dus ik wip even binnen! Mama kookt..

2016-05-29 19.45.19

En papa knuffelt met Morris.

2016-05-29 20.18.46

Weer onderweg naar huis. Zo fijn, even een frisse neus!

2016-05-29 20.24.08

Oeps.. Normaal leg ik het boxkleed altijd even op Morris zijn kamertje als ik wegga om te voorkomen dat de katten erop gaan liggen. Terecht, blijkt nu, want zo tref ik ze aan als ik thuis kom. Ik was het nu dus vergeten. Dat wordt even grondig reinigen voor Morris er weer op gaat liggen. Ik ben nog een beetje spastisch met kattenharen, dat zal vast met de tijd wel een beetje minder worden.

2016-05-29 20.35.05

Ik maak soep voor als Koen er is. Mijn courgettesoepje; jullie kennen hem inmiddels!

2016-05-29 21.11.04

Om 21.00 is Koen weer thuis! Vind ik héél fijn. We eten samen ons soepje, ik zet dit plogje in elkaar, en vader en zoon hebben even knuffeltijd. We gaan lekker op tijd naar bed, kijken nog een beetje tv en genieten van Morris. En dan is het weekend al weer voorbij. Gelukkig was dit de laatste verre uitwedstrijd van dit seizoen, want eerlijk is eerlijk; een beetje ongezellig vind ik het wel om Koen zo de hele zondag te moeten missen. Nou was de zaterdag wel éxtra fijn, dus daar kunnen we voor nu weer een weekje op teren.

Ik heb deze week nog een redelijk lege agenda en dat vind ik eigenlijk wel prima! We zien wel wat er op ons pad komt. Ik heb goede hoop op enigszins mooi weer; dan kunnen we er fijn op uit samen en daar geniet ik zo van!

Hebben jullie een drukke week voor de boeg? Ik wens jullie in ieder geval weer een fijne week toe! Bedankt voor het lezen! X

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • Lieke

  Ohoh ik blijf het zeggen maar wat is Morris een schatje! Dat handje…♡
  Lekker hè die aarbeien 😉 Dat jurkje van Ted Baker is superleuk! Fijn dat je er weer in kunt! Ik heb je plogs wel gemist hoor, logisch natuurlijk dat je dat niet meteen weer oppakte maar ik ben blij dat ze weer terug zijn 🙂

  • Michelle

   Haha dankjewel, wat leuk om te horen❤️!! Ik vind het ook leuk om weer te ploggen hoor. Zit echt al een beetje in m’n systeem!

 • Lieve

  Gezellig weer, de plogjes van je weekend! Zo schattig, die Morris, in zijn mooie kleertjes en met die kleine vingertjes….smelt. En je roze Ted Baker jurk is super! Als ik nu naar buiten kijk (hier in Den Bosch hoost het) is het niet echt weer voor zo’n jurk, maar dat gaat deze zomer vast nog wel komen.

  Ik zie dat Morris vaak op het voedingskussen ligt, dat deden wij ook vaak. Ik kreeg de tip om daar een hoes van het aankleedkussen omheen te doen, of het kussen in een ruim sloop te doen, zodat ons kindje er niet steeds tussen viel/schoof. Zeker als ze iets groter en zwaarder zijn, gebeurt dat regelmatig. Zo hebben we haar nog heel lang erop kunnen leggen, super handig!

  Onze buurvrouw is gisteren bevallen van dochter nummer 2. Joëlle heet ze. Gisteravond zaten mijn man en ik herinneringen op te halen aan mijn bevalling, en de eerste dag thuis, en de kraamperiode. Nu bijna 10 maanden geleden, maanden die voorbij zijn gevlogen. Maar elke periode met je kindje is leuk, vind ik. Ons meisje heeft ons gisteren helemaal happy gemaakt door “papa” te zeggen! Zo schattig als je dat van je kleintje hoort. Ze is hard aan het oefenen met kruipen en staan, heel bijzonder om te bestuderen hoe ze dat moet leren.

  Fijne week gewenst. Met hopelijk verderop beter weer dan vandaag!

 • Eva

  Ah ik blijf maar kijken naar die lieve handjes. En wat heb jij toch een prachtig figuur zeg! Weet je misschien nog waar de giraffenpyjama van is? Ik kan weinig leuke ‘pyjama’s’ vinden in kleine maatjes.

  • Michelle

   Oh daar kan ik ook echt uren naar kijken. Zo klein en fijn. Echt bizar. Haha nou wat lief! Dankjewel! Dat pakje is van de H&M! Zat in een setje met een boxpakje ook. We gebruiken ‘m voor Morris vaak als pyjama. Feetje heeft overigens ook heel veel leuke ‘pyjama’tjes’ vanaf maatje 44 geloof ik. Daar heeft Morris er ook twee van.

   • Eva

    Oh super dan ga ik daar eens kijken!

 • eenbezigbijtje

  Heel begrijpelijk dat je het zo ongezellig vindt zo’n zondag zonder Koen. Mijn vent heeft regelmatig ook wedstrijden die wat ver zijn en de hele dag duren (wielrennen) en ondanks dat ik het hartstikke leuk voor hem vind is het altijd fijn als hij er weer is. Fijne maandag!

  • Michelle

   Ja precies wat je zegt; ik vind het voor hem hartstikke leuk en fijn dat hij zo’n hobby heeft en ik ga eigenlijk ook altijd kijken, maar Sneek vond ik wel heel ver, alleen met zo’n minibaby. Was blij dat hij er gisteravond weer was. Fijne week:)!

 • Eline

  Leuke foto’s! Wat een mooi kindje hebben jullie, lekker van genieten! Je jurkje van Ted Baker is echt fantastisch (maar eigenlijk alles van Ted Baker is geweldig!).

  • Michelle

   Dankjewel! Het zo’n lekker tevreden kind, ik geniet echt van iedere seconde. Ja oh echt als ik een geldboompje in de tuin had ging ik daar he-le-maal los! Ben ook heeel erg te spreken over de kwaliteit. De jurken en jas die ik ervan heb blijven ZO mooi!

 • Lieve

  Werk in Den Bosch, woon in een klein dorpje vlak onder Eindhoven!

 • Michelle

  Dankjewel! Ja het was echt heel erg lekker. Maar dat wist ik helemaal niet joh! Waar is dat dan? Is dat er nu ze zo verbouwd hebben nog steeds? Ik wil morgen nog even naar de stad voor wat boodschapjes en was al aan het bedenken hoe ik dat ging doen in m’n uppie!

  • Mathiske

   Dat is sinds ze verbouwd hebben. Op de bovenste etage, door het restaurant, bij de toiletten. Met een stoel en een aankleed kussen gedimd licht. Echt super!

   • Michelle

    Oh wauw dat is een goede tip! Thanks!

 • Leonie

  Heerlijk om die foto’s te bekijken. Zo’n mooi klein manneke hebben jullie.

 • Milou

  Ik volg al heel wat jaren (grote) bloggers, maar ik ben jou al heel snel de leukste gaan vinden! Lekker vlotte en persoonlijke schrijfstijl en ik kan mezelf met je identificeren. Wilde ik gewoon even kwijt 🙂 ga zo door!

  • Michelle

   Wat een groot compliment! Superlief dat je een reactie achterlaat en leuk om te horen dat je mijn schrijfstijl kunt waarderen.

 • Michelle

  Dankjewel Janny! Ik vind de tijd nu al snel gaan.. Als ik foto’s terugkijk van net net zijn geboorte lijkt hij al zo gegroeid!

 • Michelle

  Nog van harte gefeliciteerd met jullie zoon! Wat leuk joh, een jongen én een meisje. Dankjewel voor je lieve compliment. Vind ik erg leuk om te horen!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!