PLOG#45: QUALITYTIME & ZON!

 In Persoonlijk

Hele goede maandagmorgen! Hier spreekt een blij mens: wat een heerlijk weer hebben we gehad de afgelopen dagen! Deze keer een iets andere plog dan normaal. Ik heb er deze week voor gekozen in plaats van twee plogs – één van vrijdag en één van het weekend – één plog te maken van alledrie de dagen samen. Omdat ik iedere week zowel de vrijdag als het weekend aan het ploggen ben kreeg ik de indruk dat het een beetje eentonig werd, en dat willen we niet. Voor nu dus een plog van alledrie de dagen samen. De komende weken wil ik ook eens een keer een andere dag dan de vrijdag ploggen. Het weekend hou ik er denk ik wel in! Laat me maar weten in de comments hoe jullie hierover denken! Gaan we nu over tot de orde van de dag. Wij hebben de afgelopen dagen vooral héél erg genoten van de zon! Op het terras en op het voetbalveld. Kijk je weer mee naar ons weekend?

IMG_7813

Vrijdagochtend! Ik kleed Morris aan. Romper met lange mouw van Babypark (zijn favoriet hier want heel smal), en broekje van Noppies.

IMG_7833

Wij gaan op pad! IMG_7814

Morris en ik gaan mama oppikken op haar werk. We gaan samen langs bij oma.

IMG_7816

Onderweg even stoppen bij het tuincentrum. We nemen een bloemetje mee. Wel zo gezellig.

IMG_7819

Morris krijgt honger! Tijd om te voeden bij oma dus. Gaat helemaal goed zo.

IMG_7825

Robin is er ook. Die komt even knuffelen met z’n petekind.

IMG_7826

Outfitje van vandaag. Broek en blouse van Zara,  sneakers van Gino B.

IMG_7828

Échte Brabantse worstenbroodjes! Ik heb ze thuis nooit, maar af en toe zijn die ZO lekker!

IMG_7830

Voor wie zich al zorgen begon te maken: de verslaving is still alive and kicking hoor;)!

IMG_7832

Als we weggaan bij oma zet ik mama weer op haar werk af. Morris en ik gaan nog even door.

IMG_7835

Want kleine Morris gaat voor de allereerste keer op bezoek op papa’s werk! Kijk ze nou zitten samen. Ik smelt gemiddeld zo’n 83 keer per dag van mijn twee mannen.

IMG_7837

We kijken even een beetje tennis en rijden dan weer naar huis.

IMG_7839

Even met Morris langs het plekje van mijn oma op het kerkhof. Laat ik normaal nooit zien in mijn plogs, maar dat vind ik bij nader inzien maar stom. Hoe verdrietig ook; het hoort er wel bij.

IMG_7843

Meneer heeft een klein spuugongelukje dus we kleden om. Broekje van Kiabi, shirt van Mexx. Ben groot fan van deze combi! Dat shirtje is qua pasvorm heel mooi (want lang en smal – ga ik weer) en alles bij elkaar heeft het een tientje gekost!

IMG_7845

Koen is thuis! WEEKEND! Helemaal in m’n element dus ben ik. Zou je overigens niet zeggen als je deze foto ziet, maar dat zal het moment wel zijn geweest.

IMG_7846

Eten bij papa en mama!

IMG_7847

Ik werd ook getroffen door het spuugongelukje, dus mijn Zara blouse is vervangen door een simpel shirt. Ook prima!

IMG_7848

Mees heeft gekookt. Pasta met rode pesto en beef reepjes. Superlekker!

IMG_7851

Zitten ze weer. Gameboys.

IMG_7852

En deze twee kijken alleen maar naar Morris. Hoe schattig om te zien hè, zo verliefd op onze kleine man.

IMG_7857

Vrijdagavond krijgen we kraambezoek, en die hebben dit als cadeautje mee. Zo stond Morris zijn naam ook op het geboortekaartje, en zij hebben dat laten uitzagen voor op de muur. Ik vind het er zo gaaf uitzien! Origineel kraamcadeau.

IMG_7865

De rest van de avond chillen we met z’n drietjes op de bank in onze pyjama. Deze van Morris is van Next.

IMG_7862

En dan is het tijd om naar bed te gaan.

IMG_7869

Zaterdagochtend! Hoi! Grijs broekje is van de Zara (ik zweer bij de broeken van de Zara), shirt is een basic H&M exemplaar. In de ochtend is het nog helemaal niet zo warm, dus ik wacht nog even met een jurkje.

IMG_7870

Morris draagt een polorompertje van de H&M en broekje van Noppies. Het is mooi weer!

IMG_7875

Koen moet naar de kapper, en wij gaan mee. Oerdegelijk hè.

IMG_7873

Zit ie dan. Stukje eraf. Niet te veel hoor, ik hou zo van z’n lange dikke haar. Normaal gesproken ga ik overigens niet mee als Koen naar de kapper moet hoor, no worries, maar hij gaat nu voor het eerst bij een kapster waar hij een hele poos terug ook kwam toen zij nog niet voor zichzelf werkte, en dat is zo’n gezellig mens dat ik mee ga om bij te kletsen.

IMG_7874

En zo is het maar net.

IMG_7880

Terrassentijd!

IMG_7889

Sterrenbroek was vies, dus die wordt omgeruild voor een ander Noppies exemplaar. Ja, Morris draag héél veel Noppies!

IMG_7887

We lunchen weer bij Zuiders, en hoe attent: Koen en ik krijgen een cadeaubon van Prénatal, van de eigenaresse, voor de geboorte van Morris! Hoe lief is dat?

IMG_7901

Geluk.

IMG_7909

Nog meer geluk.

IMG_7935

Ook in de avond eten we met allen op het terras. We genieten volle bak van het mooie weer. Zo fijn is dat. En vooral heel erg gezellig ook. Ik ga voor deze burger, maar ik kan hem nog niet eens voor de helft op! Komt door de warmte.

IMG_7926

Ik moet steeds lachen om mijn eigen hoofd op deze foto. Hoezo blij?

IMG_7937

Daar gaat ie dan jongens: mijn allereerste borrel in 10 maanden! Ik heb Morris weer op het terras gevoed, en waar ik er de afgelopen weken steeds helemaal geen behoefte had aan een drankje, heb ik er nu ineens zo veel zin in! Ik bestel lekker een Hugo’tje en geniet er ontzettend van. De rest van de avond zitten we op het terras. Morris slaapt heerlijk in de kinderwagen, en wij kletsen gezellig bij met een oude bekende van Koen die we stom toevallig tegenkomen. Er zullen ongetwijfeld mensen zijn die vinden dat een baby dan gewoon in bed hoort te liggen, maar wij kiezen ervoor om het op deze manier te doen en staan daar ook heel erg achter. Zolang Morris blij is, zijn wij dat ook! Na een heerlijke avond kruipen we niet al te laat in bed. Morgen weer zo’n mooie dag!

IMG_7945

En dan is het zondag! Wij worden heerlijk uitgeslapen wakker. Morris slaapt al een paar nachten op rij van ergens tussen 23.00 en 00.00 tot 6.30, en daarna weer van 7.oo tot 10.00, dus wij mogen zó niet klagen! In de ochtend komt Koen zijn jongste broertje even bijbuurten en knuffelen met Morris, en ik maak voor Koen en hem stokbroodjes met chilikip, ui en een beetje paprika.

 IMG_7948

Ik mag nergens heen, dat zie je wel. Dit soort momentjes koester ik zo.

IMG_7958

Zondag voetbaldag! We gaan samen naar Koen kijken. Zij kunnen promoveren naar de 3e divisie, dus het is spannend.

IMG_7952

Normaal kan het me niet snel heet genoeg zijn, maar nu heb ik het zo warm in de zon dat we naar de schaduw verhuizen. Ook fijner voor Morris. De wedstrijd wordt met 3-0 gewonnen. Udi promoveert!

IMG_7954

Tijd om te voeden. De behandelruimte wordt voor me opengemaakt, zodat ik Morris op mijn gemak kan voeden. Heel fijn zo even in alle rust.

IMG_7956

Baby verzadigd, mama weer helemaal aangekleed. Jurkje is overigens van Zara.

IMG_7959

BIj Udi hangt zo’n verschoningsrek op het damestoilet en dat vind ik echt heel handig! Het valt me op hoe vaak ze zoiets niet hebben. Helemaal niet erg natuurlijk, maar dat er hier wel een is vind ik handig! Morris heeft de hele dag in een polorompertje in de wagen gelegen, maar het koelt iets af dus er gaat weer een Noppiesbroekje overheen. We worden echt al voorspelbaar hè?

IMG_7960

Trotse papa.

IMG_7965

Iets voor negenen zijn Morris en ik er ineens klaar mee en gaan we lekker naar huis. Ik had een bestelling geplaatst bij Kleertjes.com, en dit zijn de spulletjes die we ook echt daadwerkelijk houden. Korte en lange broek zijn allebei van Noppies, streepjesshirt is ook Noppies, middelste shirt is Tumble ‘n Dry en rechterexemplaar is van Mexx.

IMG_7964

Bedtijd! Pyjama aan, nog even knuffelen en dan lekker in de wieg. Morris was in de loop van de avond een beetje rusteloos, wij denken door de warmte, dus we zijn blij als hij zijn oogjes eindelijk weer eventjes sluit. En dat was ons weekend weer. Wat is het toch fijn als het zulk mooi weer is en we met z’n drieën bij elkaar zijn. Kan ik zo extreem van genieten! Dat hebben we dus ook echt dubbel en dwars gedaan. Komende week wordt hopelijk ook weer zo’n leuke. We gaan onder andere voor de eerste keer naar de kinderarts op het consultatiebureau – vorige keren gingen we alleen maar even gauw wegen, en ik ga op kraambezoek bij een vriendinnetje die vorige week is bevallen van haar prachtige zoon Riv! Daar heb ik zin in. Verder zien we wel weer wat er op ons pad komt en ga ik vooral ook heel erg genieten van de zon!

Laten jullie me in de comments even weten hoe jullie de plogs het liefst ingepland zien? Dan probeer ik daar weer rekening mee te houden:)! Ik wens jullie een geweldige, zonnige, week toe! Bedankt voor het lezen. X

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • Cindy

  Hi! Ik reageer op andere blogs bijna nooit, maar je schrijft zo ontzettend leuk dat ik het gewoon moet zeggen 🙂 De plogs op vrijdag en die van het weekend werden voor mij niet eentonig. Ik vind ze sowieso erg leuk! Fijne week en wat een wolk van een zoon hebben jullie toch!

 • Roos K

  Ik vind je plogs altijd super leuk om te lezen, zeker niet eentonig! Wat groeit Morris goed zeg. Leuke kleertjes heb je gekocht. Hier ook veel noppies en z8. Vind die broekjes van noppies zo mooi lang en smal vallen.

 • Mathiske

  Ik baalde wel een beetje hoor toen er zaterdag ochtend geen online was. Maar het is veel werk. en familie tijd is erg belangrijk dus ik vind die ook helemaal prima. Wat is Morris toch een lekker makkelijk kindje. Dat streepjes shirt van Noppies is zo leuk, ik geef die vaak als kraamcadeau. Een hele lekkere zonnige week!

 • lifestyleloucom

  Oooohwww dat blauwe sterrenbroekje van Noppies was hier echt favoriet maar Faas past ‘m al een tijdje niet meer 🙁 zo zonde dat ze er zo snel uit groeien! Wat zie je er trouwens alweer goed uit zeg, jeetje! Om jaloers op te worden haha.

 • Irene

  Wat een ontzettende leuke plogs heb je iedere keer! Ik geniet helemaal mee. Ik ben laatst toevallig op je blog terecht gekomen omdat ik een reactie van jou las op de blog van een vriendinnetje (Willemijn) van mij. Mijn man heet ook Morris, vind ik nog steeds een prachtige naam! Als hij niet zo geheten had, hadden wij ons aanstaande zoontje ook Morris genoemd:) Ik ben zelf over 9 weken uitgerekend en kan niet wachten tot onze kleine man er is! Geniet van jullie gezinnetje! Liefs Irene

 • Leonie

  Wat een hoop foto’s! Heel leuk om te zien en wat hebben jullie lekker genoten van het mooie weer samen.

 • Isa

  Ziet er uit alsof jullie een super weekend hebben gehad. Maar weekenden als gezin zijn dan ook heerlijk, weet ik inmiddels. Leuk dat je de dagen hebt samengevoegd tot 1 plog. Hoe je het doet of welke dag(en) je ook plogt: ik lees je blogs en plogs nog altijd graag. Je schrijft gewoon zo leuk! Wel blijven doen hoor! X P.s. Noppies is ook hier in huis favoriet! <3

 • Miss M

  Heerlijke dagen zo hé, met dit mooie weer! Iedereen is dan zó blij!
  Wat misschien ook leuk is om wekelijks een plog te plaatsen, maar dan niet alleen van de vrijdag en/of het weekend, maar van alle dagen van de week.

  Lieve groet,
  Marjolijn.

 • Lieke

  Leuke plog weer! Ik vind t allemaal best die plogs, maakt niet uit hoe je het doet hoor, ik bekijk ze toch wel! 😉 Je kunt ook een weekoverzicht maken, dus heel de week ploggen en die dan aan het eind van de week plaatsen… 🙂 Maar je kijkt maar hoe je het doet! Zou je een keer het geboortekaartje van Morris willen laten zien? Of heb je dat al gedaan en heb ik het gemist?

 • Angela

  Absoluut niet raar of stom dat Morris slaapt terwijl jullie op het terras zitten. Wij deden dit ook altijd met onze dochter toen ze zo klein was, overal mee naar toe. Ze is nu anderhalf en slaapt overal. Ook in de buggy. Heerlijk is dat! Jullie doen het super! Lekker makkelijk.

 • Manon

  Oh ik kan er niet over uit hoe goed jij er uit ziet hahaha. Lijk wel een stalker maar ik moet het toch elke keer even zeggen hoor! En ik vind dat cadeautje van Morris’ naam echt zooooo gaaf, heel cool!

 • Amy

  Hoi hoi enig idee waar ze dat hebben laten maken die houten letters van Morris? Zo cool!

 • Janny

  Wat een leuke plog weer. En het voordeel van 3 dagen is dat ‘ie lekker lang is…
  Voor de plogs heb ik geen voorkeur, het is jouw blog dus jij mag kiezen..

 • Jeanne

  Wat een mooie foto’s weer, ik bleef maar kijken 😉
  Wat mij betreft worden de plogs echt niet eentonig hoor, alle blogs en plogs lees ik; je hebt zo’n gezellige schrijfstijl!
  Al vond ik dit ook erg leuk, een extra lange plog 😉

 • Evelien

  Leuke plof!!! Ik ben fan van jullie 😉
  Ook lekker dat jullie gewoon op zaterdagavond op het terras blijven zitten en Morris in de wagen slaapt.
  Heerlijk relaxt, zo hoop ik het ook te mogen doen!

 • Monique

  Hoi Michelle
  Weer een keer een reactie van mijn, ik lees het allemaal nog steeds hoor-;)
  Hoe jij in het leven staat of het nou met jullie Morris of je man, je broer je ouders je vriendin of wat dan ook,je straalt en bent puur en leeft zoals het hoort, lief hebben wat je hebt, het houden van. ..een ontzettend mooi mens ben je.
  Ik lees super graag je blogs, je foto’s je tekst, zo vol liefde en dankbaarheid, ga zo door lieve Michelle!
  En als ik de comments hier altyd lees mag jij ook blij zijn met je lezers, wat een leuke meiden allemaal met zulke lieve reacties..dat moet je toch goed doen.
  Liefs Monique

 • ellabellabloem

  Leuk zo’n lange plog! En wat lekker dat je Morris mee kunt nemen naar het terras en dat hij lekker tevreden ligt te slapen dan. Ook het jurkje van de Zara is zo leuk!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!