PLOG60: MALLORCA #2

 In Persoonlijk, Reizen

Hoi allemaal! Ben ik weer even, vanaf een superzonnig Mallorca! Wij hebben weer twee heerlijke dagen achter de rug. We voeren vrij weinig uit, maar hebben het zo naar ons zin! We eten lekker, lezen veel, spelen spelletjes en genieten van het heerlijke weer en van elkaars gezelschap. Een vakantie zoals een vakantie voor ons hoort te zijn! Ik heb de afgelopen twee dagen weer geplogd, omdat jullie aangaven het leuk vinden om te zien, dus ik denk dat ik dat ook maar gewoon lekker blijf doen! Veel plogjes dus de komende anderhalve week! Kijk je mee naar hoe het begin van de week er voor ons uit zag?

2016-07-25 08.10.08

De ochtenden beginnen hier qua indeling eigenlijk precies hetzelfde als thuis! We worden rond 7.30 wakker door Morris. Dan halen we hem uit zijn Puckababy en knuffelt Koen met hem terwijl ik even kolf. Vervolgens krijgt hij een flesje, en gaat de rest in de diepvries voor noodgevallen. Als het flesje leeg is en hij nog even lekker geknuffeld is gaat hij weer terug naar bed!

2016-07-25 09.07.53

Koen en ik doen iedere ochtend samen boodschappen terwijl er thuis op de babyfoon gepast wordt. Ideaal! Vandaag doe ik dat in een Zara spijkerbroekje, H&M top en Kenzo espadrilles.

2016-07-25 09.42.43

Ik chill even op de bank met een boek. De rest slaapt nog dus we wachten even met ontbijten.

2016-07-25 09.52.20

Zooo tijd voor ontbijt! Mees bakt weer lekkere eitjes.

2016-07-25 11.25.25 HDR

Morris is weer even wakker en chillt lekker op zijn speelkleed. Deze is van papa en mama en hebben ze meegenomen, en Morris vindt ‘m helemaal leuk.

2016-07-25 11.31.13

Dit uitzicht..

2016-07-25 11.40.24

Koen en ik kijken samen de vlog van Jamie Li. Ik hou helemaal niet zo van vlogs, maar deze vinden we allebei iedere week weer zo leuk! Zij heeft echt de meest schattige kindjes die je ooit op hebt gezien. Op die van jezelf na dan;).

2016-07-25 12.40.21

We hebben onze eigen babyfoon mee, de Motorola MBP-854, maar op een of andere manier werkt die alleen als we wifi hebben! We snappen er geen bal van. Omdat papa en mama toch nog een babyfoon voor thuis wilden gaan ze naar de winkel om er alvast een te kopen. Hebben we er hier ook profijt van.

2016-07-25 14.19.26

Terwijl Morris lekker in zijn bedje ligt te slapen, liggen wij lekker aan het zwembad. Mét babyfoon dus. Heel fijn dat we hem zo gewoon kunnen zien. Als er iets is ben ik binnen twee tellen bij hem, maar in principe komt dat eigenlijk nooit voor. Hij doet tegenwoordig flinke middagdutjes, van een uur of 13.00 tot 15.30!

2016-07-25 15.34.00

Ons vriendje is weer wakker. Wij gaan even wat snacken boven en Morris krijgt ook weer een voeding!

2016-07-25 16.25.15

Tijd om te zwemmen! Check dat superschattige zwemluiertje. Is toch om op te vreten?

2016-07-25 16.52.16

ZWEMMEN! Hij vindt het helemaal goed in het water. Aan aandacht uiteraard ook geen gebrek. Dat hoedje is trouwens echt een uitkomst. Je kunt hem in maat verstellen en de rand kun je precies zo vouwen als op dat moment uitkomt. Ideaal!

2016-07-25 18.49.44

Ik ga even een stuk wandelen met Morris in de kinderwagen. We lopen naar het haventje om de hoek en kijken even naar de bootjes. Het bevalt me zo goed om met hem op een plek te zijn waar we de weg al kennen. Geeft een bepaald soort rust ofzo.

2016-07-25 20.41.08

Time for dinner!

2016-07-25 20.42.16-1

Ik draag dit. Jurk van de Hennes, hakken van de Zara.

2016-07-25 20.45.46

Broers & zussen.

2016-07-25 20.51.39

We wandelen weer naar de buren om te gaan eten. Naar Palma gaan met de taxi is superleuk, maar gewoon de deur uit gaan, en binnen een paar minuten aan tafel zitten is ook wel heel fijn.

2016-07-25 21.05.22

En al helemaaal als dit dan je uitzicht is!

2016-07-25 21.18.44

We delen verschillende voorgerechtjes met zijn zessen.

2016-07-25 21.48.14

En Mees en ik gaan weer voor de sushi en sashimi moriawase als hoofdgerecht. Ga ik denk ik nog heel vaak eten hier want echt ZO. LEKKER.

2016-07-25 22.40.18

Morris slaapt ondertussen lekker in de kinderwagen. Na de voeding van 20.00 valt hij vaak in slaap tot de laatste voeding. Ons ritme is hier een uurtje opgeschoven. We zitten nu op voeden om 8.00, 12.00, 16.00, 20.00 en 00.00. Een uurtje later dan thuis!

2016-07-25 23.22.59

Hoezo blij? Liftselfie met de selfiestok.. Moet kunnen toch;)?

2016-07-25 23.04.05

Morris heeft zijn laatste voeding gehad, dus ik ga nog even buiten zitten.

2016-07-25 23.04.15

Kaarten en Hugo drinken. Kan slechter! Na een poosje gaan we ook lekker naar bed. Trusten!

2016-07-26 08.34.48

Goedemorgen! Ik begin de dag met een grote beker thee en een glas water. Ik drink me helemaal het leplazerus hier, maar heb ook echt het gevoel dat dat nodig is met deze hitte en de borstvoeding erbij.

2016-07-26 09.54.31

Wordt het al saai? Weer ontbijten met een gebakken eitje. De rest van de ochtend chillen we bij het zwembad. Ik zit helemaal in een nieuw boek en ik kan bijna niet stoppen met lezen.

2016-07-26 14.19.35

We gaan weer lunchen bij de buren.

2016-07-26 14.51.35

Ik neem de Ebi-ten roll. Mijn grote favoriet is dit.

2016-07-26 14.51.38

De rest gaat voor een burger. Ook lekker!

2016-07-26 16.12.34

Aan het eind van de middag, na zijn middagslaapje, gaat Morris iedere dag mee naar het zwembad. Dan zwemmen we even en speelt hij lekker in de schaduw. Hier wordt hij door Robin geknuffeld terwijl Mees ervoor zorgt dat hij niet in de volle zon ligt. Kijk der staan dan met haar handdoek. Haha. Ik moest hier zo om lachen. Alles voor kleine Morris.

2016-07-26 17.02.41

Morris ligt lekker naast me in de schaduw te spelen op een paar handdoeken. Op een gegeven moment valt hij eventjes in slaap. Hij heeft nog niet echt heel veel aandacht voor speelgoed, maar hydrofieldoeken daarentegen zijn echt knétterinteressant.

2016-07-26 19.26.04

Ik krijg deze foto doorgeappt en word hier zo blij van. Er wordt heel goed voor onze katjes gezorgd, en hoewel ze normaal heel erg bang zijn laten ze zich nu blijkbaar gewoon knuffelen en durven ze uit hun schuilplekjes te komen. ZO fijn om te zien.

2016-07-26 20.32.45

We besluiten vanavond een keertje thuis te eten, dus Mees en ik gaan lekker even winkelen bij Porto Pi, een groot winkelcentrum om de hoek. We gaan naar de Zara en hoewel we die thuis natuurlijk ook hebben vinden we toch weer wat andere dingetjes. Ik koop dit setje. Hakken, spijkerbroekje en wit blouseje. Ik betaal in totaal €30,00! Wat een koopjes hè!

2016-07-26 22.14.25

Als we weer thuis zijn zitten de jongens te kaarten met papa en mama.

2016-07-26 22.35.54

We hebben allemaal nog niet gegeten dus Mees en ik halen  wat bij de Thai tegenover.

2016-07-26 22.53.50

En dat is me toch een potje lekker! Ik heb noodles met gamba’s en een soort superpittige oestersaus en dat smaakt geweldig!

2016-07-26 22.54.08

De jongens hebben kip en beef met groenten en noodles. Zo lekker allemaal! Gaan we vaker doen deze vakantie denk ik zo. Ideaal om de weg maar over te hoeven steken om wat lekkers af te halen. Het is al laat als we eten, dus als we het op hebben neem ik nog een Hugo’tje, wordt er nog wat gekaart en geef ik Morris zijn laatste voeding. Dat laatste gaat trouwens een beetje vreemd, want vannacht om 4.00 schrik ik ineens wakker. Alle lichten zijn nog aan, Morris ligt naast me te slapen in de Puckababy en Koen ligt aan de andere kant met al zijn kleren nog aan. Ik ben gewoon in slaap gevallen tijdens de laatste voeding, en Morris en Koen dus ook! Ik leg Morris gauw over in zijn bedje en slaap dan nog even een paar uur verder.

En nu is het alweer woensdag! Zoals ik al zei ga ik de komende dagen gewoon door met ploggen. Dan kan ik altijd nog zien of het interessant genoeg is om online te zetten!

Ik hoop dat jullie dit plogje weer leuk vonden om te zien, ondanks dat ons vakantieritme misschien een tíkkeltje eentonig is. Haha. Bedankt voor het lezen! X

Recommended Posts
Showing 53 comments
 • Sas

  Super leuk om weer te lezen en jullie te volgen tijdens de vakantie! Het ziet er allemaal heel relax en heerlijk uit …

  • Michelle

   Ja dat is het ook echt Sas! Ik had ook zo geen zin om te heksen. Vooral genieten van elkaar gezelschap; dat is zo fijn!

 • Femke Heister

  Helemaal niet eentonig, superleuk om te zien hoe jullie de vakantie invullen met een klein baby’tje!

  • Michelle

   Leuk om te horen!!

 • Femke Heister

  Helemaal niet eentonig, superleuk om te zien hoe jullie de vakantie invullen met een klein baby’tje!

  • Michelle

   Leuk om te horen!!

 • Lidwien

  Heerlijk om even meegenomen te worden in jullie vakantie! Lekker eten, knuffelen met Morris en heerlijk relaxen, daar zijn vakanties toch voor!
  Mag ik vragen in welke accommodatie jullie zitten? Het ziet er namelijk prachtig uit, en is denk ik zeker een aanrader!
  Geniet van jullie vakantie en blog ze!

  • Michelle

   Wij zitten in een koopappartement van een kennis. Zooo’n fijne plek inderdaad! Genieten doen we zeker, dankjewel:)!

 • Lidwien

  Heerlijk om even meegenomen te worden in jullie vakantie! Lekker eten, knuffelen met Morris en heerlijk relaxen, daar zijn vakanties toch voor!
  Mag ik vragen in welke accommodatie jullie zitten? Het ziet er namelijk prachtig uit, en is denk ik zeker een aanrader!
  Geniet van jullie vakantie en blog ze!

  • Michelle

   Wij zitten in een koopappartement van een kennis. Zooo’n fijne plek inderdaad! Genieten doen we zeker, dankjewel:)!

 • kimelise.com

  Super leuk weer! Ik heb vanmiddag de witte Michael Kors sneakers besteld na het zien van je shoplog! Ben erg benieuwd.

  Liefs xx

 • kimelise.com

  Super leuk weer! Ik heb vanmiddag de witte Michael Kors sneakers besteld na het zien van je shoplog! Ben erg benieuwd.

  Liefs xx

  • Michelle

   Oh ik ben benieuwd hoe ze je bevallen! Ik ben echt fan! X

   • kimelise.com

    Ik ook! Ik kan ze vanmiddag ophalen dus ik hoop dat ik ze pas! Xx

 • Mathiske

  Oh heerlijk! Ben wel een beetje jaloers hoor! En dat uitzicht, wow.

  • Michelle

   Ja dat uitzicht is niet normaal hè! Dat zeg ik iedere dag minnnnstens een keer of tien! Haha.

 • Mathiske

  Oh heerlijk! Ben wel een beetje jaloers hoor! En dat uitzicht, wow.

  • Michelle

   Ja dat uitzicht is niet normaal hè! Dat zeg ik iedere dag minnnnstens een keer of tien! Haha.

 • Lisa

  Ziet er weer fantastisch uit! Ook ik ben benieuwd naar de accommodatie!

 • Lisa

  Ziet er weer fantastisch uit! Ook ik ben benieuwd naar de accommodatie!

 • Mama.enzo

  Super leuk en jullie genieten op en top en dat is zeker op de fotos te zien. Zoals ik al eerder heb gezegd wordt er zelf ook blij van als jullie zo genieten dus lekker doorgaan met posten hihi. Tot snel

 • Mama.enzo

  Super leuk en jullie genieten op en top en dat is zeker op de fotos te zien. Zoals ik al eerder heb gezegd wordt er zelf ook blij van als jullie zo genieten dus lekker doorgaan met posten hihi. Tot snel

  • Michelle

   Er staat alweer een nieuw plogje online! Leuk om te horen dat je ze nog steeds zo leuk vindt;)?

 • Manon

  Oooh dit is toch precies hoe vakanties horen te zijn! Familie, lekker eten, zon, niks doen en genieten van het weer en elkaar. Ik ben dol op je plogs en vooral deze vakantieversies. HEER-LIJK!

 • Manon

  Oooh dit is toch precies hoe vakanties horen te zijn! Familie, lekker eten, zon, niks doen en genieten van het weer en elkaar. Ik ben dol op je plogs en vooral deze vakantieversies. HEER-LIJK!

  • Michelle

   Ja echt hè! Precies zo is het voor mij écht vakantie!

 • Isa

  Lekker hoor! Zo leuk om jullie te zien genieten. 🙂 Volgens mij ook echt wel een top-accommodatie! Tot de volgende plog maar weer!

 • Isa

  Lekker hoor! Zo leuk om jullie te zien genieten. 🙂 Volgens mij ook echt wel een top-accommodatie! Tot de volgende plog maar weer!

 • Roos

  Wat een heerlijke dagen zeg. Dat eten ook… verrukkelijk!! Je kan wel zien dat wij een gezamenlijke hobby hebben haha eten !! Morris groeit hard zeg. Zijn rompers worden te klein ! Heerlijk mannetje is het. Geniet nog fijn met je lieve familie, en kom maar door met die plogs !

 • Roos

  Wat een heerlijke dagen zeg. Dat eten ook… verrukkelijk!! Je kan wel zien dat wij een gezamenlijke hobby hebben haha eten !! Morris groeit hard zeg. Zijn rompers worden te klein ! Heerlijk mannetje is het. Geniet nog fijn met je lieve familie, en kom maar door met die plogs !

  • Michelle

   Hahaha echt hè! Als we maar lekker kunnen eten, dan gaat alles goed. Ja man niet normaal hoe hard hij groeit. Moet zijn rompers na de vakantie inderdaad in een maatje groter bestellen! X

 • Corina

  Wauw! Ziet er heerlijk uit. In wel resort zitten jullie als ik vragen mag?
  Super cute dat hoedje van Morris! Veel plezier nog enne super leuk die plogs!

 • Corina

  Wauw! Ziet er heerlijk uit. In wel resort zitten jullie als ik vragen mag?
  Super cute dat hoedje van Morris! Veel plezier nog enne super leuk die plogs!

  • Michelle

   Wij verblijven in een koopappartement van een kennis! Het is dus geen resort;)!

 • Jesje91

  Wat ziet dit er heerlijk uit! Dat blauwe jurkje super mooi, staat je heel erg goed. Hoe vind je het boek Voor jou van Jojo ?

 • Jesje91

  Wat ziet dit er heerlijk uit! Dat blauwe jurkje super mooi, staat je heel erg goed. Hoe vind je het boek Voor jou van Jojo ?

  • Michelle

   Dankjewel!! Lief. Ik vond het een heeel mooi boek! Bijzonder verhaal wel.

   • Jesje91

    De film is ook erg goed! Me before you, nog heel even in de bios denk ik. Fijne vakantie nog.

 • Janny

  Leuke plog weer.. Wat een leuk soort badjas heb je aan.. lijkt me ideaal voor op vakantie want hij lijkt lekker dun van stof..

 • Janny

  Leuke plog weer.. Wat een leuk soort badjas heb je aan.. lijkt me ideaal voor op vakantie want hij lijkt lekker dun van stof..

 • Janny

  Leuke plog weer.. Wat een leuk soort badjas heb je aan.. lijkt me ideaal voor op vakantie want hij lijkt lekker dun van stof..

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!