PLOG63: MALLORCA #5

 In Persoonlijk

Goedemorgen! Het is weer tijd voor een vakantieplogje. De dagen lijken hier echt voorbij te vliegen; we zijn gewoon alweer 10 dagen onderweg! Op zondag vierden we mama’s verjaardag. We gingen lunchen bij de buren en in de avond weer naar Ribello. Gisteren bleven we heel de dag ‘thuis’, wandelden we een stuk en haalden we pizza. Ook fijn! Kijk je weer mee?

IMG_0253

Morning! Mama is jarig! Wij gaan weer boodschapjes doen. Hemdje en shortje van de Hennes, espadrilles van de markt.

IMG_0254

Dit tasje krijgt mama van ons. De Michael Kors Daniela crossbody bag, met zilveren hardware. Ze is er héél blij mee.

IMG_0256

Hier moet ik zo hard om lachen. Mees probeert Koen uit te leggen hoe yoga werkt. Die zwarte pruik  hier onder in beeld is Koen die nog gestrekt ligt en probeert Mees bij te benen. Echt hilarisch. Blijven oefenen.

IMG_0257

Het is een beetje bewolkt! Voor het eerst sinds we hier zijn. Helemaal niet erg, dan maar gewoon even op de bank. Ook lekker.

IMG_0258

Ik lig blogjes te lezen als ik deze Snapchat van Robin krijg (mieswalk). Buiten hebben we geen wifi dus heeft niemand z’n telefoon, maar als we boven zijn moet alles bijgelezen worden. Blogjes, Facebook, het nieuws. En dat ziet er dan zo uit. Ongezellig hè!IMG_0265

Mama is jarig, dus ik deel dit kiekje op social media. Op de linkerfoto heeft ze Morris voor de allereerste keer vast.

IMG_0267

Koentje ligt ondertussen zo bij me te slapen. Ik slaap echt alleen maar in bed, maar die man kan echt in de meest onmogelijk posities slapen als een roos!

IMG_0266

Omdat mama jarig is gaan we weer lunchen bij Zhero. Toen we hier heen wandelden was het nog bewolkt, maar we zitten nog geen drie tellen als de zon ineens volle bak doorbreekt en het ruim 36 graden is. Ik kan heel goed tegen zon en warmte, maar nu heb ik het wel niet ZO heet. Ik verplaats me dus lekker even naar de schaduw.

IMG_0269

Ebi-ten roll.. Wat else?! Haha. Ik ben de tel inmiddels kwijtgeraakt; ik krijg hier echt nóóit genoeg van. ZO. LEKKER.

IMG_0270

De rest van de middag liggen we bij het zwembad, en als we weer boven zijn krijg ik een appje met dit. Mees haar zusjes sturen me foto’s van de katten door. Het gaat goed met de boys. Iedere keer weer zo fijn om te horen. Ik hou zo veel van die beestjes en mis ze altijd héél erg als we weg zijn. Sinds Morris er is is de positie van de katten binnen ons gezin wel wat anders. Ik denk dat dat ook logisch is. Waar Pelle voorheen hele avonden op schoot lag te slapen, is dat plekje nu even voor Morris. Voordat Morris er was voelden de jongens echt als mijn kindjes en behandelde ik ze ook zo. Hele gesprekken voerde ik met ze – crazy catlady alert. Ze voelen nog steeds als mijn poezenkinders hoor, maar wel op een iets andere manier ofzo. Ze worden heel veel geknuffeld, dus aan liefde geen gebrek, maar ze krijgen niet meer mijn onverdeelde aandacht en dat is gewoon even wennen!

IMG_0272

Koen zet een bakje koffie.

IMG_0273

En ik doe de was. Een wasmachine is echt wel héél handig! Vooral als je zo’n kleine baby bij hebt! Hydrofielen, rompertjes; ik was het hier gewoon allemaal uit. Scheelt straks thuis ook weer werk.

IMG_0274

Insmerennnn. Altijd met Lancaster. Vinden wij de allerfijnste.

IMG_0277

We gaan eten en ik trek mijn roze Ted Baker weer uit de kast. Mijn lievelingsjurkje allertijden.

IMG_0278

Morris draagt voor de gelegenheid zijn mooie Petit Bateau romper. Beetje jammer dat je daar op deze foto zo weinig van ziet. Het is trouwens weer feest met de hydrofiel zoals je ziet. Lievelingsspeelgoed.

IMG_0281

Wij gaan eten! Eerst met de lift omhoog! Hepi en Hepi vinden elkaar ook lief. Vind dit zo’n leuke foto!

IMG_0287

Ribello!

IMG_0288

Een Hugo’tje en water. Standaard recept.

IMG_0289

Insalata di pollo. Ook standaard recept als we hier eten.

IMG_0290

En weer penne boscaiola als hoofdgerecht. Ik wil eigenlijk nog een tiramisu na nemen, maar Morris is súperonrustig en wil maar niet slapen. Op een of andere manier zit ik dan ook niet op mijn gemak, dus we slaan het toetje over en gaan op tijd naar huis. Na de voeding valt hij gelukkig meteen in slaap. En wij ook! Trusten.

IMG_0291

Jaaa gaan we weerrrrrr. Lievelingsactiviteit op de vroege morgen!

IMG_0292

Theetje doen met dit uitzicht. Dat is wel echt mijn lievelingsactiviteit. Heerlijk wakker worden.

IMG_0294

Yes, een gebakken eitje op een uitgebakken hammetje met ui. Lekker!

IMG_0295

Bikini aan, soepjurk erover en op naar het zwembad.

IMG_0296

Eerst nog heel even wachten tot Morris zeker weten slaapt. Anders ga ik niet weg. Ik ben trouwens heel erg te spreken over deze babyfoon. We hebben er nu dus twee; deze van Philips Avent, en eentje van Motorola en ze hebben allebei hun voors en tegens. Als jullie het ooit leuk vinden om een soort van vergelijkingsreview ofzo te lezen; let me know!

IMG_0297

Morris slaapt en wij liggen lekker aan het zwembad.

IMG_0298

Na de middagvoeding slaapt hij vaak nog heel eventjes, dus wij gaan nog heel even naar beneden.

IMG_0299

We gaan niet uiteten, dus we doen lekker op ons gemakje. Morris heeft weer lekker geslapen en wordt súpervrolijk wakker. Hij ligt heel blij met iedereen te kletsen.

IMG_0300

Wij gaan even wandelen!

IMG_0301

We lopen naar Illetas, langs een boel strandjes op. Deze is om de hoek van het appartement, en vooral als het rustig is heel mooi en idyllisch. Nu is het nog best druk dus dan gaat die vlieger iets minder op.

IMG_0304

De mooie baaitjes volgen elkaar hier in rap tempo op. Dit is weer een stukje verderop. Koen voert ondertussen hele gesprekken met Morris.

IMG_0314

Dit is ook zo’n mooi baaitje. Vooral met die bootjes die er liggen, en de lichten die langzaam overal aangaan omdat het begint te schemeren.

IMG_0316

We hebben het hier zo naar ons zin. Wij vinden Mallorca, of in ieder geval dit stuk van Mallorca, echt een hele fijne plek.

IMG_0317

Als we weer terug zijn willen weer Thai gaan halen. We zijn alleen voor het gemak even vergeten dat die op maandag dicht is. Lekker handig. Twee deuren verder zit een afhaalpizzeria, dus we bestellen daar en eten dat thuis op. Ik heb een pizza met tonijn, ui, rode paprika en knoflookolie. Heel lekker, maar echt jongens ik heb het gevoel dat ik hierna een soort héle grote uit de kluiten getrokken knoflookteen ben. Ze zijn niet zuinig geweest met de knoflookolie, zeg maar.

IMG_0318

Na het eten krijgt Morris zijn laatste voeding, en kruipen we lekker in bed! Even een beetje bijslapen; op een of andere manier ben ik best heel moe. Gewoon van de warmte denk ik! Geeft ook niets, we moeten hier verder helemaal niks en dat bevalt prima!

Even een kleine sidenote voor mijn lezers die niet zo fan zijn van plogjes: de komende paar dagen komen er nog plogs online. Donderdag en zaterdag waarschijnlijk nog vakantieplogjes, en dan maandagochtend weer de ‘normale’ weekendplog. Daarna zullen er ook weer echt geschreven artikelen online komen! Ik heb weer lekker veel inspiratie, maar vind het zonde om hier te veel met mijn laptop op schoot te zitten, dus dat komt allemaal weer als we thuis zijn!

Fijne week en bedankt voor het lezen! X

Recommended Posts
Showing 31 comments
 • Jesje91

  Oowh oowh , ik kan weer niet anders zeggen dan hoe fijn jullie vakantie eruit ziet. En hoe fantastisch je er uit ziet in de Ted jurk! wauw.

  • Michelle

   Wat lief! Dankjewel.

 • kimelise.com

  Heel mooi jurkje van Ted Baker!!
  Ps. De Michael Kors gympjes zitten super en ben helemaal fan!

  • Michelle

   Dankjewel! Wat fijn dat ze bevallen!

 • Lisa

  Wat ziet jullie vakantie er toch goed uit!! Ik kan mij helemaal voorstellen dat jullie het énorm genieten. Wat betreft de babyfoons ben ik wel benieuwd naar een vergelijkingsreview. Wij hebben er zelf nog geen aangeschaft.

  • Michelle

   Ik ga er een artikeltje over schrijven! X

 • Celia Koopmans

  ziet er zoooo heerlijk relaxed uit zeg!
  als ik die foto’s steeds zo zie krijg ik ook onwijs zin om op vakantie te gaan!
  maar ben bang dat ik het iets te warm vind op vakantie.. toen het hier even warm werd was ik gelijk weer de hele tijd misselijk en moest ik steeds spugen! lijkt me zo zonde om op vakantie daar ook last van te hebben..

  je roze jurkje is zo leuk! kan echt niet wachten tot ik weer mijn normale kleding aan kan!
  en ik kan ook niet wachten om mijn figuur weer terug te krijgen! al geniet ik ook van mijn buikje (buik inmiddels) haha krijg teveel opmerkingen of er geen tweeling inzit.. echt leuk dat mensen altijd een mening hebben.

  morgen hebben we de 20 weken echo.. zoooo spannend!

  heb je de dubatti al ”off road” geprobeerd?
  wij wonen namelijk met 2 hondjes aan het bos, en hier laat ik ze dan ook 4 keer per dag uit.
  heb dus een goede wagen nodig om op onverharde paden te rijden en door lang gras.
  nu valt het me op dat 90% van de wagens enorm kleine voorwieltjes heeft en grote wielen lijken me een stuk fijner op onverharde wegen.
  en de dubatti ziet er mooi uit en heeft ook nog eens grote voorwielen..:)
  dus graag je advies mocht je hier ervaring mee hebben.

  nog een hele fijne vakantie!!!

  • Michelle

   Dat kan ik me ook heel goed voorstellen. Geniet maar heel erg van je buikje, voor je het weet issie weer weg! Nee dat heb ik nog niet gedaan, maar zal ik eens doen. Dan laat ik je weten hoe dat gaat. Wij zijn superblij met de Dubatti!

 • Mathiske

  Ohh! Heerlijk even wat zon! Het is hier zo’n shitweer! Ik ben wel benieuwd naar een vergelijking van de babyfoons!

  Yoga is zo fijn! Ik vind dat op vakantie zo heerlijk, ik moet er altijd even inkomen maar daarna gaat het super!

  • Michelle

   Ik doe zelf niet aan yoga maar wil er wel graag mee beginnen. Ben er zo benieuwd naar!

   • Mathiske

    In Uden zit een personal trainer die deze zomer buiten lessen geeft! Lijkt me echt super!

 • Janny

  Je plogjes vervelen nog altijd niet..
  Geniet er nog lekker van!! ☉☉

  • Michelle

   Leuk om te horen!! Gaan we zeker doen!

 • Vanessa

  Joepieee! Weer een plog en weer genoten. Het lijkt me heerlijk zo’n vakantie. Gewoon lekker relaxt. Kun je aangeven welk gedeelte van Mallorca dit is. Ik moest lachen toen ik de jeugd van tegenwoordig in de woonkamer zag zitten, met hun telefoons. Nogmaals, enjoy.

 • Vanessa

  Joepieee! Weer een plog en weer genoten. Het lijkt me heerlijk zo’n vakantie. Gewoon lekker relaxt. Kun je aangeven welk gedeelte van Mallorca dit is. Ik moest lachen toen ik de jeugd van tegenwoordig in de woonkamer zag zitten, met hun telefoons. Nogmaals, enjoy.

 • upje

  Je plogjes doen me al denken om ook eens naar Mallorca te gaan en doen me vergeten dat ik helemaam niet zo van warm weer houd. Wat ziet het er heerlijk uit allemaal!

 • upje

  Je plogjes doen me al denken om ook eens naar Mallorca te gaan en doen me vergeten dat ik helemaam niet zo van warm weer houd. Wat ziet het er heerlijk uit allemaal!

 • upje

  Je plogjes doen me al denken om ook eens naar Mallorca te gaan en doen me vergeten dat ik helemaam niet zo van warm weer houd. Wat ziet het er heerlijk uit allemaal!

 • Kim

  Ah wat jammer, maar ga zeker eens via die andere speuren. Als ik nog tips enz nodig heb laat ik het weten.. Thanxx en fijne vakantie nog
  Liefs Kim

 • Kim

  Ah wat jammer, maar ga zeker eens via die andere speuren. Als ik nog tips enz nodig heb laat ik het weten.. Thanxx en fijne vakantie nog
  Liefs Kim

 • Kim

  Ah wat jammer, maar ga zeker eens via die andere speuren. Als ik nog tips enz nodig heb laat ik het weten.. Thanxx en fijne vakantie nog
  Liefs Kim

 • Sabien

  Plogjes niet leuk? Niet voor te stellen, superleuk om te zien wat jullie aan het doen zijn! Xx

 • Sabien

  Plogjes niet leuk? Niet voor te stellen, superleuk om te zien wat jullie aan het doen zijn! Xx

 • Isa

  Die jurk van jou hè, ik vind hem super. En ik ben nog steeds hartstikke fan van jouw plogs hoor 😉 Oh en een artikel over de babyfoons, lijkt mij ook wel wat! Snel nog even je andere plog lezen, ik loop weer ‘ns achter!

 • Isa

  Die jurk van jou hè, ik vind hem super. En ik ben nog steeds hartstikke fan van jouw plogs hoor 😉 Oh en een artikel over de babyfoons, lijkt mij ook wel wat! Snel nog even je andere plog lezen, ik loop weer ‘ns achter!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!