PLOG64: MALLORCA #6

 In Persoonlijk

Goedemorgen allemaal! Ben ik weer, nog steeds vanaf Mallorca! De tijd gaat hier zó snel! Nog maar een paar dagen; dan komen we alweer naar huis. De afgelopen dagen waren heerlijk. Het weer is écht geweldig, dus daar genieten we volop van. We deden de afgelopen dagen weer precies hetzelfde als de dagen ervoor, en het verveelt nog steeds niet. Het is zo fijn om tijd met elkaar door te brengen. Morris doet het supergoed; zijn eerste vakantie is echt een succes. Kijk je mee naar hoe onze dinsdag en woensdag er uit zagen?

IMG_0322

Zo beginnen wij de dag. Lui op de bank. Koen valt in slaap boven z’n boek. Prima, daar is vakantie ook voor!

IMG_0325

Ik kleed me aan. Dit bijna antieke Zara jurkje is ineens groot favoriet hier. Zo’n lekker ding om gewoon even aan te schieten. Check die Koen daar om het hoekje. Beetje eng. Haha.

IMG_0326

Morris slaapt, dus wij gaan naar het zwembad. Alvast even een uurtje liggen tot ons vriendje weer wakker wordt.

IMG_0327

Papa en mama gaan een stukje wandelen en we krijgen deze foto van ze. Mooi plaatje!<3

IMG_0330

Mees maakt tosti’s voor lunch. Ik neem een Tuna Melt. Lekkerrrr.

IMG_0388

Morris is een beetje onrustig en wil niet slapen in zijn bedje, dus ik neem hem even bij me in ons bed. Duurt wel geteld drie tellen, dan valt hij lekker tegen me aan in slaap. Dit is een Snapchat fotootje, dus hij is gespiegeld.

IMG_0342

Want blijkbaar val ik even later ook in slaap. Koen maakt deze foto terwijl wij samen een dutje doen. Zo fijn.

IMG_0343

We zitten altijd voor we gaan eten nog even te snacken op het balkon. Ik neem een paar van deze. Vroeger, toen dat gewoon nog kon, vrat ik zo zo’n hele zak leeg op een doorsnee zaterdagavond. Maar echt, zonder problemen maakte ik ‘m helemaal burgemeester. Dat doen we tegenwoordig maar niet meer. Haha.

IMG_0347

We gaan eten, en ik draag dit. Karen Millen jurk en Zara hakken.

IMG_0348

Hepi & Hepi in de lift.

IMG_0351

We zitten weer bij Zhero. Lekker dichtbij. Kijk ze eens leuk zijn, mijn mannen.

IMG_0356

Mama, Mees en ik delen deze sushi plate met z’n drietjes. Smaakt ZO. LEKKER. Vier rollen, en wat Nigiri. Ik eet m’n vingers er net niet bij op, maar het scheelt niet alles.

IMG_0357

Tijd om weer naar huis te gaan. Zhero is een beachclub, en overdag liggen hier best wat mensen aan het zwembad. Ziet er ‘s avonds als het verlicht is altijd zo mooi uit.

IMG_0358

Morris ligt de hele tijd te tukken in de kinderwagen. Als we weer thuis zijn krijgt hij zijn laatste voeding en kruipen we lekker in bed!

IMG_0360

Goedemorgen! Samen wakker worden in het grote bed. Een van de fijnste dingen aan vakantie.

IMG_0363

Aangekleed en wel. Hemdje van de Hennes, shortje van Mango en espadrilles van Kenzo.

IMG_0365

Ik word nog iedere dag blij als ik die trouwring aan Koen z’n hand zie. Hij draagt verder op zijn horloge na echt 0 sieraden, dus je ziet meteen dat het z’n trouwring is. En dat vind ik leuk. Dus. Klink ik nu als een bezitterige echtgenote? Haha. Niet de bedoeling hoor, maar vind het gewoon wel wat hebben.

IMG_0366

Boodschappen doen!

IMG_0367

Morris billendoekjes zijn op, dus die halen we even nieuwe. We kijken alvast naar wat voor luiers ze hier hebben, omdat we  het waarschijnlijk nét niet redden met de luiertjes die we hadden meegenomen van thuis. Ze verkopen ze hier alleen van het merk Dodot. Nog nóóit van gehoord.

IMG_0368

We nemen normale doekjes mee, en twee van deze kleine verpakkingen. Lijkt me ideaal voor in de luiertas!

IMG_0369

Ontbijt! Gebakken eitje. As usual.

IMG_0371

Morris slaapt nog, dus wij gaan alvast heel even naar beneden. Check die bloemen op deze pergola. Mooi hè?!

IMG_0375

Alvast even van het zonnetje genieten samen.

IMG_0376

Er is er eentje wakker. Vandaag is het vier jaar geleden dat oma, mama’s moeder, overleed. Blijft een rare dag. Maar even extra met Morrisje knuffelen dus.

IMG_0377

Morris heeft héle grijpgrage handjes tegenwoordig. Alles moet vastgepakt worden, en als het even kan wil hij ook best knijpen. Of krabben. Ook leuk. Haha. Nu zijn mijn voeten de pineut.

IMG_0380

Rammelen is ineens héél leuk!

IMG_0390

Morris doet z’n middagdutje, dus wij liggen lekker beneden. Ik lees de Linda. Blijft mijn grote favoriet.

IMG_0394

We gaan weer zwemmen! Ik maak heel veel mooie foto’s met de spiegelreflex. Of eigenlijk Robin vooral. Misschien dat ik daar nog een keer een apart artikeltje aan wijdt. Het zwemmen gaat in ieder geval helemaal prima. Morris vindt het volgens ons héél lekker in het water. Even wat afkoeling!

IMG_0399

Als we weer boven zijn maak ik alvast een begin met de plog. Dit uitzicht hè..

IMG_0405

Mijn mannen doen ondertussen samen een dutje.

IMG_0409

We gaan eten. Jurk is van H&M, hakken van Zara.

IMG_0410

We zijn in de haven van Palma. Liggen best een paar aardige bootjes tussen;)!

IMG_0412

We eten bij Port Blanc.

IMG_0418

Morris heeft nog even geen zin om te slapen, dus die ligt lekker bij mij.

IMG_0428

En bij Mees! Helemaal prima.

IMG_0431

We eten zoooo lekker. Mees heeft tataki van tonijn en daar maak ik wel een foto van, maar mijn eigen flammkuchen vergeet ik.

IMG_0434

Oke dit is zó niet fotogeniek, maar wel zo gruwelijk lekker. Maar echt. Één van de lekkerste visjes die ik ooit gegeten heb. En dat zijn er nogal wat. Het is Red Snapper met aardappel/truffelpuree.

IMG_0435

Morris slaapt ondertussen in de maxi cosi. Ik ben hier zo blij dat we voor de Cybex Cloud Q zijn gegaan. Die kun je in een ‘platte stand’ zetten zodat hij niet de hele tijd zo krom hoeft te liggen! Echt een uitkomst.

IMG_0439

We zijn weer thuis! Robin trekt Morris zijn pyjamaatje aan. Die twee zijn zo leuk samen. Morris moet standaard kéihard lachen als hij Robin ziet.

IMG_0441

Tijd voor de laatste voeding! Het is iets later dan normaal, maar Morris vindt het allemaal wel gezegend. Hij drinkt goed, en als hij klaar is gaan we slapen. Morgen weer een dag!

En zo is het alweer donderdag. Nog een paar dagen hier, en dan zit het er al weer op! Wij gaan nog even volle bak genieten samen.

Bedankt voor het lezen en tot zaterdag maar weer! X

Recommended Posts
Showing 10 comments
 • Lieke

  Ziet er weer zooo gezellig en relaxt uit! Zo leuk om te bekijken 🙂 En die kleine babyhandjes van Morris <3
  Geniet nog even lekker van je vakantie!

 • Lisa

  Weer een leuke plog! Altijd grappig om het verschil in huidskleur te zien tussen de eerste vakantiefoto’s en de foto’s aan het einde van de vakantie. Iedereen heeft nu zo’n stralende zomerse kleur!

  Herkenbaar ook dat je vroeger met gemak zo’n hele zak weg kon eten. Dat had ik vroeger ook met chips. Goed dat ik nu wat meer oplet anders zou het einde zoek zijn..:p. Verder kan ik ook weer genieten van al dat culinaire lekkers dat voorbij komt. Ik kan er nu al naar uitkijken om weer sushi (en andere dingen) te bestellen na de zwangerschap. Geniet van de laatste dagen!

 • Laura

  Ziet er heerlijk uit!
  En ‘Dodot’ is hetzelfde als ‘pampers’ 😉

 • Roos

  Ohhhh die slaap foto van jullie samen. Zo lief ♡

 • Anne

  Heerlijk, geniet er nog lekker van! En dat samen slapen, lekker toch! Hoef ik hier niet meer te proberen want onze klauter kabouter gaat het hele bed door haha 🙂 Gisteren alweer n jaar…?! Ook weer zo’n heerlijk cliché, wat gaat de tijd toch snel!
  Veel plezier komende dagen 🙂 xx

 • marie

  Ohh wat fijn om te lezen en zien! Ik krijg er elke keer vakantiekriebels van haha. Wij zitten nog in heerlijk Kroatië maar helaas met een kapotte turbo… het is in ieder geval mooi weer zullen we maar zeggen haha

 • HealthyMommy

  Heerlijke foto’s. En wat een fijne, mooie en stijlvolle jurken draag je. Een moeder met smaak!

 • Isa

  Die handjes en beentjes van Morris, te lief <3 Kan er hier ook uren mee knuffelen, Floris heeft immers ook genoeg van die heerlijke spekkies! Dan voel je je als mama zo rijk hè!
  Geniet vooral nog even verder jullie! X P.s. een artikel met foto's van de spiegelreflex lijkt me heel tof!

 • Mathiske

  Oh en Morris, wat een heerlijke spekkies! Om op te eten. En wat word/lijkt ie ineens groot!! Geniet nog lekker van de laatste dagen. Ik ben benieuwd naar je blogje!

 • Jesje91

  Nog even lekker genieten,ook van de middag dutjes samen! Heerlijk toch dat dat kan.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!