PLOG66: WE ZIJN WEER THUIS!

 In Persoonlijk

Hele goede maandagmorgen allemaal! Tijd voor een nieuwe week. Wij beginnen ‘m gewoon weer vanuit ons eigen huisje. De vakantie in Mallorca zit erop! Zaterdag vlogen we om 19.10 weer naar huis, en gisteren maakten we onze koffers weer leeg, ruimden we de spulletjes op en draaiden we wasjes.

IMG_0580

Wij worden voor de (voorlopig) laatste keer wakker met dit uitzicht. Wat een bijzondere plek is dit. Die rust; ik word er blij van. Excusez-moi als ik nu klinkt als een oerdegelijke muts, maar het is echt zo!

IMG_0581

We gaan meteen inpakken. Morris ligt lekker in zijn bedje toe te kijken hoe wij de kasten onder handen nemen. Even aanpakken samen, dan is het zo gepiept.

IMG_0582

Klaar!

IMG_0583

We pakken de kinderwagen ook weer in, in de Prampack. Wat is dat ding een uitkomst joh. We zijn echt héél blij dat we ‘m aangeschaft hebben. Het is geen goedkope aanschaf, maar ik denk dat ie op termijn zijn geld absoluut opbrengt, zeker als je wat vaker vliegt!

IMG_0584

Ontbijten! Half pistoletje met brie, honing en walnoten, en eentje met pesto en een heel lekker Spaans worstje. Yum! Die uitgebreide ontbijtjes ga ik thuis wel een beetje missen denk ik!

IMG_0591

Dit.

IMG_0597

We willen eigenlijk nog even bij het zwembad gaan liggen, maar het is een beetje bewolkt – voor het eerst! – dus besluiten we maar gewoon boven te blijven en lekker op ons gemakje de laatste dingetjes te doen. Net zo fijn! Morris ligt alvast klaar voor vertrek.

IMG_0598

En ik ben ook klaar om te gaan! Lekker simpel vliegoutfitje.

IMG_0601

Zo! Dat was dat. Nog héél even genieten van het uitzicht, en dan is het tijd om te gaan.

IMG_0602

Op naar het vliegveld!

IMG_0604

We zijn er!

IMG_0605

Het is echt súperrustig bij de incheckbalies!  Zo heb ik het hier nog nooit gezien. Wel heel fijn; zijn we lekker snel klaar!

IMG_0651

Er heeft er eentje honger! Dat vind ik het fijne aan borstvoeding geven; het kan letterlijk altijd en overal. Ook in de vertrekhal op een vliegveld dus. Haha.

IMG_0606

We zijn door de douane. We lopen even door Duty Free en ze hebben hier ook Jo Malone. Ben ik fan van. Alleen al om de prachtige minimalistische verpakkingen. Ik vind Duty Free trouwens maar stom. De prijzen zijn tegenwoordig volgens mij echt precies zoals in de ‘normale’ winkel.

IMG_0607

En we eten dit. Mac Drek. Ik heb een CBO. Kipburger met bacon en wat uitjes geloof ik. En een asociale hoeveelheid saus die ik er vanaf haal. Blegh. Ik hou ZO niet van de Mac! Alleen van MacFlurry stroopwafel. En van de kipnuggets, die vind ik ook nog wel te doen.

IMG_0652

Morris is in de draagzak bij me in slaap gevallen, en dat zet hij nog even voort als ik de zak al lang en breed weer heb opgeborgen. Kijk ‘m nou liggen. Lekkerding. Dat ik ondertussen zowat zit te smelten en de zweerdruppels in straaltjes langs m’n gezicht lopen nemen we gewoon voor lief.

IMG_0610

We zitten! De maxi-cosi gaat gewoon mee als handbagage. Echt ideaal. Omdat ie in de ‘platte stand’ kan, past ie gewoon in de overhead cabins! Kan ie ook niet beschadigen in het ruim.

IMG_0611

Ik heb m’n schoenen verruilt voor slippertjes. Ik zwel in het vliegtuig altijd op als een waterballon. Echt niet normaal. Beetje zoals toen ik hoogzwanger was eigenlijk. Uit voorzorg doe ik dus altijd slippers aan als ik eenmaal zit. Het is me ook al eens gebeurd dat ik mijn schoenen uitdeed op een lange vlucht (naar Curacao) en ik ze eenmaal daar met geen mogelijkheid meer aan kreeg. Niet zo handig.

IMG_0654

Deze kanjer geeft weer de hele vlucht geen kick. Hij vindt het allemaal wel héél erg interessant, vooral het schermpje in de stoel, dus hij doet de hele vlucht geen oog dicht en ligt de hele tijd om zich heen te koekeloeren, maar ook dat is prima. Zolang hij blij is, is er niks aan de hand.

IMG_0614

We staan weer veilig op de grond. We moeten heel lang wachten op de koffers. Op één of andere manier is dat áltijd zo op Düsseldorf! Over AirBerlin zijn we trouwens wel echt heel erg te spreken. Wat hebben zij een goede service voor baby’s! Het feit dat je zoveel spullen gratis voor hem mee mag nemen is al geweldig (koffer van 23 kg, handbagage, kinderwagen, campingbed, autostoel), maar ook in het vliegtuig is iedereen supervriendelijk. Als ik Morris moet voeden mag ik in een lege rij gaan zitten om pottenkijkers te voorkomen en wat meer ruimte te hebben, en ze komen een paar keer vragen of we iets kunnen gebruiken. Heel lief!

IMG_0617

En dan zijn we weer thuis! We zijn vier jaar weggeweest, zie je? Zo. Veel. Spullen.

IMG_0618

We willen in eerste instantie meteen opruimen, maar Morris heeft ondertussen honger – allicht, het is 00.30 – dus we besluiten hem gewoon meteen te voeden en dan zelf ook lekker in bed te kruipen. Ons eigen bed! Wat is dat toch altijd heerlijk. Ons kleine mannetje ligt weer heerlijk in zijn wieg en valt meteen in slaap. Fijn.

IMG_0621

Op zondagochtend slapen we uit. Ik geef Morris om 7.00 zijn eerste voeding, en daarna vallen we alledrie weer in slaap, tot bijna 11 uur. Heerlijk, even bijtanken. We hebben nog geen boodschappen in huis, dus ik ontbijt noodgedwongen met beschuitjes met hagelslag. Vind ik hélemaal niet erg, dat snap je.

IMG_0622

YES! De Eredivisie is weer begonnen, dus zondag voetbaldag is ook terug van weggeweest. Ik kijk Groningen-Feyenoord en zie hoe ze met 0-5 winnen. Lekker hoor.

IMG_0623

We pakken ondertussen ook de koffers uit. Pelle is bang dat we weer weggaan, dus die eist even een plekje in de koffer op. Op vakantie gaan is leuk, maar thuiskomen bij de jongens is ook echt heel erg fijn.

IMG_0624

Mijn nagels zijn ‘op’, dus ik doe er een gellakje op.

IMG_0626

En bij nog steeds een gebrek aan boodschappen eten we afbakstokbroodjes met tonijn en chilisaus.

IMG_0629

Ik ben snótverkouden, dus Morris en ik doen samen een dutje.

IMG_0635

Daarna is het tijd voor de fles!

IMG_0636

Koen haalt wat boodschapjes en neemt dit mee. Hopen dat het een beetje helpt!

IMG_0637

Ik kleed me aan – joh, nu al? – om even bij papa en mama te gaan eten.

IMG_0638

Gamba’s.

IMG_0640

En pasta pesto met zalm. Die zalm moest hier nog komen. Haha.

IMG_0639

Zo zien m’n nagels er nu trouwens uit. Geen tipjes meer, alleen een gellakje. Ik heb geloof ik nog nooit zulke nette nagels van mezelf gehad.

IMG_0641

We kijken de Olympische Spelen en zien hoe Annemiek van Vleuten verschrikkelijk valt tijdens de wielerwedstrijd. Wat een drama. Even later staan we allemaal te juichen als Van der Breggen alsnog goud wint. Bizar hoe dicht verdriet en geluk dan bij elkaar liggen. Ik vind het trouwens altijd zo wonderlijk hoe nationalistisch we allemaal worden als er zoiets plaatsvindt als een EK, WK of de Spelen. Het heeft ergens wel wat vind ik; die verbroedering. Vooral in tijden als deze.

IMG_0644

Ik rij naar huis met papa zijn auto. Die van ons moet morgen naar de garage voor onderhoud, en het is wel handig als we onszelf dan gewoon kunnen verplaatsen.

IMG_0645

Koen en Morris zijn met de benenwagen gekomen.

IMG_0646

We brengen de koffers naar de berging en bergen onze schoenen op, en dan is alles weer opgeruimd!

IMG_0647

Ik kan nog steeds zo genieten van Morris zijn kamertje.

IMG_0648

Terwijl wij op de bank liggen doet Morris even een dutje in de box. Normaal slaapt hij daar niet, maar nu ligt hij te spelen met zijn tutteldoekje, en als ik even niks hoor blijkt hij dus in slaap gevallen.

IMG_0649

Ik hang nog even gauw wat was op. Omdat we op vakantie gewoon een wasmachine hadden en ik daar steeds wasjes draaide, heb ik nu minder was dan ooit. Ideaal!

IMG_0650

Ik geef Morris zijn laatste voeding, we knuffelen nog even met de jongens, en dan gaan wij ook naar bed!

En dan was dit écht de allerlaatste vakantieplog. Dankjewel voor jullie lieve reacties steeds; zo leuk om te lezen – en zien aan de bezoekersaantallen – dat de plogs zo in de smaak vielen! We hebben deze week nog vakantie – Koen is nog vrij – en daar ga ik heel erg van genieten. Het is namelijk de allerlaatste week van mijn verlof! We hebben wat leuke dingen op de planning, en gaan woensdag nog een dagje naar mijn schoonouders aan zee. Er komt deze week nog een fotoverslag met kiekjes die ik met de spiegelreflex heb gemaakt online, en daarnaast ook weer ‘normale’ artikelen. Misschien dat ik ook nog wel een dagje plog als we iets leuks op de planning hebben!

Vandaag moet de auto naar de garage voor onderhoud en is het weer tijd voor Morris zijn inentingen. Ik ben benieuwd hoe dat deze keer gaat. Ik wens jullie weer een hele fijne week toe. Bedankt voor het lezen! X

Recommended Posts
Showing 27 comments
 • Milou

  Ik heb genoten van je vakantieplogs, heerlijk om te zien! 🙂 naast je plogs vind ik andere artikelen ook erg leuk dus ben heel benieuwd waar je over gaat schrijven. Geniet van je laatste vrije weekje! Hoe ga je het dan doen met Morris als ik vragen mag?

  • Michelle

   Superleuk om te horen! Dankjewel. Ik heb het geluk dat ik Morris mee kan nemen naar mijn werk. Over het hoe en wat daar omheen komt nog een artikeltje online!

 • Milou

  Ik heb genoten van je vakantieplogs, heerlijk om te zien! 🙂 naast je plogs vind ik andere artikelen ook erg leuk dus ben heel benieuwd waar je over gaat schrijven. Geniet van je laatste vrije weekje! Hoe ga je het dan doen met Morris als ik vragen mag?

  • Michelle

   Superleuk om te horen! Dankjewel. Ik heb het geluk dat ik Morris mee kan nemen naar mijn werk. Over het hoe en wat daar omheen komt nog een artikeltje online!

 • Mathiske

  Het waren heerlijke vakantie foto’s! Ik hoop dat we de zon hier nog even gaan zien deze week. Een fijne week nog samen!

 • Anne

  Oh wat hebben jullie n lekkere vakantie gehad als ik dat zo zie! Geniet nog lekker van je laatste weekje vakantie/ verlof. Heb je weer zin om te gaan werken? Fijn dat Koen ook nog lekker thuis is, samen een bijzondere periode afsluiten 🙂 xx

  • Michelle

   Het was echt heerlijk inderdaad! Ik heb best weer zin om te gaan beginnen. Gewoon weer even aan de slag! Het hoort er toch bij. Ja dat vind ik ook heel fijn. Nog even genieten samen! X

 • Anne

  Oh wat hebben jullie n lekkere vakantie gehad als ik dat zo zie! Geniet nog lekker van je laatste weekje vakantie/ verlof. Heb je weer zin om te gaan werken? Fijn dat Koen ook nog lekker thuis is, samen een bijzondere periode afsluiten 🙂 xx

  • Michelle

   Het was echt heerlijk inderdaad! Ik heb best weer zin om te gaan beginnen. Gewoon weer even aan de slag! Het hoort er toch bij. Ja dat vind ik ook heel fijn. Nog even genieten samen! X

 • Lieke

  Heerlijke plog! Ik hou ook echt niet van de Mac haha 😉
  En wat makkelijk was Morris dan tijdens de vlucht zeg, wat goed! En lekker weekje hebben jullie nog voor je 🙂

  • Michelle

   Ja goed hè! Ik was ook zo trots op hem! Blije baby. Haha.

 • Lieke

  Heerlijke plog! Ik hou ook echt niet van de Mac haha 😉
  En wat makkelijk was Morris dan tijdens de vlucht zeg, wat goed! En lekker weekje hebben jullie nog voor je 🙂

  • Michelle

   Ja goed hè! Ik was ook zo trots op hem! Blije baby. Haha.

 • Isa

  Welkom terug in het altijd zonnige Nederland! Nu nog lekker even genieten met z’n drietjes. Heerlijk! Je plogs waren heel erg leuk, bedankt voor het delen. En je nagels zijn prachtig. Ik ben groot fan van gellak. Lekker makkelijk, kan je gewoon zelf doen. Vind ik altijd leuk: huispak aan, grote beker thee en lekker tutten, haha. Fijne week nog! X

  • Michelle

   Haha echt hè! Altijd even zonovergoten hier;)! Fijn om te horen dat je ze weer leuk vond<3! We zijn woensdag weer bij jullie in de buurt; dagje uitwaaien in Oostkapelle!

 • Isa

  Welkom terug in het altijd zonnige Nederland! Nu nog lekker even genieten met z’n drietjes. Heerlijk! Je plogs waren heel erg leuk, bedankt voor het delen. En je nagels zijn prachtig. Ik ben groot fan van gellak. Lekker makkelijk, kan je gewoon zelf doen. Vind ik altijd leuk: huispak aan, grote beker thee en lekker tutten, haha. Fijne week nog! X

  • Michelle

   Haha echt hè! Altijd even zonovergoten hier;)! Fijn om te horen dat je ze weer leuk vond<3! We zijn woensdag weer bij jullie in de buurt; dagje uitwaaien in Oostkapelle!

 • Vanessa

  Welkom thuis! Het was wederom een leuke plog. Ik val misschien in herhaling maar het is zo. Je schrijft ook mooi, het verveelt niet. Grappig hoe Pelle daar in de koffer ligt. Vraagje, ik gebruik op aanraden van de kraamhulp de flessen van Dr. Brown. Ze zei dat het helpt om krampjes te voorkomen. Heeft Morris last van krampjes gehad of viel het mee? Zie dat je Difraxflessen gebruikt. Zit te denken om nu Difrax te gebruiken. De flessen van Dr. Brown stinken enorm, zelfs als ik ze vaak uitkook. Sorry voor het lange verhaal.

  • Michelle

   Alleen maar heeel leuk om te horen hoor! Datzelfde verhaal hebben ze mij inderdaad ook verteld. Ik geloof best dat het bij sommigen inderdaad zo is, maar ik gebruik veel liever Difrax. Morris heeft af en toe wat krampjes, maar dat had hij toen ik de Dr. Brown’s flessen gebruikte ook. Ik geef hem ‘s avonds voor het slapen gaan 3 druppeltjes Cinababy, en dat helpt hier echt als een trein. Als ik die druppeltjes geef heeft hij nergens last van! Ik ben dus gewoon hartstikke tevreden over de Difrax flesjes!

 • Vanessa

  Welkom thuis! Het was wederom een leuke plog. Ik val misschien in herhaling maar het is zo. Je schrijft ook mooi, het verveelt niet. Grappig hoe Pelle daar in de koffer ligt. Vraagje, ik gebruik op aanraden van de kraamhulp de flessen van Dr. Brown. Ze zei dat het helpt om krampjes te voorkomen. Heeft Morris last van krampjes gehad of viel het mee? Zie dat je Difraxflessen gebruikt. Zit te denken om nu Difrax te gebruiken. De flessen van Dr. Brown stinken enorm, zelfs als ik ze vaak uitkook. Sorry voor het lange verhaal.

  • Michelle

   Alleen maar heeel leuk om te horen hoor! Datzelfde verhaal hebben ze mij inderdaad ook verteld. Ik geloof best dat het bij sommigen inderdaad zo is, maar ik gebruik veel liever Difrax. Morris heeft af en toe wat krampjes, maar dat had hij toen ik de Dr. Brown’s flessen gebruikte ook. Ik geef hem ‘s avonds voor het slapen gaan 3 druppeltjes Cinababy, en dat helpt hier echt als een trein. Als ik die druppeltjes geef heeft hij nergens last van! Ik ben dus gewoon hartstikke tevreden over de Difrax flesjes!

 • Vanessa

  Hartstikke bedankt voor je reactie! Ik ga lekker naar de olympische spelen kijken. Ontzettend veel plezier deze week.

 • Vanessa

  Hartstikke bedankt voor je reactie! Ik ga lekker naar de olympische spelen kijken. Ontzettend veel plezier deze week.

 • Jesje91

  Welkom terug! Wat een heerlijke laatste vakantie plog toch nog. Geniet van jullie laatste week samen vrij. Hoeveel dagen ga je straks werken?

 • Jesje91

  Welkom terug! Wat een heerlijke laatste vakantie plog toch nog. Geniet van jullie laatste week samen vrij. Hoeveel dagen ga je straks werken?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!