PLOG67: DAGJE ZEE

 In Persoonlijk

Goede vrijdagmorgen allemaal! Afgelopen woensdag waren Koen, Morris en ik een dagje in Oostkapelle, op bezoek bij mijn schoonouders! Zo bijzonder; de vorige keer dat we hier waren was ik hoogzwanger en genoten Koen en ik van de laatste paar dagen weg met z’n tweetjes. Nu waren we er weer met onze kleine man erbij! We hebben zó’n heerlijke dag gehad. De zon scheen, we hebben lekker gewandeld en gegeten (uiteraard), en heel erg van elkaar genoten. Kijk vooral mee als je zin hebt in veel mooie kiekjes van Zeeland!

IMG_0663

Kolven en ondertussen sport kijken! Zo begin ik de dag. Ideaal om op de hoogte te blijven van de Olympische Spelen. Ik heb overdag geen zin om dat allemaal te volgen. Duurt soms zo lang!

IMG_0665

Vaatwasser uitruimen; terug in de dagelijkse routine. Ik word zo vrolijk van mijn Blond mokjes.

IMG_0666

Baby aankleden! Morris draagt een broekje van Noppies en shirtje van Z8. En hieroverheen later nog een vestje, want wat is het KOUD!

IMG_0667

En moeders is ook aangekleed. Niets bijzonders, maar dat hoeft ook niet aan zee.

IMG_0669

We zijn onderweg. En de zon schijnt. Autorijden met mooi weer is leuk. Vooral als we met z’n drieën zijn. Die 190 km zijn zo om op deze manier.

IMG_0670

Ennn we zijn in Zeeland!

IMG_0671

Bij mijn schoonouders! We eten een Zeeuwse Bolus en, komt ie, die heb ik nog NOOIT op. Dit is een primeurtje. Vet lekker overigens. Maargoed, ik vind bijna alles lekker. Dat scheelt.

IMG_0672

Morris knuffelt lekker met z’n oma.

IMG_0674

Coco is er ook. Liefste hond ever dit. Zó braaf.

IMG_0675

We gaan wandelen. Koen en Ben voorop, Rian, Morris en ik er achteraan.

IMG_0676

Even van het uitzicht genieten op een bankje. Het is hier zo. mooi.

IMG_0677

We gaan bij het Badpaviljoen in Domburg zitten. Achter het glas, uit de wind, in het zonnetje. Ik neem één Hugo’tje. Heerlijk.

IMG_0678

En we bestellen allerlei hapjes om lekker te pikken! Vind ik altijd zo gezellig; met z’n allen delen in plaats van ieder een eigen bord.

IMG_0679

Dit uitzicht.

IMG_0680

Én dit uitzicht; dat is nog veel mooier. Mijn twee mannen; wat een intens geluk.

IMG_0683

We zitten een hele poos op het terras, ik geef Morris zijn middagvoeding, en dan gaan we weer aan de wandel. Ik wil zooo graag even het strand op. Ik weet niet wat dat met mij en het strand is, want ik ben bang voor water en houd niet van overal zand, maar het heeft toch iets magisch. Ik weet niet, het is gewoon echt een hele fijne plek om te zijn! Dus. Lekker samenhangend en logisch verhaal weer hè!

IMG_0685

Helemaal in m’n element. Ik maak altijd overal foto’s van, en daar moeten ze bij Koen thuis steeds zo om lachen. Vind dat gewoon heel leuk, alles vastleggen voor later. En zij ook hoor!

IMG_0687

Oh jongens, wat is het hier mooi.

IMG_0688

Kijk nou! Dit soort foto’s; mijn telefoon staat er nu bomvol mee. Is toch prachtig?

IMG_0689

Deze knapzak is ook mee. Wij vinden het hier zoooo fijn. We wandelen een heel stuk over het strand. Gaat helemaal prima met de kinderwagen overigens, die stuurt gewoon hartstikke goed. Alleen het losse zand is niet zo’n succes, maargoed dat is nog wel een soort van logisch ook.

IMG_0690

We gaan het duin weer over. Terug naar de auto!

IMG_0691

We hebben bij het kasteeltje geparkeerd.

IMG_0693

Zo, zijn we weer! De hondjes zijn helemaal door het dolle. Ben wordt eerst belaagd door teckel Teuntje.

IMG_0696

En daarna door Coco. Dat is dus echt het leuke aan het hebben van een hond hè; die zijn altijd ZO blij als je weer thuis komt.

IMG_0701

Koen vindt een bal..

IMG_0702

We gaan een hapje eten op het strand en de hondjes gaan ook mee. Net een komisch duo hè, de joekel en de minihond. Ze zijn zo leuk allebei.

IMG_0703

Ik eet Surf & Turf. Voor het eerst sinds mijn zwangerschap dat ik een biefstukje eet! Is dus ruim een jaar geleden. Ik ben niet meer zo’n vleeseter als vroeger, maar het smaakt me weer heel goed!

IMG_0704

Het is ondertussen best fris, dus wat neem je dan als toetje, als het hartje zomer is? Juist ja, warme chocolademelk met slagroom. Haha. Dat slaat helemaal nergens op hè, maar hij was zoooo lekker. Echt van genoten. Ondergaande zon, warm vest en een warme choco; wat wil een mens nog meer?

IMG_0705

Trotse opa knuffelt nog even met zijn kleinzoon. Mooi plaatje hè?

IMG_0707

We zien de zon nog onder gaan, en rijden dan weer terug naar huis! Ik rijd, Koen valt op een gegeven moment naast me in slaap en Morris doet achterin een dutje. Zo vader zo zoon! Het was een hele mooie dag. Het blijft bijzonder dat je je zo ver van huis kunt voelen terwijl je max anderhalf uur onderweg bent.

Vandaag zijn we met z’n drieën in Amsterdam, ook weer heel leuk! Ik wens jullie een fijne vrijdag, en voor straks alvast een heel fijn weekend! Bedankt voor het lezen! X

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • Vanessa

  Hoi Michelle, ik ben maar een keer in Zeeland geweest, het is zo lang geleden dat ik niet meer weet hoe het eruit ziet. Mooie foto’s, ik moet maar eens terug. Zit te denken om een camera te kopen om ook alles vast te leggen. Maak je ook vaak album? Ik maak foto’s met mijn mobiel en vervolgens zit mijn mobiel vol en maak ik bijna nooit een album. Lang verhaal, he he. Veel plezier in Amsterdam!

 • Samantha

  Leuk om als Zeeuwse wat beelden van Zeeland voorbij te zien komen :). Geniet van je laatste dagen verlof.

 • Lieke

  Mooie foto’s, zooo lekker aan het strand! 🙂 Ik was pas nog een week in Oostkapelle op vakantie 😉

  • Lieke

   Ik heb je trouwens (niet om te zeuren) pas een mail gestuurd 😉 Weet niet of je m gelezen hebt

   • Lieke

    Ik zie dat deze plog nummer 77 heet en de vorige 66…

    • Michelle

     Heel alert, thanks! Ga ‘t meteen veranderen!

 • Isa

  Lekker hè, strand. Omdat wij slechts een minuut of vijf van het strand wonen, is het voor ons wel wat meer ‘gewoon’. Mannetje was dan ook pas 2 à 3 weken oud toen we voor het eerst de kust opzochten, samen met hem. Ik word er altijd blij van om te zien dat jullie zo kunnen genieten! Fijne dag gewenst, geniet van Amsterdam! X

 • Jesje91

  Wat heeft Nederland toch prachtige plekjes he!

 • Wen

  Lovely vlog weer.

 • Mathiske

  Heerlijk!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!