PLOG78: EEN RUSTIG WEEKEND

 In Persoonlijk, Zwangerschap

Goede maandagmorgen allemaal! Het weekend zit er weer op, en de eerste écht herfstige week komt eraan! Ik ben echt een zonaanbidder en word dolgelukkig van de zomer, maar nu de dagen weer wat korter worden, de kaarsjes ‘s avonds weer aan kunnen en de warme vesten uit de kast, vind ik het óók wel wat hebben. Wij hadden niet per se een heel spannend weekend. Op zaterdag ging ik ‘s ochtends naar een vriendinnetje op mijn nagels te weer te doen en bij te kletsen en deed ik wat boodschapjes, ‘s middags hadden we een verjaardag van vrienden die samen 50 werden, en ‘s avonds was het tijd voor voetbal! De zondag was daardoor dus vrij, en daar maakten we volle bak gebruik van door héél veel op te ruimen, een hele grote schoonmaak te houden en lekker met Morris te knuffelen. Niet heel spannend allemaal dus dit keer, maar desalniettemin een fijn weekend met z’n drieën! Kijk je weer mee?

img_2402

Wakker worden en Morris nog even tussen ons in nemen: het is mijn nieuwe favoriete moment van de dag. Wat een geluk.

img_2333

We starten sloom op. Dat mag op zaterdag! Koen is heel blij dat hij weer twee dagen bij ons kan zijn.

img_2335

De boys spelen even op het balkon. Af en toe een beetje frisse lucht is voor niemand slecht zeggen we dan maar.

img_2337

Gek op Pelle.

img_2350

Morris en ik douchen samen. Dat vindt hij helemaal het einde, en ik geniet er ook heel erg van.

img_2341

Tijd voor een ochtenddutje! We brengen hem samen naar zijn bedje toe.

img_2349

Wij ontbijten samen. Beschuitjes. De verslaving is nog niet voorbij.

img_2351

Ik ga naar een vriendinnetje om bij te kletsen, mijn nagels weer even te laten doen en te knuffelen met kleine Nova.

img_2352

Als ik klaar ben bij Isabelle ga ik even naar de Action voor poetsspullen.

img_2353

En naar de Plus om een kratje bier te halen. Was in de aanbieding! #koopjesjager

img_2354

Poetsspullen.. Niet spannend, wel nodig! En kleine bakjes voor Morris zijn hapjes.

img_2355

We eten dit: Mees heeft skigebak gemaakt en dat smaakt súperlekker!

img_2358

Zo lekker dus. Schande hè.

img_2364

Lekkere trek! Stillen we met beschuit en crackers. Haha. Het wordt eentonig hè.

img_2369

Ik kleed me aan!

img_2374

We gaan naar de verjaardag van vrienden die samen 50 zijn geworden. Op naar Limburg!

img_2379

Morris wordt overstelpt met aandacht door Suus. Zo lief. We blijven een poosje op de verjaardag en gaan voor Morris’ middagvoeding weer naar huis.

img_2380

Ik kook gauw courgettesoep voor straks.

img_2381

En we eten in een tempo van heb ik jou daar een panini, want we moeten door naar Den Bosch voor voetbal.

img_2382

Pel heeft er ondertussen al lang geen kracht meer voor.

img_2383

Ik breng de zomerschoenen weer naar beneden. Die krijgen weer een heeele poos rust.

img_2388

Wij zijn op pad! Robin rijdt gezellig met ons mee. Die voert achterin diepgaande gesprekken met z’n petekind!

img_2389

Zo. Zitten we dan!

img_2392

Op zich best lekker dat het een keer op zaterdagavond is! Zo’n hele vrije zondag is een luxe hier!

img_2399

Omdat ze in het stadion voetballen is een kinderwagen niet echt gemakkelijk. Zeg maar gerust superonhandig. Dus ik heb Morris in de draagzak, en hij valt binnen no-time lekker in slaap tegen me aan. Blijft genieten.

img_2403

Schaamteloze toiletselfie! Dat is een dingetje hè als je baby in de draagzak zit. Haha.

img_2406

Mannen en voetbal!

img_2408

Het is geen heel denderende wedstrijd, en dat is dan nog heel zacht uitgedrukt, maar wij hebben het gezellig samen.

img_2410

Op naar huis. Morris en mama dragen vandaag dezelfde schoenen.

img_2414

We zijn thuis en Morris krijgt zijn laatste voeding. Genietmomentje samen.

img_2411

Het is bedtijd voor onze kleine man.

img_2412

Ik rommel in de keuken onder toeziend oog van de boys.

img_2415

We eten. Soep, een stokbroodje en Serranohammetjes. Genieten. We gaan heel vroeg naar bed! Lekker even bijslapen.

img_2422

Het is zondagochtend! Ik haal Morris uit bed als hij wakker is en leg hem nog even tussen ons in. Met z’n drietjes vallen we weer in slaap, en als ik opsta om te kolven slapen mijn mannen nog. Hoe verliefd kun je zijn?

img_2423

We kijken de Formule 1 en zien hoe Verstappen tweede wordt.

img_2425

Koen en Morris spelen samen op het speelkleed, en als het bedtijd is stoppen we hem samen weer in.

img_2430

Ik sorteer Morris broekjes die weg mogen; Koen moet er ook nog even zijn zegen over geven. Ik kreeg op de plog van zaterdag de tip om de kleertjes weg te geven aan mensen die ze heel goed kunnen gebruiken, dus dat is nu het plan!

img_2431

Dat krijg je als je altijd aanbiedingen inslaat bij de drogist.. Uitpuilende badkamerkastjes! Tijd om uit te zoeken wat we gebruiken en wat niet, en om alles op te ruimen.

img_2432

Snacken van een beschuit met aardbeitjes en crackertjes met kaas, honing en walnoten. Heerlijk.

img_2433

ZO! En er is zelfs nog ruimte over, wat een utopie.

img_2434

Het is tijd om Morris’ wiegje uit elkaar te halen en op te bergen voor als het weer nodig is. Ik vind het best een dingetje, maar het is goed zo. Hij slaapt zo heerlijk in zijn grote bed!

img_2436

Er is er eentje wakker! Ik krijg een gigantische glimlach als ik hem uit bed ga halen.

img_2440

Joggingpakkie aan! Fijn op zondag! Alles is van Imps&Elfs.

img_2443

Knuffelen met papa!

img_2447

Morris in z’n joggingpak; mama in haar joggingpak. We wilden eigenlijk naar de meubelboulevard gaan om inspiratie op te doen vandaag, maar nu we zo lekker aan het rommelen zijn besluiten we gewoon thuis te blijven en het huis helemaal aan kant te maken.

img_2449

We poetsen!

img_2450

En ik maak hapjes voor Morris! Woensdag, op papa’s 53e verjaardag, is hij 5 maanden oud, dus we willen gaan beginnen met oefenhapjes.

img_2451

Oké, als je je kinderwagen om moet bouwen weet je dat je kind echt geen minibaby’tje meer is. Slik! Ondertussen staat Feyenoord op, uiteraard.

img_2452

Ik kook alvast soep, en ga even naar papa en mama om een boel spulletjes bij hen op zolder te zetten. Kunnen ze gelijk even met Morris knuffelen.

img_2456

Op de terugweg wip ik even bij Bella en Wendy binnen. Bel vermaakt zich uitstekend met kleine Morris. Ze is ZO goed met hem; ze loopt het hele huis door met hem op de arm, en zo’n lichtgewichtje is hij niet meer!

img_2457

Wij moeten nog eten, dus Wen bakt pannenkoeken voor ons omdat ik daar zo’n zin in heb. Hoe lief is dat?! En ze zijn zoooo lekker. Beste pannenkoeken ever. Toen ik zwanger was had ik dikke vette pannenkoekencravings en gingen we iedere week wel een keer pannenkoeken bij Wendy en Bella eten. Zij kan gewoon heel goed pannenkoeken bakken. En ik niet. Haha. Daar zijn vriendinnen voor zullen we maar zeggen<3!

img_2462

We zijn weer thuis! Ik geef Morris zijn laatste voeding, en Koen leest hem weer een verhaaltje voor.

img_2474

Weinig dingen fijner dan een fris opgemaakt bed!

img_2476

We kruipen op de bank, eten mijn tomatensoepje en kijken Heel Holland Bakt! Daarna zet ik dit plogje in elkaar en gaan we naar bed. Het weekend zit er weer op! Ik heb weer zo genoten van mijn mannen.

Komende week is niet zo druk als de vorige, gelukkig. Morgen, vandaag als jullie dit lezen, ga ik weer naar naailes, en de rest van de week ben ik gewoon lekker aan het werk, maar zijn de avonden weer vrij! Fijn vooruitzicht! Ook weer wat meer tijd om te bloggen dus, en dat vind ik leuk.

Ik wens jullie een heel goede week toe! Bedankt voor het lezen! X

 

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • lifeaslieke

  Ziet eruit als een heerlijk weekend! Wat lief al die kleine kleertjes en wat word Morris groot, ik sta er elke keer weer van te kijken! Fijne week!

  • Michelle

   Ja dat was het inderdaad ook. Hoeft niet altijd in de zesde versnelling hè?! Ja joh hij groeit ZO bizar hard. Alleen maar heel leuk hoor. Jij ook fijne week!:)

   • lifeaslieke

    Nee inderdaad en het weekend is er om uit te rusten 😉

 • Isa

  Toffe plog! Mooie selfie, wat is je haar mooi zeg 🙂 Succes met de hapjes, weer een hele mijlpaal. Fijne week gewenst! X

  • Michelle

   Thanks, wat lief weer<3! Ja echt he, waar blijft de tijd? Jij ook een fijn week Isa! X

 • Ellen

  Wat een leuke plog weer! Verliefd op je lichtblauwe blazer, waar heb je die vandaan? 😉 Xoxo

  • Michelle

   Dankjewel! Die blazer is van de Zara, maar hij is, zonder dollen, zes jaar oud! Dat jasje heb ik aan op mijn laatste schoolfoto op de middelbare school, moet je nagaan;)! Wie wat bewaart heeft wat hè! Haha.

 • Michelle

  Haha normaal gesproken wel;)! Geen idee waarom hij dat hier even niet heeft. Jij bent goed bezig! Fijne week:).

 • Michelle

  Dankjewel! Ik heb vandaag mijn eerste broekje afgemaakt en ik ben er zooo blij mee! Echt heel leuk vind ik het. Ik hoef geen heel ingewikkelde dingen te leren, maar vind ‘t zo leuk om af en toe iets voor Morris te kunnen maken!

 • Stefanie

  Wat leuk om altijd je plogs te lezen! Misschien een idee om een plog te wijden aan je soeprecepten? 😉

 • Lifebyjess

  Wat een fijn weekend. Ojee wat gaat het snel, wiegje weg, kinderwagen ombouwen… Stop de tijd!

 • Lonneke

  Klinkt als een goed weekend. Wij hebben de kinderwagen een tijdje geleden omgebouwd.. is toch even gek.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!