PLOG81: DE SITE IS VERNIEUWD!

 In Persoonlijk

Goedemorgen allemaal! Hoe was jullie weekend? Ik ben het hele weekend druk geweest met de site, en hij is nu zo goed als ‘af’! Ik ben superblij met hoe het eruit ziet, maar er zijn wel nog wat kleine aanpassingen te doen. Komt goed. Hoop dat jullie ‘m net zo mooi vinden als ik! Mocht je nou dingen tegenkomen die niet werken of kloppen, stuur me dan vooral even een berichtje! Zou ik heel fijn vinden. Er wordt komende week in ieder geval nog volop gewerkt om de puntjes op de i te zetten. Dus. Over tot de orde van de dag; de plog van afgelopen weekend! Op vrijdag paste ik voor de eerste keer op Nova, de dochter van een vriendinnetje, kwam Charlotte langs en werkte ik ‘s avonds aan de site. Zaterdagochtend gingen we weer op pad voor het nieuwe huis en ging ik ‘s avonds verder met de site, en ook zondag stond, op een bezoekje aan Ekkersrijt na, in het teken van Bijzonderkleinwonder.nl. Kijk je weer mee?

img_2747

Goeiemorgen! We beginnen de dag precies hetzelfde als altijd!

img_2748

Ik kleed me aan om naar Robin te gaan. Lekker simpel en warm, ik vind het zo koud!

img_2749

Morris en ik zijn onderweg! Lekker aan de wandel.

img_2750

Morrisje krijgt uiteraard weer een warm ontvangst.

img_2751

Mees is weer aan het bakken geweest.. Zelfgemaakte nougatinegebakjes zijn dit. ZO lekker.

img_2752

Robin en ik werken de hele ochtend aan de site, en om 12.15 staan Isabelle en Nova voor de deur. Vanaf vandaag ga ik eens in de twee weken op vrijdagmiddag op Nova passen, en nu is ze er dus voor het eerst. Het gaat meteen hartstikke goed. Ze speelt lekker in de box.

img_2759

Charlotje is er ook! Komt eigenlijk wel heel goed uit nu ik voor het eerst met twee van die kleine baby’s ben – Nova is pas 11 weken! Morris komt zo ook geen aandacht tekort.

img_2768

Nova uit de box, Morris in de box..

img_2771

En Nova in de Nuna. Kijk dat blije bekkie!

img_2772

Het is héél druk, twee van die kleintjes tegelijk, maar vooral ook echt heel gezellig. Ik heb overigens wel nóg meer respect gekregen voor mama’s met een tweeling nu!

img_2777

Mees komt ons soep en een gebakje brengen. Hoe lief is dat?! En even knuffelen met Morris natuurlijk.

img_2782

Je dacht zeker al bijna dat er een dag niet gewassen werd hier? Haha.

img_2783

Ik breng dit schatje naar bed.

img_2785

En werk dan de rest van de avond aan de site! Niet heel spannend en óók niet zo gezellig, maar het moet gebeuren en als ik de smaak eenmaal te pakken heb kan ik m’n laptop ook niet zo gemakkelijk wegleggen.

img_2790

Pel staat zaterdagochtend op de uitkijk!

img_2791

En wij meten wat dingetjes op voor het huis. Donderdag is de laatste kijkdag voordat het wordt opgeleverd, en we zijn ZO benieuwd! Het is gewoon al bijna af!

img_2792

Hoezo NIET matchy matchy; dit setje? Haha. Omdat we toch nog samen moesten douchen kreeg Morris even gauw een broekje aan wat er nog hing. Hij speelt lekker even op zijn speelmat.

img_2793

En als we gedoucht en aangekleed zijn valt hij als een blok in slaap. Lekkerding.

img_2794

Wij ontbijten nog even samen.

img_2795

En dan zijn we klaar om te gaan!

img_2797

We doen een rondje bouwmarkt voor laminaat op de 1e en 2e verdieping. Ik heb op internet een aantal dingen gezien die ik heel mooi vind en het scheelt zó’n bak geld! Het is trouwens echt herfstweer, met regen en al, en ik vind het hélemaal niks.

img_2799

Drie keer raden welke we het mooist vinden?

img_2800

We kijken voor kleuren voor op de muur.

img_2801

En we nemen deze staaltjes mee naar huis ter inspiratie!

img_2803

Ik wip nog even bij de tegelman binnen om te kijken of hij een staaltje heeft van de vloer die we graag willen, maar die heeft ie niet! Geen probleem. Het lijkt een beetje op deze vloer, maar dan iets minder betonachtig en met iets meer kleurnuance. Ik kan het niet zo goed uitleggen, maar jullie gaan het straks zien. We hebben besloten voor tegels te gaan, mede dankzij jullie reacties op mijn artikel van vorige week, dus héél erg dankjulliewel daarvoor!

img_2807

We zijn weer thuis<3!

img_2810

Deze koekjes jongens.. Die wil je in je leven. Maar echt. Ik weet niet eens precies wat het zijn, maar het is een soort kokosmakroonachtig en ik zou er een heel pak van op kunnen.

img_2812

Het is bedtijd voor Morris!

img_2813

Wij lunchen. Broodje met kruidenkaas en zalm. Yummie.

img_2814

Pelle wil aandacht.

img_2817

Als Morris slaapt ga ik even naar Robin om aan de site t werken. Als hij weer wakker is ga ik weer richting huis.

img_2818

Koen moet voetballen, of kijken hoe zijn team voetbal eigenlijk, maar Morris en ik gaan niet mee omdat Morris gewoon op normale tijd naar bed moet. Voetbal begint om 18.00 dus we eten iets gemakkelijks. Ik neem een omeletje!

img_2819

Als ik op de grond lig om met Morris te spelen krijgen we visite. Pelle komt even polshoogte nemen.

img_2825

Als ik opruim in de keuken heeft Pelle zich weer op veilige afstand gepositioneerd. Haha.

img_2867

Ik kruip lekker met Morris in bed voor zijn laatste voeding, en word dan getrakteerd op heel heel veel knuffels van onze kleine man. Hoe verliefd kun je zijn.. Als ik Morris naar bed heb gebracht ga ik weer verder met de site, tot heeel laat. Mijn avonden hebben er wel eens gezelliger uitgezien, maar ik vind het ook wel weer heel leuk om met de site bezig te zijn.

img_2837

Zondagochtend.. Hetzelfde als altijd!

img_2839

Dit lachebekje speelt lekker in zijn joggingpakkie. Hij heeft het uitstekend naar z’n zin, dat zie je.

img_2841

De lucht is ZO mooi!

img_2842

Morris is even naar de box verhuisd.

img_2845

Ik krijg een appje van een vriendin met deze foto en moet er hardop om lachen. Mijn beschuitenverslaving is aanstekelijk.

img_2847

Gaaan we weer!

img_2849

We lunchen met panini’s.

img_2850

En dan is deze kleine man ook weer wakker na z’n ochtendslaapje.

img_2851

Aangekleed en wel. Die rode Roshe’s jongens.. Ik vind ze geweldig.

img_2852

Ik ben ondertussen ook weer gefatsoeneerd. Wij gaan weer op pad voor ons huis!

img_2854

Onderweg! Het is zulk bizar mooi weer vandaag! Na een week vol winterjassen lopen de mensen nu ineens weer in een t-shirt over straat.

img_2856

Kleine Morris is er ook bij. Binkie met z’n rode schoentjes.

img_2857

We zijn even bij de Gamma, en kijken weer in wat meubelzaken.

img_2859

Als het tijd is om naar huis te gaan nemen we nog even een loempia’tje bij zo’n typische loempiakraam. Jeugdsentiment, op de middelbare school haalden we die iedere woensdag eentje tussen de middag als die kraam bij school stond!

img_2861

Op de weg naar huis wip ik nog even snel hier binnen voor wat boodschappen.

img_2862

En dan zijn we weer thuis!

img_2865

We kijken met z’n drieën het laatste stuk van NEC – Feyenoord en ik word heel vrolijk van het resultaat.

img_2866

Terwijl de jongens Ajax kijken duik ik de keuken in. Ik maak paprikasoep naar Mees haar recept en hij is zó zó lekker al zeg ik het zelf.

img_2870

Mama appt me wat we doen met eten, en omdat ik al begonnen ben met koken komen ze gezellig naar ons! Ik heb meer dan genoeg soep en ik maak er wraps bij.

img_2872

Tussendoor poets ik nog gauw even de badkamer.

img_2873

En zet ik een wasje aan.

img_2874

Koen en Morris chillen lekker op de bank, en Morris doet even een nappie.

img_2879

Papa en mama zijn er, dus we eten. Voor de TV met Studio Sport aan, precies zoals het hoort op zondag.

img_2885

Als Morris zijn laatste voeding heeft gehad brengen we hem samen naar bed toe. Zo’n mooi moment van de dag is dat.

img_2886

Wij kruipen op de bank! We kijken Miljoenenjacht, Heel Holland Bakt en ik werk nog aan de site. Een fijne avond. We gaan uiteindelijk veel te laat naar bed, omdat ik de site per se online wil zetten.. Ach, moet een keer kunnen.. Duiken we er morgen maar weer op tijd in.

Ik hoop dat jullie een lekker weekend achter de rug hebben, en een goede week voor de boeg. Wij gaan gewoon weer aan het werk, en ik ga nog lekker bezig met de site, want er zijn nog een paar kleine dingetjes te doen.

Ik wens jullie een fijne week toe! Bedankt voor het lezen!

 

 

Recommended Posts
Showing 66 comments
 • Charlotte

  Lieverd wat ziet je blog er prachtig uit! Hard work pays off! Xxxx

  • bijzonderkleinwonder

   Wallen tot m’n knieën, maar het is ‘t waard hè;)! Thanks mop. XXX

 • BAHAR

  Ik vind hem heel mooi geworden.

 • Loes Johanna

  Je site ziet er super uit! En zo te zien een heel leuk weekend gehad, ondanks de vele blog uurtjes. Heb nu wel zin in een nogatine gebakje, haha. Zijn altijd al favoriet en nu met zwangerschapscravings… oh oh haha!

  • bijzonderkleinwonder

   Dankjewel!<3 Ja het weekend was hartstikke fijn. Tijd met z'n drieën is altijd goed! Hahaha oeps, kan ik me álles bij voorstellen! Gewoon aan toegeven hoor;). Geniet van je zwangerschap!

 • Marieke

  Je site is heel mooi geworden! Leuk zo met je ‘handtekening’ eronder!

 • Eem

  Geweldig ontzettend mooi geworden,.. Kan mees niet met een onderdeel op je blog komen met al die lekkere receptjes 😉

  • bijzonderkleinwonder

   Dankjewel!! Jawel, we zijn er inderdaad over aan het nadenken om bijvoorbeeld eens in de twee weken één van haar receptjes te delen! Er is altijd erg veel vraag naar en ze bedenkt steeds zulke lekkere dingen!

 • Lieke -Life As Lieke

  Wat een supermooie site is het geworden! Je weekend ziet er heerlijk uit! Lijkt mij ook druk, twee baby’s 😉 Spannend dat jullie huis bijna klaar is! Fijne week!

  • bijzonderkleinwonder

   Thanks Lieke! Weekend was ook héél fijn. Ja het schiet nu echt op, nog maar even. Jij ook een fijne week!

 • Mieke

  Hi Michelle,

  Ik heb een tijdje niet meer gereageerd op je site maar wel trouw al je posts gelezen.
  Wauw wat schiet het verhuizen al op! Ik vind je nieuwe site heel erg mooi geworden.

  En inderdaad, is het niet leuk als Mees, zo nu en dan eens een receptje van haar deelt? Ik vind het er altijd zo leuk en lekker uitzien.

  Liefs Mieke

  • bijzonderkleinwonder

   Leuk om te horen dat je alles bent blijven lezen Mieke<3! En al helemaal dat je 'm zo mooi vindt nu. Ik denk dat we dat inderdaad gaan doen! Ze bedenkt steeds zulke lekkere dingen en jullie reageren altijd allemaal erg enthousiast!

 • monique

  Hi michelle
  Ik heb ook al een tijdje niet gereageerd ,maar ik lees alles nog steeds.
  Jullie hebben je best gedaan met de site en het ziet er echt heel mooi uit!
  Het belangrijkste aan bloggers vind ik nog altyd dat ze netjes reageren op hun lezers dat voelt voor ons dat we dan gewaardeerd worden.
  Zonder lezers hebben bloggers ook geen goedlopende blog ……toch..
  En jij michelle doet dat altyd netjes ,top van je!
  Nou ga zo door, ik geniet van jou liefde aan alles en iedereen om je heen…..
  Liefs monique

  • bijzonderkleinwonder

   Leuk om te horen Monique! Ik hoop dat bij jullie alles inmiddels weer helemaal goed gaat! Liefs

 • Marissa

  Mooi geworden Mies! Moet ‘m binnenkort ook maar eens op de iMac bekijken ipv alleen op m’n telefoon 😉 en idd erg leuk je “handtekening” onderaan. X

  • bijzonderkleinwonder

   Thanks Maris❤️! Op de iMac vind ik hem zelf nog mooier, dan staat het meer naast mekaar!

 • Anne

  Erg mooi geworden, wat mij betreft alle uren werken dubbel en dwars waard! Geniet van dit succes! Enne ondanks t harde werken volgens mij n heerlijk weekend, ook fijn! Liefs

  • bijzonderkleinwonder

   Dankje Anne, superleuk om te horen! Vanavond laat ik mijn laptop even een keer na 20.30 dicht. Goede voornemens..;) Haha. Fijne week!

 • marie

  Ahh wauw wat is je site mooi geworden zeg! je kunt goed zien dat er veel werk in heeft gezeten.
  Ik zie hierboven het heel goede idee om recepten van Mees te delen, dat lijkt me ook errug leuk (lekker).
  Fijne week gewenst!

  • bijzonderkleinwonder

   Dankjewel Marie! Dat met die recepten gaat helemaal goedkomen:)! Fijne week!

 • Irene

  Hele mooie site geworden!! Mag je trots op zijn! Ik zwijmel helemaal weg bij die foto dan jullie Morris naar bed brengen. Ik hoop dat hier ooit nog een dag komt dat ons ventje ook gewoon lekker in slaap valt in zijn bedje. Hier is het altijd drama. Hij geeft zich niet over aan zijn slaap. Alleen in de draagdoek of wandelend in de kinderwagen. S’nachts als het goed donker is en hij geen prikkels krijgt slaapt ie wel vrij snel en diep! Maar overdag in bed leggen, ho maar.. Hebben jullie Morris vanaf het begin al wakker in zijn bedje gelegd, ook overdag? En hoe ging dat precies? Ik ben wel nieuwsgierig 🙂

  • bijzonderkleinwonder

   Dankjewel Irene! Ik ben er ook zo blij me! Oh wat vervelend is dat. Wij hebben Morris inderdaad vrij snel overdag in zijn ledikantje gelegd om hem te leren daar zelf in slaap te vallen. We volgen steeds heel vast zijn ‘bedritueeltjes’ en inmiddels weet hij zelf al precies hoelaat het is als we met z’n ritueeltje beginnen. Werkt voor ons heel goed! Ik heb daar laatst nog een artikeltje over geschreven; Morris’ bedritueel heet dat artikeltje! Als je nog iets wilt weten; stuur me vooral ff een berichtje. X

 • Marjolijn

  Hoihoi, ook ik lees nog regelmatig mee en wilde nu ff zeggen dat je site er mooi uitziet!
  Op mijn foon zie ik echter de titel bijzonderkleinwonder.nl maar heel klein staan terwijl het denk ik mooier is als deze in het groot staat.
  Ik weet overigens niet hoe deze er nu uitziet op PC/laptop? Want daar zit ik dus nooit achter ☺️
  En verder: wat wordt Morris al groot he!

  Liefs, Marjolijn

  • bijzonderkleinwonder

   Hi Marjolijn! Dankjewel voor de feedback! Het klopt inderdaad dat het logo op de laptop en pc wél een stuk groter in beeld komt. Ik ben nog aan het uitvogelen hoe ik dat op de mobiele versie ook kan fixen! Wordt aan gewerkt:)!

 • Isa

  Wat is de site mooi geworden! Maar echt, wauw. Ben benieuwd welk laminaat je uiteindelijk gaat kiezen, haha. Ziet er allemaal gezellig uit, ondanks dat je zo hard hebt gewerkt aan de site. Maar je mag echt trots zijn!

 • Manon

  Wat is je blog mooi geworden! Je commentsysteem is ook fijner en makkelijker zo haha. Nu iets minder vaak lurken 😉 Heerlijk die panini’s, wij maken ze ook regelmatig. Gebruiken jullie speciale paninibroodjes of gewoon pistoletjes tussen de gril?

  • bijzonderkleinwonder

   Thanks Manon<3! Ja ik had zelf niet eens door dat dat voorheen zo stom werkte.. Spuit Elf hier! Ja hier is het echt vaste prik op zaterdag hoor. ZO lekker! Wij gebruiken gewoon de goedkoopste pistoletjes die er zijn, in zo'n zak van de Lidl. Haha. Werkt als een trein, gewoon tussen het tosti-ijzer!

 • Marye

  Vind de nieuwe look van je blog echt ontzettend mooi! Ik krijg alleen de melding van een privacyfout als ik de www weglaat bij je web-adres. Dan geeft mijn google Chrome aan dat de verbinding niet privé is en “aanvallers proberen mogelijk je gegevens van bijzonderkleinwonder.nl te stelen”. Maar dit is wel verholpen wanneer ik het volledige web-adres inclusief www invoer (gelukkig, anders kon ik niet op je blog komen en dat is voor mij best jammer, want bezoek hem iedere dag even haha).

  • bijzonderkleinwonder

   Hi Marye! Ja ik weet het.. Heel vervelend. Als je ‘https’ doet, of zonder ‘www’ geeft ie die melding! http en www werken wel. Dat is wel te verhelpen; staat nog op mijn to do lijstje! Superleuk om te horen dat je iedere dag even langskomt! Dankjewel daarvoor<3!

 • Rianne

  Wat is je site mooi geworden!
  Niet voor niets zo hard gewerkt..!

  Enne ik ben ook wel benieuwd naar de recepten van Mees!

  Fijne week! En geniet maar van het mooie resultaat!☺

 • Jessica Kamerman-Evers

  Wat is je site mooi geworden! Heel erg gaaf.

 • Melissa

  Wauw! Een beloning voor het harde werk! En wat fijn dat de site weer online is. Ik miste de blogjes al…. Deel van de ochtendroutine hihi.

  • bijzonderkleinwonder

   Dankjewel! Haha dat vind ik zo leuk om te horen. Voorlopig blijft ie gewoon weer in de lucht hoor;)! X

 • mathiske's mama blog

  Wat is je site mooi geworden! Wauw! Ik ga zelf deze week aan de slag met een nieuwe site. Ik had helaas nog niet eerder tijd om te kijken, maar ziet er strak uit hoor!

 • Kirsten

  Wat is de site mooi geworden! En ik ben benieuwd naar de recepten!

  • bijzonderkleinwonder

   Dankjewel!<3 Meesje heeft al jullie reacties gelezen, dus met die recepten gaat het helemaal goedkomen;)!

 • Milou

  Wat is ‘ie mooi geworden, je blog! Je zal er heel wat uurtjes hebben ingestoken. En fijn dat ik nu gewoon kan commenten ipv via WordPress login. Toch een stukje makkelijker!

  • bijzonderkleinwonder

   Dankjewel Milou! Ja ik had dus helemaal niet door dat dat voorheen zo lastig was! Fijn in ieder geval dat het nu eenvoudiger werkt:)!

 • Anouk

  Op m’n telefoon vind ik je nieuwe lay-out wat minder overzichtelijk/ prettig lezen. Wie weet ligt het aan m’n edge screen.
  Desondanks vind ik je een van de leukste mama blogs hebben!

  • bijzonderkleinwonder

   Nee dat ligt niet aan jouw edge screen Anouk! Ik moet er zelf ook nog even aan wennen dat de lay out op mobiel zo anders is dan op de Macbook. Ligt aan hoe de site responsive wordt gemaakt. Ik ben nog aan het bekijken of ik dat ook anders in kan stellen! Dankjewel voor je feedback én voor je lieve compliment!! HEEL leuk om te horen!

 • Marleen

  Waaauwie Michelle, super mooi geworden! 🙂 Ik vond je website al heel mooi, maar nu issie nog mooier! 🙂

 • Wen

  Dikke kus! Vet TROTS op jou ❤️

 • Nathalie

  Heel mooi! Dat er maar vele leuke blogs gelezen mag worden! Ga zo door!
  Groetjes Nathalie

 • Anouk

  Wauuuw moooi geworden Michelle! Echt gaaf! Ik vind het op mijn iPhone wel minder overzichtelijk geworden, maar misschien is dit een kwestie van wennen. Ik ben en blijf een trouwe lezer! Ook mij lijkt het leuk om eens wat receptjes van mees te zien.

  • bijzonderkleinwonder

   Thanks Anouk! Ja dat kan ik me voorstellen; ik ben er nog mee bezig om dat wat gemakkelijker te maken. In ieder geval erg leuk om te horen!

 • Kim

  Het mag inmiddels duidelijk zijn maar toch wil ik het ook nog even zeggen: je site is super mooi geworden! En óh wat zijn die rode schoentjes van Morris leuk 🙂

  • bijzonderkleinwonder

   Toch heel leuk om te horen Kim! Haha ja gaaf zijn ze hè! Het is ineens zo’n kereltje als hij z’n sneakers aan heeft!

 • Lieve

  Je site is hartstikke mooi geworden! Klopt het dat ik geen mailtjes meer krijg dat er nieuwe berichten zijn? Ik had mezelf daarop geabonneerd bij de oude site, super handig. En op de nieuwe site kan ik niet vinden of en hoe ik me kan abonneren.

 • Lieve

  Haha, gevonden, hieronder staat de optie “Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.”! 🙂

  • bijzonderkleinwonder

   Haha fijn dat je het inmiddels gevonden hebt! Fijn om te horen dat je ‘m mooi vindt!

 • Momo

  Wat is je site mooi gworden! Ik lees je blogs en plogs trouwens erg graag. Ik heb het zelfde als iemand die hier boven commente dat als ik via google chrome ga dat ik dan de melding krijg dat de verbinding niet prive en gevaarlijk is oid. Maar dat zou dus verholpen moeten zijn door www ervoor te zetten. Ik kan je site, weet niet goed of het aan mijn telefoon ligt hoor, maar had er eerder geen last van, niet goed lezen op mijn telefoon (iphone 5s). Ik kan je site wel gewoon openen, en ook de “over” en contactpagina etc lezen. Maar het hoofdscherm met de artikelen laad niet, ik blijf dan elke keer dat zwarte hartje zien. Ik krijg ook met enige regelmaat de melding “Safari kan de pagina niet openen. Fout: Het certificaat van deze server is ongeldig. Mogelijk maakt u verbinding met een server die zich voordoet als “www.bijzonderkleinwonder.nl” waardoor uw vertrouwelijke informatie gevaar kan lopen”. Succes trouwens met de laatste dingentjes voor je site!

  • bijzonderkleinwonder

   Dankjewel! Zo leuk om te horen<3! Ja dat ligt inderdaad aan de https versie! Http zou wel gewoon moeten werken. Even checken of het probleem zich met https://www.bijzonderkleinwonder.nl ook voor blijft doen. Ik ben er nog mee bezig de mobiele versie te optimaliseren! Hoop dat het dan wat gemakkelijker wordt! X

 • Sabien

  Super website! Zat laatst in de auto aan m’n vriend te vertellen dat ik het knap vind hoe je het allemaal doet. Dat je vaste rituelen hebt als Morris naar bedje gaat, maar hem ook overal mee naartoe neemt. Mees kan zich gewoon gaan aanmelden voor HHB 2017 😉 Xx

  • bijzonderkleinwonder

   Haha wat lief! Ach, ik doe ook maar gewoon wat voor ons het juiste lijkt hoor. Morris gaat bijvoorbeeld iedere avond om 20.00 naar zijn eigen bed. Dan gaan we dus ook nergens meer naartoe. En overdag ga ik er met hem op uit, maar één van de twee grote slaapjes moet in zijn eigen bed. Dat is onze stelregel. De een zal me een zeikerd vinden, de ander juist niet. Ieder zijn ding zullen we maar zeggen. Zolang Morris zo blij is, blijven we ‘t lekker doen zo. Hahaha helemaal mee eens!! Ik zal de boodschap doorgeven! Liefs

 • Yvette

  De site is echt heel mooi geworden! Al dat harde werken is zeker ergens goed voor geweest hihi! Xx

 • Yvette

  Ook ik zou graag eens het receptje van de paprikasoep willen zien, ben benieuwd!

 • Romy

  Hoi Michelle!

  Wat is je site knap geworden zeg! Hard work pays off! Het enige dat bij mij het geval is is dat als ik eerdere artikels of plogjes wil teruglezen (wat ik nogal redelijk vaak doe, haha!) kan ik de foto’s niet meer zien… Ik weet niet of je dit nog al van iemand gehoord hebt of het aan mij ligt, wou je dit gewoon even vertellen! Niet dat het zo’n ramp is natuurlijk, maar toch… 🙂 🙂

  Veel groetjes en een fijn weekend gewenst! XXX

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!