PLOG82: LAATSTE KIJKDAG

 In Persoonlijk

Goede zaterdagmorgen allemaal! Het is weer tijd voor een plogje, en in plaats van alleen de vrije vrijdag maakte ik deze week ook foto’s van wat ik op donderdag deed. Een extra lange dus vandaag! Op donderdag werkte ik thuis, kregen we heel leuk bezoek en mochten we voor de laatste keer in ons huis voor de oplevering. Op vrijdag deed ik in de ochtend eigenlijk gewoon een keer helemaal niks, ging ik ‘s middags theedrinken bij Charlotte, en aten we ‘s avonds voor het eerst in héél lang weer eens frietjes! Kijk je mee?

Goedemorgen vriendje! Morris speelt lekker op zijn kleed, terwijl ik aan het werk ben. Normaal is hij op donderdagochtend bij mama, maar dat ging vandaag niet, dus lossen we het zo op! Ook geen probleem!

img_2934

Tijd voor een ochtenddutje!

img_2935

Ik ben lekker aan het werk.

img_2937

En ondertussen eet ik dit. Ook niet geheel onbelangrijk. Mijn twee lievelings.

img_2938

Morris is wakker en ik kleed hem aan. Romper van H&M, broekje van Noppies.

img_2939

Ondertussen wasjes draaien.. Voordeel aan thuiswerken!

img_2940

Etenstijd voor onze kleine man. Bloemkool op het menu vandaag. Hij vindt het allemaal even lekker.

img_2941

We hebben bezoek! De vrouw en kindjes van papa’s compagnon zijn er weer en dat is zó gezellig.

img_2942

Morris speelt lekker in zijn stoeltje..

img_2944

Terwijl wij met z’n allen een broodje eten! Mama en Robin zijn er ook.

img_2947

Morris wordt weer ontieglijk verwend. Meteen na zijn geboorte kregen we dit pyjamaatje ook van hen, in het lichtblauw, en die heeft hij zó veel gedragen! Omdat maatje 5o inmiddels een tíkkie aan de kleine kant is krijgen we een nieuwe.

img_2948

En dan dit setje. Hoe leuk is die? Zo lief weer.

img_2951

‘s Middags gaat Morris mee naar mama en is Koen vroeg thuis..

img_2953

Omdat we voor de laatste keer voor de oplevering in ons huis mogen!

img_2969

EN DAT VINDEN WIJ ZO LEUK! Haha. Nog éven; op 8 december krijgen we eindelijk de sleutels van ons huis. Grote mensendingen hoor, dit.

img_2990

Als we klaar zijn in het huis eten we bij papa en mama.

img_2996

Beste vrienden, deze twee.

img_2999

Lasagna! Zó. Lekker.

img_3001

Na het eten wandel ik met Morris naar huis. Koen moet trainen.

img_3003

Ik geef hem zijn laatste voeding en kruip dan op de bank om Feyenoord te kijken. Koen kijkt ook nog een stukje mee.

img_3004

Vaste prik: voor het naar bed gaan Morris nog even een kus geven en zijn nachtlampje uitdoen. Wat een geluk.

img_3007

Het is vrijdag! Morris en ik delen een banaan. Hij krijgt maar een halve, en dat wordt niet gewaardeerd. Het is toch ook schande dat je nog geen hele banaan krijgt als je 5,5e maand oud bent? Loedermoeder;)!

img_3010

Ik besluit een ochtendje rustig aan te doen. Extra veel tijd dus om lekker samen te spelen.

img_3012

En wasjes te draaien. Dat ook.

img_3026

Mama komt even gauw op de koffie, en Morris wordt net wakker van z’n ochtendslaapje. Die haalt Morris dus uit zijn bedje en kleedt hem aan. Helemaal goed.

img_3029

Zo. Kleine knapzak is weer aangekleed.

img_3036

En z’n moeder ook!

img_3030

Ik haal m’n camera weer tevoorschijn om foto’s van Morris te maken, en mama maakt dáár weer een foto van. Kijk mij eens blij zijn. Haha. Blij ei.

img_3032

Zijn ochtendslaapje was niet zo lang als normaal, dus als ik met hem knuffel voor het eten valt hij nog even bij me in slaap. Vind ik uiteraard alleen maar fijn.

img_3033

In dromenland!

img_3038

Ik heb lekkere trek, dus daar nemen we maar even een beschuitje op.

img_3039

Als Morris wakker is heeft hij óók lekkere trek. Tijd voor bloemkool dus!

img_3042

En daarna voor dit. Blijven fijne momentjes samen.

img_3044

Als Morris even moet uitbuiken ga ik gauw met de stofzuiger rond..

img_3047

En dan gaan we er vandoor samen!

img_3048

We gaan naar Charlotte. Morris blij, want héél veel knuffels en aandacht. En mama blij, want een broodje tuna melt uit de oven.

img_3049

EN nog warme cake als toetje.

img_3050

Morris doet zijn middagdutje op de bank terwijl wij bijkletsen en theedrinken. Ideaal!

img_3052

En als hij wakker is moet er weer volle bak geknuffeld worden. Lekker kind.

img_3060

Als ik thuis de parkeerplaats oprijd kom ik mijn andere lievelingskind tegen. Ik sta met Wen te kletsen naast de auto omdat Morris toch nog even slaapt, en als hij wakker is vraagt Bella of ze hem uit zijn stoeltje mag pakken. Ik zeg nog dat ik haar wel even wil helpen – zo gemakkelijk is dat niet voor een meisje van 9, een baby uit de autostoel halen – maar dat is heeelemaal niet nodig. Kan ze allemaal zelf. En vervolgens wordt hij ook nog naar boven gebracht. Haha. Zo’n geweldig stel dit.

img_3065

Na zijn voeding trekt Morris de hele trukendoos weer open. En dan moet ie dus ook weer even showen dat ie best alleen kan staan. Oké vriendje. Ik ben trouwens verliefd op deze foto. Wat wordt hij toch groot!

img_3071

Koen komt niet zo fit thuis van zijn werk. Dan is er geen beter medicijn dan samen dutjes doen. Is Morris gelukkig ook wel voor in.

img_3072

Ik zet dit plogje ondertussen alvast voor een groot deel in elkaar.

En dan is mama er!

Wij eten nog een restje tomatensoep van gisteren.

En dan komen Robin en Meesje ook en halen we frietjes met z’n vijven. Dat was ZO bizar lang geleden en eigenlijk precies zoals altijd als ik friet eet. Ik vind het op het moment zelf even héél lekker, maar ik ben het ook echt meteen weer beu. Ach, voor een keer wel heel lekker én gemakkelijk én gezellig met z’n allen.

Ik geef Morris zijn laatste voeding en dan brengen we hem samen naar bed toe. We kruipen op de bank, kijken The Voice, ik maak deze plog af en we gaan op tijd naar bed. We hebben weekend samen! Het waren twee leuke dagen. Beetje werk, veel leuke dingen, veel knuffelen met kleine Morris. En dan hebben we gewoon nog twee van zulke te gaan! Morgen gaan we weer op pad voor het nieuwe huis, we krijgen met nog zes weken op de teller toch wel een beetje haast nu, en zondag zijn we hélemaal vrij!

Ik wens jullie een heerlijk weekend toe. Tot maandag!

Recommended Posts
Showing 15 comments
 • mathiske

  Lekker dagje hoor, gisteren. Al dat eten haha. En nu aftellen tot jullie huis! Fijn weekend!

 • Loes Johanna

  Ooh echt aftellen tot jullie huis nu! Wat moet dat een fijn gevoel zijn!! Geniet van je weekend .

 • Rianne

  Wat een bink is Morris al, genieten..!!
  Gezellig weekend!

 • Rafaëlla

  Wat een leuke kleertjes! Nog even en dan klussen in het nieuwe huis, succes! Leuke plog weer.

 • Stefanie

  Wat spannend dat jullie bijna de sleutel krijgen, die weken zijn zo voorbij 😉 leuk om weer te lezen en fijn weekend voor jullie!

 • Roos

  Zo leuk en spannend zo’n nieuw huis ! Wij kochten ook een nieuwbouw huis toen ik 23 was , die kijk dagen waren zulke hoogtepunten. We wonen er inmiddels vijf jaar en ik vind nieuwbouw echt ideaal! Alles naar je eigen smaak kunnen maken, schoon en fris en perfect geïsoleerd. Ik kan me nog herinneren dat ik het zoiets “volwassen” en “echt” vond zo’n huis kopen. Dat gevoel heb ik nog heel vaak. Ik voel me zelf nog zo’n kind vaak hahaha ohhh wat klinkt dit vreselijk fout

 • Mieke

  Oh wauw, wat wordt Morris groot al! Een hele leuke plog, het aftellen tot jullie de sleutel krijgen.. dat begint nu.
  Mag ik vragen waar je grijze coltruitje vandaan komt?

  Fijn weekend!

 • Isa

  Spannend allemaal, voor je het weet is het 8 december! Het worden dit weekend ook hier woonwinkels, lekker neuzen. Wat wordt Morris groot hè; al een hele kerel. Ik vind het zo bijzonder om te zien, van mini-baby tot nu. Fijn weekend! X

 • Lieke - Life As Lieke

  Wat een leuke plog weer, zo leuk! Ik word echt blij van je plogs! En wat knap dat Morris al kan staan <3 Ik dacht dat jullie de sleutel al hadden dus ik had je gefeliciteerd op Instagram haha oeps 😉 Maar bijna dus, spannend! Fijn weekend!

 • Bertine

  wat leuk jullie nieuwe huis, spannend hoor! en wat een stoere kleertjes heeft Morris gekregen:) echt mooie foto ja dat hij uit het raam kijkt!

 • marie

  Wat een fijne plog weer! Wat wordt morris al groot zeg. Nog maar even en dan kan hij lekker in het nieuwe huis spelen. Spannend en leuk hoor!
  Fijn weekend

 • Lieke van Veen

  Wat een gaaf setje wat Morris heeft gekregen!

 • Jessica

  Dat broodje tonijn met kaas ziet er heerlijk uit! Had ik nog nooit van gehoord… En wat nou dat ik een afbakbroodje, tonijn en kaas in huis heb. Ik ga het meteen maken! Misschien nog een tip voor je site (voor de luie mensen onder ons) ik moet nu mijn naam/adres/site elke keer invullen als ik reageer, wat ik wel eens bij andere gezien heb is dat dat ingevuld kan blijven staan.

 • Linda

  Wat leuk weer om te lezen 🙂
  Die foto van Morris voor het raam is erg schattig. Al vind ik de foto die je moeder maakte toen jij een foto van Morris maakte ook erg leuk!!
  Hoe is de friet van de nieuwe friettent? Wij moeten nog gaan testen, haha.

pingbacks / trackbacks
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!