PLOG88: KNEUTERIGE DINGEN

 In Persoonlijk

Goedemorgen! Het weekend is weer voorbij. Wij hebben twee héle fijne dagen gehad! Op zaterdag hadden we een verjaardag, gingen we weer op meubeljacht – we bevinden ons in een zeer besluiteloze fase – we keken een filmpje en ik dronk een rood wijntje te veel. Op zondag bleven Morris en ik de hele dag thuis! Ik werkte een berg strijkwas weg, viel per ongeluk met Morris in slaap, maakte weer hapjes voor Morris en kookte een grote pan tomatensoep omdat we vrienden op bezoek kregen. Alleen maar leuke dingen dus!

img_3794

We worden wakker na een gebroken nachtje. Morris vond het om 3.30 wel welletjes met slapen. Z’n moeder helaas voor hem niet;)! Na twee keer op en neer te zijn gelopen vond ik het wel gezegend; tussen ons in slaapt hij nog een hele poos verder en om 8.00 staan we op. Bevestiging van wat ik al vermoedde; het ritme moet anders. Gaan we vandaag maar eens mee beginnen. Het ziet er ZO KOUD UIT buiten!

img_3795

Even wachten tot ik klaar ben met kolven. Hij heeft inmiddels uitgevonden hoe hij zelf zijn speen in en uit kan doen. Als we hem ‘s avonds in bed leggen en hij nog geen zin heeft om te slapen zien we op de babyfoon vaak hoe hij z’n speen met geweld uit z’n mond trekt en hem dan door de kamer heen slingert. Haha. Draak!

img_3796

Ontbijten met papa!

img_3798

Meloen vandaag! Hij vindt het lekker, maar het kan niet tippen aan zijn grote favorieten banaan en mango.

img_3800

Terwijl Koen Morris te eten geeft bereken ik wat dingen voor het nieuwe huis. Voor de nieuwsgierigen onder ons; dit is niet de juiste tekening, maar jullie gaan het uiteraard meteen zien als het zo ver is straks.

img_3802

Ik ga onder de douche met deze grote man. Genieten! Hij krijgt z’n nieuwe pyjamaatje aan. Een baby in pyjama is denk ik het allerschattigste wat er is. Niet te doen gewoon.

img_3806

Slaap lekker vriendje.

img_3807

Mijn bestelling van de H&M komt binnen. Ik kocht twee broekjes in de sale, samen voor €30! Koopjes hè? Ik heb maar een paar broeken die passen, en H&M verkoopt als een van de weinigen maat 25, dus onder het mom van ‘help Michelle de winter door’ bestel ik deze twee voor erbij. Voor dat geld is het ook niet erg als ze straks te klein worden als ik weer op mijn normale gewicht ben.

img_3808

Deze twee boxpakjes kocht ik voor Morris. Ik ben er zo blij mee! Dit soort pakjes vind ik superhandig voor als we een dag thuis zijn. Trekt zo gemakkelijk aan- en uit!

img_3809

We eten! Broodjes ham/kaas uit de oven en crackers met appelstroop, walnootjes en kaas! Lekker!

img_3810

Dit wordt Morris z’n outfitje vandaag. Z’n nieuwe suede schoentjes, spijkerbroekje van Hema, vest van Noppies en polo van Ralph Lauren.

img_3812

Je vader die allerlei gekke capriolen uithaalt boven je bed als je wakker wordt: gezellig!

img_3817

Ik ben ook aangekleed! Klaar om te gaan!

img_3818

We hebben een verjaardag. Koen eet z’n gebakje en daar krijgt Morris ook honger van. Kijk ‘m kijken! Hij eet ondertussen zelf z’n boterhammetje.

img_3819

En ik een stukje rijstevlaai.

img_3824

Knuffelen met oma!

img_3870

We zijn weer onderweg! Op naar Eindhoven. Meubels kijken deel 13039.

img_3830

We zijn in de Trendhopper, maar we zien niet wat we zoeken.

img_3831

En we zijn even in een lampenwinkel om te kijken naar verlichting voor boven de eettafel.

img_3833

We zijn bij Montèl om naar de bank te kijken die we op het oog hadden, de Sava, maar bij nader inzien is ie toch niet zo praktisch en valt ie af. We weten precies wat we zoeken, qua bank, maar we kunnen ‘m gewoon nog niet vinden. Lastig!

img_3834

We kijken even bij de Prénatal voor wantjes voor Morris, maar die hebben ze niet. Als iemand tips heeft voor leuke wantjes of sjaals; let me know! Ik kan niets vinden voor kindjes van 6 maanden!

img_3835

We doen nog even wat boodschapjes, en dan zijn we weer thuis!

img_3836

Morris krijgt eten; sperzieboontjes met aardappel.

img_3838

KNUFFELEN<3!

img_3843

Om 19.15 krijgt hij zijn laatste voeding. Zijn ritme is vanaf vandaag dus anders; we zijn over van 4 naar 3 keer borstvoeding en dat is echt heel goed gegaan. Benieuwd hoe de nacht nu gaat zijn. We lezen een boekje samen en dan is het bedtijd voor Morris.

img_3847

Morris valt meteen in slaap, dus wij kunnen eten! Courgettesoep en een salade.

img_3849

Na het eten is het joggingpakkentijd. We duiken de bank op met een fles rode wijn en we kijken Costa de film. Ja ja jongens, dat is nog eens een toppertje hoor. We lachen ons een ongeluk, maar we hebben zo’n gezellige avond. En ik ben níks meer gewend; als we het flesje leeg hebben sta ik alweer op m’n kop. Haha.

img_3852

Het is zondagochtend! Kijk ‘m staan; tegen de leuning van de bank. Man man man.

img_3856

Stapjes zetten met papa..

img_3857

Ik ga strijken! Er hangen weer zoveel overhemden; die wil ik even wegwerken.

img_3858

Morris eet ondertussen een banaantje met Koen.

img_3860

En dan is het alweer tijd voor het ochtendslaapje.

img_3861

Kijk nou toch.. Kun je een berg overhemden wegwerken voor je man, krijg je die van je kind er ook bij! Zo vader zo zoon.

img_3862

Zitten we weer hoor, met onze broodjes ham/kaas. Gewoontedieren;)!

img_3863

Ik ruim de was op. Toch sneu dat die arme echtgenoot van mij zo weinig overhemden in de kast heeft.

img_3864

Morris was na drie kwartier klaar met slapen, maar hij wreef zo in zijn oogjes dus ik dacht; ik ga nog even samen met hem in ons bed liggen knuffelen. Als hij dan nog wil slapen is het goed, en zo niet is het ook goed. Wat denk je; vallen we allebei gewoon hartstikke in slaap. Heerlijk.

img_3868

Als we weer wakker zijn trek ik Morris z’n nieuwe onesie aan. Wat een leuk dinggg vind ik dit. Zittie weer hoor, kleine directeur.

img_3869

Etenstijd!

img_3873

‘Kijk mij eens staan mama!’ Kind wat word je groot..

img_3874

Lekker eten samen. Boterhammetje voor Morris, en crackertjes voor mij. Ik wil de he-le dag crackers. Onverzadigbaar.

img_3875

Als Morris naar bed is voor zijn middagdutje ga ik de keuken in. Ik maak aardappelpuree.

img_3876

En een kaki-fruithap.

img_3877

En voor onszelf een grote pan tomatensoep!

img_3878

Ik ben deze twee draken kwijt. Zijn ze de slaapkamer ingesneakt. Ze liggen er wel zo lief bij samen dat ik ze maar gewoon laat liggen. Zolang ze niet te veel bewegen en zo fijn samen liggen kan ik er wel mee leven.

img_3882

Charlotte en Jochem zijn er en Morris heeft meteen weer een plekje op de schoot van z’n grote vriendin bemachtigd. Tijd voor een rijstwafeltje met thee!

img_3883

En borreltijd voor ons. Toastjes, smeerseltjes, hammetjes, spaanse worstjes, chips, nootjes.. Wij komen echt óm van de honger, dat zie je wel weer.

img_3885

Morris krijgt zijn avondeten. Pompoen met aardappel. Moet je zien hoe hij naar Charlotte kijkt! Verliefde baby. Haha. We hebben het zo gezellig. Héél veel bij te kletsen.

img_3888

We eten! Mijn tomatensoep, en Lot haar hartige taart. Die laatste is echt súperlekker! Met zalm, en spinazie, en pijnboompitjes, en kaas.

img_3891

Als Charlotte en Jochem weer naar huis zijn is het tijd voor het avondritueeltje. Wassen, pyjama aan, voeden, boekje lezen..

img_3892

En lekker naar bed. Weltrusten kleine vriend<3!

img_3894

Wij duiken de bank weer op. Zware dag vandaag;)! Morris slaapt meteen; dit nieuwe ritme doet hem goed. Hij valt weer veel gemakkelijker in slaap ‘s avonds, en hoewel hij ongeveer drie kwartier eerder in bed ligt – tussen 19.30 en 19.45 – slaapt hij gewoon tot ongeveer 7.30 door. Ideaal! Ik vind het ook wel fijn dat die voeding van 16.00 er zo op een natuurlijke manier vanaf is gegaan. Dat voelt goed. We kijken tv en zien hoe Max weer als een malle gaat in de Formule 1, en daarna gaan we op tijd naar bed. Standaard op zondagavond; lekker even bijslapen! Wat was dit een geweldig weekend. Alléén maar fijne dingen. Ik heb weer gruwelijk genoten.

Komende week ben ik lekker aan het werk, heb ik woensdag een boel leuke dingen op de planning en vrijdag weer eens een blanco vrije dag zonder verplichtingen. Fijn! Ik wens jullie een goede week toe.

Bedankt voor het lezen!

Recommended Posts
Showing 24 comments
 • Buufmilou

  Voor wantjes, mutsen en sjaals is misschien bikoswear leuk! Je kan je eigen ideeen en ontwerp gewoon mailen en ze maakt het voor je. Ook voor een leuk prijsje!

 • Anne

  Gezellig weekend hoor! Voor simpele effen wantjes kan je ook eens kijken bij Wibra, niet de meest spectaculaire maar wel gewoon effen en lekker warm. Ik heb n muts en sjaal van Tumble ‘n Dry, erg mooi en klassiek Succes met bankenjacht, ik ken de crime daarvan! Fijne week, liefs

  • bijzonderkleinwonder

   Ik was vorige week even bij de Wibra voor mouwloze rompertjes, maar toen heb ik ze niet gezien! Hadden ze ze gewoon hier in Uden? Haha ja joh die bankenjacht.. En nu krijg je ook nog gezever met levertijden, want soms zit er wel ruim drie maanden op. Moeten we straks een poos op tuinstoelen gaan zitten. Ook weer zoiets. Nog maar even goed zoeken dus. Fijne week! X

   • Anne

    Ah Uden weet ik niet, heb ze bij ons in Venlo gehaald en inderdaad al wel weer n tijdje geleden… Mees vindt t alleen helemaal niks om ze aan te hebben dus dat wordt nog wat haha.

 • Wat een heerlijk weekend. Ik heb mini wantjes wel bij prenatal vandaan, hebben ze die niet bij Hema?

  Toen wij 3 jaar geleden gingen voor een bank was er teveel keus haha, dat is ook niet handig. Fijne week!

  • bijzonderkleinwonder

   Nee de Hema had ze ook alleen groter geloof ik! Haha ja je wordt ook doodgegooid met banken inderdaad, en ik zie best veel mooie ook, maar het is steeds nét niet wat we bedoelen! Nouja, we zoeken gewoon verder:). Voor jullie ook een fijne week!

   • Marissa

    Ik heb ze voor Riv wel bij de Hema vandaan. Gewoon zwarte wantjes met zo’n touwtje eraan voor in z’n jas.

 • Loes Johanna

  Wat een fijn weekend! En Morris wordt inderdaad echt groot, schatje om te zien!

  • bijzonderkleinwonder

   Ja joh hij groeit als kool. Nog lekker even genieten van je zwangerschap hoor, voor je het weet heb je ook zo’n reus;)! X

 • Lieve

  Ik had vorig jaar de wantjes, sjaal en muts bij Babypark gekocht, daar hebben ze ook leuke kleertjes voor die kleintjes. En wat meubels betreft, ben je al bij Goossens in Nuenen en Piet Klerkx in Waalwijk geweest? Daar hebben ze veel keus, en wij zijn bij beide goed geslaagd voor het vorige en het huidige huis.
  Bedankt weer voor de gezellige plog en een fijne week gewenst!

  • bijzonderkleinwonder

   Bij Goossens heb ik vorig jaar een half jaar stage gelopen, dus dat assortiment ken ik inderdaad wel, maar bij Piet Klerkx zijn we nog niet geweest! Ook weer een goede tip. Dankjewel! Voor jou ook een fijne week:)!

 • Sabien

  Iemand lief aankijken die wantjes voor je wil breien, dat ben ik nu voor mijn nichtje aan het doen. Wij hebben onze bank destijds bij Meubilex gekocht, top bank, lieve jongens en super service.

  • bijzonderkleinwonder

   Wat lief dat je dat voor haar doet! Supergoede tip dit. Ik kende Meubilex helemaal niet; maar zie net dat het gewoon in Oisterwijk zit! Nog in de buurt ook dus. Gaan we gauw even naartoe. Thanks!

 • Linda

  Oh die wantjes ja. Ik zoek ze ook voor Jason, hij heeft altijd koude handjes! Maar kan ze ook niet vinden.
  Wat wordt Morris al groot!! Een super mannetje om te zien!!

  • bijzonderkleinwonder

   Dankjewel<3. Ik ben ook zooo trots op 'm. Het is zo'n leuk kind. Al zeg ik het zelf. Haha. Wellicht heb jij dan ook iets aan de andere reacties hier:)!

 • Esmee

  Bij de Zara verkopen ze wantjes vanaf 12-24 maanden, die zijn alleen heel klein en passen mijn Morris van 7 maanden prima! Hoort trouwens ook een leuke muts en colsjaal bij!

 • Isa

  Voor sjaaltjes misschien zo’n leuk shopje via IG (Huisjeno56 bijvoorbeeld). Wantjes, eigenlijk niet echt een idee! Wat wordt Morris al groot, poeh hè! Echt een knapperd 🙂 Fijne week! X

  • bijzonderkleinwonder

   Nee dat heb ik dus ook niet. Heb op een paar plekken gekeken, maar ze hebben ze vooral in grotere maatjes en hoewel Morris best grote handjes heeft zijn ze nou ook weer niet zó groot. Haha. Ja niet normaal. Ze gaan zooo hard hè die kereltjes van ons. Jij ook fijne week! X

 • Lieke

  Ik weet niet of je Aliexpres al ontdekt hebt, maar daar hebben ze ook echt leuke dingen voor baby’s ik heb wantjes, sjaal, muts voor een paar euro. Levertijd duurt alleen ff, maar voor je het weet ben je verslaafd dus kijk uit haha. En wat groeit hij hard, zo leuk om te zien!

  • bijzonderkleinwonder

   Nou ik ken Aliexpress wel, maar ik snap er geen bal van en heb er nog ooit wat besteld! Haha. Hoor er wel enthousiaste verhalen over, dus misschien moet ik me er toch maar eens in verdiepen. Ja niet normaal hè? Hij lijkt iedere dag wel groter dan de dag ervoor. Bizar!

 • Shalane

  Ziet er weer uit als een heerlijk weekend. Ik volg je blog al een tijdje, je schrijft zo leuk! En wat is Morris een knap ventje!

  Veel liefs,
  Shalane

  • bijzonderkleinwonder

   Wat leuk dat je een reactie achterlaat Shalane. Dankjewel<3!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!