PLOG89: MEUBELJACHT, WERK EN KRAAMBEZOEK

 In Persoonlijk

Goedemorgen allemaal! Surprise: deze week een keer ‘n plog op donderdag in plaats van op zaterdag! Het leek me leuk om eens een keer een andere dag te ploggen dan altijd en eeuwig die vrije vrijdag, dus ik maakte foto’s van wat ik vandaag – op woensdag dus – allemaal deed! Vandaag werk ik langer dan eigenlijk de bedoeling is op de woensdag – last minute dingetjes die echt moesten gebeuren – ga ik in de ochtend even met mama naar een meubelzaak omdat ik mooie eetkamerstoelen heb gezien, doe ik een paar boodschapjes en krijgen we aan het eind van de middag nog kraambezoek! Kijk je mee?

img_3917

Samen wakker worden in het grote bed na een héle goede nacht: wat een heerlijkheid!

img_3908

Deze kleine bink moet even uitbuiken na zijn eerste voeding.

img_3916

Ik doe een rondje huishouden! Het is nog donker; moet je nagaan! Vaatwassertje uitruimen als eerste.

img_3918

Wasjes draaien..

img_3919

Stofzuigen.. En dan aan het werk!

img_3922

Mama werkt; Morris speelt. Verschil moet er wezen!

img_3923

Ik las een pauze in voor een vroeg ontbijtje. Crackertjes, thee en een appeltje. Op dit tijdstip krijg ik écht niet meer weg.

img_3924

Morris eet Kaki. Één van zijn lievelings! Ik had er tot een paar weken geleden nog nooit van gehoord.. Hoezo onder een steen geleefd?

img_3925

Ik ben aangekleed. Lekker simpel vandaag; het is er de dag voor.

img_3926

Morris is ook weer in vol ornaat na een klein accidentje. Haha. Ander broekje aan en gaan met die banaan. Ik hou van dit setje.

img_3928

Mijn beertje en ik gaan éven een frisse neus halen!

img_3929

We zijn bij Van Donzel samen met mama.

img_3933

Ik ben verliefd op deze eetkamerstoeltjes. We rollen het ding de hele winkel door om te kijken hoe het staat bij verschillende kleuren hout. Deze combi vind ik móói.

img_3935

Na ons rondje Van Donzel schiet ik even gauw de Action in voor nog wat bakjes voor Morris zijn hapjes. Ik heb er al hartstikke veel, maar blijkbaar toch nog niet helemaal genoeg. Ideaal om een vooraad in de diepvries te hebben.

img_3936

Dit truitje van de Zeeman: LOVE IT. Voor de oplettende kijker; deze heeft hij inderdaad vandaag ook aan. Maar omdat ik hem zo leuk vind koop ik ‘m ook in maat je 74. Je kunt het maar alvast hebben toch? En al helemaal omdat ie maar 5 euro kost!

img_3937

Mama en ik drinken een theetje bij de Hema, en dan gaan we weer richting huis. Er moet gewerkt worden! We gaan allebei weer aan de slag.

img_3941

Morris kan zichzelf heel goed vermaken, maar af en toe moet er ook even geknuffeld worden. Pel en Morris zijn elkaar echt aan het ontdekken. Op Snapchat (mieswalk) kon je al zien hoe lieftallig *kuch* Morris zijn harige vriend aaide. Lees: kneep en een handvol haar uit z’n vacht trok. Haha. Pelle vindt het allemaal prima, hij blijft Morris opzoeken, en andersom.

img_3945

Snel een rondje supermarkt. Ik heb nog wat dingetjes nodig voor het recept wat ik uit wil proberen. Morris gaat voor de eerste keer zo in het karretje. Ik geloof dat hij er eigenlijk nog te klein voor is, maar omdat hij al zo goed kan zitten gaat het hartstikke goed. Ik vind het geweldig; zo gezellig!

img_3946

Tijd voor een boterhammetje..

img_3950

En dan voor een middagdutje. Ik ga meteen weer aan het werk. Sterk staaltje timing vandaag.

img_3951

Ik zet dit stoofpotje op. Recept komt morgen online en jongens, dit is LEKKER! Niet normaal. Is overigens weer een receptje van Mees!

img_3959

Morris is weer wakker. We hebben bezoek!

img_3952

Evi wil Morris ook even vasthouden. Drie jaar oud, en 6 maanden oud.. Kijk nou wat een gezellig stel.

img_3960

Als Marleen en Evi weer naar huis zijn is het alweer donker! Ik ga verder met de was.

img_3964

En dan ook weer aan het werk! Multitasken dit hoor. Terwijl ik aan het werk ben en Morrisje naast mij speelt komt Koen thuis. Onze vrije woensdagavond kan beginnen.

img_3965

Morrisje eet.

img_3970

En wij ook!

img_3971

En dan is het alweer bijna bedtijd. Maar eerst nog even knuffelen met papa. Mét kerstpyjama en sloffen aan. Voor kerstpyjama’s is het nóóit te vroeg. En al helemaal niet als je een baby bent. Dit is me toch een potje schattig. Niet te doen.

img_3972

Opa komt ook nog even gauw een kus en een knuffel geven voor het slapengaan.

img_3976

Ik geef Morris zijn laatste voeding, en als hij klaar is met drinken lezen we met zijn drietjes een boekje. Deze is ook echt superleuk; hij heet ‘Sorry!’ en Morris vindt hem bloedinteressant. Kijk ‘m wijzen met dat kleine handje van hem!

img_3977

Onze kleine man gaat slapen. Wat een leuke dag was dit vandaag! Typisch gevalletje ‘alle-ballen-in-de-lucht’, met gezelligheid en ook behoorlijk wat werk te doen, maar dat vind ik alleen maar leuk. Als Morris slaapt zet ik dit plogje in elkaar en duiken wij samen voor de televisie. We kijken weer een afleveringetje VT Wonen en nemen nog wat dingen door voor het huis. Het komt langzaam wel héél dichtbij; vandaag over drie weken krijgen we de sleutel al! Bizar! Het aftellen is begonnen hoor.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om eens een keer ‘n woensdagplogje te zien. Bedankt voor het lezen!

 

Recommended Posts
Showing 8 comments
 • marie

  Het ziet eruit als een leuke maar ook drukke dag! (Heerlijk vind ik die altijd)
  Leuke afwisseling om eens een plog van een andere dag te zien!

 • Lieve

  Wat een leuke verrassing, een plog tussendoor! Love love love de kerstpyjama, heel schattig. En ik ben erg benieuwd naar het recept van het stoofpotje. Daar is het echt weer voor nu, lekker!

 • Sascha

  Super leuk om een keertje op donderdag een plog te lezen.
  Ben benieuwd naar de inrichting van jullie huis. Wij krijgen in het nieuwe jaar de sleutel. Wij zijn nu ook veel inspiratie aan het opdoen. Er is zoveel keuze hihi.
  Wat is Morris schattig in die kerstpyama… hahaha
  Succes met aftellen!!

  Liefs,
  Sascha

 • Evelien

  Morris wordt echt groot zeg!!!
  Dat pyjamaatje, té lief…
  Wij hebben vorige week een Le Creuset pan gekocht, dus ben erg benieuwd naar het receptje van het stoofpotje. Gaan we proberen!!

 • Isa

  Leuk, een plog op de donderdag! Ziet er uit als een drukke maar gezellige dag. Die pyjama, super schattig! <3 Ben benieuwd naar je receptje.
  Liefs,
  Isa

 • Mathiske

  Die pyjama!! Waar komt ie vandaan? Bij H&M hebben ze ook kerstruien met zo’n printje. Te schattig!

 • Romy

  Inderdaad een surprise! Maar helemaal niet erg hoor, hoe meer plogjes hoe liever. #obsessed. Haha! Morris is echt al zo’n grote jongen, als hij in de kar van de supermarkt past weet je dat ie geen échte baby baby meer is Ik kijk al uit naar je vlogjes! XX

 • Emily

  Ik vind dat je alles zo goed kan timen! wat een heerlijkheid zeg. Waar heb je dat beren mutsje vandaan??

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!