PLOG92: EVEN IN ONS HUIS

 In Persoonlijk

Goedemorgen allemaal! Het is weekend! Wat een heerlijkheid weer. Voor ik begin met ‘t plogje van mijn vrije vrijdag wil ik jullie héél erg bedanken voor de verschrikkelijk lieve reacties op mijn artikel van donderdag. Ik stond echt heel erg versteld van jullie lieve woorden en begrip. Nog een extra reminder dat mijn lezers gewoon écht heel leuke vrouwen zijn. Blijf het zo jammer vinden dat ik 99% van jullie helemaal niet ken. Inherent aan het hebben van een blog; I know, maar ik waardeer het zo dat jullie dan de moeite nemen om een reactie achter te laten. Thanks daarvoor<3! Ik merk nu al dat ik me fijner voel. Niet meer continu dat opgejaagde gevoel, alsof ik achterna gezeten word. Nou, over tot de orde van de dag maar weer. In plaats van een vlog besloot ik deze week weer een plog te maken van de vrijdag, om te voorkomen dat jullie weer hetzelfde zouden zien! Het was namelijk niet per se een heel spannende vrijdag, maar wel een súperleuke. We deden weer boodschappen, waren bij papa en mama EN we mochten nog even in ons huis! Kijk je weer mee?

img_4406

Gooodmorning! Baby on a mission hier hoor. Wij hebben zo lekker geslapen vannacht. Om 7.30 was Morris hartstikke uitgeslapen. Fijn!

img_4408

Ik kleed me aan, dus Morris komt even bij ons op bed zitten. Ik vind dat zitten toch zo gezellig. En maar vrolijk om zich heen koekeloeren. Hij vindt zichzelf echt ‘n bink dat ie dat kan denken wij.

img_4410

Zooo. Lekker basic; jullie weten het onderhand wel he;).

img_4411

Samen ontbijten! Hoe gezellig is dat?! Morris krijgt mango en dat vindt hij zo lekker.

img_4413

In plaats van dat ik hem naar bed breng gaan we aankleden. We gaan op pad samen! Morris is lekker in het blauw vandaag. Dit truitje van Zara namen pap en mam mee uit Barcelona en ik vind ‘m leuk.

img_4414

We zijn in het dorp, maar wát een grafweer is het vandaag joh. Doe mij dan maar tien graden kouder en blauwe lucht hoor. Dus. Jammer dat het weer zich 0,0 aantrekt van mijn wensen. Haha.

img_4415

We kopen cadeautjes voor Charlotte, die is morgen jarig, en we gaan even naar de Action voor kaarsen en dat soort dingetjes.

img_4420

Als de boodschappen binnen zijn gaan we even bij mijn opa’tje langs. Die vindt het zó leuk om Morris te zien. En andersom ook, al zou je dat niet denken hier. Morris heeft zijn ochtendslaapje zo goed als overgeslagen, dus hij heeft even een dipje. Kijk opa eens trots zijn!

img_4421

Door naar het volgende adresje: langs bij ome Robin en tante Mees. De bedoeling is eigenlijk om alleen maar even binnen te wippen voor een kus en een knuffel, maar dat lukt natuurlijk niet.

img_4423

Robin en Mees zijn allebei druk voor hun surprise voor de Sinterklaasavond bij Mees haar familie, en Robin laat mij die van hem zien. Hij heeft er zó veel werk van gemaakt, met een puzzel, heel veel raadsels, QR codes, een speciale webpagina met een quiz en ga zo maar door. Ik bescheur het als hij mij de geluidsfragmenten laat horen die hij heeft opgenomen met stemvervormer. Echt hilarisch.

img_4424

Kruiples van tante Mees<3.

img_4429

Ik eet deze ondertussen. Ik hou toch zo van Oreo’s hè.. Ik haal ze bewust nooit in huis, want anders zit er geen rem op.

img_4430

Van kruiples met tante Mees, naar heel veel knuffels met ome Robin. Oh wat houd ik toch bizar veel van deze twee.

img_4439

Ik blijf eten, dus Robin haalt verse broodjes. Ik neem een halfje met brie, honing en walnoot, en een halfje met tonijn. Goeie combi hè;).

img_4440

Ik moet nog wat doen bij papa en mama, en omdat Morris zó moe is leg ik hem gewoon daar in zijn bedje. Fijn dat dat kan!

img_4443

Onze keukenprinses is weer in haar element. Soep koken, hapjes maken, taart bakken. Yum.

img_4444

Morris ligt lekker te slapen, dus ik ga gauw even naar huis om te poetsen! Moet ook gebeuren.

img_4445

Net als ik wil beginnen word ik gebeld: we mogen even in ons huis! Ik laat alles uit mijn handen vallen en race snel naar ons nieuwe adres.

img_4446

BIJNA KLAAR! Nog een paar dagen jongens.. Een paar dagen.

img_4448

Deze douchekop<3!! Zo bizar dat je al die tijd helemaal geen haast hebt en zelfs verbazingwekkend veel geduld, maar dat dat dan ineens helemaal op is als het zo dichtbij is. Ik kan gewoon niet meer wachten nu!

img_4451

Ik krijg dit fotootje doorgeappt: Morris slaapt nog steeds als een roos!

img_4452

Ga ik gauw nog even verder met de poets!

img_4453

Als ik met de muziek op standje doof en slechthorend (lees: HEEL hard) aan de poets ben gaat de bel: Bella en Wendy komen even aangewaaid. We besluiten er gewoon een klein vrijdagmiddagborreltje van te maken. Waarom ook niet?! Als Bel moet hockeyen gaan ze weer en maak ik mijn poetsrondje af.

img_4464

Robin appt me: Morris is wakker. Kijk dit koppie nou.. ZO blij. Morris is gewoon oprecht altijd vrolijk. Onvoorstelbaar.

img_4455

Koen komt thuis! WEEKEND! We gaan snel naar onze kleine man!

img_4456

Kijk nou hoe leuk dit is.. Koen heeft dit radiografisch bestuurbare autootje op kantoor gekregen van een leverancier, en die mocht mee naar huis voor Morris. Hij is er nu nog veel te klein voor, maar ik vind het wel héél schattig. Mannendingen!

img_4463

We zijn weer bij pap en mam. Morris krijgt zijn aardappeltjes met courgette en bloemkool van zijn opa<3.

img_4465

Wij eten! Frietjes met schnitzels en gebakken uien. Eten wij thuis nóóit, dus zo lekker een keertje.

img_4471

Als het bedtijd is voor Morris gaan we weer naar huis. Nog even drinken, een boekje en dan lekker slapen. Wij duiken de bank op met een wijntje en The Voice. Wat een leuke dag was dit! Hélemaal anders dan ik ‘s ochtends nog dacht, maar wel zó gezellig. En zo leuk om nog even in ons huis te zijn.

Wij hebben een lekker weekend voor de boeg! We gaan onze eettafel bestellen, naar de verjaardag van Charlotje (die ken ik gewoon via mijn blog hè; hoe bizar kan het lopen?!), Koen moet weer voetballen en we hebben weer een familymeeting met Lotje en Flip. Allemaal leuke dingen.

Nogmaals bedankt voor jullie superlieve reacties afgelopen donderdag. Jullie zijn kanjers. Heel fijn weekend allemaal, en tot maandag!

 

Recommended Posts
Showing 7 comments
 • Milou

  Hahaha eerste wat ik zag was die Dasty die uit je broekzak hing. Die heb ik sinds vorige week ook (de gewone, voor RVS en die voor de badkamer) en ik ben er echt laaiend enthousiast over! Maakt m’n leven zoveel makkelijker. :’) Tot zo ver mijn huisvrouwen comment. Hahaha
  Leuk dat je nog even in jullie nieuwe huis mocht kijken! Ben erg benieuwd hoe alles uiteindelijk gaat worden!

 • Sandra

  Hoi michelle,
  Ik (sandra) volg je al een tijd.. hihi.. dat klinkt ook raar hahaha.. maar ik bedoel het positief!
  En ik vind het erg leuk dat jij ook jong moeder bent geworden. Ik was 20 toen ik me dochtet kreeg en sinds 9 maanden hebben we er ook een zoon bij. Ik ben nu 24. Ik vond de vooroordelen erg moeilijk om mee om te gaan. Dat deed me veel verdriet en bracht me onzekerheid. Maar toen ik op jou blog kwam voelde het meteen alsof er nog iemand was die het ook stom vond dat mensen zo snel een woordje klaar hadden, maar mijn familie steunde me door dik en dun net zo als jou familie. Hun zijn erg belangrijk voor me!! En jij hebt de jouwe ook enorm lief, dat zie ik.

  Nou wat ik hiermee wou zeggen is dat je echt leuke blogs, plogs en vlogs hebt en dat je een enorme steun kunt zijn voor jonge moeders. 😉

  Liefs sandra

 • Loes Johanna

  Ooh dat koppie van Morris! Heerlijk zo’n vrolijk kind. En wat fijn dat je even in het huis mocht kijken, nu echt aftellen!

 • Sascha

  Wat een heerlijke blog weer.
  Wat leuk dat jullie in het huis een kijkje mochten nemen… spannend!
  Morris is echt een heerlijk kind.
  Fijn weekend met je mannen

 • Eva

  Jij bent een kanjer!! Fijn weekend.

 • Anne

  Oh heerlijk zo’n vrijdag met spontane dingen! Miep regelkont (positief bedoeld he ) maar wel lekker de boel de boel laten als er plotseling leuke(re) dingen te doen zijn! Heerlijk! Geniet nog van je weekend!

 • Lieke - Life As Lieke

  Superleuke plog, zo gezellig! Morris lijkt me inderdaad echt een heel vrolijk ventje <3 Het schiet echt op met jullie nieuwe huis zeg, ben benieuwd!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!