PLOG95: VLOERTJE LEGGEN

 In Persoonlijk

Goedemorgen deze morgen! Tijd voor een nieuwe week! Één van de laatsten van 2016.. Nou kan ik weer een betoog beginnen over hoe bizar snel de tijd dit jaar is gegaan, maar dat zal ik jullie besparen. Wij hebben er weer een week én weekend klussen in het nieuwe huis op zitten. Zo langzamerhand begint het allemaal een beetje vorm te krijgen, en dat is zo leuk om te zien! En fijn ook; het kan nu niet snel genoeg gaan. Op zaterdag waren we de hele dag in het huis aan het werk: het laminaat op de eerste en tweede verdieping werd gelegd! Wonder boven wonder was dat in één dag klaar, dus daar waren we heel erg blij mee. Op zondag moest Koen gewoon weer voetballen, deden Morris en ik in de ochtend lekker rustig aan samen en kwamen mijn schoonouders op de koffie, ‘s middags maakten we de benedenverdieping van het nieuwe huis schoon zodat de tegels gelegd kunnen worden, keken we Ajax – PSV met Robin en aten we met z’n allen Chinees. Kijk je mee?

img_4884

We zijn op tijd vanochtend! Om 9 uur komen de hulptroepen voor het laminaat, dus we hebben er gas op. Koen is al om 8.00 weg; Morris en ik gaan iets later.

img_4885

Zo! Kloffie aan; klaar om te gaan klussen hoor.

img_4886

Baby op de bouw: kan allemaal! Mama komt Morris ophalen; ik vind het niet zo fijn als hij in die herrie moet zitten.

img_4887

De hulptroepen zijn gearriveerd hoor! Mees en ik zetten boven alle kozijnen omhoog zodat we het laminaat door kunnen leggen. Wel zo mooi; krijg je niet overal die plakplintjes.

img_4889

In onze slaapkamer wordt ook hard gewerkt! Die Robin kan tegenwoordig gewoon laminaat leggen;).

img_4891

Ik breng even een bezoekje aan de supermarkt. Even wat lekkere dingetjes halen voor onze klussers!

img_4894

Papa en de vader van Meesje zijn op zolder bezig met het laminaat en ze gaan als een malle. Zo fijn!

img_4896

Ochtendpauze! Mama is er met warme worstenbroodjes.

img_4898

Even spelen terwijl wij allemaal eten. Morris vermaakt zich overal.

img_4899

En knuffelen met ome Robin. Beste vrienden deze twee.

img_4910

We zijn weer in de Karwei! We blijven in en uit lopen als we aan het klussen zijn; we bedenken iedere keer wel weer iets nieuws wat we moeten halen. Deze keer zijn we er voor metalen hoekprofielen voor bovenaan de trap.

img_4913

Wij gaan altijd naar Karwei – hier in Uden zitten de Karwei, Praxis en Formido bijna op een rijtje – en sinds de verbouwing daar ziet het er gewoon echt mooi uit voor een bouwmarkt. Ik vind dit stoeltje leuk! Zoiets zoeken we ook, alleen dan met meer armleuning! Dus.. Als iemand de gouden tip heeft?!

img_4916

Tijd voor lunch! Broodjes kroket en frikandel.. Hoort een beetje bij klussen hè? Hapt zo’n broodje net wat lekkerder weg dan een bak groenvoer. Haha.

img_4919

Morrisje krijgt ook honger!

img_4921

Als we gegeten hebben gaat Morrisje weer mee naar mama om te gaan slapen en wij gaan weer op pad naaar… Inderdaad: de bouwmarkt!

img_4922

Lotje en Flip komen het huis even bekijken<3.

img_4928

Laminaat leggen! We gaan goed jongens; het wordt echt heel mooi!

img_4931

Het is zo fijn dat we met zo veel zijn: het schiet echt als een malle op. Zó dankbaar voor alle hulp!

img_4932

Het is 17.00 en we hebben er een werkdagje op zitten, maar het is KLAAR! Oh my, wij zijn zo blij. En moe, dat ook. Maar vooral héél blij!

img_4936

Kijk dan! Cadeautje van Lotte en Flip: een nieuwe blender! Die op mijn verlanglijstje stond. Hoe lief is dat? En zo fijn ook; kan ik tenminste weer lekker soep maken. Lucky us!

img_4938

Als we klaar zijn weten we niet hoe snel we naar huis moeten komen om te douchen. Eindelijk al dat stof afspoelen! Na een dagje klussen ben je net een wandelend stofpoppetje. Dat is het nadeel aan die nieuwbouwhuizen met die betonnen vloeren: het is zó’n bizarre stofbende! Heb je geveegd, denk je dat het stofvrij is, ga je er nog een keer overheen en staat het weer blauw van het stof. Dus. Toch fijn dat ze de douche hebben uitgevonden.

img_4940

We gaan bij papa en mama eten!

img_4941

En knuffelen met ons kleine vriendje. We hebben hem gemist vandaag!

img_4943

Oké deze foto is niet de meest gunstige, maar dit is toch echt wel een van m’n lievelingsgerechtjes. Pasta met rode pestosaus en beefreepjes. Lekkerrrrr.

img_4945

Morris gaat naar bed bij papa en mama, en wij eten dit als toetje bij de koffie. Of wijn. Overblijfselen van Sinterklaas. Deze limited edition van Verkade met speculaas is echt héél lekker!

img_4947

We blijven nog even kletsen bij papa en mama en gaan dan weer naar huis. Morris gaat naar zijn eigen bedje en slaapt meteen verder, en wij duiken er ook! Nog even een wasje ophangen en dan is het klaar voor vandaag. We zijn allebei helemaal afgebrand. Zo stom, maar als je dit soort werk niet dagelijks doet hakt het er serieus best wel heel erg in! Lekker even bijslapen dus.

img_4948

Goedemorgen! Het is zondag en we hebben zó lekker geslapen! Morris werd iets na achten pas wakker, en wij dus ook. HEER-LIJK! En kijk hem nou toch staan.. Het is toch echt al een binkie?

img_4952

Koen gaat meteen voetballen, dus Morris en ik ontbijten samen.

img_4954

En dan is het tijd voor een ochtendslaapje!

img_4955

En voor een fris bed!

img_4960

Morrisje is weer wakker en zijn opa en oma komen even op de koffie met een klein cadeautje. Gezellig. Tijd voor heel veel knuffels dus.

img_4963

De boys mogen even buiten. Frisse lucht is af en toe best lekker.

img_4964

Hongerrrrr. Yoghurt met lijnzaad en havermout dus. Net vogelvoer vind ik dit, en onooglijk ook, maar het is wel heel lekker.

img_4965

Morris gaat naar bed en Robin komt even oppassen; kunnen wij nog wat dingen doen in het huis. Dit is wat we zien als we onze straat inrijden. Ik houd zo van dat vrije uitzicht. Lekker Hollands landschapje dit.

img_4967

We zijn weer lekker bezig. We proberen de vloer zo goed en kwaad als dat gaat zo stofvrij mogelijk te maken voor als ze de vloer komen leggen. Als Ajax – PSV begint vinden we het mooi geweest.

img_4970

Dus! Zitten we dan. Voetbal kijken samen. Robij is er ook nog.

img_4971

Papa en mama bellen, of we samen Chinees zullen eten, dus dat gaan we doen. Wij eten echt nóóit Chinees, misschien een keer per jaar ofzo, omdat we er allemaal niet heel veel om geven, maar deze keer was het echt heel lekker!

img_4975

Heel veel kusjes voor oma.

img_4979

Als papa, mama en Robin naar huis zijn gaan Morris en ik samen onder de douche, en dan is het tijd om een boekje te lezen samen. Ik vind Grote Beer, Kleine Beer zo’n leuk verhaaltje.

img_4982

Ik geef Morris zijn laatste voeding, en als hij klaar is met drinken valt hij in mijn armen in slaap. En dan kun je me opdweilen hoor. Ik smelt echt.

img_4985

De jongens komen ook even kijken bij hun slapende vriendje.

img_4986

We leggen Morris in zijn eigen bedje, en hij slaapt gewoon door. Zo moe. Weltrusten kleine man<3.

img_4992

Wij kruipen de bank op. We kijken TVOH van vrijdag terug, ik zet deze plog in elkaar en dan gaan we vroeg naar bed. Nog een paar dagen werken en dan is het vakantie: wat een heerlijk vooruitzicht! Het was een goed weekend. Fijn om te zien dat het huis nu ook echt vorm begint te krijgen. Zo’n vloer maakt zo gigantisch veel verschil. Het is aftellen geblazen hoor.

Ik hoop dat jullie allemaal een heel fijn weekend gehad hebben en wens jullie weer een geweldige week toe. BIJNA KERST! Bedankt voor het lezen.

Recommended Posts
Showing 12 comments
 • Eline

  Dat schiet echt lekker op! Misschien eens kijken bij meubelmerk Zuiver, die hebben denk ik dat soort stoeltjes die je zoekt. Succes!

 • Loes Johanna

  Wat fijn jullie zo lekker opgeschoten zijn! Vloer ziet er goed uit!

 • Dat schiet lekker op! Ik ben benieuwd naar je plog van volgende week, met kerst. Vast allemaal lekkere hapjes fijne week!

 • Yvette

  Schiet echt al op! Mooie vloer ook!
  Fijne week en alvast fijne kerstdagen gewenst!

 • Anouk

  Ik vind jou weekendplogjes altijd zo leuk, dat is eigelijk t eerste wat ik kijk als ik op maandagochtend wakker word haha. En Oooh wat wordt jullie huisje mooooi! Nog veel succes met klussen.

 • Silke

  Wat leuk weer om te zien/kijken. Een heel actief weekend maar zo leuk met zoveel resultaat. Wat fijn dat je bijna vakantie hebt, daar zul je ook wel aan toe zijn. Bijna kerst, inderdaad. Gewoon de eerste met onze kleintjes. BIZAR hoe snel het afgelopen halfjaar is gegaan. Dan schrijf ik het gewoon nog een keer…. Van het merk Zuiver (type Doulton) komt aardig overeen met wat jij bedoeld en anders bij Henders&Hazel even kijken? Succes met je zoektocht!

 • Anne

  Wauw, fijn klusweekend zo te zien. En altijd goed om vorderingen gelijk te zien, dat schiet op hoor! Wij zijn 2 jaar geleden verhuisd terwijl ik 30 weken zwanger was, dat was iets minder prettig… Zijn we dit keer niet van plan Fijne week!

 • Brenda

  Hi Michelle,

  Wat een prachtig verhaal weer, en jullie nieuwe woning schiet al mooi op zo te lezen.

  Echter wilde ik vragen of je mij het recept wilt geven van die lekkere rode pasta met beef reepjes in de vlog!

  Ik zie het met smaak tegemoet 😉

  Veel klus plezier en tot een volgende keer.

  Hartelijke groetjes van Brenda

 • Mara

  Wat fijn dat het zo lekker opschiet! Klussen is zwaar, maar wel gezellig vind ik. Succes nog, ben benieuwd hoe het er straks allemaal uit ziet! En wat heerlijk dat Morris het overal goed vindt.

 • Nicole

  Mooie vloer hebben jullie uitgekozen.

 • Isa

  Wat schieten jullie al op hè! Wordt heel mooi volgens mij. En wat wordt Morris al groot. Het gaat allemaal zo snel, blijf mij daar over verbazen hoor! Fijne week (hij is al weer doormidden!). Liefs.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!