SALE SHOPLOG VOOR DE BOYS: HILFIGER & ZARA

 In Shoplog, Video

Goede vrijdagmorgen allemaal! De laatste dateert van, bijna op de dag af, twee maanden geleden, dus het leek me wel weer eens tijd voor een shoplog. Wie mij en mijn site al wat langer volgt weet dat ik een diehard saleshopper ben. Ik vind het zo leuk om mijn slag te slaan voor de boys als de uitverkoop begint! Precies dat deed ik dus eind december weer. Ik bestelde voor de jongens allerlei spulletjes voor het voorjaar, en voor Morris zelfs al wat fijne basics voor het najaar. Joggingbroekjes en fijne shirts voor Benjamin, spijkerbroekjes, tops en een paar schoenen voor Morris, én voor allebei een zomerjasje waar ik heel blij mee ben. Ik laat jullie mijn aankoopjes zien! (Oh en ondertussen zeg ik ook honderdduizend keer ‘zeg maar’; ik lijk ‘n nieuw stopwoord te hebben! Sorry daarvoor!)

Zijn jullie ook goed geslaagd in de sale? Of helemaaal niet? Ik ben benieuwd! Bedankt voor het kijken en voor straks alvast een heel fijn weekend!

Recommended Posts
Showing 7 comments
 • sanne

  Leuke kleertjes, ze lopen er straks weer hip bij! Nog een tip voor je….kijk eens op de website van Riverisland! Daar hebben ze hele stoere skinny jeans voor jongens voor maar 20 euro! Als ik zo naar je stijl kijk, denk ik dat de rest van de kleding je ook wel aanspreekt.

 • Samantha

  Ik ben ook los gegaan in de sale vorige week voor mijn zoontje en ik ben goed geslaagd. Ik vind het altijd een sport om verstelbare broeken te vinden. Niet overal hebben ze die broeken en mijn zoon is heel mager maar wel lang dus een doorsnede 86 past kwa lengte wel maar kwa breedte nooit.

 • Christine

  Super leuk geslaagd! Hier ook een broek in de sale van TeD gekocht, ik heb een meisje en de extra skinny lijn van Tumble sluit heel mooi hoger aan op haar rug tov andere merken..
  Nog een tip als je dat gaatje nog uit het overhemd moet halen: maak de punt van een schone (thee-)doek vochtig. Dep hiermee stevig op de buitenkant (goede kant stof) van het gaatje (niet wrijven!). Leg het overhemd open op de strijkplank met de goede kant boven en de vochtige punt van de doek op het gaatje. Strijk eroverheen. Eventueel het deppen en strijken een paar keer herhalen, dan moet het gaatje weer kleiner worden.. succes!!

 • Judith

  Leuke shoplog! Zit er toevallig een capuchon in die jasjes? Je ziet in de windjackjes nog wel eens een heel dun capuchonnetje achterin zitten. Ik ben benieuwd 😉

 • Lianne

  Leuk leuk!
  Wanneer zou Morris bij jou in 80 en 86?

 • Lianne

  Zou=zat (oeps)

 • Yvonne

  Ik heb ook een jasje waarbij er een grote ruimte in de binnenzak zit. Dit is een zakje wat je binnenste buiten kunt keren en dan het jasje zelf er in kunt stoppen. Misschien is dat bij jou jasje ook zoiets. Wel een beetje een late reactie. Maar ik heb je blog net ontdekt. Hele leuke blog! Ik heb ook een zoontje ongeveer net oud als Morris.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

error: Content is protected!