Het is weer tijd voor een shoplog! Even geleden was er al een mega zomer shoplog, dus heel veel hadden we niet meer nodig. Maar toen begon de sale.. Het is hier een soort vaste prik dat ik, als de uitverkoop begin, toch nog even mijn slag sla. Vooral voor schoenen bij de Zara. Ik zit ieder jaar al klaar met m’n laptop op schoot als de sale begint, en ik besloot dit jaar niet over te slaan. Ik kocht er nog wat fijne basics voor Morris, hakken voor mezelf, en ik ging nog even bij de Bijenkorf naar binnen waar ik ook wat dingetjes voor de jongens afrekende. Ik laat je alles zien; kijk je mee?:)

#

Vergeet je je niet te abonneren op mijn kanaal? Zijn jullie ook zo goed geslaagd in de sale? Dankjewel voor het kijken!

Showing 4 comments
 • Marleen
  Beantwoorden

  haha wat je zegt over witte kinderkleding komt me bekend voor! Ik zoek altijd naar witte broekjes, maar vaak niet te vinden, of met lelijke dingen er op :’)
  Hele mooie pumps ook!

 • Isa
  Beantwoorden

  Wat een heerlijke shoplog weer! Ik ben juist ook fan van witte kleding. Tsja, langer als een dag kan hij het niet aan, maar dat gebeurd eigenlijk met geen enkel kledingstuk. En daar hebben we gelukkig de wasmachine voor:).

 • R
  Beantwoorden

  Leuke shoplog! Mag ik vragen waar het blousje van is die jij zelf aan hebt?

 • Carmen
  Beantwoorden

  Haha ik moest lachen om “kort aan de onderkant… Ja waar anders…”. Knap dat je ook zwanger nog op zulke hakken kunt lopen, ik kan dat in normale staat al niet 😉

Leave a Comment